SJUK

Ursäkta för dålig uppdatering idag, men jag är sjuk. Har legat framför tv:n hela dagen och vilat. Jag kände av redan i lördags att jag var påväg att bli dålig, så jag följde inte med de andra ut på krogen efter bowlingen. Jag känner mig bättre nu och hoppas att jag kan jobba imorgon. Aja, åter till sängen!









DAG 30 - MIN FRAMTID

Sista dagen nu!

Min framtid, what to say? Ödet får bestämma!









SHORTS

Äntligen är jag klar med mina shorts! Det tog mig några veckor att bli klar för det tog slut på nitar! Hehe.
Valde att blanda mellan stora och små nitar för att göra dem lite mer personliga! Är väldigt nöjd med resultatet. Nu ska jag bara klippa av benen en bit till på dem!










THE STUDIO

Var ju som sagt på the studio igår med Sara. Det blev en dyr historia! Kom hem med jättefina bilder. Här får ni se mina favoriter!



Hahaha. Hemskt kul att jag hade exakt samma min på alla bilder!









DAG 29 - MINA AMBITIONER

Ja, det finns väl flera sätt att tolka denna fråga.
Men min ambition i livet är att ständigt utvecklas som människa. Då tänker jag på allt. Kunskap, erfarenheter, personlighet och så vidare. Jag vill bli en duktig frisör, jag vill bli en bra mamma, jag vill vara en god vän, jag vill vara en underbar flickvän, en omtänksam dotter. Ja, ni vet. Jag tror att alla kan bli bättre som person, men ingen kommer nog någonsin att bli perfekt. Men jag tror att de människor som reser mycket och ser världen, har lättare att förstå sig på andra kulturer, människor och varelser, och på så sätt bli bättre som enskild person. =)
Så, det är väl också en ambition antar jag!









CLUTCH

Hade spanat in denna Alexander MQueenkopia på scoretts hemsida under en lång tid. När de äntligen öppnade i Umeå så hoppades jag att den skulle finnas där. Men icket!
I tisdags när jag var på jakt efter ett linne och skulle gå mot monki, så såg jag denna skönhet ligga mellan skorna inne på Scorett. Var bara tvungen att köpa den! Min älskade<3



Det är klart att orginalet är snäppet vassare än scoretts kopia, men... 3000kr eller 300kr.. ja, ni förstår väl själva! ;)










FULLT UPP!

Imorgon kommer jag ha fullt upp.
Börjar dagen med att jobba. Sen åker jag hem till Micke för att fira att han fyller 24år, fikar lite och så. Sen ska jag tillbaka till salongen där jag och Sara ska hjälpas åt att fixa håret på varandra. Sen ska vi två på the studio. När vi är klara där så ska vi bowla och sen blir det eventuellt utgång. När fan ska jag hinna äta?!









DAG 28 - DET HÄR SAKNAR JAG

Min gamla frisörklass! Visst har det kanske varit många gånger det blir catfight i klassrummet, särskilt under vi-timmen. Men ändå så har vi haft de roligaste festerna tillsammans och bästa gemenskapen! Tråkigt nog är alla på olika håll nu i landet/världen. Åre, Piteå, Norge, Stockholm och så vidare...


MISS YOU GUYS!









WEEKDAY

I Tisdags kom mina föräldrar hem från Stockholm med en förtidig födelsedagspresent åt mig! Hade kollat in denna jacka helgen innan då jag var där men jag kände att den var lite för dyr för tillfället. Älskar kombinationen av mocka och skinn! Modellen är lite 80-talsaktig, pösig i ryggen - like it! Blir perfekt i vår!










DAG 27 - MIN FAVORITPLATS

Haha. Jag tror att min favoritplats måste vara mitt rum. Här kan jag känna mig lugn och trygg. Sen är det en plats jag kan koppla av på. :)











NAILS


Nu har jag nya naglar igen! Jag och Annie valde att köra på leopard en gång till, men en annan variant. Så det blev lite guldigt glitter och bara svarta "fläckar" Gillar dem starkt!!









