SENILSNÖRE


Funderar på att beställa ett likadant senilsnöre som Kenza har. Eller senilkedja rättare sagt!
Ofta när man är ute på stan och går in i någon affär är det ju så skönt att ta av sig glajorna ibland. Antingen hänger jag dem runt halsen på tröjan/linnet. Eller så går jag runt och håller dem i handen. Ofta så brukar jag tappa dem så de ramlar ner i golvet eller så glömmer jag bort vars jag har dem. La jag ner dem i väskan? Påsen? Omklädningsrummet? Eller håller jag dem i handen? haha.
När vi var på Kanarieöarna så höll jag på att tappa mina kära raybans. Hade lagt dem i en påse som Micke bar runt på. Sen hade han kollat på någon tröja och lagt påsen bredvid sig och glömt den av misstag. Så när jag träffade han igen utanför Zara så hade han inte påsen med sig. Men som tur var så hade personalen tagit den! Men ändå, snacka om att hjärtat bultade några extra slag när jag trodde att mina älskade solglasögon för 1300 hade försvunnit! Puh.

Nämen det jag vill komma fram till är att det är en läcker accesoar som samtidigt är praktisk! Så, 150spänn kanske det är värt?











PETA


Tycker att PETA gör så jävla bra aktioner! De får en att tänka till!










SONIS



Hej hallå allihopa!

Denna dag har varit kanon! Jobbade på den lilla salongen. Imorgon är det jobb igen, men då jobbar jag bara 10-15. Sen jobbar jag bara måndag, tisdag - sen åker vi till Stockholm! IIIH!



De har ju släppt spelschemat till Sonis nu och det ser ut att vara kanon!











YES PLEASE


modekungen, gina tricot


Jatack!
Nu måste jag rusa! smell you later!












SCHAMPOO?

Det blev en sen kväll igen!

Just nu orkar jag inte svara på alla era kommentarer! Får spara dem till imorgon.
Fick dock en läsarfråga som jag tänkte ta upp:



Hej :) har en liten fråga, vad änvänder du för schampo, balsam och inpackning? :)

Undrar oxå om du vet om dessa produkter är värda att lägga pengar på eller om de är som att kasta pengarna i sjön?

http://lyko.se/?artnr=44-399&cat_id=347

tack för en bra blogg!:)




SVAR; Jag brukar använda lite olika schampoo, balsam och inpackning. Just nu är det TIGI's "Foxy Curls" både schampoo och balsam. Men jag använder också ett färgschampoo från Lánza som jag har varannan gång. Har en inpackning från Lóreal som heter total repair.
Men det är verkligen olika från gång till gång vad jag köper för schampoo. När jag färgade håret blondt så hade jag schampoo och balsam från TIGI som hette "Dumb blonde", som är en speciell serie som bygger upp håret igen. Nu när jag fått hyffsad kvalite på mitt hår sen dess så krävs det en massa fukt för att få fram mina lockar tillexempel.

TIGI's produkter är superbra tycker jag. Men för att hitta ett bra schampo till just ditt hår så skulle jag rekommendera att gå in till en frisör som kan avgöra om du har torrt, skadat, fint, tjockt, eller annan hårtyp. Om du är inne på TIGI's produkter kan du ju gå till en frisör som säljer dem och fråga vilken av TIGI produkterna de skulle rekommendera till ditt hår, sen kan du beställa dem från internet. =) För de schampoon som jag tycker är bra för mitt hår passar säkert kanske inte ditt!














CONVERSE ALLSTAR

Dessa skönheter låg i skokartongen!

Vanliga hederliga svarta converse är inte dumt att ha. Man kan ju inte få för mycket av converseskorna!

Genom mina tider så har jag/haft; två par svarta, ett par röda, ett par vita, ett par låga helsvarta, ett par svarta i skinn med röda detaljer, ett par nya vita (med de "nya" menar jag den smalare converse versionen) och ett par med amerikanska flaggan!


Update: Glömde att jag haft ett par höga vita i skinn också. ;)


Totalt 8 par converse allstarskor. Hur många har du haft?












TJURFÄKTNING FÖRBJUDS I KATALONIEN

Äntligen så är det något land som gör ett smart drag! I katalonien kommer man att förbjuda tjurfäktning från och med år 2012! Det känns så himla bra att protestlistor och sådant verkligen kan göra någon nytta! Oftast så skriver man bara på och tänker "det kommer aldrig hända". Men detta bevisar ju att det faktiskt går att förändra!
Det var 50 000 personer som hade skrivit på. När man gjorde omröstningen så var det 68 mot 55 som ville förbjuda sporten.

Visst är det underbart att man kan tänka lite modernt och inte hålla fast vid gamla traditioner äntligen!? Heja Katalonien!


Ni kan läsa hela artikeln här.


 









ALLSTAR

Hej allihopa.
Ledsen för sen uppdatering, men jag har faktiskt jobbat över till klockan 20.00 idag. Har precis ätit middag!


