GÅRDAGENS OUTFIT

Snyggaste gravidmagen^^ Anyway, såhär gick jag klädd igår fast minus leopardklackarna. Fick veta att vi skulle spela brännboll och då kändes de inte riktigt passande!

 

 

 

 

 

 

 



DILEMMA

Idag har jag varit bakis efter gårdagens firande. Som tur var så hade vi egen hårvård och då färgade vi och satte i löshår på mig. Ni får se resultatet senare! ;) Efter skolan gick jag på jakt efter ett par lösfransar på MUS. Men jag kände NJA på de flesta. Peak over såg lite tråkiga ut faktikst. Funderar på att ta mina egna med bollar på! ;) Samtidigt känns de lite för mycket. Kanske klipper bort bollarna? :o


(Bild från Halloween 09 där jag var utklädd till maid)











YESTERDAY

Okej, som alla vet så firade vi att vi har gjort gesällprovet igår. En av de roligaste klassfesterna ever. Svårt att beskriva den med bilder, så här bjuder jag på några filmklipp från gårkvällen! Vi spelade ölbrännboll, vilket gick ut på att man skulle dricka öl vid varje "kon" ... Ja, ni kan ju tänka er hur det slutade...
Halva klassen sträckte sig. Det kan man se på andra filmen då Pillan är brännare. ;)

Gula faran är in action

 

 

 

Hahaha! Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag kommer sakna min underbara klass! <333

 

 

 

 

 

 

 

 


CELEBRATION

Nu ska jag iväg och fira att helvetesprovet är över!

 

 







NOW I CAN SIT BACK AND RELAX

Äntligen är gesällen över! Eller, inte riktigt. Jag kuggade tyvärr på två moment av 12 stycken. Så jag måste göra om dem i Oktober. Men det känns skitbra ändå! Jag slipper göra om hela skiten. Nu i sommar kan jag fokusera på de två momenten och träna på dem extra mycket! Än om jag inte klarade det så känns det som att jag har gjort det. Jag är skitglad!
Det var bara två stycken i min klass som klarade alla moment. Resten kuggade på en till tre stycken. VI ÄR SÅ DUKTIGA! 
Ikväll firar vi att gesällen är över med en klassfest utav dess like. Haha!


Nu de två sista veckorna ska jag bara fokusera på balen och studenten! IIIH! :D











HEY, HO, LET'S GO!

Okej, nu är det dag nummer 2! Nu gäller det!
Hörs senare!!!!











EYELASHES


Är sugen på att köpa några fräsha eyelashes inför balen. Finns ju en hel del att välja på men detta är några favoriter. Dock tror jag att de med fjädrar blir lite too much kanske. Och fransarna som heter "drama" är nog lite too much drama for me ;) Men jag ska kila in på MUS någon dag i veckan och kika mera.


Vilken tycker ni mest om?












KERATINHAIR

Igår anlände mitt löshår btw. På måndag eller tisdag ska jag och Maja sätta in det. Så jävla nice det kommer att bli!!! :D Är så taggad!















UTMATTAD

Nu är dag 1 avklarad. Har jobbat på sen klockan 8.30 med festfrisyr, klippningar, formblåsning, uppsättning, färg och permanent. Sjukt utmattad.
Jag vet inte hur det har gått med mina moment än. Jag vet inte om det har gått bra eller om det har gått dåligt. Jag vet ingenting! Det kommer bli ännu en sömnlös natt tror jag.
Ikväll ska jag ta det lugnt, ladda om, och göra det bra ifrån mig imorgon! Hoppas det går bra på de sista momenten...













GESÄLLPROVET

Det har varit två väldigt jobbiga dagar för mig. Det började redan igår att jag bröt ihop totalt och storgrinade hela kvällen. Idag efter min ansiktsbehandling satt jag och grät i två timmar konstant. Och nu igen har jag brytit ihop. Imorgon gör jag mitt gesällprov. Jag är jättenervös. På ett sätt är det nog bra att jag bryter ihop nu och låter allting flöda så att det inte händer imorgon. Så nu ska jag sluta blogga för kvällen. Jag har ändå inget intressant att skriva om förutom gesällprovet.

Gesällprovet avslutas på söndag. Imorgon har jag sex modeller som jag ska göra färg, uppsättning, permanent, kort festfrisyr och två klippningar. Vi kör igång redan klockan 8. På söndagen kommer jag klippa två herrar, skägg och göra bruduppsättning. SÅ, vi hörs kanske imorgon istället så får jag uppdatera hur läget är.


Så, wish me good luck!











DISSAPOINTED

Nu har jag kommit tillbaka från en smärtsam ansiktsbehandling. Mitt ansikte ser ganska okej ut med tanke på hur det har sett ut tidigare gånger jag gjort en porrensning. Men det ser ut som om man har mer finnar än tidigare. Men det är bara ömt efter att de klämt ut dem.



Jag är däremot väldigt ledsen över en sak. I behandlingen ingår ögonbrynsplockning. Ni vet ju hur noggrann jag är med mina ögonbryn. Visade tidigare i ett inlägg hur jag brukar plocka dem osv för att det ska bli en snygg form då man målar dem. Utan att fråga hur jag ville ha mina ögonbryn så noppades mina värdefulla hårstrån bort utan att jag han protestera. Tror hon använde sig av en epilator för det gick ruskigt fort.
Så nu har de hårstrån som jag sparat på så länge försvunnit. (Visst är mina ögobbryn lite oansade på bilden till vänster, men hårstråna närmare nästan hade jag velat spara)















FACE

Alldeles strax ska jag sticka till Face och göra porrensning. PAIN!!!!
Ni får kanske se resultatet sen. Haha.











NAILS

Mina naglar är i fokus! Kolla in detta ;)












TIRED

Kom hem för snart en halvtimme sen. Jag tror inte att jag orkar blogga särskilt mycket ikväll. Jag känner att jag är på gränsen att bryta ihop nu. Egentligen känner jag mig inte särskilt nervös eller så, men det har bara varit för mycket kring gesällprovet nu på slutet. Det känns som att jag bara vill släppa ut alla spänningar jag har i kroppen och grina. Mycket och länge. Så nu går jag och ser på tv istället. Kräm










LATE

Jag är sen. Måste kila!
Efter skolan ska jag klippa Ofelia, så det blir sen uppdatering. Puss













WHITE

Kanske ganska ovanlig syn, men idag bar jag faktiskt vitt. Det känns så himla bekvämt att ha ljusa färger då man har mörkt hår. Det känns inte så puttinuttit över det hela. Tunikan kommer från Gina Tricot och den fyndade jag när jag var i Stockholm i påsk för endast 99kr  Inte så dumt! ;)

 

 

 







UPSET

Åh. Jag kan inte förklara hur besviken jag är på Nelly!!! Jag beställde den röda bikinin och den silvriga klänningen för inte så längesen. Idag kom de fram. Men istället för den silvriga klänningen som jag beställt så låg den svarta där. Detta är tredje gången jag får problem när jag shoppar från internet!!! Vad är oddsen liksom? Först blev jag rädd att jag bara hade inbillat mig att jag beställde den silvriga klänningen. Men då kollade jag på ordersedeln och där stod det med tydliga bokstäver SILVER! Tydligen har Nelly en färgblind anställd som packar i lagret. Känns ju tryggt!














