2010

En snabb återblick.

Januari
Flyttade med mina föräldrar från lägenhet till hus. Bokade biljetter för massa festivaler och konserter inför sommaren. Köpte ett träningskort. Micke fyllde 23år och hade 50-tals fest.



Februari
Fokuserade mycket på skolan och färgade håret rosa, som jag förövrigt var smokin hot i! ;)



Mars

Vi firade att det var 100dagar kvar till studenten, vi hade lilla gesällen, jag gjorde gelenaglar för första gången och färgade håret brunt. :(



April

Jag fyllde 19år, träffade min kusin från Italien i Stockholm, jag och Micke firade 1 år tillsammans, köpte biljetter till balen, blev klar med mitt projektarbete, var på 25års jubileum med salongen, jag fick min studentmössa


Maj
Åt min första mjukglass för året, härjade på fortet med sköna brudar, hade svårt att bestämma mig för någon studentklänning, vi firade att vi hade gjort gesällprovet och spelade brännboll med klassen.


Juni
Vi gick på balen och tog studenten!!! vi räddade en andfamilj, åkte och såg KISS i Stockholm, åkte till Sicilen, såg Eclipse på bio!



Juli
Passade på att åka ut på badstränder, var på wheels, jag firade mitt 1000 blogginlägg och började jobba för fullt!



Augusti
Jag och Nina besökte Stockholm och ett regnigt jävla Sonisphere, jag tog ut min hårförläning och gjorde en keratinbehandling.



September
Bloggen fyllde 1år, jag beställde min iphone4, jag fick veta att jag hade IBS, jag var duktig på att promenera på morgonen.



Oktober

Jag klarade gesällprovet och detta firades med gamla klassen!



November
Jag och mamma drog till London och shoppade rejält, hade fullt upp med julklappar och sånt.



December
Hade personalfest, hade fullt upp på jobbet, kollade på en lägenhet (som vi inte köpte ;() firade jul med släkten och köpte en dator i mellandagarna!










NYÅR

Åh så skönt med lite ledighet nu!
Tog ledigt på måndag så jag har hela fredag, lördag, söndag och måndag på mig att vila upp mig. Ska försöka rensa garderoben och storstäda hemma under den tiden. Det är så skönt att göra sånt i början på året. Man vill som ha en fräsh start! Imorgon då? Det blir inget drickande eller nånting för min del. Jag ska faktiskt vara nykter! Nyårsafton är så sjukt överskattat och det blir aldrig som man har tänkt sig ändå. Det finns massa andra dagar på året då man kan gå ut och ha riktigt kul. Det nya året kommer ändå! =)

Vad ska mina läsare göra imorgon?










UNDERWEAR


I förrgår så hann jag en snabbis på stan innan jobbet. Köpte nya underkläder! Leopardtrosorna var på rea på twilfit och gick lös på 40kr styck. Sen har jag typ varit på varenda butik i hela stan på jakt efter en ny svart bh. Finns inga som är tillräckligt sköna eller i rätt storlek. Så jag gick in på change och hittade två stycken som var helt underbara! Blev medlem där och fick 20% rabatt på hela köpet! Superbra eftersom ena bh:n kostade 400kr. :( Det är omöjligt att hitta billiga bh:ar när man har stora bröst. Hatar det! Tänk vad skönt det vore att bara kunna gå på h&m och hitta en billig bh för 98kr...










29 DECEMBER


Just nu sitter jag och Micke och tittar på tv. Det är nån summering av 2010 på ettan. Ganska kul att se vad som egentligen hände detta år. Har typ hunnit glömma allt redan. Haha.








VAIO

Har ju helt glömt bort att visa er vad jag köpte dagen efter julafton...
20% rabatt på media markt är ju inte fyskam inte. Ni får se mer bilder sen på min nya kärlek!










MOVIES

Ikväll ska jag också lägga mig tidigt. Eller ja, försöka iallafall. Lyckades inte så bra igår. Började se andra delen av Pirates of the Caribbean och hoppades på att jag skulle somna under tiden jag såg den. Men jag blev som fast.
Tredje delen går ikväll på 4an. Tror jag ska se den faktiskt. Det är så underbart att krypa ner i sängen och se en film. Särskilt om det är en riktigt bra film också. (och lite chips på det förståss) Jag har många favoritfilmer. Det är så svårt att säga vilken som är bäst eftersom det finns så många olika genrer. Men här är några av mina favoriter iallafall:

Komedi - I love you man, Grease
Romantik - Twilight, the Notebook
Action - Kick Ass, Man on Fire
Skräckis - The grudge, sjätte sinnet
Drama - Crash, American History X, The green mile
Gråtfilm - Hachiko, Pay it Forward, P.S I Love you
Tecknat/Animerat - Råttatouille, Shrek, Madagaskar - och Ice Age filmerna



Ja gud vad svårt det är att välja! Skulle lätt kunna välja ut 20 till! Vad har mina läsare för favoritfilmer? Någon att rekommendera?











