I'm halfway there

och förresten....
JAG KLARADE DET TEORETISKA GESÄLLPROVET!

Så jävla nöjd. Nu kan jag slappna av ett tag.




Intyg om genomfört godkänt teoriprov för frisörgesäller.


Lipsy



Grr, denna klänning är från Lipsy. Riktigt snygg! Ska leta rätt på någon affär som säljer denna klänning i London. Isåfall tror jag att jag slår till!




she fought the world alone

Sista September. Åh, snart är det okober! Jag är så taggad. Vill bara till London och Stockholm nununu!! Jag kan inte vänta längre. Pirrar i magen så fort jag tänker på det!

Sjukt sugen på denna tröja från Gina Tricot. Men jag får ändå vänta ett bra tag till innan jag shoppar. 30 dagar som shoppingfri. Applåder till mig!

 

 


Rock Star

Tänkte tipsa er om en jättebra film jag såg igår innan jag somnade!

Den heter Rock Star, spelades in 2001, och Jennifer Aniston är en av huvudrollsfigurerna. Handlar om en ung kille som försöker efterlikna sitt favoritrockband, Steel Dragon. Allt han drömmer om är att bli rockstjärna, och en dag får han chansen. Sångaren i bandet blir kickad och de letar nu efter en ersättare. Chris kastas nu in i en helt ny värld där hans vardag nu består utav sex, drugs and rock 'n roll.

Det är en dramakomedi, men jag tyckte mest att den var tragisk. Men riktigt bra tragisk med ett happy ending. Den visar att man inte blir lyckligare om man är känd och har mycket pengar, utan snarare tvärtom!

Här har Chris massa plansher utav sina idoler i sitt rum som han försöker att efterlikna


Halsmandlar

Nu har jag varit på klart på sjukhuset. Var på en sån kandidatundersökning så jag fick sitta och prata om min stackars hals inför jättemånga elever. Pinsamt! Men nu får jag iallafall operera bort dem om jag vill inom ett år. Jag har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska göra.. Brukar ju få halsfluss med jämna mellanrum och då får jag också jättehög feber.. Jag tror att jag ska dö varje gång jag får det. Nu har det varit bra sen maj, men de kan lika gärna slå upp imorgon igen. Läkarn sa att mina halsmandlar var lite större än normalt.
Har någon av er opererat bort dem?
Funderar på att göra det om det kommer inom ett halvår igen..

Såhär ser det ut i min hals då jag får körtelfeber, mysigt va?




Öron, näsa, hals

Nu sitter jag här, 06.42, och ska snart iväg till sjukhuset. Har äntligen fått tid för att kolla upp min hals som får körtelfeber stup i kvarten.. Se vad det är för fel på den, om det går att operera bort halsmandlarna eller så.. Vi får se hur domen lyder! Drygt bara att missa sovmorgonen!


280909


Mina dr. Martens åkte på idag. Passade bra i skitvädret.

nu firar vi inlägg nr. 100! Helt knäppt. Har jag skrivit så mycket under september månad?! Nu får ni säga, vad gillar ni bäst? Vad vill ni se mer/mindre av? Ge kritik!
Nu ska jag plugga igen!

Nails

Satte på nya naglar igår. Haha, hoppas de sitter längre än de tidigare!

 

Nu sitter jag och pluggar på frågor och svar på fronter..

Längtar tills provet är över.. Hoppas jag blir godkänd!

 

Inte nog med att jag måste plugga, jag måste också städa mitt rum äckligt mycket innan torsdag!!! Då kommer de och fotar lägenheten som sedan läggs ut på tha net. Sjukt drygt! Men idag blev allting klart med köpet av huset! Längtar nanting!

 


School




Dags att rulla till skolan då!
Jag gillar mina nya gratisbrillor starkt! Ni får outfit bilder sen! Puss










Det bästa

Finns nog inget mysigare när man sitter och tittar på Micke då han spelar gitarr. Älskar dig!

 

 

Jag är för trött för att plugga. Blä


Sunglasses

Här är bilden jag lovade på glasögonen jag fick igår. De är lite balla! Smycket som ligger bredvid hittade jag bland mammas smycken, ett som hon en gång i tiden fick av min farmor. Kommer nog till användning. ;)

Nu har jag sjukt mycket ångest. Borde ha pluggat hur mycket som helst vid det här laget, men icket! Nu måste jag fan ta tummen ur röven och göra någon nytta! Tjingeling


London







Här kommer jag och mamma att bo fyra nätter i London! Hoppas det är lika fint som på bilderna. De brukar kunna lura en ganska mycket. Dessutom bor vi för personalpris, alltså, 400kr per natt! Inte så dumt va?




270909

Nu känner jag mig riktigt som en rich bitch! Ja! Äntligen har jag pengar! Och imorgon kommer studiebidraget också. Nu har jag råd att köpa alla julklappar i London! Känns bra! Dock har jag fortfarande shoppingförbud. Och 27dagar shoppingfri är jag! Dock har jag haft riktigt tur som har snälla föräldrar som kan köpa nya leggings och underkläder åt mig.. Och en kappa.. Hehe.

Nu har jag så fruktansvärt många roliga datum att se fram emot!

30 september - Gesällprovet (Jag ser väl inte fram emot det, men det är skönt att det är över...)
10 oktober - fixa håret till make up stores visning till umeå fashion week.
17 oktober - klassfest och maskerad!
21 oktober - fotografering inför Hair 09
23 oktober - LONDON!
30 oktober - Rise Against i Stockholm
2 november - Då går vi ut på praktik i 8 veckor
20 november - New Moon har premiär!
21 november - Magnus Betnér kommer till Umeå
Hela december månad så mysig
1 januari - Vi flyttaaaar!!!

Det krävs mycket pengar om man vill göra roliga saker

Jobb

Just nu sitter jag hemma hos Micke och sneglar på Bad Boys 2. Vi har fettat och gottat oss ikväll! Mysigt bara! Imorgon blir det till att jobba på hotellet. 10-17 typ. Sen måste jag verkligen plugga till Gesällprovet. Oj vad nervös jag är nu, bara 3 dagar kvar. Känns verkligen som att jag kommer att faila. Nu måste jag lägga mig så att jag är utvilad till imorgon då jag ska bädda typ tusen sängar. Hehe. Godnatt på er alla!

Inspiration

Vad jag verkligen blir inspirerad av är: 50-talet och 80-talet, pinuppor, sleaze, glam, rockabilly och dagens trender.