WHAT THE...?

Åh. Jag vaknade klockan 8 av mig själv och börjar inte förrän om tre timmar. Så jag har varit så duktig och laddat upp bilder på bilddagboken. Den har kommit lite på sidan nu då jag bloggar istället. Hade knappt lagt in några bilder i April, men nu är den månaden klar. Nu gäller det bara att lägga upp bilderna under Maj också!

Idag ska jag träna inför gesällprovet. Och ikväll lär det bli gym. Ska köpa träningskortet idag och bli 3000kr fattigare! Menmen.

Jag läste BTW världens löjligaste sak idag på aftonbladet. (Läs artikeln här)
Tydligen så hade Facebook gjort en fetmiss med några säkerhetsinställningar så att alla kunde se ens statusuppdateringar. Så, det var människor som hade skrivit elaka saker om chefens kläder, sjukdomar och kärleksproblem som vem som helst kunde se.

Jag fattar det inte. Hur besatta är folk av facebook egentligen?! Om du inte vill att något ska komma ut så skriv förfan inte om det på internet. Jag blir så less. Skyll er själva. Jag är själv väldigt sällan inne på facebook. Men jag ser hela tiden folk som sitter online. När vi skulle gå till informationen på skolan så satt personalen där inne på facebook. Och de klagar på att elever är online på facebook när de egentligen ska plugga! Nä. Jag blir bara upprörd.













PORRENGÖRING

Funderar på att boka en tid för porrengöring på fredag. Jag känner att jag har mycket småfinnar över hela ansiktet nu som gärna vill komma ut hehe. Känns skönt att vara fräsh i hyn till sommaren också. Så om jag gör den på fredag lär min hy ha gått till sig tills nästa torsdag då balen är. Ni som har gjort porrensning vet hur man ser ut i några dagar efterråt. Jag tror att porrengöring är det värsta som finns! Det gör till och med ondare än att tatuera sig. Fyfan! Att man betalar för att göra sånt. Hahah.


(Det är inte alls så lugnt och fridfullt som det ser ut på bilden)

 

 

 







ZEBRA

Åh. Jag känner mig typ uttråkad nu då vi inte längre har några läxor eller liknande. Ni får ursäkta, men jag har inget intressant att skriva nu. Fokuserar bara på gesällen och tänker bara på gesällen. Så jag skriver bara om gesällen också. Efter helgen får ni kanske lite roligare inlägg. Haha. Ikväll blir det DH på tv. Har gått och längtat i en vecka. Ska bli sååå spännande i kvällens avsnitt!!!

 

 







ÖVERKÖRD

Det känns som om jag har blivit överkörd av en traktor eller något. Har så jävla mycket träningsvärk så jag dör typ. Jag kan knappt skratta för det gör så ont i hela kroppen. Haha.
Idag börjar jag inte förrän halv ett! Riktigt skönt. Sov ända till klockan var halv elva. Var sjukt längesen jag sov så länge! Det var riktigt skönt.

Nu ska jag kila till skolan! Vi höres.


 

 

 









NAILHAIR

Jag kom på att jag måste köpa mer nagelslingor till min hårförlängning vi ska göra innan balen! Hoppas verkligen att de hinner komma. Beställde från tradera med köp nu funktionen. Haha. Shit. Jag brukar aldrig vara ute såhär i sista minuten, men nu är jag det. Aja. Det kan ju vara roligt att leva på gränsen ibland ;)


 







POWERNAP

Åh. Somnade lite på eftermiddagen. Gud vad skönt det var alltså!
Alldeles strax ska jag och Nina åka och träna på träna. Sen ska jag lägga mig på kärringgrillen ett tag ;) Måste jobba på brännan! Hahaha! Det är ju bara en vecka kvar till balen så! ;D











TATTOO

Hejhej allihopa.
Tidigare detta år så bokade jag tid för tatuering. Men ju närmare tiden kom desto mer osäker blev jag. Dels för att det nu blir sommar och dels för att jag har dåligt med pengar. Lite också för att jag hade valt en synlig placering för tatueringen vilket gjorde att jag tvekade ännu mera. Idag så avbokade jag tiden! Jag kände att det just nu blev för mycket att tänka på för mig med både skola, gesällprov, bal, student, utlandsresa, jobb, ekonomi med mera. Jag hade ju först bokat tid för tatueringen, men sen bokade mina föräldrar en utlandsresa bara några dagar senare. Jag tycker då inte att det känns värt att riskera att något som ska sitta på min kropp för resten av mitt liv, kanske blir dåligt. Vill inte få någon äcklig infektion eller liknande. Så, nu ska jag vänta till hösten istället med tatuering och istället ska jag köpa ett träningskort. ;)
Känns lite trist då det är en tatuering jag länge velat göra! Menmen. Jag har ju hela livet på mig ;)




Tatueringen får vänta...

 

 

 









PIRR

Åh. Jag kunde nästan inte somna i natt på grund av gesällprovet. Det pirrar och kniper i magen som bara den.. Jag vill gråta och skrika. Blä. Detta känns 10 gånger värre än när jag skulle köra upp. Och DÅ var jag nervös alltså. Huvva. Nu ska jag kila till skolan. Idag är det brännboll på idrotten. Sjukt roligt!










ANGER

Åh jag blir så aaarg. Senast igår satt jag och funderade om jag skulle beställa ett par vita kilklackar från Modekungen.se som jag sett där för längesen. Först hade jag tänkt köpa de vita kilklackarna från Nelly, men jag insåg att jag skulle bli närmare 190cm lång om jag skulle ha dem. Men, jag beställde inte skorna från modekungen igår. Och det ångrar jag nu. För nu har jävla Kissie köpt skorna så de är helt slutsålda på hemsidan. ÅÅÅÅH!
Jag har sett dem på en annan hemsida, men de blir betydligt mycket dyrare om jag beställer dem därifrån. Sen är jag inte säker på att de hinner komma till studenten. Sjukt less.