BYXDRESS


Tänkte bara visa hur jag såg ut igår. Hade ju mina nya kläder från monki på mig. Jag bara älskar min byxdress! Den är så skön att jobba i. Dock måste jag nog korta banden på den lite. Men superskön var den!










NYA NAGLAR!


Mina nya naglar! Perfekt glittriga till nyår! Annie har gjort ett fantastiskt jobb igen!










NAILS

Har fortsatt att räkna ut hur mycket jag har spenderat i år. Det tar sin lilla tid. Men nu har jag bara december månad kvar. Och det är ju inte slut än så...
Imorgon ska jag äntligen få fixa mina naglar hos Annie. Nu ser de inte bra ut. Mina egna naglar som växer fram under har blivit lite missfärgade efter att jag har fått hårfärg på dem. Så, det ska bli skönt att få nya, nyårsnaglar!



Mina fina julnaglar som jag har nu...









MELLANDAGSREAN

Ja, här är då det jag fyndade på mellandagsrean i år!


leopardmönstrade byxor från bikbok, 3 par lackleggins från mq (man måste ju passa på då det är halva priset), byxdress från monki och ett par leggins med skinndetaljer från monki också.


kofta/blus från monki, leopardmönstrad t-shirt och halsduk från bikbok, vanliga svarta leggins från rut mfl. (ej rea), skor från dna.


Sen sprang jag och köpte en bh på lunchen. Egentligen var jag ute efter en ny svart, men sen såg jag att denna vita från märket wonderbra var nedsatt till hälften, så då slog jag till!










HUVUDVÄRK


Åh så ont i huvudet jag har. Det är inte härligt att vakna och ha huvudvärk direkt. Då blir man inte direkt taggad på att stiga upp. Jag ska äta frukost och käka alvedon så hoppas jag att det blir lite bättre. Ska försöka springa o kika på någon BH idag på min lunchrast. Har typ inga som passar längre känns det som!












TIRED

Tror bestämt att ni får se mina inköp imorgon istället! Jag är så trött efter träningen nu så jag tror jag ska lägga mig och dö framför tv:n. Det känns rätt liksom. En annan jobbar ju tidigt imorgon så!
Nattinatti!







MONEY FOR NOTHING

Idag har jag suttit och försökt räkna ut hur mycket saker jag har köpt under året. Som kanske några av er kommer ihåg så blev förra årets nyårslöfte att jag skulle skriva ner allt jag köper. Och det har jag gjort. Kanske nån grej som jag har glömt men inte så många. Iallafall. Nu håller jag på att göra en sammanställning, månad för månad, hur mycket jag har lagt ut på kläder, mat, nöjen, osv. Jag har än så länge bara kommit till Maj månad. Det är sjukt drygt för en som jag som hatar matte! Jag hoppas jag blir klar med sammanställningen till innan nyår. Men mitt nya nyårslöfte kommer iallafall att bli att jag ska köpa hälften så mycket som jag gjort i år. Så... Vi får se vad allting hamnar på. Jag tror jag kommer få en chock. Men jag tror det kan vara nyttigt att se hur mycket man faktiskt gör av med. 20kr hit och 10kr dit blir nog ganska mycket i slutändan...
Nästa år lär jag ju försöka spara pengar som bara den iallafall!











CHRISTMASGIFTS

Var det någon annan än jag som gick upp supertidigt för att hinna med mellandagsrean? Jag hittade massa fina saker som jag ska visa sen. Först får ni se vad jag fick i julklapp!


Det blev massor av fina julklappar i år;
leopardmönstrad lampa, leopardmönstrade tofflor, muggar från filippak, leopardmönstrade diskborstar och toaborste, servetter med zebramönster, leopardmönstrade kuddar, konisk locktång, presentkort på face, pengar, rosa filofax, hudkräm, tangentbordsdamsugare, sportbh:ar, showergel och bodylotion, zebramönstrad matta.



sen fick jag ju även dessa snyggingar från Micke!


Jag är verkligen supernöjd med alla mina klappar! Hade inte kunnat bli bättre!








