OPI

Base och top coat från Opi för endast 149:- awesomeness


LCHF+B-DAY

Idag fyller Micke 25år. Grattis till dig Babe! Ligger i sängen och mår illa. Har känt mig yr och illamående hela dagen. Undrar om det är baksmällan som hälsar på. Lchf-baksmällan alltså. Har ju börjat köra på det strikt igen. Ikväll lagade vi pizza. Det var awesome!


DAGENSSS


Trensparent kofta - Monki, linne - Primark, skor - Ash (Henry Kole), byxor & halsband - Style by Tyra





STYLEBYTYRA

Detta låg i paketet från style by Tyra. Snygga vinröda brallor, halsband och gnuggisar. Jag hade verkligen låga förväntningar på byxorna, tänkte att det kanske var värsta b-kvallan. Men de var awesome. Lite stora i anklarna, behövde ju inte använda blixtlåset direkt. Men det går nog att sy in!


LCHF-PANNKAKOR

Gjorde smarriga lchf-pancakes till middag. Lite missbildade meeen goda som tusan! Detta hade jag i:
3 ägg
2dl ovispad grädde
2dl mjölk
1 msk fiberhusk
1/2 dl sojamjöl
Lite salt
Liiiiite sötningsmedel


PAKET

Det hängde ett paket ur brevlådan då jag kom hem. Ja, ni ser bilden..
Från style by Tyra. Awesome grejer!


SCHARINSKA

Igår var vi på scharinska och kollade in lite band. Det var någon återförening av ett band som hette mogg, och Mickes kompis spelade i förbandet. Kände mig dock lite misplaced bland alla gamla hårdrockare. Kände mig fasansfullt ung för en gångs skull. Fattar inte varför man "längtar" efter att få fylla 23 för att få komma in på vissa uteställen. Idiotiskt. Tur att jag träffade skönaste Elin där och kunde snacka lite konsertminnen!


En bild från igår. Själv ser man ut som ett freak bredvid min snygga pojkvän! Jag hann inte riktigt göra en awesome pose innan blixten avfyrades. Istället satt jag och slickade mig runt munnen?


COLORBUG

Äntligen har jag en egen colorbug!
Det var snälla Peter som gav mig ett prov på denna fantastiska produkt som snart lanseras i Sverige! Finns hittills i färgerna korall, rosa och lila. Jag har nu den lila i mitt hår (och i Mickes) det är som ett pulver man stryker på håret för att göra färgeffekter. Det tvättas bort i duschen, så man kan ha färgen då man känner för det helt enkelt. Typ som en ögonskugga fast för håret!
Det är lite svårare att få det tydligt på ett så mörkt hår som vi har. Men applicerar man först någon annan produkt på så blir färgen intensivare. Jag har dock ingen produkt i.


FANFANFAN

Försökte publicera ett awsome inlägg igår men det gick ej?!! Får väl försöka senare ikväll.. Taggar helg!!!


DESIGNER... THE BETTER

Älskar detta nagellack från Opi. Svårt riktigt att fånga på bild så ni får se med och utan blixt


SMURFIN

Är hos Sara nu och vi har käkat go-middag och sett smurf-filmen. Supermysig Onsdag helt enkelt!


DRÖMMER MIG BORT


Drömmer mig bort för ett tag. Hur underbart hade inte detta varit?



STRAIGHT AND TANGLEFREE

Har gjort en keratin-behandling i underhåret. Feels so good! Nu slipper jag förhoppningsvis tjorv och tovor på ett tag


VINN HÅRPRODUKTER

Tänkte tipsa om en rolig tävling som vi har startat upp på salongen.

Vi behöver lite ny och fräsch musik att spela i salongerna. Så vi vill att ni laddar upp en spotify lista på Hårizonts facebook sida med låtar ni tycker är bra och kan passa en bred kundkrets. Vi väljer ut den spellista som vi tycker passar in i salongsmiljön och som tilltalar ett flertal. Vinnaren kammar hem ett skräddarsytt produkt-kit värde ca 1000:- och den näst-bästa får produkter värde ca 500:-

Spotify listan måste bestå av minst 30 låtar. Tävlingen avslutas 31/1

Lycka till!


MATTA

Köpte en matta idag på Mio. Den kostade 1800:- men var nedsatt på halva rea-priset. Betalade endast 448:- för den. Sjukt värt!


SATURDAY

Har inget inplanerat i helgen. Idag åker jag nog och spanar in lite möbler med mamma. Kanske fikar med morfar gör vi också. Fint väder, man borde gå ut men... Palla! Längtar till sommaren... Blir så deprimerad av vintern.