Skorna till vänster är från Nelly.com och skorna till höger kommer från Modekungen. (De som Kissie och resten av Sverige har beställt.. DÖ)













MINERALFOUNDATION


I lördags sprang jag förbi på Body Shop efter jobbet. Jag tänkte prova deras mineralfoundation istället för I.D's... Jag gillar ju I.D men de är ju tyvärr inget märke som garanterar att inte djurtester förekommer. Så, vi får se hur detta fungerar. Det jag tycker var lite dåligt med den från Body Shop är att den är dyrare. Eller den kostar 335 och då är det 5 gram i förpackningen. I.D's foundations kostar ca 100 kr mer men då får man 9 gram i förpackningen. Det som är bra med Body shop är att de har högre solskyddsfaktor än I.D har i sin foundation.

Jag ska testa den och sedan ge er en liten recension! ;)












IN YOUR FACE

Ni kanske redan har sett detta, men iallafall så har ytterligare en matador blivit spetsad av en tjurs horn under en tjurfäktning. Han snubblade under föreställningen och hornet sticks genom käken så han lyfts upp i luften och slungas sedan ned mot marken igen.

 

Fortfarande hatar jag tjurfäktning och kan inte heller tycka synd om denna matador. Men det jag blev jävligt upprörd över när jag läste aftonbladet idag var att "sporten" sponsras av Svenska skattemedel. Tjurfäktingsuppfödarna får EU-bidrag för sin djurhållning som kostar EU:s skattebetalare miljontals euro per år!!!

 

Det känns helt jävla sjukt! Jag vill inte att mina pengar ska gå åt till att stötta tjurfäktning. Jag vill att mina pengar ska gå till att hjälpa lidande djur, inte göra det värre för dem! Det är första gången jag får rösta i år och jag kommer vara noggrann när det kommer till djurrätt inom EU. Hoppas också att ni tänker till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FRIDAY NIGHT

Godmorgon!
Jag är helt sjukt trött och slut. Vaknade så tidigt av en mardröm. Jag drömde om att vi skulle på balen och sen hann jag inte fixa håret eller kläderna osv. Så det slutade med att jag kom för sent och fick inte komma in. Sen drömde jag att jag vaknade och tänkte att allting var en dröm bara. Då skulle jag på balen "på riktigt! och då gick klacken på skon sönder bara någon timme innan! Den gick av helt och hållet. Då vaknade jag tillslut. Haha. Snacka om panik.


Idag har jag och Micke hunnit fara på strömpilen, skohuset, och lite annat. Såg att Kenzas skor reades ut för halva priset. Jag höll på att köpa ett par vita heels men då nekades jag. Glömde att jag hade shoppat kläder på Nelly. Haha. Så det fanns inga pengar på kortet. Men det kanske var lika bra. Jag får fundera en dag till. De var riktigt sköna och stabila att gå i. Tanken var att ha dem på studenten!


Vad tycker ni?












FÖRFEST



Nu äre fest! Hörs imorn!















PARTHÄÄÄIIAA


Halloj! Idag fick jag göra värsta makeovern på salongen. Först tog jag ut massa keratinslingor på en tjej och sedan färgade jag hela håret. Blev supertjusigt.
Nu ska jag dra mig mot Nina och sen till Johanna. Ikväll blire party med klassen! (Typ 5 tjejer från klassen haha)


Vad ska ni göra denna lördagkväll??










INGEN RUBRIK

Nu ska jag åka och jobba! Hörs senare ;)

 

 

 








READY FOR THE NIGHT

Nu är jag redo för kvällen! Frågan är bara om kvällen är redo för mig? ;) Haha, nädå. Det blir nog ganska lugnt ikväll typ spela kubb och så. Eventuellt sitte på Olles ett tag i solen. Vi får se!

tröja new look, kjol gina tricot, skärp camden town

 

 

 

 








TROUBLE AGAIN

Okej, nu har jag problem igen. Jag brukar vara ganska bra på att göra mina egna beslut men nu kan jag inte bestämma mig vilken färg på bikini jag ska beställa! Jag får en känsla av att den röda kommer framhäva om man har bränt sig. Så att man ser ut som en tomat. Men samtidigt är jag en mera röd person än en blå. Tycker det är snyggare att matcha med både svart och vitt till rött. Till den blåa kan man nästan bara matcha vitt. (eller blått)

Vad tror ni?













TWO DRESSES, TWO COLORS

Okej, nu behöver jag er hjälp här!
Jag ska beställa någon av dessa klänningar till studentfesten. Det är samma klänning men olika färger. Tänk er att jag ska ha studentmössan till och ja. Eventuellt en svart skinnjacka till den silvriga klänningen eller en vit skinnjacka till den svarta klänningen.
Jag bär ju alltid svarta kläder. Så på ett sätt skulle det vara kul att ha en annan färg nångång. Men... Svart är ju svart. Behöver inte säga så mycket mer ;)













PALETT

Åh. Jag skulle verkligen vilja ha en sån här palett med ögonskuggor i alla färger! De har nu kommit in på L8.Nybergs hemsida och kostar bara 299kr.













STILL WAITING

Tjoho. Fyfan vad det är varmt ute! Jag vill ta av mig alla kläder och springa naken. Nästan. Idag har jag inte gjort så mycket nytta. Tanken var att jag skulle gå på stan och hitta en morsdagspresent och en klänning... Men så blev ju inte fallet! Nu sitter jag hemma hos Micke o väntar på att han ska komma hem.











BUNNY



HAHAHA. Råkade knäppa kortet när jag gäspade. Jag ser ut som en kanin! Aja, den bjuder jag på!
Idag är enda dagen som jag inte har sovmorgon. Därför känns det extra jobbigt att kliva upp. Jag övervägde om jag skulle ligga kvar i sängen och strunta i företagsekonomin. Vi har ju gjort alla prov och inlämningar nu och jag tror att om man inte visat vad man kan hittils, så lär inte läraren upptäcka det på två lektioner heller!
Men, nu går jag iallafall till lektionen och leker företagslekar i två timmar. Jag känner mig så duktig.

Efter skolan ska jag göra en massa ärenden på stan. Ska försöka att hitta nån rolig morsdagspresent bland annat.



Vad ska ni göra idag?













