BARNFÖRBJUDET

Nu direkt efter filmen så måste jag bara kläcka ur mig en sak.

Under hela jävla filmen så satt två killar i 11års åldern och kommenterade, upprepade och pratade HELA TIDEN. Bara för att störa. När det var helt tyst satt de och gjorde massa ljud med flit. Typ som små truddeluttar man kan höra på Jepordy eller nått. "Duduuuutduuut" osv.....  Jag blev så jävla irriterad. Här har man betalat runt 150 spänn för att se en film man längtat efter så länge. (biobiljett, snacks, dricka, mm) Sen blir hela kvällen förstörd för att två barn inte lärt sig hur man uppför sig på en bio. Ibland kunde jag inte höra vad de sa på filmen för att de pratade. Och tyvärr är jag för feg för att säga till folk. Nu i efterhand ångrade jag att jag inte gjorde det!


Egentligen skulle nog inte åldern spela så stor roll för det finns alltid folk som stör på biosalonger. Men ändå kände jag att jag hade velat sätta en åldersgräns på 15år för att slippa ha de där jävla ungarna som sitter och sörplar med sugrören och sparkar en i ryggen på stolen mm. (Visst finns det 15åringar som gör sånt också men det är betydligt färre)


När vi reste oss upp och skulle gå hörde jag tjejerna som satt bakom oss pratade om samma sak. Hon sa att hon ville slå han i magen eller något för att hålla tyst. Jag menar. Det var inte bara jag som störde mig på det. Alla som satt runt om oss hörde dem. Men ändå vågar ingen säga till! Varför är det så? Tänk om någon (även jag) kunde sagt till dem. Då hade ju inte filmen blivit förstörd på grund av det. Men icket.


Samma sak till er föräldrar som sitter och översätter till era barn på bion. Det är skitirriterande! Är det så att ungen inte kan språket kan man väl vänta tills filmen släpps på dvd så kan man sitta hemma och översätta. Det är väl varken kul för föräldern, barnet eller resten av publiken?











ECLIPSE

Sådär. Nu har jag äntligen sett Eclipse! Tycker faktiskt att filmen var jättebra. Bara synd att de hade bytt ut Victoria. Gillar inte när man byter ut skådespelare bara sådär. Jag kan inte riktigt säga vilken av filmerna jag gillar bäst. Svårt att säga. Alla är typ lika bra på sina egna sätt!
Har läst i recensioner att denna film inte alls skulle innehålla några inslag av komedi. Men jag tycker att jag satt och skrattade mest hela tiden!
Sen är jag lite besviken på själva grejen med att Stephanie Meyer släpper en bok (den om Bree Tanner) för att hon ville visa hur hennes liv såg ut eftersom det skulle handla mycket om det i filmen. Hon lät ressigören använda sig av den innan hon släppte boken bara för att filmen skulle handla mer om de nyfödda osv. Sen är de två viktigaste personerna inte ens med i filmen. Nu pratar jag alltså om Freaky Fred och Diego...
Det kändes lite som om jag kastade bort 145kr på ingenting viktigt. Dessutom släpptes boken på internet. Jag fick känslan av att hon släppte den här boken för att marknadsföra filmen lite mera...


Vad tycker ni som har läst Bree Tanners andra liv och nu sett Eclipse?



 








POWERWALK

Har precis kommit hem från en powerwalk med stavarna! Haha. Efter denna vecka i utlandet behöver jag verkligen röra lite mer på mig!

Nu ska jag åka och göra förstärkning på mina kära naglar!! Se ya!

 

 







SICILIEN JUNI 2010

Här kommer en rejäl bildbomb från semestern!



Här började min resa på Rest and Fly på Arlanda. Fick spendera natten i detta minimala rum som vem som helst får cellskräck i....



Jag var ju självklart tvungen att köpa mig en kaffe på Starbucks då jag är på utrikes. Gaten låg på andra sidan av flygplatsen men jag tog en rejäl omväg bara för att få kaffet! När jag kom dit 04.30 så stod de och städade lokalen. De öppnade inte förrän klockan 5. Så jag satte mig ner och väntade utanför. Han som jobbade började småprata lite med mig och frågade vars jag skulle resa och när jag skulle fara. Efter ett tag så avbröt han städningen och sa: "okej... vad vill du ha för kaffe då?" hahah. Så himla snällt. Slapp vänta en halvtimme på att de skulle öppna!


Fick en söt liten smiley på min mugg!



Anlände till hotellet med denna vackra utsikt. Hotell Hilton i Giardini Naxos för den som är intresserad!



Hotellet har en egen liten sandstrand där ingen annan kan komma in. Så inga jobbiga strandförsäljare tack och lov.




Åt en riktigt god middag på hotellets restaurang




Blekfis!



Kvällens klädsel. Klänning, cykelbyxor och halsband från Bikbok. Skor från Modekungen




Midsommar firades med lite skumpa!



Vi åkte upp till Taormina på kvällen där det var stackars hästar som var utklädda för nån slags turistgrej... De gillade inte sina "kläder"




Vi åt middag på en superfin restaurang som heter Baronessa. Riktigt fin utsikt och allt!




