POWERWALK


världens snyggaste outfit (??)

Idag har jag varit duktig. Gick ut på en powerwalk (med stavar!!!) innan frukosten. Nu sitter jag nyduschad framför datorn och ska snart äta något, klä på mig och åka och jobba. Ikväll är det idol som gäller!

FLYT


Nu har jag betalat in avgiften för omprovet. Blev billigare än jag trodde. Hade väntat att jag skulle betala 1000kr per moment. Men behövde bara betala 1000kr totalt! Så halva priset.

Har haft ett fruktansvärt bra flyt på sistonde. Glömde min väska i cykelkorgen i två timmar ute på stan. Allt var kvar. Puuh. Hade 1000kr cash efter loppisen.. Och det är ju bara ett under att allt var kvar. Antingen är umebor väldigt snälla, eller så har de bara dålig syn...

Sen behövde jag inte betala för min synundersökning i Måndags. Optikern bjöd på den. Sparade in 300kr där också. Undrar bara vad som kommer hända här näst eftersom det har flytit på så bra nu. Det känns som att jag kommer få betala dyrt för att jag haft sån tur...
LEESSSSSSS

UHÄÄÄ vad less jag är. Har försökt fånga min outfit på bild men det gick inte så bra. Solen lyser på för mycket så det blir dåliga bilder. Jaja. Ni får nöja er med en posebild istället.
SVERIGEDEMOKRATERNA

Nu lär jag väl bli skjuten och halshuggen eller något, men jag tycker faktiskt att SD har en väldigt bra fråga som jag hoppas de kan genomföra nu då de sitter i riksdagen. Eller iallafall lyfta fram.

De vill nämligen införa ett importförbud mot varor som producerats genom att utsätta djur för onödigt lidande.

"För att inte värdet av den svenska djurskyddslagstiftningen skall undermineras och för att inte en inhuman djurhållning skall kunna utvecklas till en global konkurrensfördel, vill Sverigedemokraterna förbjuda import av varor som strider mot intentionerna med svenska djurskyddslagstiftningen och som framställts genom att utsätta djur för svårt och onödigt lidande. Exempel på varor som skulle kunna bli föremål för ett sådant importförbud är köttprodukter från djur som utsatts för obedövad ritualslakt, kinesiska pälsverk och gåslever."


Vet inte om det är något annat parti som tagit upp denna fråga, men jag tycker det är superbra! Ni har väl sett filmer där de flår katter och hundar levande för pälsens skull? Fruktansvärt. Se här om ni inte redan gjort det:Jag tycker förstås det är fruktansvärt att vi ens har pälsfarmar här i Sverige. Nu då det blev blå regering lär de ju inte förbjuda det. Så jag hoppas man åtminstonde kan förbjuda importen av katt och hundpäls till en början.JEFFREY CAMPBELL


Just nu är denna sko most wanted! Jeffrey Campbell 1560:-
Hade dock föredragit dem i syntet. Modellen är förbjudet snygg!FOLKAN

God afton!
Har nyss kommit hem från en mässa/föreläsning. Salongen hade en liten monter på folketshus där vi hade lite småprylar och sådär som vi sålde. Jean Pierre Barda var bland annat där och var kanske hur kul som helst. Hade tänkt ta en outfitbild innan jag for men jag hann inte! Nu får ni se en halvsjaskig bild på mig efter en heldag istället. Kul va?Hade egentligen en turkos skugga under ögat som matchade mina naglar, men den är som borta med vinden nu!


SHAKE IT LIKA A POLAROID PICTURE

Okej. Måste-ha varning på denna. Så jävulskt kul med en polaroid kamera! Är så sugen på att slänga iväg en beställning på den. KULT!
Dock är det ju lite dyrare att ha en sån här som man måste köpa film till hela tiden. Men.. då framkallas ju iallafall korten på en gång. Idag kan det ta ganska lång tid innan man får tummen ur röven och faktiskt framkallar alla bilder som ligger på datorn eller kameran.