SINGLE LADIES

Här är dem igen. Ni har säkert tidigare sett tjejerna i detta omtalade videoklipp. Men nu är de två till och har ännu mer vågade underkläder.

 

Ingen här kan väl förneka att de är grymma på att dansa. Men ingen kan väl heller påstå att det är en passande dans och val av scenkläder för 8-åringar? Jag fattar inte hur föräldrarna kan tillåta det? Jag menar, inte ens jag som är 19 år har sådär sexiga underkläder!!! Det är säkert asmånga pervon som sitter och kollar på videon om och om igen. Jag vill bara spy då jag tänker på det! När jag var 8år så skulle vi uppträda till spice girls, och då var det varning för att sminka sig med glitterskuggor och hårmascaror och sådant. Men oj så det har förändrats!

 

Vad tycker ni?

 

 

 

 

 

 

 

 


FINALLY DONE!

Åh, äntligen är jag klar med mitt religionsarbete! Nu kan jag med gott samvete åka och träna igen. Haha.
Jag har glömt att berätta! Jag har avbokat skorna från Modekungen.se
Beställde dom den 18 April och de har ännu inte dykt upp. Blir så jävla förbannad eftersom Kissie beställde sina efter mig och fick dem före. De ser säkert på beställningen att det är hon och skickar dem dit först. Dessutom är det 20 grader varmt här i Umeå så jag har ingen användning för dem längre. Jag måste spara in pengar till de saker jag vill göra istället. Kanske jag köper dem till hösten istället då jag får mer cash!


You will be mine some day!

 

 







BIKINI


Halloj. Jag har legat ute i solen och stekt ett tag efter skolan. Ser inget tecken på färg än, men det kommer säkertl Tror jag ska pressa solarie imorgon igen! ;)

Nu vill jag beställa massor av bikinis och sånt! Nelly har fått in så himla snygga. Men det blir väl inget av då jag måste spara pengar... :(











TODAY


Jacka h&m, linne Gina Tricot, Cykelbyxor Bikbok





Ännu en varm dag. 15 grader här uppe i norrland. Känns riktigt härligt! Snart är jag också klar med mitt inlämningsarbete. Det känns ännu bättre! Nu ska jag dra mig mot skolan. Idag blir det att träna ännu mera inför gesällprovet. Det är mindre än två veckor kvar. Helt sinnessjukt. Jag pendlar mellan känslorna: "Det är lugnt, jag fixar detta" och "AAAAH PANIIIIK. Jag kommer aldrig klara det!"
Vi får se hur det går helt enkelt!











PIMP MY JACKET


Köpte detta axelsmycke idag på Monki. Funderar på att köpa ett till att ha på andra axeln. Denna jacka från H&M kommer verkligen att få sig ett ansiktslyft. Funderar på att klä den i leopardmönster också. Typ några partier på ryggen. Jag tror att det kan bli snyggt. Hehe. Perfekt till KISS konserten. Vad tror ni?











TODAY

Idag har jag hunnit med att:

Sola solarium

 

 

Färgat håret!

(Tack Karin!)

 

 

Solat på gården tillsammans med min fina vovve!

 

 

 

Nu blir det plugg! Hörs lite senare!

 

 

 

 

 





EARLY MORNING

Idag går jag frivilligt upp såhär tidigt. Helt sjukt. Iallafall så ska jag åka på skolan och klippa Sofia, sen ska jag träna på gesällprovet. På lunchrasten funderar jag starkt på att åka och sola (solarium) ganska idiotiskt då det är strålande sol ute... Men jag måste få en helkroppsbränna, fort!!!

I eftermiddag har vi egen hårvård på skolan. Dags att bli av med utväxten! Skönt...
Nu åker mina gladiatorsandaler på för första gången detta år. Helt Underbart!


 

 

 








SÄLJES

Balklänning! Helt ny och oanvänd
Kolla in auktionen här












CRASH AND BURN

Plugg, plugg och plugg! Jag är helt full i huvudet. Måste ta en paus!
Det känns som om något är trasigt med min dator.. Den låter jättemycket. Borde flytta om lite bilder innan den ger upp känner jag. Har alltid otur med att hårddisken krashar och varenda gång får jag ångest för att jag inte flyttade om bilderna i tid! Varför lär man sig aldrig?!

Nä nog om detta.
Imorgon ska jag gå på jakt efter en klänning till studentfesten på kvällen! Har ingen aning om vad jag ska ha på mig faktiskt. Jag känner att jag har asmycket utgifter nu i maj och juni.

- Köpa nytt löshår
- Biljetter till Nordic Rock
- Klänning till studentfesten
- Halebop
- Alkohol till studenten
- Kamera
- Solarium
- Hårfärgning
- Fotografering innan balen
- Morsdag present
- Födelsedagspresent
- Tatuering
- Mat
- Hotellrum i Stockholm
- Träningskort


och tusen andra saker!


Ska sälja lite grejer nu så jag får råd att göra allt!
Har ni mycket utgifter nu till sommaren?













SORRY


Godmorgon allihopa!

Tänkte börja med att säga FÖRLÅT för att bloggen har blivit så tråkig på senaste! Just nu är det skolan som kommer i första hand. Sen vill jag hinna träna, umgås med kompisar och Micke och självklart blogga också! Jag vill verkligen göra roliga sminkguider mm. för er. Men tiden räcker inte till! Men nu är det bara två veckor kvar och då har jag slut på skolarbete och gesällprov. Så jag hoppas då att kunna leverera lite roligare inlägg till er! Hoppas att ni förstår!! <3 Ni har säkert också mycket att göra nu innan sommaren?












REED











TIGER

Kikade runt lite på nyheter och då fick jag syn på denna reklambild. Jag tycker den är jättebra. Den är hemsk och vidrig. Det är något jag tror att folks ögon dras till. Oftast ser jag bara bilder på söta djur när vvf annonserar. Men nu fick jag verkligen upp mina ögon.
Jag tror att om de hade mer smärtsamma bilder på lidande djur så skulle nog fler agera. Varför har de inte de?!

 

 

 

 

 

 

 


TIRED

Äntligen har jag slutat jobba!
I morse klev jag upp kl. 8 och körde bil från trehörningen in till stan. Så sjukt jävla trött!
Ni ska få se bilder lite senare från gårdagen!

Ikväll ska jag klippa min kära mormor och även försöka plugga. Har inlämning på fredag och jag har inte ens börjat.
Nu är det bara två veckor kvar till gesällen. Jag tror att jag dör. Är så jävla nervös så det finns inte!!!