DAG 26 - MINA RÄDSLOR

Jag är extremt rädd för det onaturliga. Spöken och sådant skrämmer mig mer än våldtäcksmän och rånare. Sen gillar jag inte småkryp som myror, nyckelpigor, fjärilar, spindlar och sånt. Huvva. Jag är också överdrivet rädd för att det ska hända mina nära och kära något. Eller mig. Något jag brukar tänka på då jag kör bil (vilket jag inte borde) är tänk om jag krockar nu och typ... blir förlamad eller halvt uppbränd. Tänk om jag blir förstörd så jag inte kan klara mig själv. Jag kan inte röra mig eller något. Knappt äta för min käke är ihopsmält med halsen. Tänk vad jobbigt det skulle vara för mamma att ta hand om mig, då skulle inte heller Micke vilja vara tillsammans med mig, för det finns ingen framtid kvar med mig. Jag tror det är värre än döden. Nu kanske jag överdriver tycker ni, men näe. Det vore inget liv för mig. Jag tror att det är en sak om man föds med ett handikapp. Jag tror att det är lättare att leva om man inte vet hur det är att gå, se, röra sig, höra eller känna. Men har man en gång kunnat göra allt det som man är van att kunna, skulle det vara så fruktansvärt!! Håller ni inte med? Man ska vara så glad över att man är frisk och mår bra istället för att vara så utseendefixerad som man är.








SHOPPING I STOCKHOLM

Alltså jag måse erkänna att jag har varit ganska kass på att blogga på senaste. Har ju inte hunnit visa er vad jag köpte i Stockholm förra helgen ens!


Transparent skjorta (cheap monday) och halsband från weekday och legginsen från bikbok!










DAG 25 - MITT BÄSTA KÖP

En klurig en! Jag har gjort många bra (och dåliga) köp. Men jag tror att mina skor från Henry Kole toppar listan efter min Iphone (fast den betalade jag knappt halva), Vaio och Tv...

Jag var lite skeptisk först eftersom jag helst ville ha dem med silvernitar och för att de var så satans dyra. Men jag använder de varje dag och de är perfekta på vintern för de håller värmen! <3 Dock är de en aning halkiga så man får vara beredd!










EVENEMANG.SE

För er som gillar att gå på konserter och liknande finns nu en jättebra hemsida. På evenemang.se kan du enkelt gå in och kolla vad som just händer på din hemort. Du kan lätt klicka dig vidare från deras hemsida till rätt bokningssite så du slipper googla runt. Dessutom kan du göra din egen widget som du kan lägga in på din blogg, så du kan hålla koll på alla kommande evenemang från din hemort! Faktiskt väldigt smidigt om ni frågar mig.
Ni kan göra eran egen widget här.






DAG 24 - DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA

Filmen Hachiko, när jag läser/ser någon som plågar djur och tanken av att någon i min närhet dör. Det är saker som jag gråter av. Finns ju fler saker, men detta är de saker jag kommer på just nu.









SMOOTHIE


Sitter och äter/dricker en smoothie till frukost. Ska på personalmöte nu på morgonen, sen jobbar jag på iksu! Ska även försöka hinna med en snabbis på stan tror jag.. Ha en bra dag!