Kameran kostar 995:- och för ett paket med 10kort kostar 119:-
Varje kort kommer alltså kosta 11,90kr! Ruskigt dyrt.
CANDYBAR

Har gjort mina naglar nu och ja.. det blev som en riktig candybar! Hur mysiga är de inte? Hihi!
BABY PHONE

Okej. Seriöst.
Jag behandlar typ min iphone som mitt eget barn. Inte nog med att jag har köpt det zebramönstrade skalet till den, nu beställde jag nyss hem ett fodral i leopardmönster till det. Och ett till skal.. Och en massa små stenar och saker så nu ska jag pimpa det andra skalet. Huhu! Och dessutom kommer den där filmen man ska lägga på för att inte repa telefonen om bara några dagar...
Men ja. Det är ju bra att jag är rädd om mina grejer! Visst?
BLOGGTORKA

Det blev en fullspäckad dag igår. Först var vi på loppisen, sen åkte vi på ettårskalas och på kvällen gick jag ut och åt middag med mina föräldrar. Sen var jag med Micke.
Idag ska jag bara ta det lugnt. Kanske åka och träna ikväll? Var så sjukt längesen ju!
Vi får se helt enkelt.


Ärligt talat så känner jag mig lite oinspirerad till att blogga just nu. Hjälp mig! Kom med förslag! Vad vill ni se mer av?

A DRINK OF LUXURY

Alltså nu var det ju så att jag skulle åka på loppis för att sälja saker. Men jag gick runt och strosade lite och fann detta gigantiska martiniglas som jag bara var tvungen att köpa! Det blev så himla tjusigt bredvid den lila balettdansösen så! En hundring fick jag betala för den! Inte illa pinkat!Tjänade btw 600kr! Inte så pjåkigt!


LOPPIS

Åh vad jag känner mig tråkig. Blir så dåliga uppdateringar men har haft så mycket o göra denna vecka!
Nu ska jag iallafall iväg på loppis. Hoppas jag får någonting sålt! Hade varit skönt med extra klirr i kassan!

FRIDAY


Angående det förra inlägget så provade jag att blogga från mobilen. Haha. Det gick dock inte att ladda upp bilder eller så. Hm.. får lösa det där.
Fredag och lön, inte illa pinkat! Imorgon blir det loppis dessutom så om jag har tur lyckas jag väl sälja lite gamla kläder och få in lite småpengar. Nu gäller det att spara inför London!


TESTING

Hej allihopa!

L8NYBERG

Titta här allihopa vad jag har vunnit för läckert från L8nyberg!
Det var i tipsartävlingen som jag vann! Tror detta kan vara superläckert att piffa upp en svart outfit med!
Ni får se bild då jag har det på sen!
APP

Hej allihopa!
Min iphone har tagit upp mycket tid på senaste. Jag har hållt på att lägga in appar (äntligen har jag börjat fatta vad en app är) och dessutom fört över all musik som är på datorn osv. Det har tagit mycket tid!Nu ska jag åka och jobba! Är supertaggad.
Hörs senare!

IPHONE4

Nu har den kommit! Åhåhåh!
Ni förstår väl att jag har suttit med denna hela kvällen och lagt in kontakter med mera. Blir förhoppningsvis bättre uppdatering imorgon! Nu - sova!
TELEFONKÖTRISTESS

Jag har suttit i telefonköer nu hela morgonen och hållt på med mitt abonnemang. Fick ett sms idag om att min iphone har kommit! Yeey. Så, jag har ringt och frågat vars mitt simkort är och hur jag vill betala min faktura. Har suttit i telefonkö närmare en timme. Så, det blev lite nätshopping under tiden! Lite småsaker till iphonen! Bland annat detta telefonskal från Mirabling! Det fanns inget leopardmönstrat skal som passade iphone4, så det fick bli zebra! Hihi.CUPCAKE


Mitt supersöta cupcakehalsband från cocoo har som nästan blivit bortglömt. Ser det hänga i mitt rum men det blir som inte av att jag använde det. Så idag ska jag ha den för att piffa upp min svart-vita outfit!

Nu ska jag strax åka till läkaren. Ni får höra hur det gick ikväll!VAD HÄNDER MED POSTEN I ÅNGE?

ÅÅÅÅÅH! Nu sitter det massa tomtenissar i Ånge och demonterar min iphone4 för att sedan montera ihop den igen. Detta kommer nu säkert ta minst en vecka till innan de har fått in alla appar och allt vad det nu är som ska dit...


skämt o sido så brukar det ta satans lång tid för Ånge att sortera all post som ska levereras upp till norrland. Så, jag kan inte sluta älska förklaringen till varför denna process tar så fruktansvärt lång tid. Har redan visat er denna historia på bloggen, men jag vill gärna visa den för er igen!


"Jag är en före detta statlig anställd som var positionerad på posten i Ånge under februari månad 2008. I följande text har jag bestämt mig för att dela med mig av den konstigaste perioden i mitt liv och berätta för er vad som händer bakom fasaden i Ånge. Texten kan tyckas vara lite onödigt lång men jag ville få med allt i detalj så att ni ska få en bättre bild.