WHEN THE SUN GOES DOWN

Ikväll ska jag till trehörningen. Jag, Sara, Micke och Kim ska ha det lite mysigt! Vi ska grilla, spela kubb och basta typ. Man måste ju passa på att vara ute när det är så fint väder! Så, vi får höras imorgon!

 

 







RIGHT NOW



Just nu sitter jag ute på altanen och steker i min nya bikini från Boohoo. Försöker göra lite skolarbete samtidigt somk jag jobbar på brännan!

Är ni ute och solar denna vackra sommardag?












NEW

Okej, Nu har jag ett nytt alternativ till studentklänning... Jag är inte så förtjust vid tanken att flasha brösten på studenten, så nu har jag hittat en från Boohoo med axelband istället.


Så, nu kör vi en gång till. Vilken är snyggast? Höger eller vänster?











HÅRIGT

Puuuh. Nu har det slutat åska och blixtra! Riktigt skönt.
Idag har jag gjort två hårförlängningar, en på Milla och en på Elina.

Dock blev jag väldigt less. Jag åkte upp på rapunzel och bytte tången. Men i slutet på Elinas förlängning så började den också glappa!!! Ska åka upp igen på måndag och ifrågasätta vad det är för skittänger de säljer!


Just nu är jag bara sugen på chips och sånt där äckligt gott. Ikväll blir det "släkten är värst". I love it!



Vad ska ni göra denna fredag?











HOW TO FIX IT

Många har frågat nu på senaste hur jag fixar mitt hår. Och nu ska jag släppa the dirty secret!



Jag använder mig av clip on hair som de flesta säkert vet. Så, jag tänkte först visa hur jag får det lockigt på ett enkelt sätt!



Till löshåret så använder jag mig av fuktgivande produkter. Fuktschampoo från Sebastian och en fuktgivande inpackning från lánza. När du schamponerar ett löshår så får du inte rugga det för mycket. Utan dra bara handen längs efter håret i rätt riktning. Sen låter jag håret ligga med inpackning i sig i ca 5 min.





När jag har sköljt ur inpackningen tillsätter jag glansdroppar från Orofluido. Ni kan läsa mer om mirakeloljan här



Jag lägger ut en handduk på golvet där jag lägger ner löshåret så det får självtorka.



För att få riktigt snygga lockar ser jag till att löshåret följs åt i denna rörelse:


Därefter sprayar jag allt hår med wellas spray från high hair serien


Jag låter håret ligga såhär under natten. Innan jag tar upp det från handduken så sprayar jag det en extra gång.



Nu har håret fått ligga över natten och jag har tagit upp det från handduken. Jag sprayar det igen.


Mitt egna hår är nytvättat och har lockat upp sig naturligt.


Jag använder mig av Lánzas trauma treatment som är en leave in produkt. Den tar jag i när håret är handdukstorkat. Den ger håret glans och vård. Curlboostern sprutar jag också i då håret är blött för att ge lite stadga till mina egna lockar.

 

 

Nu är det dags att sätta i löshåret! Jag tar ut en bena med pinnkammen och tuperar mitt egna hår.




































Sedan fäster jag clip on håret där jag har tuperat.



Jag fortsätter att göra så på samma sätt tills jag fått in allt löshår!


Slutligen så tuperar jag mitt egna hår för att få volym. Därefter spray!



All done!



Innan ni kommenterar:

Jag köper alla mina hårprodukter hos frisören. Jag rekommenderar inte några produkter från H&M, ICA eller liknande, just för att jag inte använder några själv och tycker inte att de är bra! Och ja, det är dyrt att köpa schampo och stylingprodukter hos frisören. Men man får det man betalar för. Dessutom räcker produkterna längre.












SOME PLACE TO HIDE

Inte blev det någon garderobsrensning inte, men jag har fixat lite i mitt rum! Vi har satt upp två hyllor på min vägg. Det känns sjukt bra. Har saknat något där...


KERATINTÅNG

Åh vad less jag blir. Min keratintång har typ gått sönder. Eller den har börjat glappa som fan. Så imorgon bär det av till rapunzel för att fixa en ny.. Det är ju ett års garanti! Blir bara så irriterad för det är verkligen skittänger de ger ut. Alla på skolan glappar och Majas började typ glappa efter en gång. Jag har ändå lyckats ha denna typ 4 gånger iallafall!

 







RED

Om en halvtimme kommer Jenny hit och ska sätta i lite löshår. Kömmer bli feent. Förövrigt är det röd dag idag. Funderar på att göra en feeet garderobrensning sen. Kanske.. ;) ska försöka slänga ut lite kläder på tradera typ! tjäna lite pengar. ;)

vad ska ni göra idag?


 

 







BOOHOO

Idag kom mina kläder från Boohoo. Det gick riktigt fort!!
Allt passade finfint. Dock var den vita klänningen trasig. Så jag funderar på att skicka tillbaka den. Men först får ni se om den duger som studentklänning istället!! ;) Och bikinin var också lite missvisande. Jag trodde den var svart-vit prickig. Men det var guldiga prickar istället. Men lika fint var väl det! :)










WHY DON'T YOU LOVE ME?

Jag blir så himla inspirerad av alla outfits i musikvideon.

Jag känner att jag direkt vill gå och shoppa massa söta klänningar och midjehöga shorts. Och luggen vill ja också kapa av. (Men det ska jag göra efter studenten istället) SJUKT NICE!

Ni måste hålla med mig om att 50-talet och 80-talet har snyggaste kläderna? ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MUST HAVE

Detta är två must haves inför sommaren! Ett par färgglada gladiatorsandaler och ett par kilklackar! Smarrigt!


Nelly och have2have

 

 








KORSFÄST

I norge har man hittat en bäver som blivit korsfäst. En lastbilschaufför hittade bävern vid vägkanten
Ni kan läsa hela artikeln här

Jag vet inte längre. Jag känner mig inte förvånad bara. Jag hoppas verkligen att bävern var död när detta skedde. Annars är det helt fucking sjukt. Undrar om det är någon typ sekt eller något som har offrat bävern, på samma sätt som jesus blev korsfäst.?? Det behöver inte vara en sekt men jag undrar bara varför man gör såhär på ett kors? Det behöver inte vara just ett kors. Jag undrar bara hur man kan ha så lite förstånd i skallen... Och ölburken är ju också fastspikad. Undrar om  personen/personerna gjorde detta när de var fulla eller om de bara försöker håna händelsen? Och om de var fulla så är det inte någon ursäkt heller för den delen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


EXTENSIONS

Idag gjorde jag ju som sagt wefting på Erika. Väldigt annorlunda att jobba på människa till skillnad från en docka! Kunden får assistera med att hålla trådar mm. (Och om man heter Erika får man sy ihop trens också;) Dockan behöver inte hålla i några trådar, utan det går utmärkt att sticka en nål i skallen på dem!