Älskar verkligen hur man sminkade sig på 50-talet med eyeliner och röda läppar. Tycker även att rockabilly/50-talet har så jävla vackra frisyrer. Skulle jag orkat vara så amitiös varje morgon och gjort mitt hår så fint hade jag nog gjort det. Det enda som stör mig lite är faktiskt deras klänningar som går ner till vaden. Det är en fruktansvärt svår längd. Vill helst att klänningarna går över knäna! Om ni förstår hur jag menar. ;)

 

80-talet bjuder på så mycket skinn, leopardmönster, nitar och paljetter. Något som är riktigt inne i år är ju också de markerade axlarna. Dock inte lika förtjust i än. Hehe. Nämen, jag kombinerar lite mellan både 50-talet, 80-talet och nutidens trender, för er som inte redan lagt märke till det. Man kan som få en jämn balans över det hela då. Se lite hård ut, samtidigt som man är trendig, stilren och lite annorlunda! ;)

 

 

 

 


260909

Dålig uppdatering. Jag vet! Har bara så mycket roligt för mig på helgerna så jag hinner inte blogga lika mycket! ;)
Idag har ju jag och mamma varit på loppis på Nolia. Sålde saker för närmare 800kr! Känner mig jättenöjd. Få bort lite gamla saker som ändå inte ska med till vårt nya hus! :) Jag blev så glad dessutom. Kom fram en tjej till mig och sa: "Ursäkta, jag måste bara få säga, att du är jättetjusig!" Åh ;'D Man tar åt sig så himla mycket då det kommer någon som man inte känner som säger så! De små orden kommer jag leva på länge!
Och tur som jag har så fick jag ett par rayban solbrillor (fake), äldre variant. De är ascoola. Ska visa bild på dem sen! :)

Flickan som lekte med elden

I kväll såg jag, Nina, Karin och Johanna på Flickan som lekte med elden på bio. Detta är alltså fortsättningen på Män som hatar kvinnor. Jag har tyvärr inte läst någon utav böckerna, men har både sett första filmen och nu den andra och jag älskar dem! De lämnar en inte oberörd efter att man sett dem. Riktigt bra och dessutom tycker jag Noomi Rapace gör rollen så jävla bra, + att hon är jävligt snygg i filmen! Riktigt grym! Jag hissar verkligen denna film! ++++


Celebration

Lyssnar på Madonnas senaste samling, Celebration. Massa gamla godingar för alla slags humör. Min favorit är faktiskt i ur och skur - Like a prayer. Vet inte varför jag gillar just den. Men jag blir aldrig less iallafall!






























Pengarna rullar bara in

Mamma kom hem och berättade att hon hade tjänat mycket pengar idag på att lämna in gamla guldsmycken. Så, jag gjorde en snabbrensning i mitt smyckesskrin och hittade några gamla kedjor och halsband som jag inte kände var så värt att ha kvar. Det var mest silver, men jag fick ändå 260kr! Haha, bättre än ingenting!

Jag är verkligen supertaggad på att flytta nu! Åh, sugen på att göra om och inreda! Ut med det gamla och in med det nya! Jag har FYRA garderober i mitt rum. Det är lite mer än de två jag har nu vill jag lova. Jag kommer ju faktiskt få plats med mina kläder nu. De flesta utav mina kläder ligger onödigt ofta i tvättkorgen mest för att de inte kan ligga inne i garderoben längre. Kläderna attackerar typ mig då jag öppnar dörren. Så känns det!



Dagens outfit består utav; kjol från Zara, tisha från Sailor Jerry och skorna är Converse i skinn med röda detaljer. Snart drar jag på Bio med några brudar! Blir en lugn fredagkväll för min del! Vad gör ni ikväll?


Design

Som ni kanske ser så har jag bytt lite bakgrund och sådär. Jag har egentligen inte orkat ge mig in på alla småsaker på min blogg ännu. Jag ska först kanske våga ge mig på att skapa en header.. Vi får se hur det går.
Hur som helst. Det kanske kommer bli lite dålig uppdatering idag, för jag och mamma ska rensa ut hela förrådet och lägenheten idag! Vi ska nämligen på loppis på nolia där vi ska sälja ut saker som vi inte längre använder. Värt att få en liten slant för det iallafall! Dessutom fick jag lön idag, och oj så nöjd jag blev. Har mycket pengar nu att shoppa för i London. Dessutom kommer studiebidraget den 28:onde! :D Inte dåligt för min del!

Bebis

Glömde visa igår, Hannas lilla flicka. Har typ aldrig sett något mindre förr. Är så fruktansvärt fashinerad över fingrarna och naglarna! Minimini är de ju!









Hon sov typ under hela tiden vi var där. De har ännu inte kommit på något namn, men Tilde, Wilma, Tindra och Tuva verkade vara aktuellt.. Vi får se sen vad de beslutar sig för!

Glasögon

Jag bara ÄÄÄÄLSKAR min kappa! <3 Tyvärr är den inte skapt för Norrlands väder. Det börjar redan bli kallt och med tanke på att ärmarna inte är så långa så blir det ganska kallt då man cyklar till skolan på morgonen. Och btw. Idag beställde jag glasögon. Detta är till för när jag ska klippa och köra bil. Jag har ju nämligen dåligt steroskopiskt seende. (Avståndsbedömning) Ibland ser jag dubbelt då jag ska klippa en passé med hår. Jag vet inte om det är nära eller långt bort. När jag kör bil så ser jag inte skyltarna förrän de är precis bredvid mig och ibland kan det vara för sent att svänga. Det är inte så praktiskt. Så jag hoppas detta skall underlätta för mig!












Make up store

Juste! Jag glömde ju berätta! Umeå fashionweek närmar sig. 6 tjejer från klassen får hjälpa till att göra frisyrer till Make up stores visning. Och jag är en av dem! Så fruktansvärt kul det kommer bli! Dock är jag ganska nervös eftersom de är ju verkligen proffs man får jobba med. Men lärorikt kommer det att bli!


240909





Här har vi då, Lisas hår innan klippningen.































Hennes toppar var jävligt slitna som ni kan se på denna bild.






















Efter klippningen. Kortare och fräshare. Jag klippte en v-formad linje på helformen. Detta gör så att håret ser längre ut!
































Hennes toppar är inte alls lika trasiga som på bilden innan! Väldigt fräsht!










I'm moving!




















YEEEEES! ÅÅÅH! En av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Våran familj har köpt ett hus! Detta betyder att jag slipper sova vägg i vägg med mina föräldrar i våran trånga lägenhet. Nu kanske jag bor hemma något år längre dessutom! Fan vad nice!!! Mitt i stan äre! Här kommer lite smakprov på vårat nya hem!

Lårsmycke

Kanske hetaste typen av smycke just nu?

http://dollyblond.se/

 

Snodde bilden från dollyblond.se men hur snyggt är inte detta lårsmycke? Snacka om att man kan piffa upp vilken outfit som helst med denna detalj! Får se om man orkar knåpa ihop något liknande någon gång!


Besviken


Någon som såg idol igår?

Åh vad jag är besviken på han.. Trodde verkligen på rösten. Den var ju lovely! Men nu sumpade han chansen bara för att han inte pallade lära in en text på några timmar. Blä.. Nej nu hejar jag på Antonia och Erik istället tror jag!



Slingor

So.. This is Lisa Sjöström och hennes hår som hon inte klippt eller färgat på väldigt länge!


