Jag började arbeta på posten i Umeå och blev därifrån erbjuden en intressant tjänst i form av övervakare på lagret i Ånge. Jag fick inte veta mer om tjänsten än att dom byggt en ny lagerlokal för posten i vilken det behövdes en planerare/övervakare. Tjänsten kändes lockande och jag tackade ja till den och packade resväskan. Posten ordnade bostad till mig och när jag anlände till Ånge flygplats så hade posten ordnat en ciceron till mig som skulle guida mig till bostaden och se till att jag kände mig välkommen etc. Jag fick inte bostad i själva Ånge utan det fanns ett bostadskomplex där alla postanställda bodde, vilket var en liten bit utanför Ånge. Det var väldigt modernt och väl uppbyggt, där fanns allt man kunde tänka sig vilja ha, affärer, liten biosalong, aktivitetshus (biljard, pingis etc) mfl. Helt sjukt. Det var som ett eget litet samhälle dom hade byggt upp där. Efter att ha gjort mig hemmastadd i nya bostaden väntade jag spänt på morgondagen och min första dag på jobbet, lyssna nu..

Första dagen (tisdag) så blir jag VÄCKT av ciceronen, hon kommer alltså och plingar på hos mig kl SEX på morgonen. Hon hade inte ens nämnt det dagen innan! Hon förklarade iaf att hon var tvungen att följa med mig in på postens inhägnade område då jag inte hade tillstånd och lämpliga kort/papper än. Väl där fick jag träffa chefen, få liten rundguidning, skriva på några kontrakt (inklusive tystnadsplikt), samt fick mina passerkort. Ifall ni inte vet hur postanläggningen är uppbyggd där så kan snabbt säga att det består av ca 15 fristående lokaler vilka alla har sina egna funktioner. Alla är MASSIVA och hela området är inhägnat av stängsel. Tänk fängelse. ;)

Mina arbetsuppgifter bestod av att i första hand organisera hela den nya lagerbyggnaden. Jag skulle bygga upp lagret på ett effektivt sätt, så att in/ut-skickning av paket skulle ske på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt. Det är inte så lätt som det låter då det som sagt var en massiv lokal med ständig omsättning av paket. Det gick iallafall lätt att komma in i arbetet och första dagen gick som smort..

Dagarna gick och jag kom in i arbetet väl. Ju mer tid jag spenderade där dock, desto mer signaler fick jag av att det var något som inte riktigt stämde. Det hände så mycket skumma saker. Massor av paket som passerat "min" lagerbyggnad såg jag packas på andra ställen på området. Detta hände massor av gånger. En dag då jag såg en pall som redan passerat mitt lager för utskickning packas IN i en lagerbyggnad bredvid. ??? Jag bestämde mig för att undersöka saken nogrannare och gick dit.. Det var exakt samma paket! Jag sa att denna pall redan blivit utskickad och undrade varför den nu packas IN. Summeringen av responsen jag fick var ungefär "sköt ditt så sköter vi vårat". Jag förstod ingenting.

Då mitt jobb var att få igång in/ut-skicket effektivt så ville jag självklart gå till botten med det. Jag blir nyfiken och spenderar följande timmarna med att gå runt i området för att undersöka lokalern och kolla vad som försiggår. Det jag upptäcker är helt bisarrt. I majoriteten av lokalerna sitter folk och monterar saker och bygger ihop delar. Rena rama verkstaden. En lokal såg ut som en stort skrotupplag. En av lokalerna såg mer ut som en fabrik.. Bisarrt som sagt! Försöker greppa vad som sker och frågar folk men ingen får berätta någonting och hänvisar till kontrakt. haha! Det står i ett av kontrakten man skriver på att man INTE FÅR PRATA OM NÅGONTING OM VAD MAN SYSSLAR MED PÅ ARBETSTID. Sekretesspolicy etc.. haha.

Jag ger mig knappast iaf och tycker det hela är löjligt. Går till chefens kontor och konfronterar han med allt jag sett och undrar VF som händer i dessa lokaler? vad tror ni jag får för svar?......... Han förklarar att posten har vissa lokaler där dom hanterar skadat gods i och det är vad jag sett. Då det innehåller mycket öppnade paket och personliga saker så går det under sekretesspolicyn. Rent skitsnack i mina öron men jag kan fortfarande inte greppa vad det är dom sysslar med i lokalerna. inte en chans att all den sysselsättningen var skadat gods-hantering. Jag fick iaf släppa det för tillfället.

