LÖRDAG


Åh så skönt. Det var längesen nu jag var ledig två dagar i rad. Igår blev det bara soffhäng och ikväll blir det party hos Cissi. Vet dock inte vad jag ska ha på mig.








DEAN BRANDY - ASH


Finally! Kom över ett par dean brandy från märket ashitalia. De har varit slutsålda på Henry Koles hemsida och jag har letat som en galning på olika hemsidor. Tillslut hittade jag ett par, i strl 40. (Har egentligen strl 39 på låga skor) Jag får nöja mig med att de är lite stora. Kanske lägger i en extra sula eller nåt! -KÄRLEK!









28 JULI


Godmooorn. Tänkte egentligen slänga upp dessa bilder igår men jag hann inte. Livet rullar på, snart är det bara två månader kvar tills jag o Micke flyttar. Längtar.








REAFYND


Hittade denna skönhet på Carlings rea. Endast 105kr. Har tidigare spanat in den men har alltid varit lite skeptisk till färgen. Särskilt då den kostade 350kr. Men nu är jag inte längre skeptisk ;)










SÖNDAG

Var lite bakis i morse efter utgång på Tc med finfina brudar! Tog mig ändå upp tidigt (tack vare åskan) och åkte på stan och lunchdejtade fina Pernilla. Mycket mycket trevligt att träffa henne då hon nu har flyttat till storstaden!


fulsmilet









JEFFREY CAMPBELL SPLENDID


Nu har de äntligen anlänt. Eller ja, igår. Det blev ett par tanfärgade splendid. Tänkte passa på att beställa när det liks var rea och mina från H&M hade gått sönder. Billig piece of crap. Dessa heels är så höga som 14cm. Min tanke har ju varit att ha dessa skor på jobbet, men vi får se hur det går.









NIMUE

Har beställt efter lite nytt till badrumsskåpet. En cleansing gel och en ansiktsmask. Har ju tidigare använt mig av Nimues ungdomsserie, men sist då jag var på hudanalys sa hudterapeuten att jag nu har blivit för gammal för ungdomsserien!!! Det är inte kul att veta att det går utför. Aja, nu håller jag succesivt på att byta ut mina gamla ungdomsprodukter till de vanliga. Det svider i plånboken.










JACK SPARROW

Okej, som många av er redan vet så är jag ingen som diggar rap/hiphop. Men jag kan inte få nog av denna låt!!!
Älskar musikvideon. LOL!










GRRMJAOO



Längtar!!

Har varit lite halvkass på att svara på era kommentarer, men jag lyckades besvara några lite halvhjärtat idag. Jobb till 20.00 ikväll då!








MÅNDAG IGEN


Ibland börjar jag tvivla på om det ändå inte är fler måndagar per år än övriga. Det känns som att det är måndag hela tiden! Eller är det bara jag?












MÖBLER

Jag har helt och hållet gett upp kläder och shopping för tillfället. Känner inte direkt något större sug längre. Däremot har jag blivit hemskt taggad på att köpa möbler nu till min fiiina lägenhet som jag flyttar in i Oktober! Kan knappt hålla mig. Detta är bara några saker jag vill beställa hem just nu!









FRIDAY




Hellu. Harry Potter var awesome. Bara så ni vet. Fick min första bok då jag fyllde 10år. Känns lite tråkigt att hela alltet är slut nu. 10år senare liksom.








BIG HAIR...BIG NAILS

picture to gif
Hej på er. Ska snart åka till SF för att se Harry Potter med Sara och hennes boy. Har precis suttit och bättrat på mitt smink i min leomorgonrock. Köpte ett nytt nagellack från salongen idag. Vi har fått in O.P.I - förjävla bra. (Läs mer på www.harizont.blogg.se) De har så sjukt mycket snygga färger. Detta lack heter: Big hair...Big nails - passar mig utmärkt!










TUESDAY


Måste faktiskt erkänna att jag inte riktigt fått tillbaka det där riktiga suget för bloggen än så länge. Jag antar att jag vill njuta av min lediga tid så mycket som möjligt, särskilt då vi har sånt fint väder. He kommer väl när det kommer. Ni får helt enkelt nöja er med halvtaskig uppdatering. ;)









HELGEN


Lite bilder från helgen. I fredags grillade vi hemma hos mina föräldrar och spelade kubb. Idag var jag och Andrea på bettan och solade. Råkade somna och jag blev straffad med ett rosettmärke på ryggen. Najs.









PEACE AND LOVE

Här kommer typ de sista bilderna från Peace and Love...

DAG 4


Mando Diao



Var uppe på hotellrummet och bytte kläder för jag började frysa. När vi kom ut från hotellet stod plötsligt Dregen och Michael Monroe där. Jag blev helt ställd och sa till Sara "Vi måste följa efter dem" Sen stannade de efter vägen och utan att riktigt tänka mig för gick jag fram till Dregen och började svamla. Vi hade nämligen sett han dagen innan på TV i Roomservice, så jag började typ snacka om det. Hahaha. Sedan lyckades jag få en bild med Michael också. Visst är han fiiiin?



