Just nu sitter vi och förfestar på hotellr...

img_1383 (MMS)

Just nu sitter vi och förfestar på hotellrummet. Tagga Kings of Leon ikv! Puss


Det är ju viktigt att ha enhetlig packning...

img_1361 (MMS)

Det är ju viktigt att ha enhetlig packning... Ursäkta för dålig uppdatering men jag jobbade över och sen jag kom hem har jag yrat runt och packat.. Brukar inte vara såhär sent ute men jag tror inte riktigt att jag fattade att vi skulle åka förrän idag. Hehe. Kommer ha med datorn så lite uppdatering bör jag hinna med då jag är borta!:)


TISDAG


Sitter just nu och dricker min smoothie till frukost. Har sprungit fram och tillbaka hela morgonen och packat saker till peace and love. Jag insåg ganska snabbt då jag lagt ner kläderna att jag var tvungen att byta väska. Jag hatar att packa. Tar alltid med mig alldeles för mycket kläder och ändå när man kommer fram så känns det som att man inte har med någonting alls! Ska klippa in mitt löshår innan jobbet, det ska inte vara såhär långt. Det når nästan till röven då jag sitter ner. Lite för mycket.


EXTENSIONS

make animation

Har spenderat hela eftermiddagen med att sätta in löshår på mig själv. Det var lite pillrigt. Eftersom jag har svart hår, och löshåret är svart, och keratinpluppen är svart och självaste tången är svart så vet man knappt vars man klämmer åt med tången ibland. Dock känns det när man hittar av fel. Denna gång beställde jag löshår från Gocciani av märket So.Cap Original. Detta är ett indiskt remyhår som tydligen ska vara bäst till oss i skandinavien. Jag har alltid trott att det är europeiskt hår som ska vara bäst, men enligt Gocciani så är det europeiska håret väldigt tunt och skört. Det kinesiska löshåret är däremot på tok för grovt för vårat hår.

Såhär skriver Gocciani om det indiska löshåret från So.Cap Original:
"När det gäller indiskt löshår så finns det två olika sorter på marknaden. Det ena kommer från hår som samlats upp från borstar. Detta består av hår av olika kvalitet, längd och färg. Fjällskikten som utgör basen av hårets struktur, kommer oundvikligen att ligga i olika riktningar och haka fast i varandra vilket medför att håret tovar sig och blir risigt. För att kunna användas måste detta hår genomgå en stark kemisk process som tar bort fjällskikten. Resultatet blir ett skört, glanslöst hår. Därför måste håret behandlas med silikon för att bli blankt och vackert. Efter ett tag kommer dock silikonlagret att lösas upp och håret kommer då att bli torrt och livlöst igen.
Det hår vi importerar kommer från den andra typen av indiskt hår som kommer från hår som offrats av kvinnor under hinduiska tempelritualer. Håret binds upp i en toffs innan den klipps av och kommer alltså att vara rättvänt med fjällskikten åt samma håll och ha samma struktur och färg. Därefter behandlas det enligt det exklusiva systemet Natural REMY Hair System, en metod som bevarar hårets naturliga egenskaper under lång tid.
Våra leverantörer Italienska So.Cap Original garanterar inte bara ursprunget på håret utan också att den tekniska processen med avfärgning och infärgning genomförs korrekt. Den första fasen i processen är en grundläggande del i behandlingen av håret. Den döljer inte färgen som ibland är fallet med blekning. Istället avlägsnas pigmenten med avancerad teknik och under infärgningen av håret fylls tomrummen efter pigmenten med färg. På så vis håller hårets struktur intakt. Fjällskikten behåller sin fina kvalitet och resultatet blir vackert och hållbart."


SICILIEN 2011

Nu kommer lite bilder från utlandsresan med mina föräldrar som jag lovat.På väg ner var jag lite trött.


Passade på att unna mig lite fotvård...