JULAFTON


Såhär spenderades min dag igår. Först träffades släkten hemma hos oss. Vi åt julbordet ganska tidigt. Sen såg vi på kalle anka förståss. Tomten kom strax därefter och hälsade på. Sen öppnade vi julklappar och åt efterrätt.
Lite senare kom Micke och hämtade upp mig. Vi åkte sen till ett hotell i stan och bara myste med julklappar och chips framför tv:n hela kvällen! Sen fick vi äta en god hotellfrukost på morgonen med utsikt över vasaplan! ♥










CHRISTMAS OUTFIT


Hoppas alla mina läsare hade en riktigt trevlig julafton! Det hade iallafall jag. Ni ska få se lite mer bilder sen från kvällen, men såhär såg jag ut igår iallafall! Klänning från H&M och hatt från London! ;)










FULLT UPP

Har slagit in de sista små klapparna nu, bakat två desserter till imorgon och just nu sitter jag och kikar på tv. Kan inte fatta att det är julafton imorgon! Det har gått så snabbt! Hela december bara flög iväg. Jag får se om jag bloggar något imorgon.. Det är ju trots allt julafton och då ska man ju umgås med familjen<3











BOORING


Mycket tråkiga webcambilder nu! Men jag hinner inte med mer än det tyvärr!










22 DECEMBER


Godmorgon!
Det blir lite glest här med uppdatering. Men jag har massa annat för mig bara! Nu ska jag käka frukost, sen gåner på jobbet. Det ser faktiskt ut som att det inte snöar idag iallafall! Skönt.









PRO CURL CONICAL


Tror faktiskt jag ska unna mig en liten julklapp till mig själv i år. Denna koniska locktång från wella är helt underbar och jättelätt att arbeta med! Använder den jättemycket på kunderna på salongen nu! Så fort jag får chansen typ!
Den ger riktigt fina lockar och blir inte så "perfekta" som det blir med en locktång som är lika bred hela vägen. Eftersom den är smalare ut mot spetsen och bredare in mot skaftet så får man väldigt varierande lockar. Dessutom slipper man få någåt "klämmärke" på ytan som en plattång eller annan locktång kan ge lätt. Jag vill ha den för att det är så mycket enklare att locka löshåret med denhär än det är med en plattång. Måste locka håret innan jag sätter i det om jag ska använda plattången. Annars sliter jag nästan ur det när jag ska göra lockarna när clipsen sitter i. Den här behöver man bara snurra upp håret på och hålla några sekunder för att det ska bli jättefina lockar i hela håret!









20 DECEMBER


Har haft en jättemysig dag på jobbet. Har haft fullt upp, men det har ändå inte varit stressigt! Skönt. Imorgon börjar jag inte förrän klockan ett. Men ska hinna göra några ärenden innan det tänkte jag!
Förövrigt är jag less på all snö. Det har typ snöat konstant i fyra dagar nu! Det räcker. Bläää.








MAKEUP

Skulle ju som sagt visa allt mitt smink! Här är nog det mesta. Lite är väl utspritt i väskor eller nått badrumsskåp men. Detta ligger i min sminklåda iallafall:


Den går inte att dra ut hela vägen så jag försökte ta ett kort på mina lösfransar jag har också. Hehe!










TROJAN

Nu är datorn genomskannad och clean. Hade en liten trojansk häst som låg och störde! Men nu är den borta! Nu ska jag rensa bland lite program typ. Avinstallera sånt som jag inte behöver osv. Sen blir det att sova!









SUNDAY

Oj så usel uppdatering det var här då! Det är så mycket att göra nu i juletider så bloggen hamnar lite på sniskan. Idag har jag gjort gamlingarna fina i håret. Färgade mormor och gjorde sen en läggning. Sen klippte jag min låtsasfarmor också. Så nu är det frid och fröjd!
Har även hunnit med lite träning.

Ikväll ska jag nog bara ligga i sängen och dö. Det känns rätt just nu!


Såhär såg jag förövrigt ut för ett år sen. Gud vad man förändras!











FEEL GOOD


Chipsen igår gjorde susen! Idag känns det mycket bättre. Är taggad på att jobba nu!
Efter jobbet ska vi gå ut och käka med Nina. Hon ska ju flytta till Åre :'( Så det blir som en liten avskedsmiddag.
Hittade förresten denna lilla topp i min garderob som fortfarande hade prislappen kvar. Måste ju passa på att använda det nu då man fortfarande kan ha det. Visst är det konstigt ibland... Många av de kläder som läggs in i garderoben har som en tendens att krympa om man inte använder det på länge. Det måste ha något med luften o göra där inne! ;)