Vi såg en snabbis på Bob Dylan bara för att ha sett han lixom. Man vi blev inte så övertygade. Haha.





Journey - awesoooooooooome


Foreigner



Michael Monroe - typ den galnaste och bästa spelning på hela festivalen. De som såg Håkan Hellström missade något!









PEACE AND LOVE

Här kommer andra delen med bilder.


DAG 3


Gick in till stan för att ta ut pengar och käka en pizza.



Taggar till innan!



Träffade några schtekare i öltältet!



The sounds



Teddybears



Vi träffade en kompis hihi



Social Distortion!!! Typ ett av de band jag längtat mest efter att få se live. Blev dock lite besviken då jag innsåg att alla hade blivit lite gamla, tunnhåriga och lönnfeta. Mike Ness var ju sååå snygg då han var ung!



The Strokes










SPLENDID

Jag är lite småsugen på dessa skor från Jeffrey Campbell. Mina snygga träskor från H&M var det ju sämst kvalla på. De har gått sönder på tre ställen och jag har använt dem max 10ggr. De gick lös på 399:- Dessa kan jag tänka mig är snäppet bättre. Ska reklamera de andra. Frågan är om jag ska köpa ett par nya från H&M, jag gillar modellen trots allt. Eller ska jag satsa på ett par JC? Isåfall, vilken färg? Blåa eller tan?










UTTRÅKAD

Nu har jag varit hemma i två dagar och jag känner verkligen hur rastlös jag börjar bli. Sitter och färgar ögonbrynen medan jag apar mig i webcam.


Älskar frames. Hihihi.









SPRAY JOBB

Söker du jobb? Spray.se har en jättebra sökfunktion på sin hemsida för jobbsökande. Hemsidan ger dig tillgång till tusentals lediga jobb varje dag och en heltäckande jobbsökartjänst för dig som vill komma vidare i karriären och hitta ditt drömjobb. Jag har själv aldrig behövt söka jobb, men har haft många bekanta som haft problem med att ge sig ut i djungeln. Många har inte ens vetat vad de velat göra. Själv hade jag vetat väldigt länge vad jag ville bli när jag valde till gymnasiet. I min utbildning ingick mycket praktik och jag hamnade redan första året på den perfekta praktikplatsen. Jag var välkommen tillbaka både det andra - och tredje året. När jag avslutade min utbildning blev det ganska naturligt att bara börja jobba direkt efteråt. Men om jag inte redan hade haft mitt drömjobb, hade jag inte tvekat att använda denna tjänst. Det finns flera olika tips - och guider tillgängliga som hjälper dig i jobbsökandet, tex. hur man skriver ett vinnande CV eller personligt brev. De erbjuder även jobbcoaching på hemsidan där du kan ställa personliga frågor om din karriär. Superbra om man känner sig osäker på något. Det kan vara ditt yrkesval, vad man kan begära för lön eller liknande.

Visst låter det bra? Now go and get yourself a job!













PEACE AND LOVE

Här kommer första delen med bilder från Peace and Love

DAG 1

Vi körde bil till Borlänge och skulle svänga av på något världshus för att käka. Sara lyckades hitta värsta vikingagården. Hahaha



Väl framme på hotellet bytte vi om och taggade till.



Jimmy eat world


Sahara Hotnights




Kings of Leon



DAG 2


Veronica Maggio





30 seconds to Mars - helt sjuk spelning. Se filmerna ovan. Sångaren gav sån jävla energi och fick med sig hela publiken samt tog upp folk på scen. En riktig entertainer!






The Ark


Lite ful inklippning, men what the fuck.












SICK

Uppdateringen går sådär för mig. Jag har gått och blivit sjuk efter Peace and Love. Därför har jag inte haft ork på kvällarna att lägga upp bilderna. Men håll ut!







ME AND MICHAEL


Tänkte bara slänga upp denna bild för jag lovat. Resten av bilderna kommer någon gång till veckan! =)








Gissa vem som just snackade med dregen och...

Gissa vem som just snackade med dregen och tog en bild med michael monroe nyss? ;D ska lägga upp bilden sen. Kikat på mando diao och bob dylan lite. Journey, foreigner och Michael monroe sen då!


Hej allihopa. Jag har det bara bra här bor...

img_1397 (MMS)

Hej allihopa. Jag har det bara bra här borta. Igår såg vi typ världens grymmaste spelning med 30 seconds to mars. Helt sjukt vilken energi sångaren spred! Ikväll blir det the sounds, social distortion och the strokes! Awesome!!


RSS 2.0 bloglovinTransan