DAG 23 - DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE

Chips och en bra film med Micke eller utekväll med brudarna. Det får mig att må bra. ;)


Jag och Pillan på en klassfest









DAG 22 - DET HÄR UPPRÖR MIG

Folk som inte kan passa tider... Alltså jag kan bli sjukt irriterad på folk som kommer bara några minuter för sent till salongen. Särskilt nu på vintern! Har man bokat en tid, så ser man till att man är klar då. Inte komma exakt då, ta av sig ytterkläder och sånt, sen gå på toa eller så. Då har det gått för lång tid! Kom gärna 5minuter innan och gör bort sådant så man kan köra igång direkt. Ibland har man en kund kanske just efter, och om då den första är sen så drabbar det inte bara mig, utan även nästa kund! Som för några dagar sedan hände just detta. Min första kund kom lite sent, sen var jag sen till varje kund efter det. Sista kunden jag hade var jag nästan 20minuter sen till! Hon skulle med en buss som gick en viss tid, så det var bara tur att hon hann med den! Tänk på det nästa gång ni bokar en tid på något ställe, tillexempel där de gör ansiktsbehandlingar, nagelsalonger, frisörer, läkare, tandläkare mm.

Kom i tid tack! =)







DAG 21 - MIN FAVORITMUSIK

Jag har väldigt blandad musiksmak. Men det är väl främst rock jag lyssnar på. Men jag tycker ändå att många av dagens "party" låtar är bra och även lugna låtar typ. Svårt att förklara, därför ger jag er tre av mina egna spellistor:

Rocklistan
Party
Lugna favoriter








BINGO

Det finns så mycket saker jag vill göra just nu! Men pengarna räcker inte till. Vill åka till London på kurs, festivaler och gärna utomlands också! Jag funderar mer och mer seriöst på att börja försöka vinna pengar på lotter, bingo eller liknande. Alltså jag menar... Det är många som vinner pengar på sådant vis, så varför skulle inte jag kunna göra det?!

Jag kommer ihåg när jag och Malin var i Italien och hälsade på mina kusiner. Min kusin, Andrea, tog med oss två och några kompisar till honom och spelade bingo på ett ställe. Man gick som ner i en källare där det satt massa italienare vid olika bord och spelade. Jag tror vi var de yngsta som var där faktiskt. Hade aldrig spelat bingo förut, men det var faktiskt ganska kul. Jag hjälpte min kusin att fylla i några av hans "lotter"... Efter några omgångar så får jag bingo på en av lotterna. Vann 69euro som vi delade på! Kommer ihåg att han blev så sjukt glad för han hade aldrig tidigare vunnit på bingo heller! Dock märkte man att det var väldigt lätt att hela tiden vilja fortsätta spela! Det är beroendeframkallande!


Min kusin var sjukt glad när vi vann! Jag var bara blek.









IKSU

Just nu sitter jag och trampar röven av mig på någon maskin på iksu! Skönt att göra bort lite träning innan jobbet!









DAG 21 - MIN FAVORITMUSIK

Jag har väldigt blandad musiksmak. Men det är väl främst rock jag lyssnar på. Men jag tycker ändå att många av dagens "party" låtar är bra och även lugna låtar typ. Svårt att förklara, därför ger jag er tre av mina egna spellistor:

Rocklistan
Party
Lugna favoriter










DAG 20 - DEN HÄR MÅNADEN

Januari har bara flygit förbi! Snart är vi inne på Februari. Iallafall, en liten snabbis om vad som har hänt och vad som skall hända.
Jag har tagit det lugnt, jobbat, tränat o sådär. Startat upp bloggen på salongen! Det har varit jättekul med ett litet projekt. Ni som inte har kollat in den måste göra det HÄR. Jag har blivit nyttigare. Äter smoothies typ hela tiden! Har varit i Stockholm och rensat ut mammas lägenhet. Hittade massa saker som kan vara bra att ha den dagen då jag själv flyttar, kastruller, knivar, och sånt där tråkigt! Jag och Sara ska på the Studio i slutet på månaden. Micke fyller 24år den 29 Januari, så då kanske det blir en liten tillställning, vad vet man...










SUN-TAN

Jag och Andrea har varit o tränat body balance. Det var ett nytt träningsschema så det var sjukt jobbiga övningar! Iallafall för mig som är en aning osmidig! Sen bestämde vi oss för att sola. Så, nu är jag slimmad och brun! Ser typ ut såhär..