Väl hemma på kvällen så får jag besök av en kollega som sett att jag nosat runt. Vi sätter oss ner och hon förklarar i detalj vad som händer och det är här det blir riktigt intressant. Håll i er. Alla paket som skickas upp till norrland passerar Ånge för att få innehållet undersökt. Paket som innehåller färdiga produkter skickas vidare till aktuell lokal där det DEMONTERAS totalt för att sedan MONTERAS upp igen. Det finns tydligen en rikslag på att alla produkter som köps och säljs inom sveriges gränser måste bli byggda I SVERIGE. Finns inte en chans att jag trodde på det när jag fick höra det men forska lite i det själv så kommer du lära dig att det ÄR SANT! Den lagen finns med i sveriges grundlag och har varit aktiv i modern tid i sverige HELT UTAN VÅR VETSKAP. Lagens syfte var till början för att minska import från andra länder och istället fröjda sveriges egna produktion och arbetsmarknad. Varför vet ingen om den då? FÖR ATT DEN ÄR SVERIGES STÖRSTA BEVARADE HEMLIGHET GENOM HISTORIEN. Beställer du alltså en TV från netonnet som är byggd i Polen så skickas den till Ånge där den demonteras TILL SMÅBITAR och sen byggs upp igen, för att sen skickas vidare till dig. Folk sitter i lokalerna i Ånge som i en MUPPVERKSTAD och demonterar allt som passeras för att därefter byggas upp på svensk mark och "clearas" som det kallas. En annan sak som jag fick veta var att Ånge i själva verket ÄR postkomplexet. ÅNGE som stad existerar inte! haha.. Det spårar ut.. Jag har aldrig varit en sån som tror på konspirationer men detta är FAKTA. Tänk på det.. har ni någonsin varit i Ånge? Känner ni någon som varit i Ånge? Har ni sett bild av Ånge? Ifall ni har det så är det postkomplexet ni sett alternativt blivit LURADE. Det hela är en stor jävla bluff. Ifall någon bor i närheten, testa följ skyltarna till Ånge. Ni kommer att komma till en återvändsgränd eller på något vis irra bort er (oj vilket sammanträffande!).

Nu vet ni vad som händer med posten i "Ånge"."

 

 

Visst är det kul? Så, jag frågar er.. Är det någon som har sett Ånge, varit i Ånge eller bor i Ånge? Säg mig, är detta sant? ;)

 


WHAT A WONDERFUL WORLD

Hej o hoj!
Har haft en alldeles utmärkt dag! Jag tror jag har världens roligaste jobb alltså. Lucky me! Ni borde vara avis nanting. ;)

Vi hade personalmöte på morgonen. Sen började jag inte förrän 11.30 så då gick jag o strosade på stan, gjorde lite ärenden med mera. Gick in på synoptik och bokade en tid för synundersökning. Mina glasögon hjälper inte då jag kör bil märkte jag igår då jag körde förbi avfarten till Sävar. När man kör på motorväg så är det ju inte heller läge att vända om och åka tillbaka utan då äre bara att fortsätta tills nästa avfart kommer. (Som tur var kom jag till sävar vid avfarten efter ändå men.. det kan bli komplikationer!)

Hade en supersöt kund i slutet som jobbade inom trafikverket av något slag, så jag fick ett par cykellysen av henne! Hur underbara är inte vissa människor? hihi!Nu ska jag bädda ihop mig för att se lite idol på tv:n. Det blir tidig morgon igen eftersom jag ska till läkaren och förmodligen få svar på mina frågor... Spännande!
SAILOR GIRL

Idag blev det en liten seglarinspirerad outfit. Detta hittade jag ur garderoben och jag tänkte att dessa plagg förtjänade att se mer utav världen. Tror dock att jag hoppar heels och tar mina bekväma converse istället!


kjol - h&m, tisha - sailor jerry
CLEANING OUT MY CLOSET

Hej igen. Fastän man är ledig så har man så mycket att göra!

Jag upptäckte att jag hade ruskigt mycket snygga kläder då jag rensade garderoben. Varför använder jag aldrig dem? Jag fattar inte vad det är för fel på mig som använder ett plagg ca 5 gånger och sedan ledsnar på det. Det är flera sånna plagg som ligger i mina garderober och är hur snygga som helst. Nä, nu tror jag att jag ska vända upp och ner på allting. De som förut har legat underst ska nu överst. Nu är jag taggad på att använda mina gamla fina kläder!

Känner ni aldrig det?