Fick ett riktigt projekt sista kunden. Hon hade superlångt och tjockt hår. Först gjorde vi massor av tunna slingor i hätta. Bara det tog typ två timmar att dra ut eftersom det var så poröst så det blev bara klumpar som drogs ut. Sen fick hon sitta med blekning i 40 minuter. Skölja. Att torka håret tog typ en halvtimme bara det eftersom det var ännu porösare än innan. Sen la vi på en toning för att dämpa de röd/orangea tonerna. Den fick sitta i ca 20 min, sen var det bara att skölja och torka upp igen! Men RIKTIGT bra blev det. Det är kul att jobba över då kunden blir nöjd!


Nu när jag kom hem väntade det en överraskning från ellos på min soffa! ;)



to be continued...










GE MIG


modekungen, hm, nelly




Snälla ge mig kläderna ovan! Känner att min garderob är så tråkig just nu. Längtar till Sthlm nästa vecka!!! Då lär det dyka upp ett eller annat nytt plagg i garderoben! ;)












PRATAR UT

Jag känner mig verkligen så oinspirerad till att blogga just nu. Så sjukt!

När jag kommer hem på kvällen är jag så trött och slut så jag orkar inte göra någonting känns det som. Jag vill åka och träna, jag vill åka och träffa Micke, jag vill blogga om något kul. Men just nu vill jag helst av allt sova.

Igår gick jag och la mig strax efter 21 och somnade. Sov hela natten. Det var sjukt härligt. Funderar på att göra det igen...


Nästa vecka händer det lite roligare saker dock! Ska göra mina naglar på tisdag. Och då blir det ny design. Är så himla taggad. Sen åker jag och Nina till Stockholm på torsdagen! Ni får se fram emot lite roligare bloggning då! ;) Nu ska jag sova. Puss












INGEN RUBRIK



Idag kändes denna bild passande. Eftersom det är gråare än gråast ute idag så kan man behöva en färgklick att vila ögonen på. Dessutom är Raquel Reed så snygg!













CUT OR NOT?

Är så himla sugen på att klippa lugg så de finns inte just nu!
Nu har min snelugg växt ut och känns bara döh - nöh!
Brukar dock avråda folk från att klippa lugg såhär på sommaren eftersom det blir svettigt under den, man får lättare finnar, drygt att sätta upp håret om man vill bada och man får en vit fläck i pannan. Men så snyggt!


Vad tycker ni? Cut or not?












MAMMA VET VAD SOM GÄLLER

Mina föräldrar kom hem från Stockholm precis. Min söta mamma hade varit och shoppat lite åt mig. Hon vet vad jag gillar: leopardmönster, (fusk)skinn och nitar.


Fick ett leopardmönstrat nattlinne från flash, och en liten skinnväst med nitar på från Zara.














COLD OUTSIDE


Det är ruggigt kallt ute nu. Gruvar mig nästan för att ge mig ut... Har suttit med en tjocktröja på mig hela morgonen typ!
Dock är det ganska skönt att det inte är dövarmt då man jobbar.
Nu ska jag kila. Vi hörs senare!













VILL HA


modekungen, nelly, bianco, h&m



Såhär vill man ju gå klädd nu. Vill att det ska sluta regna nu så man kan få njuta av fräscha sommarkläder ett tag till!











MORGONTRÖTT




Haha. Hur söt var inte denna då?












SHOTGUN JUSTICE

Igår blev det lite förfest hos mig med Mickes syskon och Chriss, Kim, David och Sara.
Tog inte så mycket bilder från kvällen men jag filmade när Henke sjöng. Måste ni se!
Vi gick sen till trädgården där Freddan spelade med shotgun justice.




















SAILOR


klänning - bikbok, skor - converse, cykelbyxor - h&m


Idag blev det en lite sailorinspirerad outfit som ni ser. Passade bra med klänning då det är otroligt varmt ute!
Ikväll blir det party. Ska slänga i mig lite mat snart och även byta om! Hörs senare!











UPPRÖRD

För bara någon dag sen så skrev jag om tre hemska händelser om djur. Idag har jag läst ännu ett fall av djurplågeri på aftonbladet.


Utanför norrtälje så sköts en katt ihjäl med ett luftgevär. Katten Murre hade legat på en bänk ute på gården,  medan hans familj suttit på balkongen. När de hörde att det började skjuta så lockade de på honom. Men det andra skottet träffade i huvudet.
Grannarna kunde peka ut varifrån skotten kom, och nu är två 17åriga pojkar misstänkta.


Kan inte beskriva med ord hur jävla arg jag blir. Tycker så himla synd om familjen som växt upp med deras 15åriga katt. Hur kan man vara så rå som människa? Det borde bli hårdare straff för djurplågeri!












MILPIQ

Visar lite bilder från igår med mina gamla brewdar!
Vi åt middag, pratade gamla minnen och bara myste på! =)


Felizia



Sjöah



Sara



Jag hade gjort efterrätten!



Sen blev det efterrätt efter efterrätten...





Sen blev vi fulla på livet, medan Sara blev full på vinet!