...kanske inte. Men förut var jag blek och fet. Nu är jag bara fet... och lite blek.










DAG 19 - DET HÄR ÅNGRAR JAG

Oj så svårt! Just nu står det helt stilla i maskineriet. Det är väl ingen stor sak som jag ångrar särskilt mycket utan mindre saker. Typ ångrar vissa saker jag har köpt, eller jag ångrar att jag inte åkte på ett visst ställe och så vidare. Jag ångrar att jag inte åkt och sett vissa konserter, tex. Rolling Stones. De lär väl aldrig spela här i Sverige igen? De är väl inte i sånt bra skick? Någon som vet?

 

På tal om att ångra saker så har jag ett bra motto: "Bättre att ångra det man gjort, än att ångra att man aldrig gjorde det..."

 

 

 

 

 

 

 


DAG 18 - MIN FAVORITFÖDELSEDAG

Utan tvekan så var det då jag fyllde 18år! Vi var några brudar som först åt middag på droskan, sedan for vi vidare till våran lilla svit och festade, sedan drog vi ut på krogen! Helt underbar kväll! Sjukt kul. Dessutom fyllde Lisa år samtidigt, så vi slog två flugor i en smäll där! ;D


All alkohol på bilden fick jag i present. Det känns som att de tänkte supa mig full...Väl ute på krogen så sjöng Karin, Nina och Sara "ja må hon leva" för mig, och resten av alla inne på kareokebaren också för den delen!









FRISÖRBLOGG

Hej mina kära vänner. Nu ska jag släppa den lilla hemligheten jag satt och jobbade med för någon vecka sen. Det är nämligen så att vi har startat en blogg på salongen där jag jobbar, Hårizont. Här kommer vi att blogga om hår, styling, smink, trender, visningar, kurser, produkter och så vidare! Så småningom kommer vi att göra videoinlägg där vi visar er olika stylingar med mera. =)

Eftersom jag är så dålig på att visa er stylingar och makeuper i min blogg så hoppas jag att ni gillar denna! Besök vår blogg här.
(Snart ska vi köra igång med en liten tävling där vinsten är lite frisörprodukter så håll utkik!)











DAG 17 - MITT FAVORITMINNE

Åh gud vad svårt. Jag har varit på så mycket fantastiska resor, festivaler, konserter, fester, stunder med vänner och så vidare. Jag har många fina minnen i livet. Men jag tror ändå att ett minne som jag inte kommer att glömma i första taget är väl då jag tog studenten! Jag tror inte att ni som har gått ut skolan än, förstår hur det känns! Det är verkligen så mycket blandade känslor under en och samma dag; lycka, rädsla, frihet, sorg, lättnad och så vidare. Ni som redan tagit studenten kan nog förstå mig.











NEW IN


Detta är alltså jeanslegginsen och t-shirten jag köpte på rea i måndags. Legginsen är från Nicole och gick på 150kr. T-shirten kommer från JC och kostade 125kr.










DAG 16 - MIN FÖRSTA KYSS

Ärligt talat kommer jag faktiskt inte ihåg. Så enkelt var det!








DAG 15 - MINA DRÖMMAR

Min dröm är att bli rik. Jag vill verkligen ha råd att besöka alla världens hörn innan jag dör. Det är så mycket jag vill prova på och se! Pengar är ju verkligen något som underlättar då. Sen vill jag förståss inte bli en såndär dryg rik människa. Jag skulle skänka pengar till organisationer som hjälper djur, miljö och barn. Sen skulle jag självklart ge pengar till min egen familj. Sen hade jag ju förståss velat bo flott och så, men så ekologiskt som möjligt. Det hade varit coolt. Ni vet sånnadär hem som dom gör på Extreme Home Makeover, med solceller och sånt på taket. Så energisnålt som möjligt för att spara in på miljön. Haha!
Ja, det är ju något man kan drömma om iallafall! ;)