FUCK OOOOFFF

Huvva! Känner att jag vaknade på fel sida i morse. Inget har riktigt gått bra för mig.
Datorn blev ju som sagt cp igår, vilket inte var så kul. Sen har jag försökt installera fotoskrivaren på mammas dator för jag akut behövde skriva ut några foton. Men den vägrade att ge med sig och det stod hela tiden att datorn inte kunde koppla med skrivaren.. Sjukt irriterande när allting var perfekt ihopkopplat.....
Sen var det ju också slut på fotopapper förståss! Så åkte på swefo idag för att köpa. Men då hade nått retard köpt de två sista igår. Så då fick jag åka heeeela vägen in till stan istället mitt under fucking julrushen! Folk kastar sig ut i gatan, idioter sitter bakom bilrattarna och sen är det snöstorm utav dess like. Typ.
Det blev bättre när jag började jobba, då kan man tänka på annat och göra sånt man tycker är kul. Sen kommer man hem igen till helvetet. (datorn alltså) Nää, nu är jag bara trött och less efter att ha försökt installera den där fotoskrivaren ca. 20 gånger utan resultat.

Tror jag måste bota mitt dåliga humör med lite chips och dipp alltså. Orkar inte detta!

 









GOD MORGON


Vågar inte slå på min egna dator pga. det som hände igår. Är så rädd att allt ska försvinna typ! Ska vänta tills Johan kommer på söndag så får han kolla på skiten. Nu sitter jag på mammas dator så ni får se mitt rum från en annan vinkel idag hehe. Håller på att sminka mig just nu. Har lovat Sofia på jobbet att jag ska visa allt mitt smink sen.. Men det blir inte idag! Ska försöka hinna åka och köpa fotopapper innan jobbet idag också. Så sjujkt stressigt allt är innan jul!









Så jävla less! Var bara iväg för att tvätt...

img_0494 (MMS)

Så jävla less! Var bara iväg för att tvätta bort sminket, sen står detta på min bakgrundsbild?! Ingenting går att klicka på eller nått. Då kommer det upp att jag måste köpa massa skit.... Åh. Inte nu tack!!!!


TIRED


Nu är jag fin i håret igen! Så himla skönt. Färgade mitt löshår också så nu är allt samma färg. Man känner sig sjukt skabbig när håret är typ.. fläckigt? Nu känns det bra iallafall!
Har ju varit igång sen klockan 8.00 och jobbat till 20.00 så nu är jag rätt trött. Det blir en tidig kväll för min del! Puss på er









HAIR

Åh herregud. Kommer inte ihåg när jag var uppe såhär tidigt sist. Shit vad trött jag är!
Jag och Sara ska färga håret idag innan jobbet. Därför är jag uppe så tidigt. Huvva. Börjar jobba lite senare idag så jag jobbar lääänge ikväll. Till klockan 20.00!

Jaja, vi hörs sen!


Kanske blir något liknande? ;)











BLACK IS BACK


skinnbrallor-topshop, t-shirt-monki, halsband-rock by sweden


Skinnbrallorna åkte på idag igen. Blev en helsvart outfit... Måste typ ta mina byxor till en sömmerska. De är sjuuukt stora i midjan så de åker ner hela tiden. Sjukt störande. Däremot sitter de bra på benen och så. Hatar när man provar kläder i provrummet och de känns skitbra. Sen kommer man knappt hem så känns de helt annars! Varför är det alltid så?!!










ROCK BY SWEDEN


Igår köpte jag detta halsband från Laila Bagges smyckeskollektion, Rock By Sweden.
Fick ett RBS halsband i studentpresent som inte passade. Eller det satt lite konstigt rättare sagt. Så jag fick ett tillgodokvitto och igår bestämde jag mig för att det fick bli detta halsband istället! Var ju sugen på det som kostade 2999:- men... det var lite saftigt som ni förstår!










GAMBLING

Åh jag önskar verkligen att jag hade mer pengar just nu! Det finns så mycket saker jag vill shoppa innan jul! Har typ bara 50 kronor kvar sen förra lönen...

Man kanske borde börja spela på online casino eller något! Bli lite rik. Har dock ganska dålig koll på black jack, roulette och sånna där spel. Jag är mer på enarmade-banditen-nivå. När jag var liten så brukade vi ofta åka med Silja Line över till Wasa (Finland). De hade typ ingen åldersgräns på spelautomaterna där så jag och min låtsasbror brukade spela hur mycket som helst! Det var aldrig någon som sa till oss! (Tror inte att spelberoendet var lika uppmärksammat på 90-talet som det är idag...) Tror inte att jag har dragit in någon storvinst någon gång, tyvärr. Jag är så avis på de som lyckas vinna pengar på spel, lotteri och sådant. Klippte en kund en gång som berättade att han spelade poker på nätet. Det var hans jobb och det han drog in sina pengar på liksom! Tur eller skicklighet undrar jag bara..?