Här sitter hon med typ 100 slingpaket. Jag tycker det blir snyggast när man gör slingor i foliepaket om man vill ha hela håret uppljusat. Tycker man kommer åt mycket bättre i underhåret än med en hätta.

Hon ser ljusare ut på bilden än vad hon egentligen var..

















Tadaaa! Nä, nu tänker ni säkert att det inte blev någon skillnad alls. Men det blev det kan jag lova! Imorgonbitti klockan 10 ska jag klippa henne på skolan. Då får vi bort lite nötta toppar och kanske även får en bättre bild på hennes färg. To be continued...



















Makeup

 





















































































Där fick ni ett litet smakprov på Hair09. Jag övade idag alltså, inför fotograferingen, att göra den sminkning som jag sedan ska göra på Elin. Tror detta kommer bli asballt. Använde mig utav ett nät som jag först försökte tejpa fast. Men det gick inte så bra. Så det slutade med att Nina fick sitta och hålla nätet mot ansiktet. Det är så superviktigt att man inte rör på nätet eller sig själv, flyttas det bara någon millimeter så är hela nätmönstret förstört.

Nina är ju tyvärr inte i min grupp på Hair09, utan har själv City/Classic. Men hon gick även lös på mig med samma teknik. Visst är hon duktig?

Fullt upp!

Puuh! Har precis ätit middag. Vi har haft en fullspäckad dag med hår och make idag. Superkul! Först fick vi göra brudfästen för brudkrona och slöja på våra dockor. Det gick riktigt bra med tanke på att det var första gången! Kunde till och med hålla i slöjan så att huvudet hängde nedanför, SÅ hårt satt den fast!



Det finns flera sätt att göra brudfästen på. Men idag fick vi lära oss ett då man gjorde pitåter och fäste kronan i. Den andra, som jag gjorde, det var bara en vanlig inbakad fläta som gick runt i en cirkel mitt på skallen. Det är ungefär samma teknik som när man syr fast löshår! :)

Nina i salongen


Så länge vi båda andas

Åh vad tugnt det går för mig med denna bok. Tror jag har slagit rekord i att läsa långsammast ever. Nämen, kanske inte riktigt. Började faktiskt att läsa den på Engelska innan den kommit ut på Svenska. Sen släpptes den på Svenska den 12 mars -09, då "bytte" jag som bara bok och fortsatte där jag slutat i den Engelska. Och jag vet inte riktigt hur det gick till men jag läste bara ett tag sen tog det stopp. DÅ blev körkortet mer aktuellt och jag pluggade hela tiden på det istället. Sen la mamma upp boken på min bokhylla då den inte användes. Så hela sommarlovet låg den där och var fortfarande oläst. Det var bara för någon dag sedan som jag bestämde mig för att ta tag i sista biten jag hade kvar.
Jag vet inte om det är för att det har blivit så överdrivet allting i boken att jag inte längre finner den intressant. Eller att hon blivit vampyr, de har ju verkligen fått varandra nu! Det är inte lika kul att läsa om lycklig kärlek såsom olycklig. Men det var ju trots allt detta vi alla väntade på. Förvandlingen. Nu när de verkligen är tillsammans så känns det inte lika kul. Nu återstår endast uppgörelsen mellan Cullens och Voultori dom sista sidorna. Så ni får inte säga vad som händer! ;p


Pluggplugg och plugg

Plugg, plugg och åter plugg. Nu är jag riktigt less. Har läst mina gamla anteckningar, häften och böcker som jag samlat på mig under mina tre år på frisör. Och även om jag läst papperna flera gånger, testat frågorna som är upplagda på fronter, så känns det inte som att det fastnar. Åh! Ibland vet jag inte om jag bara torrläser igenom allting eller vad som är problemet? Jag vill ju kunna allting, det är ju skitkul och även bra att ha i framtiden. Min hjärna orkar tydligen inte spara all information iallafall. Gesällprovet närmar sig för varje dag. Nu är det bara en vecka kvar!

Har ni sett idol ikväll eller? Jag glömde totalt bort det. Var så inne i all permanentkemi och färg. Haha.

Imorgon har vi sminklektion! Jag taggar riktigt mycket för det var längesen vi hade det nu. Vi ska öva på smink inför fotografering. Kommer bli intressant och om jag kommer ihåg så ska jag också lägga upp bilder på det imorgon! :)

220909

Dagens outfit bestod utav höga svarta leggins och min stickade tröja från gina. Väldigt enkelt blev det. Gjorde en rosett i håret idag för att piffa upp min svarta outfit. Dessutom åkte kappan från Zara på! Mums!

Babygirl

Nu bloggar jag mitt första inlägg som låtsasmoster. Nu har Hannas barn kommit! Det blev en flicka. De fick göra ett akut kejsarsnitt då det hade slagits knut på navelsträngen. Kommer bli så roligt då man får se henne för första gången! Ska ta massa kort då! =)

Grattis Hanna och Robert till eran dotter den 22/9-09!


Madame Bovary

Nu har jag och hela klassen plågats igenom denna franska film, Madame Bovary. Redan efter den första halvtimmen började man undra hur länge det var kvar. 2 timmar och 17 minuter av massa trams rakt igenom. Blä. Handlade om en kvinna som läst många romantiska sagor och drömde sig bort från sin tråkiga vardag. Hon gifte sig först och skaffade barn med en doktor som jag sedan tyckte synd om hela filmen. Fröken Bovary skaffade sig älskare och köpte dyra kläder och samlade på sig massa skulder, tills att hon riktigt satt i skiten. Sista 15 minutrarna så satt alla och önskade bara att hon skulle dö så det kunde ta slut. Hon gjorde det tillsist också då hon förgiftade sig själv med arsenik! Tack o lov.
Enda roliga i filmen var när hon tittade på sin dotter och sa: "Märkligt att hon är så ful..." HAHAHAH

Synundersökning

Har precis varit på synundersökning i stan.

Jag var tvungen att kolla hur min syn egentligen är. Har börjat få problem att se vägskyltar och avfarter då jag kör bil. Dessutom så kan jag inte riktigt bedöma om hårstrån är nära, eller långt borta då jag klipper.. Resultatet blev; glasögon är inte akut för mig, men det skulle underlätta mycket.
Jag har nämligen sämre syn på mitt vänstra öga än det högra. Så när det ska sikta in sig på ett föremål så tar det lite extra lång tid innan de hittar samma läge och därmed skärpa. Vi får se om det blir några läckra bågar för min del!
Nu ska jag snart rulla till skolan där jag bara har en lektion. Börjar halv ett. Dessutom är det film! Ganska slappt va?




Extreme male beauty

Någon som såg extreme male beauty igår?