Nu kommer lite före och efterbilder som jag snott från Erikas blogg

Jag hade ingen riktig efterbild. Den sista bilden är hela hennes hår oplattat och ej klippt. Bara isatt. Men färgen blev ju så förbannat bra! Använde mig av två olika färger, nr 18 och nr 60...

 

Vi får se om Erika vill visa någon efterbild vid ett senare tillfälle då de är stylat och klart ;)

 

 

 








BOW


Idag bär jag min gigantiska rosett från Monki. Paljettjackan från Primark är också med. Nu ska jag göra hårförlängning! Kanske gör ett litet videoinlägg eller före och efter bild?? Vi får se om jag kommer ihåg. ;o













10 YEARS

Idag fyller min lilla kille 10 år. Grattis Chivas! Känns som om det var nyss jag gick runt och bar på dig! <33











10/5-2010

Åh. Jag är så trött och utmattad så det finns inte. Ska lägga  mig i sängen och se på tv istället. Imorgon blir det löshår på Erika! Tagga









SICK

Åhh. Jag har blivit sjuk igen. Är tjock i halsen och har ont i bihålorna. Sjukt drygt. Ska äta något sen gå till skolan. Har idrott och sen prov. Så jag ska nog vila på idrotten och göra provet bara. Känns skönt att göra bort det!!


Efter provet så har jag bara en inlämningsuppgift kvar sen äre inte mycket kvar!! :D:D Känns helt sjukt.










EYEBROWS

Här kommer en liten Guide för hur jag brukar göra mina ögonbryn!



Det man brukar göra när man ska få in rätt form på ett ögonbryn är att man lägger en pensel eller något på utsidan av näsvingen. Penseln ska gå rakt upp och där börjar ögonbrynet! (Min pensel är lite sne på bilden, men det är inte så lätt att fota med ena handen och hålla penseln rakt med den andra)

 

 

För att hitta höjden av ögonbrynet så går man utifrån näsvingen igen. Penseln ska gå igenom pupillen för att hitta högsta punkten på ögonbrynet.

 

 

Och när man mäter ut slutet på ögonbrynet låter man penseln gå precis under franskanten där ögat slutar.

 

Nu kan man använda antingen pensel eller penna för att göra sina ögonbryn. Jag har ingen speciell brynfärg, utan jag använder ögonskugga!

 

 

Antingen använder jag mig utav en penna eller snedställd pensel för att skapa linjerna och formen på ögonbrynet. Idag blir det penseln.

 

 

Först målar jag ut själva formen på ögonbrynet. Markerar ut bågen, början och slutet.

 

Sedan byter jag pensel till en lite större och mjukare. Använder fortfarande samma ögonskugga.

 

Med den stora penseln fyller jag i hårstråna vid början av ögonbrynet. Använder man den snedställda penseln till detta blir det ganska kantigt.

Ögonbrynet är nu klart och om man vill kan man fixera det så att det sitter hela dagen. Då tar jag bara lite hårspray och sprutar på mitt finger och "duttar" på ögonbrynet.

 

 

 

Hoppas ni förstod min beskrivning! Kom ihåg att ingenting är rätt eller fel när det gäller smink! Lycka till!












KLICK

Hoppsan. Jag råkade visst...

Boohoo.com













ANSWERS


hur gör du för att få dina ögonbryn så snygga? :)

Jag målar dem med ögonskugga och sedan fixerar jag dem med hårspray ;)


vilka sminkprodukter klarar du dig inte utan?

Tyvärr så är det Make Up Stores cover all mix (tråkigt eftersom de testar på djur), The Body Shops eyeliner och I.D’s foundation


hur får du ditt hår så himla fluffligt?! AVIS!!

Jag tuperar det. När det är nytvättat så använder jag mig av CHALK’s pulver för att få en skitigare effekt och lite motstånd! Ofta har tupering en tendens att ”glida ur” när håret är rent. Sedan fixerar jag det med spray. Just nu har jag wellas ”high hair” ultra strong control.


lockar du ditt hår eller är det naturligt lockigt?

Det är naturligt lockigt =)



Vore kul om du kunde visa steg för steg hur du gör dina sminkningar/frisyrer! :) eller om du kunde skriva vilka sminkprodukter du har använt, på samma sätt som du skriver var dina kläder kommer ifrån. tycker du sminkar så snyggt, vore kul att veta vad du använt för produkter! :)

Jag ska försöka bli bättre på det! Det tar lite tid att göra steg för steg guider, men när tid finns till ska jag försöka göra fler. Jag lovar!

 

Tre saker du inte skulle klara dig utan?

Dator, mobil och hmm.. handväskan typ? Hahahah


- Vad gör du helst en Lördags kväll?

Antingen ligger jag framför tv:n med Micke eller så är jag ute på krogen med brudarna! ;)


- Vad har du för bloggplaner?

Just nu har jag inga bloggplaner. Jag tänkte bara blogga på som vanligt och försöka bli bättre på att göra smink eller hårguider för er. ;) Jag vill blogga för att jag tycker det är roligt och inte för att det skall kännas som ett tvång. Så länge det finns tid över så kommer jag att fortsätta!

 

vad ser du dig själv som om 5 år?

Som frisör hoppas jag! ;D

 

Var köpte du din efaolja och vad betalade du för den? =)

Jag köpte den på frisörskolan och betalade 280kr. Oljan finns bara att köpa hos frisörer som säljer märket Hårologi! =)

 

Hur gör du för att få dina ögonbryn så snygga?

Eftersom jag nu fått denna fråga två gånger så tänkte jag göra en steg för steg guide där jag visar hur jag gör. To be continued…

 

Hur träffades du och din pojkvän?