Men någon gång borde väl också jag kunna lyckas kamma hem en stor slant tycker man. Hehe.











WHITE AS SNOW


Förstår inte riktigt varför jag klagade igår när det var -18.. Det var nämligen -22,6 idag.
Åkte och tränade tidigt, sen när jag kom tillbaka hade solen börjat gå upp. Det var så himla fint på gatan så jag var tvungen att fota!











NYTT I GARDEROBEN


Mamma kom hem med dessa leggins till mig från Weekday. Me like!
De var lite stora, men borde sitta som smäck runt juldagarna då man äter mycket julgodis och sånt! ;)














MINUS ARTON


Ja, som ni ser. Inte så att man frivilligt går ut när det är -18 grader ute. Såhär kallt var det imorse när jag gick till jobbet. Huvva!

Tror det blir en hyffsat tidig kväll ikväll. Jag har träningsvärk sen igår + att jag är riktigt trött! Skönt med sovmorgon imorgon. Börjar inte förrän klockan ett. Men jag tror jag ska försöka ta mig iväg o träna innan jobbet iallafall!









DAGENS


leopardblus-primark, skinnbrallor-topshop, boots-henrykole











LUCIA

Idag är det ju Lucia som ingen kanske har missat! Jag hade faktiskt totalt glömt bort det!
Kommer ihåg att jag var lucia på skolan i 9an. Vilken mardröm det var med allt stearin som rann i håret. Huvva.














KLASSFEST

Några bilder sen vi var ute med klassen efter vi gjort gesällprovet. Detta är några bilder från Saras kamera som jag ännu inte visat er.



Tankar hos frisörerna under kvällen...

hahaha. Pillan o Emma får ta sista bilden med en nypa salt! Men det passade bara så bra in så jag var tvungen! ;D









SAVE YOUR PHOTOS


Har pysslat med sånnadär tråkiga saker som man ibland måste göra fastän det är skitdrygt. Har bränt ut massa bilder på skivor idag. Sen har jag även lagt in dem på min backup och tagit bort dem från datorn. Hur tråkigt är det inte om datorn krashar och man inte har säkerhetskopierat dem? Man dör ju typ. Har hänt mig flera gånger. Sen köpte vi en backup så jag kunde lägga in dem där. Och vad tror ni händer då? Jo - min backup gick sönder! Vilket jävla skämt! Så, jag fick lämna in den och för att "rädda" alla bilder så var jag tvungen att betala ca 2000kr. Det var saftigt som fan. Så, nu har jag lärt mig en läxa! Spara bilderna på din back up och bränn dem på skiva!








TACOS

Godmorgon!

Igår försökte jag verkligen svara på alla kommentarer. Först var det 12 sidor med obesvarade kommentarer. Nu är det ungefär sex sidor kvar. Huvva.

Igår blev det en lugn kväll. Skönt med tanke på hur kalas det blev förra helgen... Jag och Micke käkade tacos till middag och sen såg vi Karate Kid. Den var faktiskt helt okej!
Vi får se vad som händer idag. Kanske ska åka och träna ikväll eller nått. Borde jag göra efter all skit vi har ätit i helgen. Hehe.










DAGENS NAMN

Åh vad kul. Jag har ju namnsdag idag. Hade ingen aning om det förrän jag ringde Lisa på jobbet och hon sa "grattis på namnsdagen!"
"Har jag namnsdag idag?" frågade jag.
Sen när jag pratade med mamma sa jag till henne att jag har namnsdag, vilket hon också hade glömt bort. Sen, såg jag nu att Sofie hade kommenterat att jag var med i tidningen under dagens namn. Det är alltså min dag idag utan att jag vetat om det!

De har tagit en av bilderna som togs dagen efter studenten då jag och Sara blev intervjuade om olyckan...









FULLT UPP



Ja, som ni ser så har jag fått en hel del kommentarer idag som jag inte riktigt vet när jag kommer hinna besvara. Vet inte vars jag ska börja/sluta? Haha. Jättekul att hamna på förstasidan (igen) ;D










JOBBA


Typ såhär pigg är jag nu! Vi låg och kollade på eftersnacket på tv4.se, idol alltså.
Nu ska jag dra mig iväg och jobba! Hoppas det blir lite fart och fläkt! ;D









GRATTIS... ELLER?


Grattis till Jay som vann idol.
jävla skit. Nu kommer han va fast med nått skitkontrakt och åka runt och skriva autografer på ica maxi och uppträda i köpcenter och sådant! Dreaming people var verkligen bättre för Minnah. Tråkigt att det ska vara sånna poplåtar till vinnarna.