Har aldrig sett det tidigare, men det är en brittisk dokumentärserie från 2009. Killen ovan, Tim Shaw har under fyra avsnitt försökt att bli snyggare. Så, under sista avsnittet som var igår så fick vi se honom fixa en bränna, helkroppsvaxa sig och även dricka sitt eget piss. Ja, ni hörde rätt! Han gick till en kvinna som hade druckit sitt eget urin i 14år. Hon var typ 60, men såg ut som 40. Hon berättade för honom att detta gjorde folk redan 3000 f.Kr för att föryngra sig. Han drack och baddade ansiktet med det under två veckor, och till och med hans fru såg skillnad i ansiktet. Scary! Där har ni ett skönhetstips to stay young. Billigt dessutom! Jag tycker personligen att han såg 10 gånger bättre ut än innan efter förvandlingen. Vad tycker ni?

 

 

 

 

 


Nallebebis?

För er som inte redan vet, så ska jag snart bli låtsasmoster. Hanna kommer nog föda imorgon! Funderade på att köpa något liknande som denna nedan. Hur söt är inte den?

 

 


My new love







Yes, nu har den äntligen kommit! Min snygga kappa från Zara. Tråkigt bara att den inte satt lika snyggt på mig som på Kling men ;) Kommer passa på att använda den jättemycket nu eftersom det börjar bli så kallt och det är ju trots allt inte så lång ärm på den... Det bästa av allt är att inget djur har flåtts levande för att tillverka denna skönhet. Testade även med ett svartguldigt skärp i midjan, det var också supersnyggit! Då man vill vara lite finare ;)
Nej, nu ska jag och Nina greppa stavarna och ge oss ut!






















210909



Idag, enkel outfit. Blev min fejk skinnjacka från Zara till enbart svarta kläder.
Invigde även min snygga nit-klocka från Stradivarius vilket är ett märke från Spanien.
Köpte den då jag och Micke var på Kanarieöarna!
http://www.e-stradivarius.com/stradivarius_en.html


Skola

Tack till alla er som såg filmen om pälsindustrin. Hoppas att ni delar den med alla ni känner och att ni väljer fuskpäls till hösten. I år är det ju särskilt trendigt med pälskappor, mössor, kragar - you name it. Då lär alla pälsföretag passa på att sälja extra mycket. Ni som väljer äkta päls framför oäkta, kan ni verkligen med gott samvete bära upp den efter att ha sett filmen?

Igår när jag skulle åka till Micke, så istället för att ta min skinnjacka som jag brukar, så tog jag en tygkappa. Jag var så fruktansvärt äcklad och förbannad efter jag sett filmen, så jag kunde verkligen inte ta på mig jackan med gott samvete. Jag har alltid varit så förälskad i mina skinnjackor och burit upp dem stolt för att de är så snygga. Men inte nu. Nu är det mest en skam att de ens hänger där. Nej, idag blir det fejk för hela slanten.

Nu när jag åker till London kommer jag vara extra uppmärksam på vad jag köper för kläder. Kolla varifrån de kommer innan jag slår till. Inget äkta läder här från Kina inte. No way!

Stolen by fashion

 

Första videon som visas är lite "humoristisk", men är du känslig så ska du inte se på den andra som kommer direkt efter. Helst vill jag att du tittar, men ha en papperskorg i närheten då du ska spy.

 


"Stolen for Fashion"—Learn More at PETA.org.


Peta är en förkortning av People for the Ethical Treatment of Animals, som är världens största djurrättsorganisation. Organisationen grundades 1980 och kämpar mot pälsdjursuppfödning, intensivuppfödning, djurförsök och djurunderhållning. Jag har varit medlem på deras hemsida sedan det skrevs och visades på tv om mulesing. (Då man skär bort en bit av huden kring analöppningen på djur, utan några som helst bedövningsmedel.) Någon gång per månad brukar jag få mail därifrån om senaste nyheter kring djurplågeri mm. Oftast vill de att man ska skriva upp sig på protestlistor, men man kan även skänka pengar om man har råd. Dock tycker inte jag att det är så besvärligt att skriva sitt namn för att försöka göra en skillnad. Gå med du också; http://www.peta.org/

 

 

 

Tycker detta är en väldigt bra bild. Den är hemsk. Men såhär är det. Aldrig, aldrig kommer jag att köpa en pälskappa. Kommer inte på fråga! Jag har även nu, efter jag sett Petas film, börjat fundera på att inte köpa något mer skinnplagg. Isåfall vill jag veta innan att det inte gått till på detta sätt som visas i filmen ovan.

Fake is the real shit.


Chicy.se

Gah! De har så sjukt mycket läckra kläder på Chicy.se! Vill bara ha, ha, ha!! Gillade verkligen legginsen med dragkedjor!


Maskerad?

Våran klass ska ha fest den 17 oktober. Temat kommer bli; "Jag kommer från..."
Sedan får man fylla på därifrån. Det kan vara;
jag kommer från duschen, villavillekulla, 70-talet osvosv. Man kan nästan klä ut sig till vad som helst. Dock har jag brist på idéer och kläder. Någon som har en dräkt att låna ut eller en idé om vad man kan klä ut sig till? :)
























Söndag

Lugnt på lördagen! Blev att återhämta sig sedan fredagens festligheter. Nu har jag ännu en favorit i idol. Erik Grönwall! Sjukt skön röst!

Idag har vi varit och kollat på hus här på dragonfältet. Mycket tjusigt. Är så taggad på att flytta nu alltså! Bor på tok för trångt här i lägenheten. Om ca. En timme ska jag klippa. Skönt att få in lite pengar.


Snart min... Mums!

http://stylebykling.tv4.se/

 

Ni som läser Elin Klings blogg har nog redan sett denna snygga kappa. Men snart blir den även min! Jag hoppas bara den passar och sitter snyggt på! Har ju inte provat den eftersom pappa skickar den från Stockholm.


Shoppinglista London

Snart 20 shoppingfria dagar har passerat. Men det hindrar mig inte från att fönstershoppa lite ändå. Jag har några must haves på min shoppinglista till London;

- Bustier

- Lårhöga stövlar med klack

- Converse

- Byxor med skinndetaljer

- Koftor och tröjor i massor

- Spetsklänning

- Massa bling


+ Julklappar till hela släkten så är man över med den biten!

sommardroskan

































































En fullspäckad kväll blev det igår!
Ninas syster, Pia från Jokkmokk kom och hälsade på. Det blev förfest hos Cissi och sedan utgång på sista sommardroskan. Fullt med folk och massa man kände! Trevligt! Bjuder bara på några bilder här på bloggen, resten kommer upp inom kort på bilddagboken! puss

Studenttrosor?

Varför man inte ska köpa studenttrosor enligt mamma;

  • Du kommer bara ha på dig dem en gång
  • Det är säkert skitdåligt material så de krymper efter första tvätten eller så ramlar texten av.
  • Du har redan tillräckligt med trosor
  • De är dyra
  • Ingen kommer att se dina trosor förutom din pojkvän
  • Din kille är nog inte så intresserad om det står student 2010 på dem och vill nog hellre se dig utan trosor...

Up yours!

 

Hahaha mamma kom igår till mig och gav mig en liten bunt sånna där lappar.