INGEN RUBRIK

Har frysit som tusan hela kvällen. Jag och Micke sov med fönstret öppet så jag känner mig lite torr i halsen. Har tagit en kopp varm choklad nu så det känns lite bättre.

 

Hade supermysigt med brudarna igår. Det är så himla roligt att träffas igen efter sån lång tid! Ni får se bilder när jag kommer tillbaks från jobbet!

 

 







REA PÅ ELLOS


Är så himla sugen på att beställa massa grejer från Ellos! Min mamma beställde ett par svarta converse till mig för någon dag sedan. Men jag funderar om jag ska göra en egen beställning också. De har så himla mycket på rea just nu!










BILDDAGBOKEN

Ni ska bara veta hur duktig jag känner mig. Har redan hunnit vara o träna på morgonen. Sen har jag gjort klart efterrätten till ikväll. Nu sitter jag och laddar upp bilder på bilddagboken. Ligger efter flera månader. Så nu ska jag försöka lägga in så mycket bilder jag bara kan! :)


Ikväll kommer några gamla vänner över på knytkalas. Ska bli riktigt mysigt!!


Nu ska jag fortsätta lägga in bilder!








INVITO

Ska åka och äta en pizza på invito nu... Hörs senare!

 

 

 








AVMÅLAD

Lite dålig uppdatering idag kanske. Men har hunnit med en massa.
På morgonen fixade jag håret på min låtsassyster. Slingade och klippte.
Kom nyss hem då jag varit och klippt min låtsasfarmor också.


Förresten. Har glömt att visa er en sak.
När mina föräldrar åkte utomlands tog de med sig en bild på mig från balen och gjorde en målning utav den. Ganska likt ändå!




Gillar att jag sticker fram med kameran i spegelbilden. (Svårt att få en bra bild då den är inglasad)


Mina ögonbryn var lite smalare än i verkligheten. Och jag ser en aning skelögd ut. Men annars så.
Vad tycker ni?












DEPRIMERANDE

Jag har varit hos Micke ikväll o sett bröllopsfotografen. Tragisk film.
Men något som var ännu mer deprimerande var att det var så jävla mörkt ute! Vars tog sommarn vägen? Det är inte ens Augusti och det är skitmörkt ute. Jag blir deprimerad!


Nu när jag läser på aftonbladet blir jag bara mer upprörd och besviken. Besviken på människan!
Det står skrivet tre ganska stora nyheter om djurplågeri.


Den första var:
En man försöker smuggla in 18 utrotningshotade apor till Mexico, i sin tröja. Han hade pulat ner dem i små påsar och två av dem hade dött.





Den andra:
"I två byggnader, ett större och ett mindre hus i Botkyrka, levde den 60-åriga kvinnan tillsammans med sin mor, syster och sin 30-årige son och de 191 katterna. Katterna satt och låg på köksbänkar, bord, skåp, på golvet, på stolarna och fönsterbrädorna. De hittade kattlik, skadade och sjuka katter och flera kattlådor som alla var fulla med avföring och urin. 173 katter fick avlivas på plats"





Och den tredje händelsen:



 

Jag blir så jävla arg och less. Detta kommer aldrig få ett slut. Hatar alla er djurplågare fyfan för er.

Första händelsen var så ansvarslöst och korkat. Hur tänker man att aporna ska överleva om man binder in dem i påsar?! Och att ens smuggla djur är så fruktansvärt hemskt. Tänk vilken rädsla och vilka smärtor många får uppleva då de försöker smuggla dem. Det var inte så längesen man var tvungen att avliva flera chihuahuor som smugglades in i sverige...

Att ta hand om flera katter är en god tanke. Kvinnan ville säkert dem bara gott. Men att inte kunna rengöra efter dem eller att inte kunna se att katterna faktist mår dåligt är ju ett tecken på att man inte kan ta hand om så många djur. Detta resulterade ju med att de var tvungna att avliva nästan alla. Sen förstår jag inte vad man tänker om det ligger döda katter bland resten. Huvva. Tänker typ på SAW filmerna bara...

Sista händelsen tror jag gjorde mig mest upprörd. Att göra så mot en stackars Åsna. Man hör ju bara hur den skriker av rädsla då den flyger upp i luften. Det var ju flera barn som såg på och grät, medan de som skickade upp den stod och hånskrattade. Det är ett tecken på att man är sjuk i huvudet. Djurplågare borde åka in på analys för att eventuellt vara psyksjuka.

 

Grejern är att (det här låter kanske sjukt konstigt) men jag kan förstå mig på om man mördar en människa. Det är kanske någon som utgör ett hot mot en, eller har gjort en besviken, arg eller upprörd. Människor är så elaka mot varandra. Men det jag inte förstår är hur man kan vilja plåga eller mörda djur smärtsamt. Jag förstår det inte. Som det här gänget som tände eld på kaninerna och slängde dem i väggen mm. Jag menar om man nu kan göra något så ont och elakt mot något/någon som inte ens gjort dem något. Vad händer då om det kommer till en situation där någon människa är inblandad? Nä, jag begriper det inte.