UPDATE: Missuppfatta mig inte. Älskar Jay och hans röst! Har hejat på han hela tävlingen och tycker verkligen han förtjänar att vinna. MEN, man hör aldrig något från vinnaren sen. 2orna får bättre kontrakt och de blir mer kända. Iallafall de som har kommit tvåa tidigare år... 










TRASH BIS ASH


Nu har mina skor från Henry Kole kommit!
De är perfekta i storleken, grymt sköna att gå i, väldigt varma och snygga! Men, en sak som jag är lite besviken på är att nitarna inte syns lika mycket i verkligheten som på bild. När man tar med blixt så ser man dem efter som de skimrar tillbaka lite. Men jag hade velat att man skulle märka dem mer än vad man gör kanske. Hade ju helst velat ha med silvriga nitar, men de var slut. Det blir som inte riktigt några kontraster. Det kan ju samtidigt vara väldigt praktiskt också. Dessa kan nog se mer "neutrala" ut än de med silvriga nitar för de ser så punkiga ut. Både på gott och ont.
Jag vet att jag skulle ångra mig big time om jag skickade tillbaka dem, samtidigt som det hade känts lite surt om de kom tillbaka i silver...
Men vad tycker ni? Är detta en keeper? Var ärliga nu! Särskilt du Erika Eriksson... Men det vet jag att du alltid är när det gäller saker jag köper. ;)










VAD SOM LÅG I PAKETET...


Detta är alltså allt som låg i paketet...
Från vänster: palett med ögonskuggor, eyebrow lifter&filler, lip primer&plumper, lipdefiner&shaper, mineralfoundation, lipstick runway pink, primer och en daily brush cleaner.

Paletten med ögonskuggor fick jag med på köpet. Vet inte om jag ska behålla den eller ej. Kanske blir en liten julklapp till någon av er läsare? ;)

Fick en fråga om jag använder icke djurtestade produkter.
Både ja och nej svarar jag på den. Har börjat att byta ut mitt sminkförråd succesivt med produkter som inte testas på djur. Men jag har en del smink kvar som testar på djur. tex. make up store. Det är sånt som jag hade innan jag blev väldigt insatt i djurfrågor och sådant. Jag tycker inte att det gör någon skillnad att slänga sånna produkter bara för att make a statement liksom. Då har ju djuren lidit i onödan. Numera försöker jag bara köpa produkter som inte testas på djur. Har börjat köpa från body shop och lily lolo som är med på djurensrätts sminksmarta lista.
Nu beställde jag ju produkter från ELF som däremot inte står med på den svenska listan. De är godkända av PETA och deras lista för godkända produkter hittar ni här.










VINTAGE


tisha-ellos, levis shorts - camden market


Jag orkar nog inte lägga upp bilderna på sminket ikväll hehe. Ni får se sen!
Någon som frågade när jag hade beställt mitt smink från elf. Jag beställde det den 28/11 så det tog typ två veckor för det att komma!











HURTIG


Jag har varit så duktig! Var iväg och tränade innan frukosten. Nu ska jag slänga i mig lite mat, gå ut med hunden och sen åka och jobba! Som ni vet så jobbar jag lite senare på torsdagar så det blir sen uppdatering! Puss!











ELF


Fick hem ett paket igår från ELF cosmetics. Passade på att beställa när jag såg att Maja hade en rabattkod i sin blogg med bla. fri frakt. Har beställt en del småonödiga saker, men de kommer bli väldigt roligt att testa dem!
Ni får se sen vad som fanns i paketet...










FART


Haha åh så jag har skrattat! Det är sent. Jag borde gå och lägga mig.










FUNDERINGAR


Var lite trött och lat i morse så det blev en liten knut istället för utsläppt. Det har börjat bli så risigt nu. Jag känner att min keratinbehandlig börjar gå ur... Gjorde den ju den 16 Augusti, så det har snart gått 4 månader. Det har verkligen hållit bra! Kommer nog ta ungefär en månad sen är mitt hår som "vanligt" igen...typ. Tror att jag ska göra om den fast i en lättare variant. För det är så skönt när det blir så lent, glansigt, lättarbetat och rakt. Men ibland saknar jag ju mina lockar lite ;)










CHRISTMASTREE


Lovade ju att ni skulle få se våran julgran! Här har ni den...
Vi klädde granen första advent. Har ni klätt era julgranar än?











VILKEN TRÄNINGSTYP ÄR DU?

Gjorde ett litet test på aftonbladet nyss om vilken träningstyp man är. Tycker det stämde in ganska bra på mig!