Hon ba: "De här kan du ju ha i bilen. Men se bara till att du åker iväg från den fort som fan efter du lägger dit den!"

Tycker den är ganska härlig. Haha, den kommer inte att missbrukas iallafall. Måste ha stake för att lägga på en sån! Bara vid nödsituationer blir det!


Fuji


 

Ni minns väl att jag beställde efter lite bilder för ett tag sedan? De kom idag! 100stycken! Endast 29kronor! Kan ni fatta vad billigt det är! Sedan slipper jag ju gå på stan och hämta ut dem. De bara kommer hem till en!

Idag hade jag min nit-väst från gina som mest sett insidan av garderoben på senare dagar. Hade typ totalt glömt bort att jag hade den! Nu blir det till att lägga sig i min nybäddade säng! Gu se skönt!
Godnatt (;

170909

Haha, jag orkar typ inte lägga upp bilderna i ett större format. De som är sugna på en närmare titt får kolla på bilddagboken.

Åh, jag vet att jag borde plugga. Men jag orkar bara inteeeee. Så känner jag typ.

Imorgon blir det utgång! Ninas lillasyrra kommer hit, hon är också 91:a. Så då lär vi gå på sista sommardroskan. Lär nog bli ganska mycket folk kan jag tänka mig! Jag är fortfarande kluven när det gäller studentmössan. Blä. Jag får sova på saken!


Nelly

Allt är från Nelly

 

Jag vill ha allting. Mnåhhh. 17 shoppingfria dagar. En annan sak jag saknar i garderoben är en lite finare svart överdel. Tycker mest jag bara har t-shirts som alternativ! Älskar dock kjolen från Kenza. Den är så galet snygg men även så stilren på något sätt.

 

Sitter och tar det lugnt vid datorn efter ett svettigt bodypump pass. Det är skrämmande så mycket man tappar då man slutar att träna! När jag spelade basket tog jag, minst 15kg på benövningarna. Idag tog jag 4kg på benen och jag känner av det. Vad hände? Näe. Snart ska jag ut och gå igen. Tror jag..

 

 

 


Studentmössa?

Imorgon är det dags. Då ska våran klass prova ut studentmössorna! Frågan är ju vilken man ska ta och hur mycket pengar man vågar lägga ner på den. De har en ny mössa för i år, Brilliantmössan. Visst är den snyggast, men såklart dyrast. Behöver jag verkligen en mössa som luktar sommar, har andningsmöjligheter och plastficka i fodret? Jag tror inte det. Men visst kommer jag ångra mig om jag tar billigaste sorten också. Det är ju trots allt bara en dag.. Men samtidigt bara en gång man tar studenten.. Huvva. Svårt val!


Fotoshoot

Jag och Nina har varit ute på lite fotouppdrag ikväll. Nu sitter vi och ser idol. Fler bilder kommer upp imorgon ;)


160909


Vi frisörer fixade håret på stylisterna, när de sedan gav oss massage.

Jag lockar håret på Linda

Matilda fixar Sara. Evaline tar upp beställning på pizzor

 

Såhär kan det se ut en dag på skolan!

Idag fick vi frisörer fixa håret på stylisterna, som sedan gjorde massage med hot stones och ansiktsbehandling på oss. Eftersom jag redan visste att allt smink skulle åka bort vid ansiktsbehandlingen, så skippade jag smink och hår idag och körde istället på en slapp outfit. Jag fick i uppgift att färga Lindas utväxt. Sedan klippte vi in löshåret med hennes och stylade. Det blev skitsnyggt!

 

Det var tänkt att alla skulle beställa pizza, men jag fegade ur och åt på skolan istället. Mer nyttigt och ekonomiskt! Efter lunchen blev det min tur att bli omhändertagen. Hahah. Under ansiktsbehandlingen hände ju sjukaste grejen! HAHA. Jag dör.

 

Jag somnade undertiden Linda gav mig ansiktsmassage. Det gick så fort. Jag hann bara tänka: "Åh vad alla oljor luktar gott." I nästa sekund så står en människa och stryper mig mot en vägg och siktar en pistol mot mitt huvud. Jag börjar ju skrika i hopp om hjälp. Och under tiden jag skriker så kommer jag på mig själv, halvsovandes, att jag faktiskt är på ansiktsbehandling.. Så jag slår upp ögonen och Linda stirrar bara på mig och sedan kunde vi inte sluta skratta.

Efter spabehandlingarna möttes alla upp i salongen. Då berättade jag för Josefin om händelsen och då sa hon: "Haha, jag låg där och tänkte, VEM FAN ÄR DET SOM SKRIKER? fattar dom inte att man ska vara tyst under behandlingen?" HAHAHHAHHAHA!


Hårologi

Är mamma återigen som står för dessa produkter. En inpackning och curlbooster från Hårologi.

Tänk så mycket utseendet på produkterna gör! Förut hade hårologi supertråka gula och blåa flaskor som såg solblekta ut. Nu, med nya förpackningar så fick hela serien av produkter lite mer förtroende. Supernice!

Jag har riktigt saknat en curlbooster känner jag. Förut använde jag den dagligen, men sen slutade jag köpa den helt plötsligt. Mest för att jag plattade håret en period. Men nu ska mina såkallade "lockar" (dom är helt sönderblekta och ser ut som maskar) få lite mer näring!


Countdown

Nedräkningen började egentligen för längesedan för mig. Typ direkt efter att jag sett den första filmen. Men nu.. Nu är det verkligen inte långt kvar! Det är nära. Jag ryser då jag ser trailern.


Jag kom att tänka på...

... en liten rolig sak som hände vid matbordet idag!
Jag har något problem. Seriöst. Jag fryser alltid! Särskilt hemma, fastän det är sjukt varmt och kvavt inne i mitt rum så fryser jag.
Så, iallafall. Vi åt mat, och jag sa något förolämpande skämt åt min låtsaspappa (som jag inte kommer ihåg nu...)
och som svar fick jag:

- "Passa dig så jag inte öppnar fönstret"


HAHAHHAHA. Som om det vore det värsta att hota mig med.

Min humor^^

150909

Åh! Har precis sett idol. Inga nya favoriter riktigt men. Får absolut inte missa då de kommer till Umeå imorgon! Kommer bli kul att se om man känner igen någon...
Nä, jag har väl inte gjort något speciellt ikväll förutom en promenad med Nina. Sedan har jag faktiskt skickat efter mer fotografier på internet. Bara 29:- för 100 bilder på FUJI. Kika in där!

Imorgon blir det mysdag på skolan! Våran klass och stylist med spa ska göra behandlingar på varandra. Så, först ska vi färga deras hår. Sedan får vi ansiktsbehandling, massage och hot stones. (Har aldrig prövat hot stones så jag vet inte riktigt vad det innebär men det ser skönt ut!) Kommer bli sjukt slapp dag vill jag lova! :)


Sötsugen?

Vem blir inte det när man ser alla supersöta smycken från Cocoo? Detta blir en av de första sakerna jag kommer köpa då jag får shoppa igen! Mums!