 

 

Nu går jag och lägger mig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


LESS

Åhh. Jag blir sååå less. Varför ska allt hända just mig?

Jag skrev ju för inte så längesen att jag beställt produkter från lily lolo. Men det verkar inte ha registrerats i databasen så nu är produkterna slut. Detta var från bellme.se där de byter erbjudanden efter 24 timmar. Jag blir bara less.
Först var det Nelly, sen modekungen, nelly igen och nu detta. GAH!









ÖNSKAR ATT JAG HADE DETTA PÅ MIG



Detta vore den perfekta outfiten för idag! Vill ha allting so badly! Särskilt väskan.. och shortsen...
..och skjortan... + skorna.. ;)

Nu ska jag kila till jobbet. Puss på er!









2 ÅRIG BREAKDANSARE



Se och häpna!
Tänk om man kunde göra hälften av allt de där!












TRÄNA

Idag fick jag göra en riktig makeover på en kund. Hon hade typ axellångt hår och klippte det riktigt kort med lång lugg. Supersnyggt!
Alltid roligt att göra sånna stora förändringar.


Nu ni tror jag att det är dags för att ta tag i lite träning för min del! Jag ska nog köra ett pass i bodypump ikväll. Var sjukt längesen jag gjorde det! Mina muskler lär vara borta! Haha.










DUKTIG

Jag känner att jag har varit så duktig idag. I morse gick jag en powerwalk och skickade iväg ett paket. Sen så har jag hunnit rengöra alla mina sminkpenslar också. Det var på tiden kan man säga. Är hemskt dålig på att ta tag och tvätta dem. Man bör ju göra det ca en gång i veckan. Men jag gör det typ var tredje månad. Hahaha!




Nu ska jag iväg och jobba!










VILL DU BÄRA DESSA SKOR?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MYGGBETT I ÖGAT

Det blev inte så många bilder från gårdagen eftersom min kamera dog.
Men vi hann få några innan festen iallafall. Och en efter. Jag lyckades bli myggbiten i ögat. Jävla mygga!
Fattar inte hur det kunde hända, men det forsade blod ett tag från såret i ögat.



I studentpresent fick jag tre flaskor med olika viner från mina låtsassyskon. Igår drack jag ett av dem. Faktiskt väldigt gott och lättdrucket med tanke på att jag inte är någon vindrickare.


Ser ni mitt sår just på tårkanalen? Jävligt sjukt.















CUPCAKE

Tänkte först o främst visa er de två armbanden jag köpte igår. Det blev två likadana fast olika färger. Ett i guld och ett i silver. 79kr för båda!
Eftersom jag handlade rätt så mycket så fick jag ju ofc en liten present. Så det blev det lilla cupcake läppsylet som ni ser på bild.



Och sen kvällens outfit.

Jag har på mig min nya rosa jacka från bikbok, linne från bikbok, jeans/leggins från h&m, skor från modekungen och min mammas gamla väska. Armband från bikbok och klockan är från modekungen. Glajjorna har jag fått!













CIAO CIAO

Godmorgon allihopa!
Jag lever efter gårdagens festligheter. Jag och Micke har precis tryckt i oss en pizza ciao ciao. Nu snart ska vi gå en promenad så vi förhoppningsvis bränner bort lite av den. Måste vänta här ett tag innan jag kan köra hem med bilen. Sen får ni se lite bilder sen igår!








FYND

Jag gjorde en massa rea fynd idag på bikbok! Titta på det här:


klänning 99kr



rosa sidenjacka 99kr



jeansleggins 49kr (de svarta med skinndetaljer var ej på rea)


Dessutom köpte jag två armband. Ni får se dem imorgon istället!












TRADERA

Nu har jag slängt ut lite kläder på tradera. Äntligen. Ni kan kolla in annonserna här.












ÅKA, ELLER INTE ÅKA? DET ÄR FRÅGAN!

Funderar på att åka till stan en sväng och spana in bikboks rea. Gick en snabbis på lunchen och hittade en massa fynd. Men det är ju så fint väder idag. Så frågan är ju om det är så smart. Vill inte missa soltid. Och nu ska jag ju egentligen spara pengar...
Ikväll blir det ev. fest. Då hade det varit trevligt med något nytt litet. Men vi får se. Ska gå och fräscha till mig iallafall!









SMINKTIPS


Något jag gillar att göra är ju att matcha! (som ni kanske har märkt)



Till er som kanske inte vågar ha särskilt knalliga ögonskuggor och sådant så tycker jag att det kan vara snyggt att bara dra en tunn linje med färg under fransraden. Gärna något som matchar med någon accesoar eller nagellack! Då känns det inte heller som att man bara smetar på sig några färger, utan att det faktiskt finns en tanke bakom makeupen. Detta känns väldigt diskret fast ändå inte!











NYTT PÅ L8NYBERG

Här är några snygga halsband som nyss kommit in på l8nybergs hemsida. Hur snygga?! Skulle lätt vilja ha alla tre färger!



Fler färger finns på hemsidan



Det pågår just nu en väldigt stor rea på massa smycken och håraccesoarer. Kolla in vet jag!