Hängde i gymmet nästan varje morgon för powerwalk
Hälsade på hos farfar. Detta är en bild från deras "vardagsrum"/salong


Deras "balkong"Det var pretty much it!
MÅNDAG


Godmorgon. Idag jobbar jag 8-14, sen ska jag förbi en sväng på systemet och inhandla lite alkohol inför resan. Kan inte fatta att vi åker på onsdag?!! Någon fler av mina läsare som ska till Borlänge?
PEACE AND LOVE

Snart är det inte länge kvar tills jag och Sara åker på peace and love. Vi kommer bo på hotell för vi är bratz. Nämen, vi är inte så erfarna vid tält och camping helt enkelt. Vi har nu fått se kartan över festivalområdet och nu har vi insett att vårat hotell faktiskt ligger mitt i hela skiten! Hur awesome är inte det?!!!
GESÄLLBREV
Var ju som sagt på gesällbrevsutdelning för bara någon vecka sedan. Äntligen fick jag det där satans brevet efter mycket pengar och hårt slit. Blev även bjuden på lunch av kommunalrådet. Totally worth it!MIDSOMMAR

Ha en trevlig midsommarkväll. Hoppas vädret ger med sig lite kanske.
FEATHER EXTENSIONS

Många av er har väl säkert hört talas om/eller sett den senaste trenden med fjäderextensions?
Visst kan det verka fint och oskyldigt med att ha långa fjädrar i håret. Men det inte många tänker på är vars dessa fjädrar kommer ifrån. Det gjorde inte jag till en början. Jag trodde det var någon slags framställt syntetmaterial dessa fjädrar var gjorda utav. Men dessa fjädrar kommer från tuppar och tar flera flera år att växa ut. Denna trend har medfört att tusentals fåglar dödas för deras vackra fjädrar som man sedan har i håret bara några månader.Jag har läst denna information på PETA's hemsida och kan även rekommendera dessa länkar om ni vill läsa mer om trenden.

Feather Hair Extensions - a trend worth killing for?

How feather extensions are killing thousands of roosters every week
Roosters caught in middle as fly-fishers, fashionistas vie for feathers
denna länk hittar ni steg för steg guide hur ni kan göra egna cruelty-free feather extensions.APARTMENT

Nu kan jag avslöja hemligheten som tagit upp lite tid och energi de senaste veckorna...


...JAG HAR BLIVIT MED LÄGENHET!!!


DON'T STOP BELIEVIN'

Jag vill först och främst säga hur glad jag blir över att se att ni är några tappra själar som besöker min blogg dagligen. Det känns väldigt smickrande på något sätt.

Egentligen ska jag fortsätta ha min lilla bloggpaus. Men idag fick jag en speciell nostalgisk upplevelse som jag ville dela med mig av. Jag körde hem till huset från lägenheten i morse och då ser jag en klass med studenter gåendes mot sin sista skoldag. Samtidigt körde de igång Don't stop Believin' med Journey på radion. Plötsligt kändes det som att jag stod i gymnastiksalen på Dragonskolan igen och skrek och hoppade runt av glädje samtidigt som de spelade den låten. Fick gåshud över hela kroppen. Det var helt sjukt. Jag kan inte fatta att det var ett helt år sen jag gick ut skolan. Jag går fortfarande runt och är lite halvbitter över att vi aldrig fick fira ordentligt efter olyckan som skedde på kvällen. Haha. Jag sitter i mitt rum och funderar om det vore dags att ta ned studentmössan från hyllan, slänga mina torkade blommor och lägga undan alla mjukisdjur som jag fått från studentdagen. O andra sidan så vill jag leva ett tag till på känslan av frihet och duglighet. Den gillar jag.

Förövrigt fick jag mitt gesällbrev idag. Mer om det sen och bilder från Sicilien kommer. Det lovar jag. Det är mycket som händer just nu, saker som jag inte vill avslöja förrän det är helt bestämt. Kram på er tillsivdare.


RSS 2.0 bloglovinTransan