Måndagstypen

"Du är Tv-shop-typen som beställer hem mycket saker men använder dem aldrig. Du har insett att en förändring av din livsstil är nödvändig men skjuter ständigt upp den. Ibland bestämmer du dig och kommer iväg och tränar ett pass då och då. Du har svårt att se helheten och bibehålla de positiva fördelarna med att träna."


Lösningen för dig

"Du börjar om varje måndag eftersom du har satt för höga mål och tröskeln blir svår att ta sig över och förändringen för stor i ditt liv. Du måste ta bort ordet ”men” ur ditt ordförråd. T.ex. ”Jag ska börja träna men inte idag när det regnar". När du gjort detta kan du ta ett genomtänkt beslut och handla därefter. Med ganska små och regelbundna förändringar kommer du att komma i väldigt bra form och behålla den."

 

 

Hahaha. Orkar inte. Det känns som om någon spionerar på mig eller nått. Tv-shop-typen var ju en rätt bra liknelse. Dock använder jag sakerna ibland... Men, ordet men finns i mitt ordförråd och det måste försvinna!!! Det är så typiskt mig att ha varit jätteduktig och tränat mm sen står jag i kylskåpet och ser massa godsaker. "Jag borde inte äta chips... men, jag har varit så duktig på att träna i veckan så jag förtjänar det. " eller: "jag borde inte äta mer av efterrätten... men, nu har jag mens så jag förtjänar att få äta nått gott..." Hahaha. Åh. Det är ju verkligen helt tvärtom jag borde tänka, men det blir bara så. (men igen...) Är det någon som känner igen sig??!

 

 

Gå in och gör testet ni också! Ni kan göra det här.

 

 

 

 

 

 

 

 


7 DECEMBER


Godmorgon allesammans! Idag börjar jag lite tidigare. Eller, börjar och börjar.. Ska färga mammas hår innan jag börjar jobba som vanligt klockan ett. Sjukt trött jag är! Det var så himla skönt att vara ledig igår. Hann gå på stan och köpa den sista julklappen och sen slog jag in lite andra paket som jag inte hunnit med.
Det känns som att det är måndag idag, men nä. Det är till och med tisdag!










VISNING

Jag och Micke ska kika på en lägenhet om en halvtimme. Vi ska bara titta.
Se men inte köpa...










TRASH BIS ASH


Okej. Jag behöver eran hjälp känner jag!
Vill verkligen ha dessa boots... Men de är ju så satans dyra. 2590kr går de lös på. Men nu har Henry Kole en kampanj som går ut ikväll, så jag får 20% rabatt om jag beställer dem. Då hamnar priset plötsligt på 2072kr. (frakten ingår)
Vad säger ni? 2590kr är på tok för dyrt känner jag. Men 2072kr känns (fortfarande dyrt) men okej. Det känns nästan okej. Dessa skor ser så pass rejäla ut att man kanske kan gå med dem ute i Umeå på vintern till och med... Utan att man fryser ihjäl.
Ska jag beställa måste jag beställa idag. Vad tycker ni? Ja eller nej?










MAKEUP TUTORIAL

Här kommer en efterlängtad makeup tutorial som många har frågat om.

Jag brukar oftast ha svarta och lite mer mot silvriga färger när jag sminkar mig. Så nu tänkte jag göra en sminkning som är lite mer guldig!


Jag har ju sånnahär mineralskuggor i massa färger som jag har beställt frånt tradera som jag brukar använda mig av. Det är inget speciellt märke och jag tror inte färgerna har några speciella namn heller. Så jag kommer bara beskriva hur de ser ut...


1-Sundust från Make Up Store
2-01 Eyeshimmer från Body Shop
3-Guldglittring skugga från tradera
4-Bronglittrig skugga från tradera
5-Vanilla från Make Up Store
6-Pollution från Make Up Store
7-Glitter i guld från tradera
8-Kajalpenna från Clinique
9-Svart eyeliner från Body Shop
10-Mascara från Body Shop



Börjar med att lägga sundust (skugga nr 1) över hela ögonlocket och en bit upp mot ögonbrynet. Men inte hela vägen upp. Sundusten är en krämskugga som gör att de andra skuggorna och glittret fäster bättre.


Börjar med att trycka fast ett fett lager med puder under ögonen för att slippa att någon skugga faller. När man jobbar med glitter och mörka skuggor är det så svårt att få bort det om det lägger sig på huden.
Sen lägger jag den vit-glittriga skuggan (skugga nr 2) som bilden visar.



Fortsätter med samma skugga just under fransraden en bit. Man behöver inte dra den längre än mitten på ögat.