SOMMARPRESENT

Idag fick jag en liten semesterpresent av min chef. Dock går jag inte riktigt på semester, så det blir som en sommarpresent istället. ;)



Detta är alltså ett serum som aktiverar huden för att skydda sig mot solen, förlänger solbrännan och förhindrar att huden åldras.
Resultatet är att huden blir bättre förberedd och ger en vackrare bränna!

Man ska börja applicera detta serum en vecka innan man påbörjar solningen. Efter man har duschat så smörjer man in kroppen med bara några droppar av serumet innan man her på någon form av lotion.

Detta är alltså ingen solskyddsfaktor så ni vet!


Jag är ledig några dagar nästa vecka. Så jag borde börja smörja med denna typ imorgon. För om det är fint väder nästa vecka blir det att sola för min del. ;)












RANDIGT


linne - h&m, klänning - gina, skor - dinsko, smycken - rock by sweden och guldfynd














STUDENT 2010

Idag trillade studentkatalogen ner i brevlådan! Den sista skolkatalogen ever. Det kändes så tråkigt att titta på bilden och inse att det faktiskt är sista gången vi tar skolfoto tillsammans! Åh vad jag saknar er alla!!!

Härligt att man såg någorlunda vettig ut på sista skolkortet efter mängder av skumpa! ;)

 

 

 









FULLT UPP

Nu har jag avslutat för dagen. Nästan. Ska åka förbi min kära mormor och färga håret på henne. Sen ska ni få se en rolig sak jag fick hem idag!












HAIRCOLOR

Godmorgon!

Igår somnade jag strax efter halv 9. Det var superskönt. Höll på att se "medier söker bevis" men somnade då det var som mest spännande! Typiskt.
Nu snart ska jag kila ner till jobbet. Direkt efter jobbet ska jag färga mammas hår och senare ikväll min mormors. Så det är fullt upp hela dagen!

 

 

 







SONISPHERE

Hoppas ni förstår att bloggen inte blir min första prio nu då jag har jobb i sommar! Den är kanske lite tråkig ibland. Men ni får stå ut ;)

 

I morse öppnade jag salongen helt själv för första gången. Var så himla rädd att larmet skulle gå igång eller att jag skulle göra fel. Men det gick bra! Det blir jobb nu torsdag och fredag också. Sen är jag ledig i helgen! Nu håller jag på att leta upp några flygbiljetter till Sonisphere! Vi är lite sent ute! Eller, senare än vanligt iallafall!

 

 








WORKING 8 - 17

create avatar


t-shirt - hm, leggins förmodligen hm, skor -nelly, väska - modekungen


Nu ska jag kila till jobbet i min nya tisha. I like it a lot.
Jobbar till 17.00 idag. Har fullbokat hela dagen! Hörs senare! Puss












BOB, HELP!

Full fart på jobbet hela dagen. Från början till slut. Jag klagar inte! Älskar att ha många bollar i luften och att det händer saker hela tiden. Inte roligt att jobba då man inte har något att göra!
Efter jobbet cyklade jag direkt till droskan och åt middag. Så jag kom hem precis.
Micke skickade detta roliga youtube klipp till mig som är typiskt min humor.


 

 

 


AUDREY KITCHING


En riktig skönhet!



Nu är det dags att kila till jobbet!















HAUS OF GAGA



Idag sprang jag och köpte denna tisha på H&M. Hade sett den tidigare på Strömpilen förra veckan men då var jag snål. Men jag kände att jag inte kunde sluta tänka på den. Så nu är den min!
149:- finns också som linne













12/7-2010


skjorta - jc, leggins - h&m, skor - dinsko, armband - italien, väska - modekungen














GOODIEBAG

Nu skall vinnaren av goodiebagen koras. Tack till er alla som har varit med och tävlat. Många av er har skrivit mycket fina ord om mig och min blogg och det är jag riktigt glad för. Jag skulle egentligen vilja ge er alla något!
Men det är tyvärr bara en som kan vinna.



Den som vann blev: Madou
Grattis så mycket till dig!










LILY LOLO

Beställde precis hem en foundation och ett rouge från Bellme av märket Lily Lolo.

Förut har jag ju alltid haft I.D's foundation och har trivts jättebra med den. Tyvärr så garanterar de inte att det inte förekommer några djurtester vid framställningen av sminket. Därför provade jag ju the Body Shops mineralfoundation. Efter att ha använt den över en månad nu så känner jag att jag inte riktigt trivs med den. Den täcker inte så bra och är dessutom väldigt dyr. Men istället för att byta tillbaka till I.D tänkte jag försöka en gång till. Så det ska bli riktigt spännande att prova ett nytt sminkmärke som kan garantera att det inte förekommer några tester på djur.