 

 

 


Fjällräven?

Så, då kommer frågan upp igen då. Kan man ha sin fjällräven i vinter?

Eller rättare sagt, vågar jag ha på mig min fjällräven jacka i vinter? Kommer jag bli hatad eller stenad till döds om jag nu bär jackan. Med tanke på om vad som visats på tv och i tidningar, om alla de stackars gäss som lidit då man plockat fjädarna på dem vid liv, så lär väl alla med en fjällräven hemma tveka? På bilden ovan ser ni en röd och en svart fjällrävenjacka. Den röda är min mammas, och vi tvekar på att den är äkta eftersom den köptes på tradera. Men min svarta är helt säkert en äkta fjällräven. Jag har efter många om och men övervägt att bära jackan till vintern iallafall. Den är trots allt två år gammal nu och det vore väl dumt om jag inte använde den? Då har ju alla gässen lidit förgäves. Men skulle jag däremot gå på stan idag och funderat på att köpa en ny jacka så skulle det absolut inte blivit en dun! Vad tycker ni?


Som ni kanske redan vet...

... Så har Patrick Swayze gått bort i cancer igårkväll. Han blev bara 57år gammal.
Jag har nog bara sett två filmer med honom, men det känns ändå så hemskt! Ännu en stjärna som blir mer uppskattad för sina verk efter sin död?
Nu får helt plötsligt låten "The time of my life" en annan betydelse.


En av mina favoritfilmer genom tiderna; Dirty Dancing!

"Nobody puts baby in a corner"


Stavar kickass!

Jag och Nina bjuder!

 

Fan vad vi har kommit igång nu! Vi är riktigt duktiga. Från att inte ha rört arslet på flera månader så har vi gått nu fyra gånger på en vecka! Applåder till oss. Men akta er om ni möter oss ute på vägarna. Vi är grymt farliga...

 

Mest kass bildredigering av mig! ;)


140909

 



Dagens outfit då. Det blev lårhöga stövlar idag. Jag köpte dessa faktiskt redan i vintras för bara 179:- på Wedins. Ett riktigt kap. Det som är lite roligt är väl att när jag väl köpte dem hade det inte blivit inne ännu med lårhögt. Så, man fick ganska många blickar och kände sig lätt slampig med dessa skor. Men idag när jag tog fram dem igen så var det inte alls samma känsla. Det är så sjukt hur mycket mode påverkar människor. Idag blev mina föredetta "horskor" accepterade.

Jag är jättesugen på att införskaffa ett par lårhöga stövlar fast med heels. Antingen i mocca eller latex.. Tycker latex är sjukt snyggt wtf! En aning goth men samtidigt så kan ett par supersnygga skor piffa upp vilken tråkig outfit som helst! Kolla bara skönheterna här nedan från have2have. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR :D


Wanted

Åhåhhh.. Gina Tricot har så mycket snyggt nu.. Än så länge vågar jag bara kika på deras hemsida. Skulle inte klara trycket om jag gick på stan. Jag mår typ psykiskt dåligt då jag inte får shoppa. På något sätt har det här förbudet gjort det ännu mer lockande. Det är ju så? Förbjuden kärlek liksom. ;)

 

 

 


Musical

 

Åh. Nu har jag och mamma bokat biljetter till både Mamma Mia! och Thriller. Älskar fan musicals. Kommer bli riktigt kul. Vi var ju på Grease förra gången vi var i London. Så nu blir det nytt. Det är ändå ganska sjukt att Mamma Mia har gått i snart 10år som musical. Och fortfarande är biljetterna lika populära och dyra. Sen går de ju typ en gång om dagen också? Hoppas verkligen den är bra!



Wig



Såååå.... Här hade vi en bild på hur jag såg ut på klassfotot.. Typ. Haha. Enjoy!




Notting Hill

Pinsamt att säga, men, jag hade aldrig sett Notting Hill förut. Tills igår då den gick på tv. Vad kan man säga? Tycker väl filmen liknade många av Julia Roberts andra filmer som; Runaway Bride, Pretty Woman och My best Friend's Wedding mfl. Visst skiljer sig handlingen, men jag vet inte. Det känns bara som att det är verkligen samma tjej i filmerna bara. De känns inte så varierande.
Men visst gick den hem som de övriga! Man vill ju ha det där riktigt lyckliga slutet i de romantiska filmerna. Det skulle inte fungera om det inte blev "dem" så att säga. ;) Förövrigt så älskade jag Hugh Grant's inneboende, Spike. Han gjorde mer än halva filmen tror jag!




130909

Det är 17 dagar kvar tills vi gör det teoretiska Gesällprovet
Det är 34 dagar kvar tills vi har vår första klassfest i trean. (viktigt)
Det är 38 dagar kvar tills vi fotar våra modeller inför projektet; autumn is hair
Det är 40 dagar kvar tills jag och mamma åker till London!
Det är 41 dagar kvar tills jag får shoppa igen. GAAAAAAAAH!

En liten minneslapp för mig själv...;)

 



Pheuuuu

Äntligen hemma efter en lång o härlig promenad. Har duschat nu och satt i en inpackning i håret som ska sitta i minst 20 min. Jag använder mig utav en inpackning från Sebastian som heter Penetraitt. Jag fick den när jag var på Hårizont, då de skulle byta ut hela serien. Har provat den två gånger nu typ, och jag tycker den fungerar ganska bra. Det blir ju inte direkt någon "Oooh aahh" känsla.. Men den går verkligen in i hårstrået och stärker upp det. Mitt hår har ju bara varit förjävligt nu efter all blekning. Det ville knappt torka förut och stråna var som gummi. Men nu börjar det gå åt rätt håll iallafall!

"This delicately scented, thick penetrative Sebastian Penetraitt Reconstructive Treatment will get deep into your hair injecting it with essential protein formula that will leave it beautifully soft, vivacious and strengthened throughout.

It will rescue your tired and dull hair, helping chemically treated and over styled hair to become restored and revitalised, bringing it back to life.

After only a few uses, it will increase the elasticity and shine of your hair and deliver an incredible reconstruction treatment."


I går...

... Så åkte jag förbi Karin där det var lite partaj. Även Nina var där och några kompisar till Karin från Piteå. Sedan skjutsade jag dem till en fest på Mariehem och efter det åkte jag till Micke!

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska nu ta tag i lite plugg. Känns väldigt jobbigt!

Vad gör ni en söndag som denna? Bakis skakis eller? puss!


Djurplågeri

Jag blir så arg när jag läser sånt här; http://www.vk.se/Article.jsp?article=301314
Fyfan alltså. Vad är det för sjuka människor som ger sig på små oskyldiga djur? Så jävla lågt. Jag skulle aldrig kunna låta en människa som misshandlar ett djur eller barn, komma undan utan straff. Jag blir riktigt upprörd!
Det har nu varit mycket utav sådant nära Umeå kommun de senaste åren tycker jag.
För några år sedan vid maj-brasan så hade några ungdomar stulit en kanin från en liten flicka, brutit av benen och slitit av öronen, sedan spettat den på en pinne och slängt in i elden.
Därefter var det två ungdomar i sävar som hällde bensin på en katt och tände på. Tror att detta hänt två gånger..
För ca 2år sedan så var en Svan stenad till döds. Innan hade de försökt tända på dess vingar.
För någon månad sen var det nån idiot som hade haft hunden fastknuten i mopeden, och hade släpats runt stan.