DAG 14 - MITT RUM


This is my crib! Haha, nämen detta är alltså mitt rum. Och nej, jag gillar inte leopardmönstrat... ;)










DAG 13 - DEN HÄR VECKAN

Jahapp, ska göra det lite kortfattat här.
Måndag - Jobbade en kort dag, åkte på stan en sväng och investerade ett par jeansleggins och en t-shirt (som jag har glömt att visa er) Sen åkte jag hem och tog en powernap. Vid fyratiden åkte jag och Andrea och tränade.
Tisdag - Jobbade på dagen, var med Micke på kvällen.
Onsdag - Jobbade på dagen, åkte och tränade body balance på kvällen som jag inte gjort på lääänge!
Torsdag - Jobbade, kom hem och dog.
Fredag - Jobbar och på kvällen är jag förmodligen med Micke!
Lördag - Tar planet till Stockholm på morgonen för att rensa ut mammas lägenhet där. På kvällen vet jag faktiskt inte vad vi kommer att göra men förmodligen gå och äta någonstans.
Söndag - Åker hem från storstaden och ska förhoppningsvis hinna med lite träning på kvällen!








WHY?

Varför gick min statistik upp som ett skott ikväll? Någon som har nått att berätta för mig?








DAG 12 - I MIN HANDVÄSKA

Här är då lite saker som jag gömmer i väskan;
solbrillor (man vet ju aldrig när solen dyker upp), plånbok, filofax, tuggummi, hörlurar, kam, borste, tändare (inte för att jag röker, men någon annan kanske gör det?), mina saxar, en nessesär (som innehåller lite nödsmink, plåster, nässpray, nagelfil, tamponger, alvedon mm), laddare till mobilen (mobilen ligger sällan i väskan för då hittar jag den inte då det ringer) och sist, värdekoder till hyrfilm på nätet. (skitbra när man är för trött för att åka och hyra film)


När man ser vad min väska innehåller kanske man förstår att jag alltid vill ha lite kontroll på situationen.
Har alltid med mig en kam - tupering löser de flesta problemen här i livet.
Laddare till mobilen - alltid bra att ha extra ström så att jag kan hålla igång min restaurang, bakery, smurfarna och så vidare...
Nessesären - tänk om det bara växer fram en gigantisk finne mitt i ansiktet? Eller tänk om jag helt plötsligt får mens? Kanske ett skavsår? Huvudvärk eller mensvärk? En nagel går av?!
Tändaren - jag kanske måste övernatta ute i skogen om bilen krånglar, då kan en tändare vara super om man ska tända en brasa eller nått. Eller om kedjan på cykeln fryser fast. Typ.


Vad har ni i eran väska?








DAG 11 - DET HÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG

Detta hade jag alltså på mig idag.
Glittrig t-shirt - gina
Svarta byxor - H&M
Skor - Nelly
Klocka - Modekungen







































FINALLY


Haha äntligen en webcambild!

Ska käka lunch nu, sen pallra mig till jobbet! Puss









DAG 10 - MINA SYSKON

Haha. Jag glömde bort att ta en outfitbild idag så jag kastar om lite i listan så får ni veta mer om mina syskon idag istället.


Jaha, mina syskon var rubriken som sagt. Jag har inga syskon! Är ensambarn faktiskt. Har däremot två låtsassyskon. (platssyskon, bonussyskon, styvsyskon eller vad ni kallar det) Mammas sambo har två barn sen tidigare. De är äldre än vad jag är. Hanna är 31år och Johan är typ 27. (Nu blev jag osäker) Men eftersom mamma och Gunnar träffades så tidigt har jag ju känt dem sen jag var 5år. Vi har faktiskt bra kontakt med varandra!


Detta var den enda "bra" bilden jag hittade på dem tillsammans och den var kanske inte särskilt bra men det får duga!