 

 







BETTNÄS

Idag har jag och Nina varit på bettan. Det var svinmycket folk där. Många som man kände!
Vi kom dit lite sent. Vaknade ju inte förrän vid 12. Sen körde vi fel. Jag var stensäker på att man skulle svänga av från E4an till bussjövägen. Men efter att vi kört en bra bit efter E4an söderut insåg jag att jag hade fel. Men vi kom fram till slut iallafall. Det var jättefint väder. Vi stannade ungefär till kl 17 då det började bli lite kyligt












HUNDAR SLAKTAS I BAGDAD

I Bagdad så slaktar både vetrinärer och poliser hemlösa hundar. De blir antingen förgiftade eller skjutna. Det finns runtomkring 1,25 miljoner herrelösa hundar i staden. Eftersom levnadsstandarden i Bagdad har blivit bättre de senaste åren så har hundarna lättare hittat föda då det finns fler öppna marknadsstånd och liknande. Ni kan läsa hela artikeln här.


Så himla hemskt egentligen. Bara slakta hemlösa hundar sådär. Jag tänker på de hundar som kanske har valpar och går ut för att hämta mat till dem. Antingen att hundmamman blir förgiftad eller bebisarna! Tänk så hemskt de hundar som blir skilda från varandra...

Samtidigt kan jag tycka att det kan vara bra att de skjuter hundarna. Det är en snabb och förhoppningsvis smärtfri död. Hemlösa djur brukar ju inte vara så populära. Många människor misshandlar dem och många kanske bär på loppor eller sjukdomar. Många hundar har det inte bra. Därför kanske det är bättre att de skjuts ihjäl så de slipper lida mer och att de får det bättre i himlen! ♥

 

 








MIDDAG AVKLARAD

Ikväll har Micke varit här på middag med mina låtsas syskon och med deras respektive. Nu ska vi fara till Sara och Kim. Han har fyllt 20 år så vi ska fira honom. Detta blir kvällens Outfit.


tisha från lindex, kavaj från gina, leggins h&m, skor nelly.com












SEXKÖP

Godmorgon allihopa.
Idag börjar jag jobba lite tidigare eftersom jag ska göra uppsättning på en tärna. Ska bli så roligt! Förut hatade jag att göra uppsättningar. Men nu tycker jag det är ganska roligt!

I morse var det andra gången i mitt liv som jag velat skjuta en fågel. Förlåt, men jag måste ha fönstret öppet dygnet runt nu då det är så varmt ute. Och den där jäveln började gapa på vid sextiden. Inte så kul när man inte sovit särskilt länge. Tror det var samma fågel för några dagar sen som stod o gapade utanför mitt fönster. LESS!

Förövrigt har våran fd Arbetsmarknadsminister, Sven Otto Littorin köpt sex. TRAGISKT med tanke på att många hans partikamrater försöker att förstärka sexköpslagen. Just det är väl inte tragiskt. Hela grejen är det. Undrar hur bra det kommer gå för Reinfeldt i valet efter denna händelse? Ni kan läsa hela artikeln här.













MY CRIB

Det var någon som önskade att få se bilder av mitt rum. Har visat det för er förut vet jag, men det har väl skett en del ändringar sen sist. Jag passade på att fota idag när det liks var städat för en gångs skull! Just nu är det mycket prylar o grejer kvar sen studenten! Idag så fick alla mina skor flytta ut på hyllorna på väggen. Vet inte riktigt om jag blev nöjd. Men de får inte plats i garderoben längre. Dags att rensa kanske?



Det är fortfarande minst fem par skor som inte får plats... Less.











VIMMELBILDER

Igår fick jag hem en cd-skiva med vimmelbilder från studentdagen och balen. Våran klass var inte med på så många bilder tyvärr och tråkigt nog så var jag bara med på 1/½ typ.  Den enda bra bilden var dålig. Ja, se själva!

 

Tycker det var ett ovärt köp med ganska dåliga bilder. Faktiskt. Halva skivan bestod utav jätteljusa bilder som den sista. Ett ovärt köp som inte går att lämna tillbaka!

 

 





DON'T CALL MY NAME

lackleggins - bikbok, skor - dinsko, skjorta - gina tricot, (fusk)skinnväst - från Gran Canaria

 

 

 

Hej mina kära läsare. Jag blir så himla glad när jag ser vad ni skrivit om mig i era bloggar! Det värmer så himla mycket! Funderar på att kopiera alla era inlägg och samla ihop dem i ett album eller något. Då kan man kolla på dem då man känner sig nere! ;)

 

Nu ska jag åka och jobba. Idag är jag uppe på Iksu så jag ska köra iväg lite tidigare! Hoppas ni får en trevlig dag och en mysig helg!

 

 

 

 

 

 

 

 


DUNKEN.SE

Hittade denna supersnygga klocka (till vänster) på dunken.se! Klockan är från Axcent och kostar bara 399:- Den fanns även i vitt!

På dunken.se har de Hårdrocks tröjor, ringar, armband, skärp och mycket mer! <--- Kika in där vet jag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIGH LIFE

Kom precis hem från salongen. Har hjälpt Sara att fixa hennes utväxt bland annat. Sen har jag hämtat upp min väska hos skomakaren. Han hade bytt ut fästena till axelremmen. Sjukt bra.
När jag kom hem så låg det ett paket och väntade på mig i hallen! Det innehöll skorna från Nelly som jag köpt på tradera! De passade perfekt. Men de var riktigt höga alltså. Jag blir satans lång i dem. Tur att Micke är nästan 190cm och att mina flesta kompisar är långa! ;) Med dessa klackar på nästan 16cm blir jag närmare 184cm lång!