Jag fattar inte nöjet eller hur man kan vara så känslokall som människa..

FYFAN FÖR ER ALLA.

120909

Några bilder som jag inte hann lägga upp igår.

Ja, det blev alltså peruker på klassfotot! Och vår slogan kommer att lyda: "Vi klarade inte färgprovet".. Den enda bilden jag fanns med på blev sjukt suddig. Men jag hade en rosa peruk på mig iallafall, ni lär få se då jag får själva fotot!

 

På andra bilden väntar jag och Sara på vår tur för enskilda bilder. Stackars Sara har dessutom fått åka in på sjukhuset igen! Krya på dig! :)

 


Flight 93

Åh, nu har jag just sett klart denna film. Fyfan vad fruktansvärt. 8 år sedan! Tiden går sjukt fort. Jag kommer ihåg lite från den 11 september 2001. Jag och mamma var på stan för att köpa ett par nya gympaskor åt mig. Sedan började folk prata jättemycket i butikerna om planen som hade flygit in i world trade center. Men 10 år var man bara då. Inte hade man så stor koll egentligen. Man fattade inte riktigt vad som hade hänt. Det var bara någon dag efter då vi hade en tyst minut på skolan då det riktigt skönk in...

Tänker på alla stackars familjer som förlorat kanske sitt barn, sin mamma, pappa, syster eller bror. Detta är en dag det kommer stå om i historieböckerna som våra barn, eller barnbarn kommer läsa en vacker dag. Och ingen av dem kommer nog heller förstå, hur många som familjer som fått lida av detta.

<3

 


Shoppingmaniaaac

Jag blir TOKIG! Jag vill shoppa nununu!

Har inte varit på stan sen den 1 september, om ännu inte längre. Idag var jag tvungen att gå dit för att kika vilka modeller det blir inför workshopen. Och då var jag ju också "tvungen" att gå in på Monki. Så sjuuuuuukt mycket snygga höstkläder de fått in! Jag dör! Ville bara köpa allting. Men samtidigt försöker jag intala mig själv; "tänk på shoppingen i London, TÄÄÄNK på den för fan.." Så, jag sparar pengarna tills dess istället. Detta var bla. Några favoriter från Monk.. Så sjukt nice att satsa på färgglada accesoarer till en svart outfit. Det gillar jag!

 

 


Fönvågning

Här är bilden jag skulle lagt upp för längesen, men jag orkade inte. Haha. Detta var då vi skulle klippa en finish i nacken och även träna lite på fönvågning. Jag gav upp direkt. Hatar fönvågor! Jag suger på det! Dock är det jävligt tjusigt, så det blir att öva, öva, öva! :)


Godnatt

 

Äee nu blir det godnatt för min del. Helt slut efter min och Ninas promenad, MED STAVARNA! HAHAHAHAH:'D Jag har aldrig promenerat med stavar förut, har tyckt det sett så fånigt ut. Men nu var det Ninas idé. Så, jag lånade mina föräldrars och de första minuterna kändes det ju bara för fult för att vara sant. Pinsamt! Men så mötte man en massa andra fotgängare med stavar på vägen. Då kände man sig som en i gänget^^

Förövrigt blir det ett litet möte med Umemodellen imorgon inför workshopen som är den 19onde. Kommer bli roligt. (De har fotat bilden ovan där jag gjorde Tinas frisyr)

 


Me, myself and I

Okej, nu blir det mat med mina parents nånstans i stan. Sen blir det en promenad med Nina. Därefter blir det bara jag,jag,jag ikväll. Jag ska göra hårinpackning, fixa naglarna, locka löshåret osv osv. Imorgon är det ju skolfoto och eftersom det är så tidigt kan det ju vara skönt att ha löshåret lockat o klart så slipper man göra det. Så, vad blir det för tema då? Det får ni se sen... ;)


En till Idol

Jag har en till Idol, i Idol.. Haha. Förlåt för många youtube inlägg de senaste dagarna, men hallå! Har ni hört hennes röst?! Jag fick rysningar! Så jävla bra!

 

Nu blir det att gå till skolan. Klockan är 10.47, så det blir lunch på direkten och sedan har vi kundpass i eftermiddag bland annat. Sjukt att det är fredag imorgon! Kändes som att det var Måndag redan igår. Menmen, skolfoto och sedan personalfest på kvällen. Tagga!


090909

Yes, då sitter man bänkad framför Fråga Olle dokumenären. Hehe. Nämen, jag och Micke har sett idol igen och även käkat Chips och dip. GÖTTES. Blev ingen promenad då Nina somnade.. Fanfan.

Aja, idag hade vi först kill klippning i skolan då jag gjorde en finish i nacken på Micke. Därefter hade jag en långhårspermanent på eftermiddagen. Det blev superbra allting! Tjejen blev jättenöjd, jag med. Tog tyvärr ingen bild på hennes färdiga resultat. Men bild på Micke kommer upp på bloggen då jag kommer hem imorgon! Ni får hålla ut tills dess. Nu börjar fråga Olle igen. Hejs!


Hero of War

Puh. En tung dag! Men rolig! Sitter bara och lyssnar på denna sköna låt med Rise Against och varvar ner. Sen blir det att promenera broarna runt med Nina, sen äta chips och dip hos Micke och se film. (Bra kombination va?)


Idol,2009

Felix Västerhamn, MIN NYA IDOL! Blev riktigt kär i hans röst. Fan va grym! Hoppas han går vidare så man får höra han på radion till sommaren. Hade suttit bra! Några städer till som ska besökas, men jag håller tummarna för honom!


080909


Fyfan. Idag har det varit mycket information på en och samma gång. Jag har ingen riktig kontroll just nu känner jag. Det var längesen jag gick i skolan nu. Hur klarade man av detta förut? Projektarbete, Gesällprov, hårbok, herrmodell, inämning av projektplan, intervju med salongsägare osv innan september månads slut.. Jag blir tokig! Dessutom har jag fått en finne som grädden på moset. Nej, snart ska vi iväg på ett möte med Umemodellen. Därefter blir det Idol med Micke! 

Dagens outfit, inte så speciell. Det mesta har visats förut, men tishan är från Zara!


5 Månader

Som rubriken lyder, 5 månader, idag! Älskar dig<3


Roast på Berns

Någon som såg programmet igår? Hahaha. Alltså, jag älskar fan Magnus. Han är så bitter bara. Låter allmänt less på livet bara när han snackar. Özz levererade inte alls ikväll. Tråkigt! Såg han förra året då de var här på turne, då var han ju kung. Men vad hände? Och Björn! Älskade, älskade Björn. Vars har du varit? Kunde inte sluta skratta då han snöt sig i 1000-lappen. Klockrent!