Vi var ute med min farbros båt och solade och badade. Min kusin dök ner för att hämta sånna där taggbollar. Det är levande djur som man äter tydligen...


Det var som munnar eller sugproppar på undersidan av dem. Tydligen måste man skära bort dem när man ska fånga dem.




Det var bröllopsmiddag på hotellet. Så himla fint det var!!



Vid poolen på hotellet






Badade inte bara i poolen. Även i havet!


Haha älskar den här bilden då det ser ut som att jag har en kruka på huvudet!



Vi fular oss som vanligt



Tiramisu




Hemresa! Väntar på bussen utanför hotellet.











ECLIPSE

Blir nog ingen bildbomb ikväll. Det var på tok för mycket bilder. Har inte tid, men jag har börjat!!

Och imorgon så händer det mycket spännande saker. Ska först och främst fixa mina naglar. Sen ska vi se Eclipse som har premiär imorgon! Sjukt nice!!! Har längtat sååå.
Har ju dessutom läst boken nu om Bree Tanner. Intressant att läsa om förberedelserna inför själva "kriget" med the Cullens!










HOME SWEET HOME

Hej mina vänner!!!

Nu är jag äntligen hemma från utlandet. Känns så himla skönt!
Snart kommer Micke och vi ska bara ligga och mysa. Är så himla trött!
Ni kanske får se bilderna från resan lite senare. Nu ska jag packa upp lite kläder!




 

 

 







SICILIEN

Goldkvall kara vanner!

Nu ar det bara en dag kvar har nere. Pa tisdag kvall ar jag hemma om allt gar som det ska! ;D
Jag ser att statistiken har varit lite dalig nu nar jag ar borta. Ni vet att jag inte uppdaterar nar jag har semester! Haha.
Jag har gjort varsta fyndet nar vi var pa marknaden har nere. Ett par skor! Mer sager jag inte. Ni far helt enkelt se da jag ar hemma! ;)

Saknar faktiskt bloggandet nu nar jag har semester. Ni ska fa en riktig bildbomd da jag kommer hem!

Puss pa er sa lange!!












VALET 2010

I ar ar det ju val som sakert ingen har missat. For mig blir det forsta gangen jag rostar. Jag har an inte hunnit lasa a parti for parti vad de egentligen innebar och vill forbattra. Nu har djurens ratt skapat en hemsida som heter "allians for djuren" dar det star lite saker som kan vara till hjalp i valet. Dvs djurfragor.


Jag har inte hunnit lasa sa noggrant, men detta kommer definitivt bli till en stor hjalp infor valet. Djurens ratt skickade ut en enkat till alla partier dar de svarade pa viktiga fragor. Ni som ar intresserade tycker jag ska kolla in pa hemsidan och lasa. Ni som inte bryr er - ga in och kolla iallafall!!!!


Vilket parti jag valjer att rosta pa vet jag inte an. Men jag vet att det kommer bli ett parti som forsoker gora nytta for djurens skull.



Vi har ett val, men det har inte djuren!


Har kan du ta stallning!!!












ALIVE

JAG LEVER!
Nu kommer det ett drygt inlagg utan vara kara bokstaver å, ä & ö... Hoppas ni overlever!


Har ar det varmt som satan. Jag har legat vid poolen nu pa varat flotta hiltonhotell! Kanns riktigt lyxigt. Dock har det inte varit sadar domycket sol ute. Det har varit riktigt daligt vader i norditalien som dragit over Sicilien. Sa det ar lite molnigt. Men det hindrade inte mig fran att branna mig rejalt pa brostet igar. Sa idag har jag fatt spendera storre delen under ett parasoll.


Nu nar jag skulle betala for att sitta vid datorn kallade tjejen i receptionen mig for "madam"... Har fatt hora det uttrycket i London ocksa och jag maste saga att jag hatar det. Jag kanner mig for det forsta som en overklassfjolla och for det andra sa later det sa gammalt. Usch!


Och som ni sakert inte har missat sa pagar ju fotbolls VM har nere. Fotboll ar som religion for italienarna. Gar det daligt for laget sa bor man passa sig nar man gar pa gatorna. Vissa stanger till och med igen sin restaurang eller pub om italien forlorar en match.. Haha!


Jaja, imorgon ar det midsommar i Sverige. Den kommer inte riktigt att firas pa samma satt som hemma for min del. Vi kommer aka upp till Taormina, en liten bergsby som paminner om gamla stan med exklusiva butiker mm. Dock ar det inget for mig! Dyra markesklader ar inget som faller mig i smaken eller planboken...
Anyway, vi kommer att ata middag dar och kolla pa den vackra utsikten over Giardini Naxos.

Hur kommer ni att fira eran midsommar??



Kram!!












FULDANS

Här sitter jag ensammast av alla på Arlanda. Mitt "hotellrum" är fan mindre än minst. (Ni som bott på rest and fly vet säkert) Nina skickade en rolig liten länk till mig som inte kunde ha kommit mer passande! I'm freakin hot!


JAG DANSAR



Hahahaha. (Ni måste klicka på de olika "dansformerna" också) Sjukt kul! Tack Nina!