Haha. Åh, det är så pinsamt så jag vet inte om jag vill svara på det! Hehe, nämen. Vi träffades på apbergets community. (Pinsamt) Det började med att jag såg att han hade besökt min användare. Så då kollade jag in hans, men jag brydde mig inte särskilt för Micke var långhårig på sin användarbild. Och det är inget som jag riktigt tänder på hos en kille. (Oj så ytlig man får vara…) Men efter en månad så gick jag in på hans användare igen och såg att han hade klippt sig!!! :o Så, jag kommenterade bara en bild där jag skrev att han passade mycket bättre i kort hår. Sen fortsatte vi bara att skriva med varandra. Efter några månader så skjutsade Micke hem mig och Pernilla från en konsert. Och sen fortsatte vi att träffas! :)

 

Detta var en av de första bilderna jag möttes av då jag såg Micke för första gången! ;)

 

 

En helt random fråga kanske hehe, men är du make-up artist? =)

Nej, jag är ingen make-up artist. Har endast gått en 50poängskurs på skolan i makeup. =)

 

Har du någon favoritkaraktär i Mumin? :D

Haha, njaa. Var så längesen jag såg mumin så! ;p

 

Min fråga gäller löshår. Jag har tunnt hår och skulle vilja få det tjockare. Och jag funderar på att sätta i löshår, men vilket är bäst och håller längst?

Om du bara vill ha lite tjockare hår så är nog keratin det bästa där man kan välja hur många slingor man vill sätta in. Det är så olika när det gäller leverantörer av löshår. På skolan har vi jobbat mycket med rapunzels löshår. För vissa så har det håret fungerat perfekt. Men jag har även hört många som haft problem med det! Grejen är ju den att allt hår kommer ju faktiskt från olika människor från början. Och alla människor har ju inte samma kvalité på sitt hår. Så egentligen borde det vara skitsvårt för företagen att kunna garantera att ett hår är bra lixom. Om ni förstår hur jag menar. Men sen är ju blonda hår oftast lite skörare än mörka hår då de har fått gå igenom fler behandlingar för att bli blonda.

 

vilken frisyr skulle du rekommendera till tjejer med runt ansikte och breda käkben?

När man ska hitta en bra frisyr till en ansiktsform så strävar man efter att få en oval form på ansiktet. Så på ett runt ansikte är det bra att ha lite mera volym och låta håret täcka lite av kinderna. (Typ klippa etapper eller flika in håret mot ansiktet) Dessutom ska man undvika att klippa lugg eftersom det förminskar ansiktet.

Men man behöver inte försöka dölja sina ansiktsdrag, utan man kan också försöka förstärka dem! Så om du skulle vilja förstärka din runda ansiktsform kan man klippa en kort frisyr, typ page. =)

 

(Lånat bilder från Schwarzkopf.com)

 

 

Hur gör du för att få så fina vågor i ditt hår? =)

Jag antar att det är löshåret som ser så vågit ut. När jag har tvättat mitt löshår så lägger jag bara det på en handduk över natten så det får torka. Så det blir sådär lockigt. Men sen har jag ju självfall i mitt övriga hår. Så jag gör inget speciellt med det!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ENERGETICS

Idag investerade jag dessa gymhandskar på intersport. De kostade 200:- men mor min hade en rabattkupong på 108kr så det blev billigt och bra för min del! Dessutom är de sjukt snygga!













VILKEN?


Här har jag två studentklänningar från style by stars. Dock vet jag inte vilken av dem jag ska välja!

Klänningen till vänster tycker jag är snyggast. Dock är den lite för liten över brösten så de kommer säkerligen falla ut. Dessutom är den ganska kort + att den är lite gulaktig om man jämför med studentmössan.

Klänningen till höger tycker jag är mindre fin. Men den däremot är aningen längre+ att brösten lär sitta där de ska. Dessutom är klänningen kritvit som mössan.

Men ändå så kan jag inte hjälpa att gilla modellen mer på den första klänningen. Vad tycker ni?














FORTET

Här kommer en bildbomb från gårdagen. Först var vi på fortet och härjade. Därefter så gick vi på Olles där resten av kvällen spenderades!


'
Karin är i parningsposition



Klätterpose


Några som ville vara med på bild


Karin och Henke


Fina VS fula



En av de roligaste kvällarna på länge! Tack för den tjejer! <33













LÁNZA


Ska till blablabla nu och hjälpa till inför en frisörvisning by Lánza. Så, jag har inte tid att lägga in gårdagens bilder nu. Ni får se lite senare!! kram











FRIDAY NIGHT

hejhej allihopa! dålig uppdatering som fan. är hemma hos Micke nu och ska sova efter en hejvild dag. Ni får höra mer imorgon! Natti!!










FINALLY FRIDAY!

Äntligen fredag! Egentligen är jag ledig idag, men jag ska faktiskt åka till skolan ändå och träna inför gesällprovet. Ska rulla permanent på mormor, och sen ska jag klippa Nils.
Just nu är min framtid så mycket viktigare än ledighet. Är så nervös inför gesällprovet så det finns inte!!!

Efter jag varit på skolan ska jag åka och träna lite. Ikväll blir det fortet med några bruds från klassen!
Vad ska ni göra denna fredag? =)












FRÅGESTUND

Nu när det har kikat in lite fler besökare tänkte jag att det kunde vara kul med en liten












WHY ME?!!!!!

Hej,

Tyvärr har vi en försening just nu pga hög lagerbelastning.
Produkten du beställt kommer att levereras senare i denna
månaden och vi kommer även att skicka med en GÅVA för det inträffade.

Du får ett mail så fort varan lämnar lagret och ett SMS när paketet går att
hämta ut dagen efter.


Önskar dig en trevlig dag!

Vänliga hälsningar,
Kerstin | Modekungen.se



HUR KAN DETTA HÄNDA MIG TVÅ GÅNGER?! Först hos Nelly och nu hos Modekungen.
Jag blir så förbannad så det finns inte.
Det känns som ett slag i magen! Jag har inte användning av några jävla boots i juni.
För då vill jag springa runt i gladiatorsandaler och inte några tjocka skor. ÅÅÅÅÅH så sur jag blir...
Jag beställde dom fan den 18onde april och nu har det gått snart tre veckor sen dess.
Funderar på att be dem hålla kvar de jävla skorna och skitgåvan och ta tillbaka mina pengar.

Lämna tillbaka eller värt att vänta på?

 

 

 

 

 

 

 

 


BOW

Som ni kanske förstår så har jag dåligt med batteri kvar i kameran. Därför så mycket webcambilder.

 

 

Igår satt jag och gjorde klart min företagspresentation inför idag. Blev äntligen klar. Och när jag skulle skriva ut det, vad händer? Jo, det är INGET bläck i skrivaren. Ironiskt. Så nu måste jag gå till skolan lite tidigare för att skriva ut helvetesarbetet.