Idag var jag förresten in på Nilsson och provade ett par kilklackar. De var döösnygga. Men, jag känner ju att jag borde spara pengarna tills jag åker till London istället. För det finns säkert mycket snyggare skor där. Sist kom jag ju hem med 7 par?!!!! Tvekar inte att jag gör det igen..
Och på lördag ska jag och mamma förresten på Loppis. Ska bli av med lite gammalt. Försökte ju he iväg lite kläder idag också, men det är ju så svårt! Först lägger man det i "slänga högen", men sen hamnar de kläderna ändå in i garderoben igen. Väldigt konstigt.


Nä nu borde jag sova. Ska gå upp tidigt imorgon för det är personalmöte! Puss på er!
STORSTÄDNING

Åh jag är så duktig, så duktig!
Har storstädat mitt rum på min lediga dag, rensat i garderoberna, omorganiserat, plockat ut sommarkläder, bytt sängkläder osv! Nu ska jag slänga mig in i duschen, och raka benen... Mums. Sen ska jag åka upp på iksu där jag ska möta min hårmodell inför gesällprovet.


Förövrigt har jag inga kommentarer angående valet. Tycker det står skrivet nästan överallt och det räcker! =)
WEDGESÅh vad jag vill ha ett par kilklackar. Här har jag plockat fram mina favoriter. De är så lika, men ändå så olika! Vilka tycker ni är snyggast? Jag tycker de från Tiamo eller Depeche tror jag...WOTE

Hej allesammans. Min dator har gett upp. Eller internet iallafall.
Sitter nu på mammas som verkar ha bättre kontakt med omvärlden.

Har varit o röstat idag iallafall! Känns bra. Blir spännande o se vilka som vinner valet.

Och min förkylning verkar inte bli så mycket bättre tyvärr. Känns sisådär. Hoppas jag blir frisk till veckan.

 


NYHETER FRÅN COCOO


Nya favoriter från cocoo! Vill ha allting!


Från och med NU fram till den 10 Oktober 2010 får ni shoppa loss
med 15% rabatt när ni anger rabattkoden: bloggspecialSNORIGT VÄRRE


Vilken jobbig natt det har varit! Hatar att vara förkyld.
Har legat och snorat hela natten, sen vaknar man av att man inte kan andas för att man är tät i näsan osv. Sjukt dryyyygt! Nu känns det iallafall lite bättre och jag hoppas det går bra att jobba idag.


SICK

Jag har då gått och dragit på mig en förkylning vilket känns sisådär. Känns som om huvudet skall sprängas och det bara rinner snor ur näsan. Sjukt jobbigt!
Lägger mig nu i sängen, tar det lugnt och laddar upp inför morgondagen istället.

Ha det gött!

GOODIEBAG.NU


Igår fick jag hem lite prover från goodiebag.nu
bland annat en parfym, och två krämer. Ni kan själva gå in och beställa en goodiebag och vara med i utlottning om massa fina priser!GOD HANDLING

Nu kommer jag med ett suveränt tips till er alla som nätshoppar mycket. Blev själv tipsad av Sofie om denna hemsida.
Det finns en hemsida som heter >godhandling.se< som skänker en liten slant till valfri organisation då du nätshoppar. Så, om jag tillexempel ska köpa något från Nelly.com så går man in via godhandling.se och väljer vilken organisation man vill stötta, tillexempel djurens rätt.
Det beror på lite vilken butik man handlar ifrån, men som Nelly tillexempel så ger de 2,5% av orderbeloppet till djurens rätt! Bra va?

Gå in och kika själv bland alla butiker och organisationer du kan stötta! =)
THE BODY SHOP

Gud vad mina pengar har spenderats på body shop på senaste! Idag när jag sprang in i affären så sa hon som hjälpte mig sist: "ja, du kommer då ihåg datumet för rouget".. Kände mig lite som en stammis. Haha. Har köpt skin boosten, en ögonkräm och ett rouge. Älskar rouget. blir så himla fräsha färger då man lägger det på huden!SKIN BOOST


Någorlunda bra väder ute idag.
Ska åka till stan innan jobbet och införskaffa lite saker från Body Shop! Bland annat lär jag köpa den där härliga vitamin c skin boosten. Kan inte vara utan den!


IBS

Vilket mardrömsbesök det blev idag på norrlandskliniken. Skulle ta blodprov för att se om jag är glutenintolerant. Men det var svårare att ta blod från mig än väntat.