SNEAKPEAK

Det blev inga badskor idag! Hittade varken några på strömpilen eller ersbodas h&m... Orkade inte åka in till stan och kolla. Det är så drygt med parkering osv.
Anyway. Har fått se en sneakpeak på min nya bloggdesign! Det blir så fint hörreni! Hade velat visa er också men... NI FÅR VÄNTA! ;) Jonas är bäst!!!


Nu ska jag ner och laga någon mat, sen packa ner det sista. Klockan 19 åker jag till Stockholm!
Imorgon bär det av till Sicilien...











STRÖMPILEN

Hej allihopa!

Ska dra mig mot strömpilen och se om jag hittar några badskor och ev. den nya twilight boken! See u later!

 

 

 








A WHOLE NEW WORLD

Många av er har säkert redan sett denna kille. Det är helt skadat vad bra han är. Jag och Micke satt och kollade igenom flera av hans klipp på youtube igår. Riktigt duktig! Sök på Nick Pitera om ni vill se mer av hans duetter! ;)















BALEN

Här kommer lite mer bilder från balen! Jossans mamma är fotografen på de flesta bilderna! ;D Har även snott några bilder från övriga klassmedlemmar! ;D










INGEN RUBRIK

Hello.
Ikväll blir det till att packa ner det sista i väskan, lägga in musik på ipoden, mm. Imorgon åker jag ju till Stockholm. På tisdagmorgon blir det Sicilien!
Känner att jag skulle behövt ett par flipflops och något att läsa till resan. Funderar på att åka ner på stan en snabbis och inhandla sista twilightboken. Jag hoppas att jag ska kunna skriva ett eller två inlägg under resan. De har tydligen datorer man får "hyra" på hotellet. Tar dock inte med mig någon egen..

Vi hörs lite senare. Ska äta lax och pommes nu!










JOBB

Nu drar jag iväg och jobbar mina vänner!










BUBBLEGUM

Idag blev det en tuggummi inspirerad make. Gillar kombinationen av rosa och turkos!
Blev lite slarvigt då jag var stressad i morse! ;D














DRESS

Här kommer några bilder på klänningen jag köpte. Carlings rea 149:-
Gillar de transparenta detaljerna!


Gillar fågelperspektivet på bilden till vänster! ;D













INGEN RUBRIK

Nu ska jag iväg och jobba!

I eftermiddag får ni se klänningen jag köpte på Carlings i måndags! ;)

 

 







INTE LÄTT ATT PACKA FÖR EN VECKA...

Idag har jag hunnit packa lite. Dock känner jag att det blev lite för mycket kläder. Har så mycket klänningar och sånt som jag vill passa på att använda. Har inte ens packat ner smink, eller skor än! Ska bara vara borta en vecka.... Fattar inte hur det ska vara så svårt....












CURL BOOSTER

Många brukar fråga mig hur jag får så fina lockar i mitt hår...
Så här kommer ett litet stylingtips till er lyckligt lottade människor med självfall i håret!
Det är många som har tendens att få väldigt lockigt hår. Men få vet om det! Har du lite självfall i håret är det enkelt att fixa naturliga lockar med bara stylingprodukter.
Först och främst så är det bra att veta att alla lockiga hår behöver mycket fukt. Därför är det bra att köpa ett fuktgivande schampoo, balsam eller inpackning.
När man torkar håret med fön så blåser man oftast ut alla lockar som man egentligen kan få. Det gäller att låta håret självtorka som är hemligheten!
Efter att jag har duschat så sprayar jag i lite Curl Booster från Hårologi. (Finns bara att köpa på frisörsalong) Detta är min räddare i nöden. Den går att använda i både torrt och fuktigt hår. Men funkar bäst i fuktigt!
Här kan ni se skillnaden!


Direkt efter duschen ser man att håret faller lite lätt. Men jag har bara kammat igenom det med mina fingrar




Sprayar i Curl Boostern i håret och kramar det lite lätt (Det är ingen mousse)



Såhär enkelt är det. Nu låter jag bara håret självtorka!












 


NI BESTÄMMER!

Godmorgon allesammans!

Idag mår jag såå mycket bättre än igår. Helt sjukt. Det är som natt och dag.

Nu ska jag iväg och jobba i min fula röda tröja. Dagar då jag jobbar blir det inga smink eller outfits bilder. Nu när jag kommer hem från Italien ska jag försöka styra upp lite mer här på bloggen. Den kommer få sig ett litet ansiktslyft. Jonas håller på att göra en bloggdesign åt mig!

Men det är utsidan det. Vad vill ni se mer av i bloggen?


Vad vill ni se mer av i bloggen?

 

 

 

Om ni klickar "övrigt" skulle jag bli superglad om ni skrev vad det är ni vill se mer av! =)

 

 

Nu ska jag åka iväg och jobba!

 

 

 

 

 

 

 

 


SICK

Ni undrar säkert vars jag tog vägen!
Jag med. Hann vara på jobbet en halvtimme. Sen höll jag på att svimma. Så jag har legat hemma och sovit halva dagen idag. Nyss kollade jag och Micke på en film. Tar det bara lugnt.
Bloggar mer imorgon istället!










JOBB

Nu åker jag iväg och jobbar. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde tidigare!