SUFFER

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att bloggen har fått lida ett tag. Men jag hoppas ni också förstår att det inte känns särskilt upphetsande att fota sig själv när man ser ut och mår som skit. Nu mår jag iallafall mycket bättre. Min näsa som snorar bara! Så imorgon kanske ni har tur!

Hade helt glömt bort att jag ska till Stockholm i helgen. Måste packa lite i veckan oså! Aja, nu ska jag sova!








DAG 09 - MIN TRO

Jag har väl ingen speciell tro. Är varken protestant, katolik, buddist eller ja, ni fattar. Jag tror inte på någon gud. Men samtidigt tror jag att det finns någon/något som bestämmer litegrann. Jag vet inte riktigt själv om jag ska vara ärlig. Men det jag kan säkert säga är att jag tror på spöken och någon form av liv efter döden. Jag tror också att man kan få kontakt med personer som gått bort.

Sen vill jag också tro på godhet. Efter allt man läser, ser och hör så blir man ibland tveksam på människan. Det finns inget som helst gott i oss! Men sen finns det vissa människor som kan göra vad som helst för att hjälpa andra människor, djur och natur. Människor som verkligen finns där när det behövs! De människorna tror jag på. Om det nu finns ett paradis eller himmel så tror jag att de människorna kommer att hamna där.









DAG 08 - ETT ÖGONBLICK

Gud vad jag tyckte att denna kategori var svår! Jag vet inte riktigt hur man ska tolka det. Aja, ett speciellt ögonblick för mig var iallafall när jag fick veta att jag hade klarat körprovet. Det var ett ögonblick av både lättnad och lycka! Jag satt och grät av lycka medan jag väntade på att mamma skulle hämta mig utanför trafikverket. Sen var det helt fantastiskt att få lämna av henne hemma och sen köra iväg själv!


Var lite mallig då!













DAG 07 - MIN BÄSTA VÄN

Det är svårt att säga vem som är ens bästa vän. Alla vet vi ju att vänner kommer och går genom åren. Men en vän som alltid kommer att förbli min bästa, är nog min mamma.











DAG 06 - MIN DAG

Jag vaknade typ vid tolvtiden idag. Hade ont i halsen, huvudet och näsan bara läckte. Sen har jag typ varvat mellan sängen och min dator hela dagen. Så skönt med min nya bärbara att ligga i sängen med! Hehe. Sen har jag hållt på att fixa med den där grejen som ni får veta sen. Åt nyss middag. Ska se 2½ men nu och sen tänkte jag unna mig lite glass. (Det får man när man är sjuk)









SICK

Jahapp då har man gått och blivit sjuk då! Hela min familj har varit sjuk nu så det var väl min tur helt enkelt! Tur att jag var ledig idag. Ska gå tillbaka till sängen och dö bara!








SECRET

Jag är ledsen om jag har varit lite off de här dagarna. Men jag har hållit på med en grej som jag inte vill berätta för er än, innan det är klart. Vill att det ska vara perfekt först! Tror ni kommer tycka det är lite kul hoppas jag iallafall!
Nu ska jag sova och kurera mig.








DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK?

Jag tycker att Björn Gustafsson beskrev kärlek ganska bra i melodifestivalens mellanakt. Bara för att jag älskar den dikten så ska ni få se den igen...

Vad är Kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka. När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nått man "Can't deny". When the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen. När Simba återvänder i Lejonkungen. När man bara drar replik för att slippa krångla. -"Min pappa är rik vill du hångla?" Om man spärrar upp sina ögen och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut. Det hör egentligen inte hit och höra det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt på en parkbänk. Jag var kär och hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten. Våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går. Vad är fegt? Vad är mod? What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me no more.


Detta mina vänner är kärlek för mig.











DAG 04 - DET HÄR ÅT JAG IDAG

Jag har ju insett att rostade mackor och sylt inte gör det lättare för mig att klämma på mig ett par jeans. Så idag provade jag att äta havregrynsgröt. JAG HATAR DET!!!
Usch det är så äckligt och när man inte ens får ha sylt på så smakar det prutt. Buhu. Det har jag ätit idag...









