HÅRIZONT LOTTAR UT JULKLAPPAR


WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE










BREAKING DAWN

Godmorgon. Ligger fortfarande i sängen och slöar. Eller jag halvslöar medan jag gör viktiga saker. Har tillexempel ringt HSB och bett om en kopia på en faktura, fört över pengar osv. Ska stiga upp alldeles strax. Hade svårt att somna i natt, så jag lekte med telefonen och laddade ner massa appar och roade mig med dem... Därav anledningen till att jag ligger bra i sängen. Haha! Ska ner i tvättstugan snart dock.
I helgen såg vi Breaking Dawn. Den var... speciell. Det enda som riktigt eggat fast sig i huvudet på mig var hela scenen med förlossningen typ. Nasty shit Jag är riktigt känslig för nyfödda barn man ser på tv. När dom är som slemmigt vita och helt rosa. Kan få mig att vilja spy. Så när det visades en riktigt blodig förlossning blev man inte direkt mer sugen på att skaffa barn en vacker dag. HUVVA! Blir spännande att se del två iallafall, även om jag inte riktigt gillade den 4:e boken. En annan sak jag störde mig på... EDWARDS FRISYR?! WTF. Så fult!!!!!









SHOPPING IN LONDON

Här kommer lite bilder från det jag shoppade i London. Hälften ligger typ i tvätten såatt.. Ni får se det nån annan gång.


Passade på att köpa lite leggins, strumpbyxor och strumpor... Sjukt billigt på Primark. Ett trepack strumpbyxor 15d. för 1,50 pund. (ca. 17kr) Eller ett trepack tjocka strumpbyxor för 3,50 pund. Inte fyskam.


brogues vs. loafers


Detta var några av inköpen jag gjorde i London. De sista skorna, mina solovair, var nog mitt bästa köp. Är så himla nöjd!







PRIORI

Nu har vi tagit in priori eye lash serum på salongen. Känns skitkul att kunna erbjuda det till våra kunder. Har själv köpt fransserumet som ska ge näring till både bryn och fransar. Helst vill ju jag ha lite fylligare bryn på vissa ställen. Tog kort idag på mina bryn och fransar. Om två veckor får vi se om det är nån skillnad! Spännande.


Är det någon som provat detta?






HE LIVES IN YOU

Har firat farsdag hemma med familjen. Vi kollade på Lejonkungen eftersom min låtsassysters dotter Meya (2år) är helt besatt av filmen. Hon ser den typ 4ggr per dag. När vi var i London köpte vi ett Simba gossedjur till henne. Hon blev överlycklig. Tänkte visa er ett klipp där artisterna från musikalen i London uppträder i tv. Kvinnan som spelar apan, Rafiki, har SJUUUUKT bra röst. Man får rysningar i hela kroppen! När jag ser klippet på youtube kan jag verkligen tänka mig att se hela musikalen igen, bara för att få höra hennes röst.









LUGN LÖRDAG


Det har och kommer att vara en lugn lördag för min del. Har städat undan och bökat i lägenheten. Sista flyttkartongen is gone. Även organiserat och packat upp lite grejer från London. Har tagit kort på några av mina shoppingfynd som jag kommer dela med mig av. Men hälfen av grejerna ligger typ i tvätten så dem får ni se eftersom... Ikväll kommer Sara o käkar middag och fettar med mig. Awesome!









11-11-11


Fredag den 11/11/11 - asballt. Idag kan jag tänka mig att det är många som gifter sig och sånt. Värsta tur-datumet. Nästa år är det 12/12/12 som gäller, men efter det är det typ 100år tills det sker igen. Får väl se till att gifta mig nästa år i december ;))

Farsdag på söndag, men förövrigt blir det en ganska lugn helg för min del. Ikväll blir det nog idol!









LONDON

Här kommer lite bilder från londonresan. Första bilden är från första dagen då vi satt i taxin påväg hem till hotellet...