PAIN

Godmorgon mina vänner.
Egentligen skulle jag ju jobbat nu klockan 8, men har haft så jävla ont i magen hela natten och morgonen. Har ätit något som inte min mage tålde riktigt. Ska se om jag åker och jobbar efter lunch om det blir bättre.
Tråkigt att det skulle bli såhär då jag verkligen ville jobba och tjäna några pengar!

Aja. En rolig nyhet är väl att det bara är 4 dagar kvar tills jag åker utomlands! Wihoo. Jag måste verkligen packa väskan nu! Tänk att jag åker utomlands helt själv! (mina föräldrar är redan där) Känns lite läskigt. Dock åker jag ju dit en gång per år så jag hittar ju. Det är inga problem. Men tänk om planet störtar eller något? Då har jag ingen nära vän vid min sida!
Näää. Så får jag inte tänka...


 

 








SCONES

Förlåt för dålig uppdatering! Har klippt och gjort en massa annat ikväll.
Micke bakade scones åt oss! Riktigt gott. Han är duktig han!



Imorgon ska jag jobba också! Och på fredag. ...och lördag!
Men på lördag får jag äntligen jobba på salongen och slippa städa massa hotellrum. Det är så jävla drygt... Min rygg dör typ!
Jaja, godnatt på er då! ;)











REA

I förrgår gjorde jag några reafynd här i stan. En tröja/klänning från Carlings med transparenta detaljer 149kr. Dessutom ett par lackleggins med dragkedjor för 110kr från the Store.


De transparenta detaljerna syns inte riktigt då klänningen ligger på golvet. Ni får se den på en annan gång! ;D











JOBB

Puuuh.
Nu är jag hemma från ett svettigt arbetspass på hotellet. Fattar inte hur det är möjligt att så fort jag jobbar blir det asfint väder?! Har varit ledig nu några dagar och det har bara varit regn, regn och regn!
Nu ska det tydligen bli strålande sol imorgon också. Självklart så jobbar jag då med....

Aja! Nu är det dags för klippning!
Hörs senare! =)









EARTHQUAKE

Igår innan jag och Micke skulle lägga oss så kände jag att fönstren började att vibrera. Typ som när ett stort fordon kör förbi huset. Men sen började även garderoberna och resten av rummet att skaka. Hela huset!

Vi fattade inte riktigt vad som hade hänt. Jag drog upp rullgardinen för att kolla om jag såg något fordon eller liknande som kunde ha orsakat skakningen. Men då jag inte såg något så ignorerade vi bara det. Men när jag läste tidningen i morse så förstod jag...
Det var alltså en jordbävning som skakade om hela huset igårkväll. Lite småläskigt faktiskt. Tydligen hade den känts hela vägen till Finland också. Så det var inget litet skalv! Innan jag åker ska jag kolla så att inte huset har spruckit eller nått. Lär man ju se om det är nått fuskbygge nånstans. ;) Hoppas det inte kommer några efterskalv bara!

Läs hela artikeln här.



 

 








RIGHT NOW

Just nu:

 

Jag sitter och drygar mig vid datorn medan Micke spelar gitarr. Imorgon ska jag upp och jobba! Så det blir en tidig kväll för oss två! Nu ska vi lägga oss framför tv:n och kika på nån film eller nått! Vi hörs kanske senare! Annars, GODNATT!

 

 

 

 








LANZÁ


I maj månad hjälpte jag och Pillan till inför en Lanzá visning. Igår fick vi löning för arbetet!

Deras senaste hårspray, fuktgivande schampoo och inpackning samt en stylingprodukt. (Det är en stylingpasta/kräm)











INKÖPT I STOCKHOLM

Hann inte med så fruktansvärt mycket shopping i Stockholm men lite iallafall. Tråkigt nog hittade jag ingenting alls på de affärer jag mest sett fram emot - topshop, zara och weekday!

Så jag köpte en del saker som finns här i Umeå också Haha.


Dessutom köpte jag KISS tishan, en svart tunika (som jag visat er tidigare) och ett par svarta byxor... Dock vet jag inte om jag ska behålla den vita koftan... Jag har ju sååå mycket vita kläder! ;)












INGEN RUBRIK

Nu snart ska jag bege mig till Dahls där jag ska gå kursen! Vi hörs senare idag. Tänkte visa er då vad jag köpt i stockholm! Puss

 

 

 







KVÄLLSPRAT

Hej allihopa. Imorgon är det dags för näs och öronhåltagningskursen! Är så taggad men samtidigt nervös. Nu ska jag och Micke gå och lägga oss så att jag är pigg och utvilad till imorgon. Vill inte riskera att vara halvsömning och göra något hål snett. Haha.
Godnatt!











KEEP OR NOT?

Idag kom mina kilklackar från modekungen... -LITE FÖR SENT
Beställde dem i mitten på maj. Tanken var att ha dem på studenten. Men nu är frågan om de är så pass snygga att de platsar i min garderob? ;)



Tycker ni att de ser på tok för små ut för mina fötter?
De är nämligen en storlek för små! Fanns inga större skor än 38 för de görs inte större. Jag har vanligtvis 39 på skor...













STUDENTEN!!!

