TRADERA

Säljer nu lite stuff på tradera. Bland annat det ni ser nedan. Både jag och mamma säljer apmycket grejer så buda gärna på, men SNÄLLA, buda INTE om du inte har avsikt att köpa. Det kostar pengar och energi, vilket man gärna sparar på. Puss

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=502996


SHOOOOEEFETISH


Skulle då FAAAAAAAAAAN inte sitta fel med en sån här hylla. FYLLD med jeffreyyyys. Smarrrrigt. Har seriöst funderat på att redan göra om i mitt extra rum och ställa dit en bokhylla för skor. Hade blivit supernajs tror jag!


EXTENSIONS

Har gjort extensions ikväll, inte på mig utan på min kollega Veronica. Hon blev skitsniiiigg! Jag är fortfarande väldigt nöjd med mina dippade toppar!;)


BELYSNING

Idag var jag och Micke på Mio och köpte varsin lampa. En till sovrumsfönstret som jag spanat in tidigare, den gick lös på 790:- MEN, det var den sista kvar, så fick köpa visningsexemplaret för endast 500:- awesome!
Micke fick köpa den fetaste lampskärmen ever, också till nedsatt pris. Nu känns vardagsrummet sååå mycket mer hemtrevligt ut! Och sovrummet förståss!


FÖR TANTER?

Fick denna bok av mamma för ett tag sen. Har inte läst den än, framsidan känns lite... Vilseledande? Rubriken lyder: "LCHF för tjejer" men det enda jag ser är tanter på omslaget... Kanske är jag som har fel åldersuppfattning?


REDDOPPEDTOPP


Fierce right?

KEVIN.MURPHY

Detta köpte jag hem i veckan från salongen. Återfuktande schampo och balsam och med följer en fantastisk återuppbyggande olja som även funkar som värmeskydd. Oljan innehåller en blomma som heter imortelle som också brukar finnas i anti-age krämer. Många använder både balsam och oljan på huden då Kevin.Murphy är baserat på hudvård. Detta finns att köpa på salongen för endast 498:- (ord. Pris 785:-) Man betalar typ 8kr extra för att få med oljan!
En rosa color.bug följde också med hem. Denna kommer bli perfekt att förstärka färgen på mina doppade toppar med!:)

Som jag tidigare har skrivit så har Kevin.Murphy blivit godkända av PETA som är världens största djurrättsorganisation. Det känns jättekul att använda produkter som man vet inte är djurtestade, bättre för miljön men ändå väldigt proffsiga och ger önskat resultat!


DIPPAD

Shieeeet nu är det dippat och klart. Ni får se det färdiga resultatet sen! Asnöjd, var lite rädd där ett tag att topparna skulle falla lös, men de sitt kvar!


CHEESEBALLS

Okej, dessa blev över sen igår då efterlängtade Soffe var här och käkade middag. Känns slöseri att slänga... och jag har ju inte ätit nån semla idag så... dock avskyr jag semlor... Men jag borde väl få fetta lite idag också? Kan ju inte vara så mycket carbs i detta.. Det är ju bara ost...?


HÅRE

Visst har mitt hår långt? Blir blekning på onsdag!


LONDON BABY

Vet inte om jag skrivit det tidigare, men i April ska några brudar från salongen på kurs i London. Hur awesome är inte det? Kanske hinner vi med lite shopping också, men framför allt sjukt kul med inspirerande visningar och utbildning! Längtar. Förhoppningsvis hinner jag köpa ett par till boots i Camden!


SLAPPLÖRDAG

Uppdaterar direkt från tv-soffan. Ikväll står slapphäng och melodifestivalen på schemat. Vi hämtade Kina-mat och käkade framför tv:n, snart lär jag trycka nå choklad eller liknande. Fryser som tusan. Sitter i min onepiece under en filt och nog varmt är det inte.. Ska svara på era kommentarer nästa gång jag sitter vid en dator. Blir sjukt mycket uppdatering från mobilen. Det är så drygt att starta igång datorn. iPad nästa?