Lion King-musikalen gick vi på första kvällen. Den var helt amazing. Kanske inte den bästa musiken, men kostymerna var helt fantastiska! Det såg verkligen ut som djur på scen, fast det var riktiga människor. Skitballt. Ni som funderar på att se den - GÖRE!

Det som nästan var den bästa upplevelsen med hela resan var i camden town där vi stötte på den kanske trevligaste säljaren någonsin. Vi var på jakt efter ett par dr. Martens, de ligger ju på ca 85 pund i London och hemma ca. 1400:- så jag trodde att jag skulle komma billigt undan. Jag hade läst på en blogg tidigare om en affär där de sålde äkta handgjorda docs och att man skulle leta efter dem med en blå lapp. Gick in på flera av butikerna och frågade om det var en riktig dr.Martens affär, vilket de förstås inte berättade för oss. De sa att det inte fanns någon sådan. Men sen stötte vi på killen med gula skylten. Han tog oss genom en skum affär ner till en källare och ut på en bakgata. Där fanns den 160år (!!) gamla dr.Martens butiken med världens härligaste personal. De gav oss fantastisk bra service och det var bara helt underbart att vara i butiken. En man som jobbade i butiken hade varit där i 27år. Killen med tuppkam var asmysig. Han hjälpte till att ta på - och av kängorna, samt snöra dem. Man kände sig som ett litet barn igen! De berättade iallafall en väldigt intressant sak om dr.Martens... Tidigare hade ett brittiskt företag R. Griggs Group Ltd, patent för att tillverka skon i United Kingdom, vilket jag alltid har tänkt att de fortfarande görs. Men eftersom skon nu är väldigt populär och hypad så har idag alla fabrikerna förflyttats och nu tillverkas alla skor i asien, främst thailand. Det har verkligen blivit massproduktion av dem! Det finns även sjukt mycket kopior som många företag köper in och säljer till kunder. Även här i Sverige.

Han presenterade därför Solovair för mig som är identisk med dr.martens skon. Varför? Solovair är ett brittiskt skoföretag som började tillverka skor år 1881 med en speciell teknik för att skapa den perfekta sulan till sina boots. Som ni redan läst så började dr.martens säljas och tillverkas i England på 1960-talet där R. Griggs Group hade patent på att tillverka skon, men inte teknologin till sulan. Därför samarbetade de båda tillverkarna och där föddes den nu kända dr.martensskon. De arbetade ihop tills 90-talet när de sedan tog patent på namnet Solovair. De gör nu sina egna boots med exakt samma maskiner som en gång tillverkade de första orginal dr.martensskorna. Solovair är nu en av de få skorna som tillverkas för hand i England, och är väldigt eftertraktade då de inte görs i så stora upplagor. De har blivit väldigt populära bland dem som söker Engelsktillverkade skor efter att dr.martens flyttat sina fabriker till asien.

Tycker det var jävligt intressant att höra. Skillnaden på skorna är inte särskilt stor utseendemässigt. Det är kvalitén, priset och även vetskapen att de skapas på ett bra sätt. Många av er som köpt dr.martens har säkert känt att de är hårda och tar aplång tid att gå in. De behöver man inte med dessa! De är mycket mjukare än dr.martens. Har haft mina i 3dagar och redan gått in dem. AWESOME. Kommer lätt köpa ett till par då jag besöker camden nästa gång<3

Skorna som hängde i taket var signerade av några av deras stamkunder bla. Madness och Six Pistols är trogna kunder till Brittish Shoe Company.








HOME

Hejba kära ni! Hemma nu, bilder kommer imorgon el. torsdag! Pews







NAILS BY ANNIE

Kolla in mina awesome london-naglar Annie gjort till min resa. Londonflaggorna är handmålade - Perfektion!


Förövrigt har jag det bara bra här borta! Shoppade som en maniac igår. Heheheew. Och vi såg lionking musikalen också. Amazing!!!


OFF TO LONDON

Ska bara säga att jag drar iväg på shoppingresa med mamma. See you!


RSS 2.0 bloglovinTransan