Här kommer massor av bilder från Studenten!
Först var vi hemma hos mig 06.30 och drack skumpa. Sen bar det av till skolan. Det blev studentflak i en timme eller så. Därefter blev det smörgåstårta och sådant hemma. På kvällen var vi hos Emma och sen på folkets hus.

Nu när jag kollar igenom alla bilder så ser jag att jag ler med mina tänder på typ varje bild. Det händer väldigt sällan! Så jag var väldigt glad denna dag måste jag säga!




Det som händer på flaket, stannar på flaket!





 

 

I slutet var det bara jag och Nina kvar som åkte. Alla andra hoppade av i stan. Då passade vi på att bjuda in lite annat folk.


Som ni ser hann vi inte vara på krogen särskilt länge...Det sög att det skulle bli sånt kaos på kvällen! Tråkigt att olyckan inträffade.

Men annars hade jag världens bästa dag. Kommer aldrig glömma den!








RAIN

Godmorgon!

Vaknade av världens jävla hosta. Känns inte så himla roligt.
Idag ska jag gå på stan och göra några ärenden. Jag ska bland annat:


- Köpa en present

- Byta ett smycke

- Sätta in pengar på mitt konto

- Hämta ut ett paket

- Kolla in lite porlin

- Ev. lämna tillbaka en kofta



Dessutom ska jag fika med Sofia! Så jag ska börja göra mig redo för att ge mig ut i pissregnet!













TOMORROW


Imorgon får ni se bilder från studenten! Nu ska jag lägga mig!













STOCKHOLM

Nu kommer lite mer bilder från Stockholm!



Jag och Sara anlände till Stockholm ganska tidigt på morgonen. Vi hann med en hel del shopping och på kvällen kom våra boys till staden. Vi gick då ut och käkade middag på en italiensk restaurang.


På kvällen hade jag på mig min nyinköpta tunika och halsband från bikbok. Leopardleggins från...? och skor från DNA.




Jag och Sara köpte varsin KISS tisha till konserten. Men den kändes lite stel, så vi lånade en sax från receptionen och klippte lite.



Vi var Extremt taggade! (Jag var på väg ner då Sara var påväg upp)





I tunnelbanan på väg mot Odenplan

Taggade B-rudar på Hard Rock café!



Och K-illar




Kim gjorde sin såkallade "bloggpose"




Dagen efter konserten vaknade jag med denna frisyr. Lite hårspray och chalk så sitter det som schmäck!


Det kommer mest troligt fler bilder då Sara har laddat in sina bilder på datorn! Men vi får nöja er med dessa tillsvidare ;)











KISS 12/6-2010

Jag känner att jag har mycket bilder att visa er nu. Både från balen, studenten, stockholm och KISS. Slänger upp några bilder nu från konserten.

Vi hade platser till vänster om scenen högst upp. Det var både för och nackdelar med det. Det dåliga var att det var en jävla pelare i vägen. Så den delade som av scenen. Det som var bra med platserna var att man såg bra då Paul Stanley tog linbanan ut till den lilla scenen och dessutom slapp vi pissregnet! ;)
Förband var Mustasch och Europe!



 

 

Bilderna från självaste Stockholmsresan får ni se lite senare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


STUDENTSKIVAN...

Ja, nu är jag tillbaka från Stockholm och innan jag ska packa upp tänkte jag reda ut några grejer!

Många av er har kanske redan läst att det var folk som skadade sig på studentskivan här i Umeå. Trappen gick sönder och 13 personer fördes till sjukhus. Som tur är så var jag inte en av dem.
Jag satt intill trappen då olyckan hände och folk skrek att folk blödde från ansiktet och att någon hade dött. Då gick jag på andra sidan av trappen och såg hela händelsen. Hann ta några foton som jag skickade in till VK. Dagen efter ringde de upp mig och ville ha en intervju. Jag och Sara var ju på väg till Stockholm och då kom VK ut till flygplatsen och fotade oss och intervjuade oss. Vissa saker stämmer inte riktigt. Som att jag hade sett folk som blödde från ansiktet. Inte heller hade jag och Sara stått vid baren, utan det var jag och två andra tjejer.
Det är säkert inte lätt att få med allt helt klart i tidningen. Men det stod ju olika i båda artiklarna att först jag hade sett folk som blödde från ansiktet. Sen var det helt plötsligt Sara som hade gjort det. INGEN av oss såg det, men vi hörde att folk skrek det. Okej? ;)




Ni kan läsa hela artikeln här.




Nu ska jag gå och packa upp väskan från Stockholm och ladda in bilder från studenten och Kiss! Pöss













FYFAN

Studentfesten blev inte riktigt som jag tänkt...


LÄS HÄR

VK

Aftonbladet











VILKET.... LJUD!

OMG!
Vi kommer ha världens snyggaste flak typ. Asså shieeeeeet. Vi har en ljudanläggning ombord för 40.000 och den LÄT INTE LITE! Nu blev jag helt plötsligt frisk igen kändes det som! ÅÅÅÅH SÅ TAGGAD JAG ÄR PÅ STUDENTEN!

Nä, nu måste jag raka benen, ta en kopp the och sova.