TRÖTTER


Åh så trött jag är. Har bara legat och vridit på mig hela natten känns det som. Sen vaknade jag klockan åtta av mig själv. Mnååh. Jag och Andrea ska åka upp till intersport nu vid elva. Vi ska kika om det finns några fräsha träningskläder på rea. Hehe.








DAG 03 - MINA FÖRÄLDRAR

Detta är alltså min pappa. Han heter Alessandro och är från Catania, Sicilien. Numera är han bosatt i Stockholm. Det han brinner mest för här i livet är nog hans båt. Han älskar havet och bor typ på sin båt på somrarna. Jag hatar däremot den där jävla båten för det innebär alltid problem. Jag är som sagt ett kontrollfreak och vill gärna ha kontroll på situationen. Det kan man inte ha till havs. Det är inte så kul att få slut på bensin mitt ute på havet och bara hoppas att det kommer någon och hjälper en. Nej tack. Jag håller mig helst på landet.
Anyway. Detta är alltså min pappa.










Detta är mamma Monica. Hon är från Umeå, tegare i grund och botten. Hon och pappa träffades när mamma var på semester på Sicilien. Mamma flyttade sen dit och de drev ett discotek tillsammans i Giardini Naxos. Men efter ett år ungefär så ledsnade hon och flyttade tillbaka till Umeå, och pappa hängde med. Idag har mamma en ny man som hon träffade när jag var cirka 5år.



Vem tycker ni att jag liknar mest?













UTRENSNING

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har hållit på att rensa ur kläder ur garderoben. Jag har varit ganska hård den här gången. Saker som jag inte använt på jättelänge men som jag även gillar har jag stoppat undan i påsar. Kommer jag på att jag behöver något av plaggen så finns de kvar liksom. Men har jag inte tänkt på dem på ett halvår tänker jag göra mig av med dem! Hann även med lite smyckesrensning. Dock känner jag mig långt ifrån klar. På torsdag är jag ju också ledig så då får jag väl fortsätta typ!

Kan ju säga en sak iallafall som jag kommer ha som löfte i år. Det är att ha jeans på mig minst en gång i veckan. Jag har varit inne i en riktig legginsperiod. Har typ inte haft jeans på minst ett år. Alltså jag kommer till och med ihåg att jag var på en fest i typ ettan eller tvåan på gymnasiet. Och en kille som vi hade festat med ganska mycket sa till mig en gång på en fest: "Alltså Dannie, jag har aldrig sett dig i jeans förut..." Ja, så det har som sagt varit en väldigt lång legginsperiod...
Jag provade alla mina jeans idag och kan ju säga att ungefär hälften passade. När man hela tiden har leggins på sig märker man inte om man går upp ett kilo eller två. Men direkt man försöker klämma på sig ett par jeans så inser man att, nu är det skärpning.
Så jag tror att om jag försöker ha mer jeans kanske jag märker om det börjar gå åt fel håll!
Någon som har samma problem som jag?











DAG 02 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

Ja hörreni. Det börjades tidigt för min del. Hade ju min första kärlek redan på dagis. Vi bodde i Stockholm förut, i Täby där jag hade min första kärlek här i livet. Jag var 1,5 år typ och jag tror att han hette Jonas. Jag har ingen som helst kontakt med honom idag!










NYÅRSAFTON


Ja, här har ni lite bilder på hur jag såg ut på nyårsafton! Jag hann inte ta några bra jag var så stressad, men det får duga. Även om jag inte firade nyår särskilt så klädde jag självklart upp mig lite ändå! Klänningen är från primark i London.