KAN DEE

Nu har mitt paket från kan dee shop trillat hem. Håller tummarna att allt passar!


TRERÄTTERS

Ikväll var jag och Sara på Rex, käkade trerätters middag och såg sen bio. The Stig Helmer story rullade på bioduken denna gång. Helt okej! Rätt söt.


TRÖSTSHOPPAR

Nu när Micke är och jobbar i Vilhelmina kände jag att... Äsch jag ville helt enkelt ha dessa godbitar från Kan Dee shop och jag klickade hem dem! Är så less på inredningsgrejer och tråkiga "måste ha" grejer som jag mest köpt på senaste. Typ mat, hygiengrejer och skit. Nej, detta är mycket trevligare!


SH'BAM

Ja, som rubriken lyder. Jag har varit på SH'BAM pass idag. Det är ett nytt träningspass iksu har börjat med där de utlovar enkla och roliga danskombinationer. Lite 80-tals inspirerat kändes det. Det påminner väl om Zumba, men skillnaden är att det är mer "disco"moves än "african" moves.
Jag var helt slut efter halva passet som varade endast 45min. Har ingen bra koordination alls, och kände mig som den där enda personen i hela salen som gjorde nåt helt annat än alla andra. Men man ska inte ge upp efter att bara ha provat en gång. På torsdag kör vi igen.







SÖMNSTÖRNING

Ja, jag kan inte somna! Ända sen jag började äta migräntabletterna har jag haft mardrömmar, eller svårt att somna. Men mardrömmarna är värst, har haft lite sömnproblem tidigare så. Jag är van. Det positiva är att jag känner mig mycket piggare, och blir typ inte bakis? Awesome! Ska röntgas i slutet på Januari och då får man ju se om tabletterna är nödvändiga. Aja, nu borde jag prova somna igen. Tur att jag är ledig imorgon!


HOS NATHALIE


Lite bilder från gårkvällen. Trevligt trevligt!



YESTERDAYS





DEAR LOVERS

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Nathalie. Hon bor typ två hus ifrån oss, skönt att slippa gå särskilt långt när det är bajsmycket snö ute. Blir dock ingen utgång för min del. Har typ 200kr kvar sen nyår. Blev en dyr resa till fjälls. Men SJUKT VÄRD! <3 Grattis till min bästa Sara som förlovade sig på tolvslaget.





PLUSMINUSNOLL

Idag åkte jag o tränade första gången sen Augusti. Kan inte påstå att det gick bra. Var sjukt ofokuserad och svag. Blev inte mycket förbränning inte. Såg The Girl with the dragon tattoo med mamma, käkade popcorn och sen pizza på det. Gött! Nu ligger jag o Micke i soffan o kikar på new moon som går på tv:n. Taggar jobb imorgon!


"FREDAG"

Det känns som att det är fredag idag, men det är det ju nästan. Hehe! Jobbar ju på lördag, så det blir väl ingen lång-helg för min del. Imorgon ska jag försöka ta mig iväg o träna. Var typ ett halvår sen!


Kolla vad långt hår jag har, fastän löshåret är borta!


BEDROOM

Nu börjar det likna något i sovrummet hära... Vi har satt upp rådjurshuvudet, ugglorna bor i skogen och nya ljuslyktor är införskaffade!


HAIR IS GONE

Nu har jag äntligen petat ut mitt löshår! Det behövdes biiiig time! Kommer kännas naket. Kanske måste fixa mitt clip-on hår tillsvidare! Hade tänkt låta huvudet få vila lite innan jag sätter i nytt!


MYSER

Tjaba. Äntligen ligger man i sin egna säng. Steg ju upp 05.25 för att åka hem vid 6-tiden till Umeå. Jobbade sen 14-18. Kände mig lite trött och less må jag säga, men det funkade!:) ska ändå bli skönt o få sova i sin egna säng.


NYÅR

Här kommer några bilder från Nyårsafton. Blev inte så många, men ett par odrägliga.
Middag och förfest i Sara's stuga utanför Tärna. Mysigt!


Vi försökte verkligen ta en bra bild på alla tre, men det gick sådär.



Vi åkte buss in till Hemavan vid 10-tiden


Alla var taggade vid 12-slaget med skumpa o grejer.



Det fanns inget glas till mig, så jag fick dricka sista slatten ur flaskan. Gött!


Sådär sparkade vi in det nya året!





1/1-12

Första dagen på nya året, vi fettar o myser. Imorgon bär det av hemåt. Puss


RSS 2.0 bloglovinTransan