Jag vet sen innan att jag har små osynliga ådror, så jag sa det till tjejen att hon måste ta den minsta nålen för att lyckas. Då provade hon i vänster armveck utan resultat. Sen hämtade hon en annan kvinna som provade att ta på vänstra handloben. (SATAN SÅ ONT!!!) Smärtsamt och nära att svimma, och inte fan kom det något blod där heller. Sen sista försöker på höger hand lyckades. Då fick hon ta en barnnål. Och jag hatar verkligen att ta blodprover. Sen blir det sådär att man får ta om flera gånger. Sjukt otur man har!

Förmodligen är jag inte laktosintolerant utan jag har nog IBS (Irritable Bowel Syndrome)  Vilket känns SJUKT drygt. När jag läser om symptomen så träffar det verkligen. Kommer bli en stor förändring i kost och rutiner och hela tjosan... Men, vi får se vad jag får för diagnos nästa onsdag.

To be continued...

NORRLANDSKLINIKEN

God morgon allihopa. Har lagt bud på lite saker på tradera, men nu ska jag sticka iväg till läkaren. Har ingen aning om vars jag ska så det är lika bra att åka tidigt så jag har tid att virra bort mig lite!


Har btw läst en väldigt bra debattartikel om kamphundar som jag tänkte dela med mig av. Ni kan läsa den >>HÄR<<

De som är med och debatterar är bland annat Dogge Doggelito, Lars Ohly, Fredrik Steen mfl. Ta er tid att läsa den!
PIGG


Nu är jag hemma från jobbet! Har haft fullt upp!
Jag var så pigg i morse så jag åkte ju på body balance igen. Klockan 7 började passet, sen åkte jag hem och sov igen. Skönt att kunna göra så när man börjar lite senare på dagarna!

Nu ska jag sätta i löshår på Elina.
Hörs senare =)


HON ÄR RÅ

Hon överträffar igen. Man tror att man har sett det mesta men tydligen inte. Här har vi tre av hennes outfits under VMA galan.

Jag kan väl säga att jag inte gillar hennes sista klänning som faktiskt är gjord utav kött. Riktigt jävla vidrigt och slöseri enligt mig. Fattar inte hur hon kan gå runt med ett dött djur på sig.

Så tänkte jag först. Men sen tänkte jag efter en gång till. Kanske är det ett wake up call? Vi andra människor tycks kunna gå runt i skinn och päls utan att bry sig. Så varför skulle man inte bära själva köttet? Jag fattar att djurrättsorganisationer rasar över detta och även andra, även jag. Men på något sätt tycker jag det var som en bra tankeställare...

Vad tycker ni?BIANCO

Det blev ett par till kängor. Slående lik de andra jag köpte på scorett, visst? En aning onödigt kan man kanske tycka... Men varför förändra ett vinnande koncept?
Använder mina andra typ varje dag på jobbet. De är fulla med hår nu. Så dessa tänkte jag ha då jag inte jobbar så de är snygga och fräsha.

Blev även ett par bågar, armband och partysulor. Lika bra att passa på.
Tänkte köpa två par till skor, men det blev inte av. Ska se om jag hinner gå en snabbis imorgon kanske innan jobbet.13 SEPTEMBER

Nu är jag hemma från kursen och allting!
Det var en väldigt rolig och lärorik kurs om att sätta upp mål i livet och våga vara en bra försäljare. Very intressant!
Hann även med lite shopping på hemvägen. Ni får se senare vad som inhandlades...
COLOR AND CUT


Godmorgon mina vänner.
Idag ska jag inte jobba, utan ska på en kurs på nolia. Tror det är en försäljningskurs. Mer om det sen. Färgade och klippte mig igår. Helt underbart. Känner mig som en människa igen!LEGGINS

Köpte nya leggins på rut.mfl i torsdags. De hade precis kommit in!


Fölr 199kr blir de dina
NEW

Jag har ju fått en ny sax på jobbet. Och man behöver knappt snudda med spetsen så skär man upp fingrarna. Har små jack på hela insidan och utsidan av fingret. Helt sjukt bra!

TOO LATE

Min klocka anlände i torsdags som jag vann hos jessifox.
Har dock inte provat den än! Men den lyser i vilket fall i mörkret, hihi!


11 SEPTEMBER

Idag är det precis 9 år sedan de flög in i tvillingtornen. 9 år! Jag kan inte förstå det. Att tiden går så fort. Jag kommer ihåg det som om det vore igår.
Jag och mamma var på stadium för att köpa ett par gympaskor till mig. Han som hjälpte oss att hitta rätt storlek fick ett telefonsamtal på sin bärbara telefon där de sa vad som hade hänt. Han var inte ett dugg intresserad av att hitta rätt skor åt oss inte. På kvällen satt vi framför tvn och såg flygkrashen gång på gång. Tror att varenda kanal hade ett avbrott just då för att visa reklam.