Juste mina älsklingar!!! Jag kommer nog inte hinna uppdatera någonting imorgon. Och på Fredag åker vi till Stockholm tidigt på morgonen. På Lördag är det ju KISS!
Så detta kanske blir sista inlägget på ett tag... Därför bju jag på en fin bild på mig och Emma! HAHHAHAH













KRÄKSLUT

Jag borde egentligen packa. Men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte!
Ikväll ska vi klä våran "vagn". Lastbil rättare sagt. Hoppas att allt går som det ska. Våran lastbil kör upp från Sundsvall idag så han borde vara här vid 8-tiden...

Jaja. Nu ska jag slänga in mina skumpaflaskor i kylen. Tjohej.












MORGONDAGENS OUTFIT

Okej. Nu är det ju såhär. Klänningen går det inte att göra något åt. Jag köpte ju en silvrig, men det kom en svart. Så jag måste ha den... Men då är ju frågan vilka skor och vilken jacka det blir istället...
Vad tycker ni?

1. Vit jacka med leopardskor



2. Vit jacka med nitskor




3. Svart jacka med nitskor






4. Svart jacka med leopardskor






HJÄLP MIG! RÖSTA PÅ DIN FAVORIT!















HÅLTAGNING

Nästa tisdag ska jag gå en kurs i öron och näshåltagning och söker därför modeller.
Så, är du, eller vet du någon som är sugen på att ta hål i näsan eller öronen? (Det är gratis)
Hör av dig till mig i kommentarsfältet här nedan!


















STILL SICK

Ärligt talat så känner jag mig inte så mycket bättre! Min förkylning sitter kvar och hostan har bara börjat. Känns inte så passande då studenten är i övermorgon!!!
Så, mina vänner, nu ska jag lägga mig i kokhett bad, med the och honung och knarka tabletter. Sen ska jag sova. För imorgon har jag en hel del saker som måste göras!

- köpa ballonger

- städa ur skåpet på skolan

- baka

- packa (både till stockholm och utlandet)

- köpa present

- klä studentvagnen



mm...


Så, godnatt på er!












TOO HOT

Halloj.
Jag har suttit och eggat fotoskrivaren i typ två dagar nu. Håller på att skriva ut bilder från balen och lite annat. Den har börjat säga ifrån nu...


 

 

 

 

 

 

 

 

 


DROSKAN


Nu ska jag iväg och äta lunch på droskan med min underbara klass!













STYLE BY STARS

Ni har ju inte sett min nya studentklänning kom jag på! Haha. Ni har sett den förr, men ja..


Det är klänningen från Style by Stars som jag sålde här på bloggen igår. Dock är den vitare som ni kan se och i ett annat material. Så denna är lite stretchigare och jag får plats med brösten i den perfekt! Den är nästan lite stor! ;) Denna känns 1000 gånger bättre än den beiga klänningen!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


BALEN

Här kommer några bilder som Oskar tog på oss innan balen! (jag har redigerat ljuset lite på vissa av dem men annars har han gjort resten!) Tjusigt va?














OBBOLA

Idag var vi i Obbola med klassen och hälsade på våran lärare. Hon hade den mest fantastiska trädgård jag nånsin sett. Det som gjorde den så himla speciell var att hon gjort allting själv! Alla stenar och ALLT! Visst är hon duktig?


Hahahahaha. Fågelskrämman!




Några brudar tog en tur med båten...



Sedan var det dags för prisutdelning. Vi har nämligen haft säljtävling på skolan och den som sålde för mest fick välja pris först...



Priserna var bla. en sax, klocka, hårfönar, hårprodukter mm.


Och vinnaren blev.....



JAG! :D


Så självklart tog jag saxen!!! ;)



Och Nina kom tvåa och högg in på CK klockan!



Sen rensade resten av brudarna bordet! Haha












STRESSIGT

Tjoho! Jag har typ haft världens stressigaste dag. Först åkte hela klassen ut till obbola och åt lunch hos våran lärare. Sen åkte vi in till stan för att fixa grejer till studenten mm. Därefter åkte vi och kollade på en lägenhet till Nina. Sen åkte vi på ÖB för att köpa flyttkartonger till Karin. Nu är jag här och snart kommer Nina över så ska vi käka och sen dra till älven och ta nån öl eller två!

Ni får se bilder sen på världens vackraste trädgård! Ni vill inte missa det!










NÅN SOM VILL KÖPA?

Jag vet att många redan har tagit studenten, men dennna klänning är ju även fin i sommar då den inte är helt kritvit! Tanken var att jag skulle ha den på min student, men den är tyvärr för trång över bysten!


Klänningen är från Style By Stars och kostar 599kr. Jag köpte denna på tradera och tydligen hade ägaren innan bara använt den en gång. Den är verkligen i superfint skick! Jag har inte använt den, endast provat den inför detta foto.
Storleken är 40, men skulle ändå uppskatta att det är en 38.

Pris: 150kr eller bud!!!


UPDATE:

KLÄNNINGEN ÄR SÅLD!













VAD GÖR MAN INTE FÖR LITE PENGAR?

Jag blir så förbannad!!!! Skulle kolla aftonbladet nu precis innan jag skulle lägga mig och såg denna nyhet på aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7250853.ab

Tydligen är det två män som har försökt att smuggla in 22 hundar från Polen till Sverige. De hade legat i kartonger och burar under filtar. De flesta av hundarna var valpar och av raserna chihuahua och fransk bulldog. Hundarna var i sånt dåligt skick så de fick avliva alla.