Nelly shoes - high life















INLÄGG NR 1000

 

Detta var alltså inlägg nummer 1000 i bloggen! Kan inte fatta att jag skrivit så mycket! Kan ni det?

Detta ska iallafall firas!

 

Jag kommer lotta ut en goodiebag med lite saker från the Body Shop och Make up Store bland annat. Även lite lösfransar, smycken och mera smått och gott finns med!

Ni som vill vara med och tävla om goodiebagen skriver en kommentar i detta inlägg, typ "jag är med och tävlar". Sen skulle jag bli glad om ni skriver en liten rad om att ni är med och tävlar i eran blogg och länka till mig! =) (inget måste)


Vinnaren kommer jag att dra på söndag!

Lycka till!

 

 

 






INVITO

Halloj allesammans!
Nu har jag slutat jobba för dagen! Har haft många roliga kunder idag!
Jag och mina föräldrar ska gå ut och äta strax på Invito. Ska bli riktigt gott faktiskt! Senare ikväll ska jag åka till Micke. Imorgon är jag ledig och ska hjälpa Sara med hennes utväxt mest troligt.
Har en rolig grej att berätta för er. Men det får ni veta sen! ;) Nu ska jag byta om! Kram på er!


 







FRANS

skjorta - weekday, leggins - gina tricot, skor - dinsko, väska - bianco

 

 

Igår lämnade jag in min kära wanginspirerade väska med nitar undertill. Ska få hämta upp den på torsdag! Känner mig så handikappad med denna fransväska från bianco. Den rymmer knappt något. Men bättre än ingen väska alls!




Nu ska jag åka och jobba! Ha en bra dag mina kära läsare!













100 000

Idag har det varit två nyheter som fastnat i skallen på mig.

1. Gudrun Shyman bränner upp 100 000kr.
2. Alex Shulman har en bikini på sin ettåring.


Vi börjar med nyhet nummer 1. Så jävla onödig grej bara. Grilla upp 100 000kr för att protestera mot att kvinnor har lägre löner. Tänk om man kunde ha skänkt 100 000 kr till djur istället. Eller någon som faktiskt behöver pengarna. Visst är det synd att kvinnor ska ha lägre löner än män, MEN tänk på de som inte tjänar några pengar alls.

Nyhet nummer 2... Jag förstår faktiskt inte vad som är grejen med att bebisar inte ska ha bikiniöverdel på sig. Ja, jag skrev det: INTE. Läste kommentarerna i hans blogg och jag tyckte synd om killen. Så himla elaka människor det finns. Är man helt sjuk i huvudet om man sätter på en bikiniöverdel på en bebis? Jag tycker bikiniöverdel är varken rätt eller fel. No big deal liksom. Att däremot köpa BH:ar och stringtrosor till sina barn är sjukt. Det kan man bli upprörd över. Visst att barn ska vara barn så länge de kan, men jag tror inte att en bikiniöverdel kommer förstöra barnets framtid. Eller vad tror ni?










HOT,HOT,HOT!

tunika, halsband och cykelbyxor - bikbok, skor - dinsko.

 

 

Idag är det typ världens finaste väder ute. Det är skitvarmt. Fastän jag hade rätt så svala kläder så svettades jag som en gris! Usch. Jag ska på stan innan jag börjar jobba. Måste lämna in min väska på lagning. Den gick sönder på krogen. :'(












THE BODY SHOP

Kom precis hem från Sofie. Har klippt hennes kille och hon själv. Fick en liten försenad studentpresent med mig hem!


Så himla mysigt med lite hemmaspa produkter. Det kan man aldrig få för mycket av! Dessutom är body shops body butter to die for! Älskar det!

 

 








NY BLOGGDESIGN

Goddag allesammans!

Äntligen kan jag visa er den nya bloggdesignen som duktiga Jonas har hjälpt mig med! Jag är så himla nöjd och det känns ännu roligare att blogga nu med en proffsig framsida!
Så småningom tänkte jag också göra om i kategorierna så det blir enklare för er och för mig att hitta inlägg man letar efter. Men det kommer...

I morse var jag och tränade på träna. Jag vågade inte cykla för det åskade så mycket! Det har åskat hela natten här. Mysigt men läskigt.
Om ett tag ska jag åka iväg och klippa några vänner. Ikväll blir det bara lugnt. Imorgon börjar jag ju börja jobba! Slut på semestern! Känns riktigt kul att komma igång! Är så himla rastlös på dagarna nu!

Vi firar den nya designen med en liten bild från studenten!

 

 







VAD SOM LÅG I KASSEN...