Ikväll visas det två filmer om katastrofen.
På svt2 visar de united 93 och på tv4+ visas world trade center.


Vad gjorde ni den dagen? Någon som kommer ihåg?


STOMACHUrsäkta för världsdålig uppdatering både torsdag och fredag. Nu känner jag mig piggare så idag ska jag jobba! På onsdag har jag fått en tid för att kolla upp min mage. Jag antar att det är magkatarr men ja. Jag hoppas det inte är det.
Annars blir det väl bara att ta det lugnt ikväll (också). Jag ska bara vara med Micke och mysa.
Vad ska ni göra idag?
Sept. 10, 2010

Vad hände med uppdateringen igår då?
Jo, jag mådde inte så bra så bloggen fick lida. Låg i sängen och vilade hela kvällen.
Samma idag.
Har fått en tid på onsdag för att kolla upp min mage som krånglar.
Hoppas ni får en trevlig fredagkväll. Jag kommer ligga i sängen!

DET GÅR BRA NU


Det har gått väldigt bra här på sistonde. Känns jättekul att det är fler som läser bloggen! :)Nu snart ska jag bege mig mot stan och jobba! Vi hörs senare ikväll!
THE WINNER TAKES IT ALL

Nu är tävlingen avslutad och vinnaren som kommer gå runt med fräsht hår är....
Sofie Larson
(Har tyvärr ingen blogg)

Grattis till dig!!!
Jag hade velat ge er alla varsitt schampo om jag hade kunnat, för ni är ju världens bästa! Men tyvärr!
Men det kommer säkert fler tävlingar i framtiden där ni andra har chans att vinna.
Keep on fighting guys!
SKIN BOOST

Tänkte bara rekommendera en superhärlig ansiktsgel jag fick med ett prov på från body shop. Den som bara smälter in i huden och gör den jämn och superduperlen!
Jag funderar på att köpa den. Har aldrig varit med om något liknande! Dock kostade den typ 300kr. Men jag säger då bara det. Den rekommenderas varmt!Kanske fråga i din Body Shop butik om du kan få med ett prov på krämen! Jag lovar er. Ni blir inte missnöjda.1ÅR 5MÅNADER

Godmorgon! En lång arbetsdag väntar framför mig.


Idag är det den åttonde September vilket betyder två saker.
1. >>Tävlingen<< avslutas ikväll. Så ni har fram till klockan 24.00 på er! (Vinnaren presenteras imorgon)
2. Jag och Micke har varit tillsammans i 1 år och 5 månader idag! Grattis till oss! =)Älskar dig!
IPHONE 4

Igår så beställde jag en iphone 4! Är så taggad. Leveranstiden är mellan 4-8 veckor! Damn. Vill ju ha den nu på en gång!!!

BODY BALANCE

Jag känner mig så jäkla duktig och hurtig!
Gick upp 06.25 för att åka o träna body balance klockan 7.
Känns hur bra som helst efteråt. Åkte hem sen, duschade och sov en timme till.Nu sitter jag och äter en god frukost, sen ska jag iväg och jobba! Så, vi hörs ikväll. Då ska jag berätta för er vad jag gjorde igår! ;)REMEMBER

Tänkte bara påminna er alla om >>tävlingen<< som avslutas den åttonde september, alltså nu på onsdag!Jag har valt att inte publicera kommentarerna för att det ska bli roligare om inte alla tjuvkikar på vad alla andra har svarat!

Lycka till allihopa!INSPIRATION


Ge mig alla outfits nu tack? Jag skulle trivas som fisken i vattnet. Älskar fan nastygal. Allt känns så rätt bara då man kikar på deras hemsida. Mums!

MONDAY

Måndag.
En ny vecka. Ett nytt schema. Jag är ledig alla måndagar nu. Känns inte så dumt faktiskt. Har ändå problem med att somna på söndagar. Så nu ska jag börja med lite nya rutiner.
Träning idag, måndagar - 11.30.
Eventuellt träning tisdagar 07.00 body balance. (om jag orkar)

Aja, idag ska jag iallafall färga utväxten på mamma. Ska eventuellt förbi telia också och försöka kolla lite priser på en iphone! Är så sugen på en nu då min mobil börjar bli extremt dålig!