 

Jag fattar liksom inte hur man kan ha samvete att göra såhär bara för pengars skull. De är inte direkt som att smuggla alkohol eller droger. Det är levande djur vi pratar om! Tänk de små stackarna har legat och trängts i de där små kartongerna hela vägen från polen. Det står inte i artikeln, men jag kan tänka mig att hundarna har bajsat i de där lådorna också. Jag menar, hur ska man kunna rasta 22 hundar utan att någon ser det?!

Jag tycker nog synd om min hund som brukar ligga i skuffen då vi bilar ner till södra Sverige. Ni som funderar på att skaffa hund, tänk på att kolla upp noga vars eran hund kommer ifrån. Om det är en uppfödare så kräv att få se mamman eller syskonen till hunden så att ni är säkra på att det inte är någon insmugglad hund! Det är tydligen flera som har råkat ut för att ha köpt en hund som har varit insmugglad och sedan har den haft en massa problem som diarré och inre skador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


NOT NOW

ÅÅÅÅH NEEEJ! Jag har typ dragit på mig en förkylning lagomt opassande till Studenten och KISS!!!!
Jag känner att det värker i mina bihålor och har lock för örat. Detta får bara inte hända!
Har precis hällt i mig en varm kopp choklad och en ipren. Hoppas det hjälper...


På tal om ipren... Kommer ni ihåg den första ipren reklamen? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


THE WORLDS GREATEST

Förra söndagen var vi ju hemma hos Karin. Så jag tänkte bjuda på några fler bilder som jag snott från Karin's facebook. (Hoppas det går bra Karin!)



Haha. Ni fattar inte hur mycket jag kommer sakna min klass! Tänk om fyra dagar är allting över. Dagen man har längtat efter sen vi först började gymnasiet, känns nu inte alls lika kul. Jag vill inte lämna eeeer!!! Tänk att de här tre åren skulle gå så fruktansvärt fort!


HV07A - världens bästa klass!












I TIDNINGEN

Haha. Min lilla and händelse står i tidningen!
Ni kan läsa artikeln här.

















KISS

Shit! Jag har varit så totalt upptagen med gesällprov, balen och studenten så ja har nästan glömt bort att jag ska se kiss på lördag!!! Känns lite ofattbart. Och den 22:a juni åker jag utomlands? Jag måste snart börja packa! Det är snart två år sedan jag och Elin såg Kiss! Ska bli kul att få en liten repris! ;)


 

 

 









EN HÄNDELSERIK DAG

Ni kan inte ana vad som hände i morse!

När jag skulle svänga in på uppfarten hemma så stod mina föräldrar ute. De stoppade mig från att parkera bilen då det var en hel andfamilj på gården.

Andfamiljen hade gått längs brogatan i centrala Umeå och var förmodligen på väg till älven för att bada. Men de tog en paus på våran uppfart. Min mamma hade kontaktat polisen för att hon var rädd att änderna skulle bli överkörda. Men de sa bara att de inte hade några resurser för problem som detta. Så när jag kom hem med bilen så fick vi ta tag i saken själva. Jag fick valla in mamman i en bur. Efter många om och men så hoppade hon in och alla barnen följde efter. Vi körde med bilen upp på Mariehem där vi släppte ut dem i en stor damm. Så förhoppningsvis lever de lyckliga där i alla sina dagar!
















TURQUOISE


Raquel Reed är phett snygg! Blir sjukt sugen på att färga håret turkost när jag ser henne!















PINK

Min studentpresent anlände precis...
...en rosa cykel!!! Awwhh. I love it! <33














IKSU

Nä hörreni! Nu ska jag dra iväg och jobba! Slutar klockan 13 så vi hörs lite senare!

 

 

 










NAILART

I onsdags var jag och fixade mina naglar till balen. Var hos Annie igen som gjorde ett riktigt bra jobb. Har inte hunnit visa hur naglarna blev så, here you go!














BALEN

Här kommer en liten bildbomb med mina bilder från balen och några från vimlig.se ... Det kommer fler då jag får foton från de andra också. Men detta är mina bilder!


Först var vi hemma hos Sara och minglade



Sedan bar det av från Gimonäs till folkets hus i våran Ford Fairline, eller i fordlinen som jag kallar den!

Det är inte lätt att veta vilken kamera man ska kolla i då de är flera som fotar....




Röda mattan...



När vi kom fram till folkets hus var vi jätte kissnödiga så vi gick allesammans på toan. Vi passade på att ta några posebilder också! ;)




Sedan satte vi oss till bords och väntade... och väntade... och väntade på att maten skulle komma. Varmrätten anlände vid 22.00, så vi hade massor av tid att ta foton!



Den gigantiska förrätten kom in efter ett tag. Det var en getostcheesecake med fikonmarmelad och rostade nötter.




I väntan på maten bjöds det på lite underhållning. Här sjunger hela idun till Sommartider ;)




När vi hade ätit klart gick vi ut på TC's uteservering och minglade

Klänningen ville inte riktigt sitta där den skulle resten av kvällen. Men jag bjuu




En sista toapose för kvällen!