Den guldglittriga ögonskuggan (skugga nr 3) lägger jag på samma ställe som den vita, just bara för att få den i en guldig ton. Hade jag inte lagt den vita innan skulle jag inte fått den så pass ljus som jag ville ha den...



Nu lägger jag den bronsglittriga skuggan (nr 4) på resten av ögonlocket och en bit upp mot ögongloben. Jag suddar ihop de vitguldiga partierna jag la innan med vanillan så det blir en mjuk övergång. (skugga nr 5)




Nu lägger jag den svarta skuggan (nr 6) på ungefär samma sätt som den tidigare men jag försöker hålla mig närmare ögonlocket bara. Sen suddar jag även ihop den svarta med den bronsglittriga skuggan.




Målar med kajalpennan (nr 8) under den nedre fransraden. Sen suddar jag ihop den med den vita skuggan och ser till att det blir en jämn övergång på sidorna mellan den svarta skuggan och kajalpennan.



Trycker fast glittret (nr 7) med en pensel över hela ögonlocket och en bit upp mot ögongloben. Sen borstar jag bort lagret med pudret under ögonen.



Målar även svart kajal på insidan av fransraden. Både uppe och nere.





Drar en tunn linje med eyelinern (nr 9) Gör dock inga kråkor som jag brukar, utan låter den bara gå från början till slutet på ögat..



Sen lite mascara på det... (nr 10)



Klart!











VI GILLAR ATT VARA FULA

Hade en riktigt rolig kväll igår. Vi var först hemma hos Lisa, sen gick vi ut på CoverClub/Schlagerklubben. Gud så liten jag kände mig. Det var 23års åldersgräns. Jag känner att jag hör hemma på 18+ ett tag till. Men de spelar jävligt skön musik på coverclub. Bara rocklåtar! (note to myself: du får sluta headbanga ute på krogen! du får så ont i nacken dagen efter...)
Tog tyvärr inga kort igår. Glömde min kära mobil hemma hos Lisa så... Men ni kan få några fler fulbilder på mig och Sara innan vi gick till Lisa.


Haha det fulaste var nog att jag hade mina mystofflor på mig!











FULAR OSS!


Nu är vi redo to rock! Typ.












PARTY

Godmorgon!
Jag är lite stressad! Ska hinna förbi stora salongen innan jag börjar jobba på den lilla.
Ikväll är det ju party med brudarna på salongen! Ska bli supermysigt. Men tyvärr kommer det bli dålig uppdatering för eran del. Ska hinna hem och byta om, fixa håret och sminka mig direkt efter jobbet! Men ska försöka hinna med en makeup tutorial idag...
Försöka!



Fest hos Jenny för snart ett år sedan!











FRANSFÖRLÄNGNINGEN



Ja, ni ser ju på före och efterbilderna hur stor skillnad det blev!
På mig har vi använt 10 och 12 mm på längden. Karin, Erika och Lisa har satt dit fransarna på mina egna, en och en åt gången. Resultatet blir väldigt fint och ser naturligt ut! Rekommenderar de som vill ha lite extra längd eller utfyllnad av fransar att göra detta för det blir verkligen jättebra!
På bilden så har jag ingen mascara på fransarna, så som ni ser så får man ju riktigt mörka fina fransar!
Fick ju även prova göra fransar på Erika och Karin. Det var superpillrigt! Man jobbar med pincetter när man gör fransförlängningen och i början visste man inte hur man skulle hålla för att få ett bra stöd eller nått! Men efter ett tag lärde man sig. Men jag måste nog öva lite mer. Tror mamma får bli nästa offer!











ALL I WANT FOR CHRISTMAS


Snälla tomten! Ge mig detta i julklapp! <3











FALSE LASHES


Ni ska få se bättre bilder sen! Detta är bara ett litet smakprov på mina nya fransar!











FRANSFÖRLÄNGNING

Hej allihopa! blir en liten snabbis här...
Hade glömt att jag skulle få lära mig fransförlängning nu på morgonen. Så jag ska börja extra tidigt idag. Sen jobbar jag till sju! Vi får se hur mycket jag hinner uppdatera! Kram










MONKI


Monkis tidning trillade ner i brevlådan i måndags. Förstår inte riktigt varför jag har valt att "prenumenera" på den... Blir ju bara sugen på att shoppa! Nä, nu måste jag ha shoppingförbud fram tills jul iallafall...










"JAG ÄR FÖR TJOCK FÖR JEANS"


Ingen kan väl ha missat denna video? Om ni har det så måste ni bara se den! Har suttit och skrattat hur mycket som helst åt den! Jag förstår verkligen hur tjejen känner! Sånnadär "jag har inga kläder" dagar har väl vi alla haft?











RSS 2.0 bloglovinTransan