TOO LATE

Snart är jag en lycklig ägare av en too late klocka. Vann en tävling på Jessicas blogg! Superkul!

Klockan är/har/kan:
* Självlysande i mörker
* Supertrendig direkt från Italien
* Silikonarmband
* Vattentät
* Visar tid och datum
* Levereras i fin glasburk
5 SEPTEMBER


Ibland behövs verkligen slöa söndagar. Jag har varvat mellan tvn och datorn och sängen idag. Inte gjort nånting alls. Hur skönt som helst.
Snart ska jag åka till Micke och slöa vidare hemma hos honom. Blir väl någon skön rulle och sen sova. Hur ser eran dag ut?


LONDON CALLING

Juste, I forgot to tell you...
Jag och mamma drar till London om två månader! Jag är så taggad.
Ska försöka att inte shoppa så mycket nu innan. Försöka.
SÖNDAG

Hoppsan vad dålig uppdatering det blev igår!
Först jobbade jag till klockan tre, sen åkte vi ut till sikeå till våra släktingar! =)
Kom hem strax efter 12 igår, men då var jag så fruktansvärt trött för att orka uppdatera.

Idag blir det inget vettigt. Ska nog lägga mig i sängen igen och slöa.
MAKEUP

Haha oj så trötta mina ögon var igår. Men ni får en dagens makeup ändå!
TIRED

Haha, jag har inte orkat uppdatera idag!
Har jobbat själv på salongen hela dagen så jag är helt slut. =)
Återkommer imorgon med dagens makeup.

THE BODY SHOP


Allt detta blev inhandlat igår för bara 451kr
Eller, bara och bara... Eftersom jag är medlem fick jag 20% på den dyraste varan + bodylotionen på köpet. Sen hade dom en liten surprise påse eller vad man ska kalla det. Den gick på 49kr och i den låg ett lipgloss och ett läppstift i en caramellfärg. Inte illa pinkat!KISSIE

HAHA. Åh, jag fick ett rit-sug vilket var superlängesen. Mina fingrar är som döda.
Kissie fick vara min modell.

Bilden blir så dålig då man scannar in den. blä.NYA NAGLAR!


Nu är de fixade och klara! Som vanligt har Annie gjort ett fantastiskt fint jobb! Alltid lika nöjd=)
THE BODY SHOP

Ska strax åka och fixa mina naglar. Efter det tänkte jag kika förbi på body shop och införskaffa mig lite saker som jag behöver. Idag är det tydligen någon kundklubbsdag så då får man en bodylotion om man handlar för över 400kr. Vilket jag nog kommer att göra...MOST WANTED

Åh hur snygga var inte dessa pumps?!


från nastygal
TÄVLING

Och eftersom jag firar att bloggen fyller ett år vill jag ju göra något kul för er också!
Därför kör jag igång med en liten tävling!


Det ni tävlar om är schampo och inpackning från Lánza på 500ml. De är återfuktar och innehåller inga sulfater, så de bevarar färgen också!
Detta är inget ni kan hitta i affären utan bara hos frisören. Så det är fina grejer detta! (Både killar och tjejer kan använda detta)TÄVLINGSREGLER

Alla kan vara med och tävla, med eller utan blogg!
För att vara med och tävla så måste du svara rätt på följande fråga:

Vars i Italien har jag mina rötter?
1 - Sardinien
X - Sicilien
2 - Rom


Det räcker med att kommentera en gång!
Vinnaren står för fraktkostnaden (om inte ni kan hämta ut dem här i Umeå)


Jag drar en vinnare på Onsdag nästa vecka! Alltså den ÅTTONDE SEPTEMBER! Keep that in mind!Lycka till allihopa!


P.S.. ni som har en blogg.. skulle bli jättejätteglad om ni ville skriva en rad om tävlingen!GRATTIS BLOGGEN


Här har vi ett litet bildcollage som sammanfattar tiden från det att jag börjat blogga!
Shit vad man förändras alltså.Jag vill bara säga TACK till alla ni som läser min blogg och särskilt ni som har stått ut med mig ända från början! Under detta år har jag fått så mycket fina kommentarer och komplimanger av många av er. Det är så himla roligt att få en komplimang dagarna då man känner sig nere! Ni är så fina!


Nu vill jag veta vad ni vill se mer utav i fortsättningen! Bomba med kommentarer! Även jag kan behöva lite inspiration så jag inte kör fast!
P.S... lite senare ikväll kommer en tävling upp. missa inte det!


RSS 2.0 bloglovinTransan