DAG 01 - PRESENTATION AV MIG SJÄLV

Som ni kanske redan vet så heter jag Daniela och är 19år gammal. Är alltså född 1991. Den tredje April för att vara exakt. Jag bor med mina föräldrar i norrlands huvudstad - Umeå. Jobbar som frisör på Hårizont, ett företag med tre salonger. Två som ligger i stan och en som ligger på Universitetsområdet. Jag är väldigt ambitiös och energiskt av mig. Jag älskar att ha många bollar i luften. Jag blir annars lätt rastlös och det är verkligen något som jag hatar att vara... Jag är en väldigt kreativ person egentligen. Har alltid älskat att måla, sy och pyssla! Men tid och utrymme finns inte för det riktigt så därför visar jag aldrig det i bloggen!
På fritiden gillar jag att blogga, lyssna på musik, shoppa, träna, umgås med min pojkvän Micke eller kompisar. Jag föredrar hellre en hemmakväll än en kväll på krogen om jag får välja. Jag är lite tråkig av mig ;) När det gäller musik så är jag verkligen en allätare. Men jag lyssnar mest på rock ändå. Älskar att åka på konserter och festivaler. Jag försöker att åka på minst en per år. Minst!!! En av de roligaste sakerna jag vet är att få piffa till sig. Jag tycker det är jättekul med maskerader och sånt där man får dra till med lite extra eller annorlunda smink och hår. Jag tror att många kan uppfatta mig som en spontan person, vilket absolut inte är sant. De som känner mig vet att jag är ett psykfall när det gäller att planera och organisera. Jag vill verkligen ha koll på läget och ha det uppstyrt.  När jag och Malin skulle utomlands hade jag en månad innan, planerat vad vi skulle göra, dag för dag och vid vilka klockslag. Jo, det är sant. Jag ska försöka bli lite mer spontan detta år. Bara dra iväg någonstans typ! Wish me good luck!

Spelade basket i 7år, men i ettan/tvåan på gymnasiet slutade jag för jag hade inte tid och ville hellre fokusera på utbildningen till frisör. Jag gjorde klart Gesällen i Oktober 2010 och planerar på att åka till London och vidareutbilda mig yttligare under 2011. Som frisör kan man alltid bli bättre eftersom det finns så otroligt mycket tekniker och det kommer hela tiden nya trender som man måste hänga med i.
Min pappa kommer från Italien, Sicilien men är numera bosatt i Stockholm. Brukar åka ner till Sicilien ungefär en gång per år för att hälsa på kusinerna, farbror, faster och farfar. Farmor dog tyvärr för två år sedan. Det är lite synd att jag aldrig lärt mig italienska för jag har aldrig riktigt kunnat prata med farmor eller farfar eftersom de inte kan någon engelska. Och eftersom jag bor med min mamma så blir det inte att vi pratar italienska med varandra heller... Jag gillar att resa och hade gärna besökt jordens alla hörn innan jag dör om pengarna räcker till. Men vi får se. Jag kanske vinner på lotto eller nått.
Jag tycker det är skitsvårt att göra en presentation av mig själv, för jag tror inte att jag vet allt om mig själv än heller. Jag tror att min framtida lilla resa till London är ett perfekt tillfälle att få lära känna sig själv lite mer. Men om det är något ni undrar över så kan jag förhoppningsvis svara på det!









1 JANUARI 2011

Bara för att ha något att blogga om i tråkiga Januari tänkte jag också göra en sånhär lista. Så, lite senare får ni en presentation av mig själv.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 –
Mina syskon
Dag 11 –
Det här hade jag på mig i dag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mitt rum
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Min favorit musik
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mitt bästa köp
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Min framtid



Nu ska jag åka till Micke och se fångarna på fortet!









DAGEN EFTER


Hade ni en trevlig kväll igår? Det hade jag as you can see. Skönt att slippa vakna upp och vara bakis. Dock är jag sjukt sliten. Kom hem till Micke strax efter 6. Sen ringde hans bror 11.30 sen var det omöjligt att somna om. Jag sparar det till sen istället.











RSS 2.0 bloglovinTransan