TIME TO MAKE A CHANGE

Nu får det bli skärpning för min del. Dags att börja träna. Var som sagt hos min gudmor som är sjukgymnast,och fick mig en rejäl genomgång. Jag är ju typ sne från bäckenet till nacken. Jag har för korta(?) muskler i högerbenet som orsakar detta bland annat. Har fått typ 20 övningar nu som jag ska göra varje dag.
Jäkligt skumt att jag inte haft särskilt ont i ryggen ändå. Första gången jag riktigt kände att jag hade ont var då Linda masserade mig i måndags. Hoppas att det är denna felbelastning som orsakar min huvudvärk, för då kan man ju jobba och göra något det med hjälp av övningar och träning. Vi får se vad neurologen säger imorgon då vi även kollar på mina provsvar från röntgen.


TRÖTTER


Har suttit framför en dataskärm typ heeeela dagen. Jag har hållit på att uppdatera med texter och bilder inför den nya hemsidan som salongen ska släppa. Fattar inte att folk orkar jobba med datorer! Man blir ju snurrig efter ett tag. Känner mig fortfarande krasslig så ska krypa ner i sängen med min onepiece och slappa. Imorgon ska gudmor min ta hand om mig och spana in min nacke (hon är sjukgymnast) och se om det är den som orsakar all migrän. Annars träffar jag läkaren på fredag, och då blir det medicinbyte dirr för min del. Funkar inte att ha mardrömmar, sänkt blodtryck (då man redan har hyfsat lågt), förstoppning och ändå ha ont i huvudet som tusan. Nejtack. Natti på er.


FOR WHAT IT'S WORTH



Skön låt av Buffalo Springfield


<3

Slänger upp en gamm-bild på mig nu där jag kände mig som snyggast. fan så snyggt hår jag hade. Det är så typiskt mig att jag börjar sukta efter andra hårfärger då mitt eget hår äntligen fått fin längd och bra kvalité. Då vill man bleka på och ha sig... Aja, glad alla hjärtansdag!




KURERAR

Ikväll är jag hemma hos mamma och kurerar mig. Kände mig hyfsat fräsch imorse, men tydligen räckte det med att gå till bussen för att känna av febern och migränhuvudvärken kom krypandes tillbaka.
Åkte hem tidigare från jobbet, men innan jag lämnade salongen hjälpte vår snälla hudterapeut Linda mig med en snabb rygg och nackmassage då hon trodde att min huvud/nackvärk kunde bero på att jag var spänd och stel.
Jag kände verkligen att jag hade superont i nacken och många delar i ryggen när jag blev masserad. Sen knakade det bara till på vissa ställen. Helt sjukt...
Jag borde nog börja gå nån gång i månaden på massage.

Hursomhelst, slocknade direkt då jag kom hem och nu sitter jag i tv-soffan hos mami. Hoppas att jag mår bättre imorgon, blir så uttråkad fort!


SJUK(T)= TRÅKIG HELG

Har inte haft den roligaste helgen må jag säga. Kände redan på fredagen då jag vaknade att det inte kändes bra. På kvällen fick jag feber och ont i hela kroppen samt extrem värk i nacken som strålade ut i axel och arm. Vaknade med migrän och hög feber och låg i sängen hela lördagen. Idag har jag orkat tvätta och handla som mest.

Ursäkta om ni inte tycker det är så intressant att läsa om mina "sjukdomar" och klagomål hela tiden. Men detta är min blogg/dagbok och för mig är det bra att kunna gå tillbaka ibland och läsa om dem nu när jag håller på att bli utredd och prova medicin osv.


MÅNDAG SNART IGEN


Jag hinner fan inte med att leva. Det känns som att det är måndag och fredag hela tiden. Nu helg igen! Blir så less. Man hinner aldrig stanna upp och njuta en sekund. Livet rinner bara ut. Det känns hemskt.



RED PIECE OF LOVE


Hello there, be mine. SNYGGJACKAN!!!!



BLUE

Köpte en blå, stickad kofta idag på carlings. BLÅ!!!! Jag har alltid svart så jag känner mig lite ovan. Vad tycker ni? Är det en keeper?


SUGARFREE

Gjorde socker - och vetemjöl fria kanelbullar idag. Micke var inte så imponerad, men jag tycker inte de var så pjåkiga. Visst hade det varit gott med massa pärlsocker ovanpå men...


MORE NAILS

Nya naglar igen!!:)


RSS 2.0 bloglovinTransan