Vad tyckte ni? Vem var roligast igår?=)


070909

Ikväll blev det broarna runt med Nina. Vi ska börja gå nu, som vi dealade på i somras på fyllan. "Vi ska bli så fitta att man ska kunna se hålet mellan benen".  HAHAHAH! Jag tror ingen förstår detdär. ;)

Och nej, jag är inte inklippt....... (;


Är detta sant?

 

 


Skolfoto

Dags för skolfoto igen...

På fredag gäller det. Då ska våran klass fotograferas för typ sista gången. (om man räknar bort studentfoto..) Detta är alltså foton från ettan och tvåan. Tanken bakom hela grejen var att vi skulle stå på samma ställe och göra samma grej, men håret förändrat. Haha. Nu i år vet vi inte riktigt vad det blir för tema. Vi får se på fredag...


New Moon

Tokig som man är i Twilight filmen och alla böcker så borde jag vara uppdaterad.. Men är jag helt seg nu eller har ni sett att Dakota Fanning är med i New Moon som kommer i November?! Hon spelar rollen som vampyren Jane. Detta ska bli riktigt kul att se. Trodde att flickan fortfarande var bara barnet, men icket. Kikade på Imdb, hon har ju verkligen växt till sig! Hoppas bara hon håller lika hög ribba som hon gjort i tidigare filmer! Längtar sjukt till den 20 November nu!


060909

Idag har jag bara slöat! Först var jag och mamma på strömpilen, och nej. Jag har inte shoppat. Jag fick allt av min kära mamma! Vad skulle jag göra utan henne? Jag har faktiskt suttit och pillrat på massa söta diamanter på lösnaglar som jag ska sätta fast någon dag här framöver. Lite tidsfördriv bara ;)


Sommaren med Göran

Jag och Micke såg Sommaren med Göran ikväll på bio. Vilken besvikelse! Visst var det några roliga inslag. Men för mesta delen tyckte jag bara att det var dösnack mellan allt. Nä, lika bra att vänta tills den kommer ut på hyrfilm mina vänner! Nu blir det att se Saw som snart går på femman!

 



Problem att hitta rätt BH?

Nu alla ni storbystade tjejer!

Jag antar att det är fler än bara jag som har problem att hitta en riktigt bra BH till vettigt pris? H&M har ju förbaskat snygga underkläder till vettiga priser. Men till vilka? Jo, alla under C-kupa. Jag har inte kunnat köpa BH:ar på H&M sen jag gick i åttan! Det känns inte direkt kul att en bra BH (som även är snygg och inte ser ut som något mormor kan ha på sig) kostar minst 300kr! Det känns sjukt ovärt att lägga ut så mycket pengar på något som ingen ändå ser.. Ännu en osynlig kostnad lixom. Känner ni igen er?

Lindex har nu en limited edition med supersnygga BH:ar (denna ovan) i olika färger. Mamma kom hem igår med en rosa/grå till mig med tillhörande trosor! Endast 149kr! Riktigt bekväm och snygg vill jag lova!


Gårkvällen


Det blev inte vild and crazy, men jag hade väldigt trevligt ändå! Vi var hemma hos Karin N. där även Nina och Karin S var från klassen. Micke följde också och några andra med. Sen bar det av mot stan där jag och Karin inte kom in någonstans. Blev så sjukt less. Vi gick från krog till krog och Karin ramlade och ramlade! Haha, inte lätt då man har förstora skor! ;b

Mer bilder hittar ni på bilddagboken!


040909

Utgång

Yes, ikväll bär det av utåt. Det var jättelängesen jag festade nu, så jag känner mig riktigt peppad. Detta blir outfiten för kvällen: Tisha-Carlings, Latexkjol-BlueFox, Skor-Din sko=) Hoppas ni har en trevlig kväll också!

 


Rise Against

Vet ni vad? Jag har hämtat ut mina Rise Against biljetter!! ;'D

Jag har lyssnat på bandet i snart 4år. Har fan velat se dem hur länge som helst och när jag fick veta att de skulle till way out west i sommar, då ville jag ju bara gråta då jag inte kunde se dem! Men efter att publiken hade köat i 24 timmar till deras konsert så bestämde de sig för att återvända. Jag är överlycklig! Så nu ska jag se dem i Stockholm den 30 Oktober tillsammans med Micke! Kommer bli sjukt najs!


River Island

Åååh! Jag är så sjukt taggad på London nu! Jag har verkligen längtat efter att gå på alla olika trevliga affärer där som Primark, New Look, TopShop och River Island med flera.. River Island tycker jag hade jättemycket snygga kläder! Dock inte lika billigt som Primark. Men jag investerade min snygga leopardpäls-mössa här förra året. Den lär följa med denna vinter också!


No shopping

För er som inte vet, så har jag shoppingförbud tills jag åker till London.. Alltså till den 23 Oktober! Jag måste spara pengar och samtidigt rensa i garderoben. Det är så svårt att låta bli att titta på kläder och inte bli sugen att köpa nya! Överallt ser man kläder!


030909

 

Dagens outfit:

Skjorta från H&M

Skärp från Italien

Svarta strumpbyxor

Skor från Ecco

Bootstraps från Blue Fox


020909



Blev bara lugnt ikväll. Först försökte jag ge mig på bloggdesignen, vilket misslyckades.
Sen kom Micke hit! <3

020909

Godmorgon!

Nu är det så att vi ska ha en höstkollektion som heter hair 09. I detta projekt ska en grupp på fyra frisörer ha varsin modell där temat är punk/rock. Vi ska fota med hjälp av webbdesign där alla modeller i gruppen är med i samma bild och även enskilda bilder. Det vi ska göra som frisörer är hårfärg, ev klipp och styling. Kläder och bakgrund är viktigt också!

 

 

Ser verkligen fram emot detta arbete. Det ska bli skitkul!

Är någon sugen på att veta mer om detta? Ev. Vara modell? Hör av dig!

010909

Här har vi då dagens outfit.

Min älskade jacka som kommer från Rock n Blue

Tröjan har jag köpt på Bikbok

Jeansen fyndade jag för 99kr på Gina

Skorna är från Ecco

Bootstrapsen hittade jag på Blue fox i Sthlm!

Dessutom så satsade jag på stora ray-bans som jag köpt i London!


010909

Mitt senaste inköp!

Denna E.F.A olja från Hårologi införskaffade jag mig igår. Jag kände att jag behöver prova något som stärker håret nu då det är sönderblekt. Denna olja kan man använda till allt. Först är det rekommenderat att äta en matsked per dag, men sedan kan man också smörja in den på kroppen för att uppnå ett brunare resultat när man solar, eller smörja in nagelbanden med den. Så, vi får se om denna mirakelolja verkligen funkar eller inte!


RSS 2.0 bloglovinTransan