Dessa skor låg i kassen från strömpilen! Det var halva priset så jag passade på att införskaffa ett par skor till hösten! Skorna kommer från Din Sko och kostade 249:-

 

 








BÖLESHOLMARNA + WHEELS

Igår var jag och Nina och badade på Bölesholmarna. Det kom fram en jättesöt liten and och tiggde mat. Som tur var hade jag kvar en bit av min macka som den fick. När den var mätt pallrade den iväg ner till vattnet och flöt iväg. Då ser jag två ungar springer mot den och forsar över vatten på den med sina händer. Ankan blir så rädd så den skriker och simmar iväg. Då springer ena ungen upp på bryggan för att försöka stänka vatten på den ifrån bryggan istället. Föräldrarna sa ingenting. Jag höll på att brinna av. Inte så jävla konstigt att det finns så mycket djurplågare runt om kring oss när inte ens föräldrarna lär dem att det är fel att göra så! Ska man måsta behöva uppfostra andras ungar eller vad fan är problemet?!!! Jag fick sån lust att gå dit och skrika: "VAFAN GÖR NI ERA JÄVLA CPUNGAR?!!"
Men då hade väl föräldrarna dampat på mig... SÅ ARG!


 

På kvällen blev det Wheels iallafall. Vi satte oss ett tag på Olearys uteservering och sedan åkte vi iväg med Sara och hennes kompis i någon volvo... Hade ju hellre suttit i en gammal vacker ford eller något!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


STRÖMPILEN

Åh. Jag och Micke åkte på strömpilen efter att vi vaknat. Satan så äcklig jag kände mig! Huvva.
Såklart hittade jag något att köpa. Inte särskilt otippat va? (Blir så less på mig själv...)

Ni får se lite senare vad det blev!

 

 

 








WHEELS

Ikväll är det Wheels här i stan. Det blir nog uteservering för mig och Nina ett tag o spana på vackra bilar!
Tanken var att jag skulle gå klädd såhär. Men det verkar bli lite kallare. Så jag kanske får dra på mig ett par strumpbyxor eller något.




skjorta - weekday, paljettshorts - h&m, skor - nånstans i barkaby, hårblomma - glitter












GÅRDAGENS FESTLIGHETER

Kvällen började hemma hos Nina i hennes nya lägenhet. Därefter cyklade vi till Café Göteborg. Men tyvärr var det ganska tråkig stämning så vi for på Droskan istället. Vi hade superroligt och träffade massa nytt och gammalt folk!


vem sitter på toan? ;)




Kvällen slutade som vanligt på MAX. Haha. Jag hade en riktigt rolig kväll. Den bästa på länge! :)














BETTNÄS

Igår var jag och Sara på Bettnäs sandstrand och solade. Det var inte alls mycket folk. Alla lär väl jobba. Här kommer iallafall några bilder.



Nu ska jag och Nina åka till Bölesholmarna och sola! Hörs senare! :)













CAFÉ GÖTEBORG

Nu blir det fest! Vi ses i dimman! ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BEACH

Om en halvtimme kommer Sara och hämtar upp mig. Sen ska vi dra oss mot stranden. Det är så himla fint väder i Umeå idag. Så man vill ju inte missa denna chans! ;)

solkrämen gör att jag ser så svettig ut ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HIGH LIFE

hoho. Klickade hem dessa puddingar från tradera alldeles nyss. 199:-
Hoppas bara det är en seriös säljare så jag får dem snabbt.

 

 







UTVÄXT

Åh. Jag kom på att jag måste färga min utväxt imorgon. Den är typ minst en cm lång och mitt hår ser endast blaskigt ut. Vi ska dessutom på premiärkvällen på café GBG. Sjukt drygt. (Inte att gå ut på premiärkvällen utan att jag måste hinna färga utväxten tills dess)

Jag har ett par skor på tjing på tradera. Kommer inte säga vilka det är för då kanske ni budar på samma!
Ni får höra lite senare ikväll om jag vann dem eller ej! Hehe.


Nu ska jag dra mig mot Ersboda och hämta upp gratisbiljetterna till imorgon som jag fått av snälla Cissi. Sen ska jag kika på Ninas nya lägga. Blir väl eventuellt någon film också ;)


 

 






BORT,BORT,BORT!



Jag lyckades fylla tre påsar med kläder och skor som jag ska göra mig av med. Kommer sätta ut de mesta på tradera då jag orkar. Haha. Då får ni väl kika förbi om ni är intresserade!
Nu ska jag försöka orka städa mitt rum dessutom. Får se om jag kanske skjuter upp på det lite ;)










CLEANING OUT MY CLOSET


Genomskinlig skjorta från H&M, Bustier från Weekday, Byxor från H&M och skor från Marknaden i Italien, väskan är min mammas gamla




Såhär såg jag ut igårkväll då vi gick på bio. Eftersom det är typ världens tråkigaste väder idag så tänkte jag försöka rensa ut lite kläder från min garderob och strukturera upp det. Har en massa kläder som jag knappt använt sen jag flyttade hit. Dessutom ska jag försöka städa mitt rum så det ser fint ut!













RSS 2.0 bloglovinTransan