Som sagt, fler bilder kommer då mina kära vänner får tummen ur och lägger in sina bilder från balen! ;)  To be continued...















ENTRÉ

Västerbottens-Kuriren: Balen Umeå 2010 from Västerbottens Kuriren on Vimeo.

 

Här kan ni se alla paren göra entré till balen. Jag kom ganska sent så ni kan spola fram till 115 min om ni vill se min snygga entré ;) Hahaha, eller inte.

 

 

 

 

 

 

 


FRAMSIDAN

Vaknade klockan ett idag. Riktigt skönt att sova ut ordentligt efter gårdagen. Jag har städat hela mitt rum för att vi ska ha inflyttningsfest imorgon. Har dammsugat, dammtorkat och bäddat rent i sängen. Så, nu när jag satte mig vid datorn för en liten paus möttes jag av en trevlig syn. JAG ÄR PÅ BLOGG.SE's FRAMSIDA!!! Hahaha. Inte första gången detta händer. Men det är alltid lika kul. Jag ska snart åka och hämta min systemkamera från Sara och då får ni lite mer bilder från gårdagen! Jag svarar på era kommentarer så fort jag kan :)


 

 








IT'S RAINING ON PROM NIGHT

Det har typ regnat hela dagen. Men som tur var så sprack det upp när vi skulle gå på röda mattan. Jag har haft världens roligaste kväll. Tråkigt att den är över. Ni ska få några bilder från röda mattan innan jag går och lägger mig. Resten får ni se imorgon!



Dessa bilder är de som tidningen tog















TIME TO SLEEP

Stressig dag! Har inte vilat förrän nu. Och visst glömde jag att köpa en ros till imorgon också. Skit också!!! Aja, nu har jag smort in mig i dove's brun utan sol foundation för att få en sista final touch på brännan. Haha. Hoppas bara inte att jag blir fläckig!
Imorgon kommer det nog också att bli dåligt med bloggning då jag ska på balen! Men kanske hinner jag slänga upp en bild eller två. Ni får hålla utkik! ;)

Nu ska jag försöka att hoppa i säng och få någon sömn. Jag och Sara kör igång med uppsättningar kl 9.30!











GRILLPARTY

Igår var vi frisörer och stylister bjudna på grillparty hos våran lärare. Det var riktigt mysigt och superfint väder hade vi!


Sista bilden är snodd från Linnea ;)














A LOT TO DO

Åh, det är bara en dag kvar till balen! Känns helt overkligt. Idag händer det mycket för mig.
Nu på morgonen ska jag få en hot stone massage av Linnea Sen ska jag klippa henne och prova göra någon uppsättning inför balen.
Sen måste jag på stan igen. Ska försöka lämna in min svarta klänning från Nelly så att någon kan sy in den. Den silvriga har ju inte kommit än så... Sen ska jag äntligen fixa mina naglar! Har längtat så mycket!!!
Därefter ska jag till Micke en snabbis. Lämna slipsen bland annat. Ikväll ska jag försöka hinna sola en gång till och raka benen med mera... Fan vad håriga ben jag har alltså. Har sparat i säkert en vecka för att jag inte vill ha endagsstubb på balen. Så att de är lena och fräsha till imorgon! ;D Aja, det är typ allt. Nu måste jag gå och käka frukost!

 

 

 









PICTURES OF YOU


Lite foton från klassfesten i Söndags!













FIXAT OCH KLART

Yes. Äntligen kom jag hem med de saker jag tidigare skrev att jag skulle köpa. det var typ omöjligt att få tag i en slips! Gick på flera ställen men ingen hade en. Så, slutligen gick jag på högtidskläder där de hade en. Den kostade dock 250kr. Så, jag frågade om de inte hade någon billigare. Då visade hon  mig en slips som hade hängt i skyltfönstret som jag fick 50kr billigare. Jag tyckte ändå att det var dyrt, men när vi kom till kassan såg vi en liten fläck på slipsen. Då satte hon ner den till 150kr istället. Så jävla nice med 100kr rabatt!

Dessutom köpte jag ett par nya fransar med bollar på. På de nya ska jag klippa bort dem. Tänkte ta de gamla men jag såg att de var ganska äckliga med lim och gammal skit. Så det kan vara fräsht med ett par nya!

Läppstiftet hittade jag på Body Shop och gick på 155kr.





Igår var vi på skokanonen en sväng och jag kom hem med dessa gladiatorsandaler. Tänkte ha dem på studenten! Har kollat runt efter några vita sandaler tidigare. Men alla är så himla dyra! Därför blev jag superglad då dessa bara kostade 250kr!












TUESDAY

Nu är det bara två dagar innan balen!  Och en vecka till studenten. Jag har panik. Det är flera saker jag måste ner på stan och fixa nu:


- Lämna in min vita skinnjacka till en skomakare

- Köpa ett rött läppstift

- Hitta en röd slips till Micke

- Köpa lösfransar



Dessutom har inte min studentklänning kommit. Inte heller den silvriga som jag ska ha på kvällen. Känns inte bra...












RSS 2.0 bloglovinTransan