Men igår så inveg jag mina träningsgrejer på riktigt. Först gick jag och Karin på ett Body Pump pass följt av ett pass i Body Balance. Snacka om att jag var slut efter det! Men skönt var det. Faktiskt en bra kombination. Först pumpar man upp musklerna och sedan sträcker man ut dem rejält. Har typ ingen träningsvärk idag!

 

 

 








CUPCAKES


Dessa två sötnosar fick följa med mig hem från stan idag. Har länge varit på jakt efter cupcakes burkar sen jag såg de i Stockholm i påsk. Dock har jag inte funnit några som jag tyckt om riktigt mycket än tills nu. Köpte dessa på design butiken för 49:- st. De finns i fler färger också! I burkarna har jag hårklämmor och hårsnoddar. Perfekt!











E.F.A OIL

Idag införskaffade jag mig en liter efa olja! Det var ett bra tag sen jag hade oljan hemma. När jag väl åt den märkte jag tydlig skillnad på hud, hår och naglar.

Denna produkt från Hårologi innehåller en blandning av oljor och vitaminer.
Oljan lindrar besvär som spruckna nagelband, torr hårbotten/hud, eksem, psoriasis mm. Oljan går även att äta för att lindra besvären och då äter man en matsked per dag. Man kan även få en snyggare bränna till sommaren om man smörjer in sig med den efter duschen. ;) Jag rekommenderar inte att äta oljan som den är, utan blanda gärna ut den med fil eller te.


 

 









WEFTING

Idag fick vi lära oss en speciell teknik vid isättning av löshår som kallas wefting. Man tvinnar som ett trådfäste i hårbotten som man sedan syr fast trenset i. Till skillnad från att fläta in löshår så sparar du mer av ditt vanliga hår. När man gör flätor så försvinner som ens eget hår till fästet. (Om ni förstår hur jag menar) Här kommer tre lite dåliga mobilbilder på hur fästet ser ut.

Här är själva trådfästet som man gör mot hårbotten.

 

Nu är löshårstrenset påsytt

 

 

Riktigt rolig teknik som jag gärna skulle jobbat lite mer med då den är rätt ovanlig. Det var svårt att få in vävtekniken från början. Men när man väl kom på hur man skulle gå tillväga var det riktigt lätt. Men nog lär jag behöva träna några gånger till!

 

 






THE ROLLING STONES


Idag blir det hårdträning på gesällmomenten. Ska stå i salongen hela dagen och öva,öva,ÖVA!

Tack för alla fina kommentarer jag fått! Jag har inte haft tid att svara på alla, men jag ska försöka göra det så fort jag kan. Hoppas att några av er stannar kvar på bloggen också! :)

Nu ska jag kila till skolan så att inte Erika hinner före mig som sist.











ROLIGA KVÄLLSNYHETER

Bemöttes av en trevlig syn då jag entrade blogg.se
Jag är ju nämligen med på startsidan! Hehe. Blir alltid lika glad!

Och jag inveg faktiskt mina byxor tidigare idag. Gick en promenad med skön musik och stavar! Haha

 

 







ROCK BY SWEDEN

Just nu vill jag inte ha något hellre än detta dööööööööösnygga halsband.

Det är från Laila Bagges smyckeskollektion Rock By Sweden Åsitas. Kostar 2995:-

SVETTIGT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BOUGHT YESTERDAY


Detta köpte jag alltså igår på stadium. Hittade desvärre inte några handskar som föll mig i smaken. Ska spana någon annanstans efter ett par istället. Nu är jag bara sugen på att inviga byxorna. Dock lär det inte bli någon träning för mig ikväll heller eftersom jag har så ont i huvudet. Kanske tar jag en liten promenad efter middagen. Vi får se.











HEADACHE

Klarade inte av min huvudvärk idag så jag gick hem vid 11. Sen dess har jag legat och sovit. Inga tabletter hjälper. Nu ska jag gå ut och sätta mig på altanen med min vovve ett tag i det fina vädret.










SORAN

Hhaha. Juste, I forgot to tell you... Jag träffade ju Soran Ismail igår på draggen ;) wohooo. (Fyfan vad sliten och skabbig jag var på bilden. Men remember - jag har mens.) Jobbigt att stå med Karin och Karin som är snygga och fräsha. Mästerfotografen är Nina











NEW IN

Igår köpte jag ett nytt hölster till mina saxar. Det gamla var väldigt trasigt och hårigt. Satans äckligt måste jag säga. Det var typ ett helt huvud samlat med hår i det. Dessutom hade saxarna rivit upp innerfodret så saxarna låg och skav mot varandra. Inte så bra. Kommer dock sakna det lite. ;( Gillade att man kunde stänga ihop det som en liten väska. Men det som är så bra med det nya är att man kan öppna upp det under och tömma det på hår. Då slipper man gräva i det för att få ut allt hår.

RIP :(












PERIOD

Usch och fy! Jag har mens och allt som hör till - huvudvärk, magont, uppsvälld, finnig mm. Jag ska lägga mig i sängen nu och se Hollywood fruar och vila lite.













NAILART

Nu är mina naglar fixade btw! Blev ett nytt mönster. Vad tycks?
















MJUKGLASS

Dagen har minst sagt varit väldigt flummig. Vi hade typ en "lektion" sen så åkte jag och Karin till stan för att investera träningsgrejer. Sen åkte vi tillbaka, helt onödigt. För sen gick vi resten av brudar till stan och drack kaffe/åt glass på torget. Idag så åt jag min första mjukglass för i år. Den var verkligen efterlängtad! Blåbär med daim. MUMMAH!














NAILDESIGN SCHOOL

Ska åka iväg nu för att fixa mina naglar innan skolan! ;)

See you later!!














NEEEEEEEEED





Måste köpa lite nya träningskläder/tillbehör. Jag har tappat bort min vattenflaska och jag behöver ett par nya handskar. Har börjat få blåsor i händerna igen. Sjukt jobbigt. Jag kan inte längre dra en resväska utan att få blåsor i händerna! Jag måste dra resväskor med träningsvantar. HAHAHAHAHA det är helt sjukt...













NAIL INSPIRATION

Har precis kommit hem från jobbet! Sitter just nu och filar ner mina naglar rejält. Ska ju på återbesök imorgon och fylla på dem. De har blivit så sjukt långa! Mina naglar under är också jättelånga så jag ska fila ner tipparna till mina egna naglar tror jag. :)

Sitter och försöker leta lite inspiration till nått mönster av nått slag!

 

Vi får se vad det blir! Kanske ballar ur. Haha.

 

 

 








1/5


Nu ska jag och Micke gå en liten promenad. Sen blir det en lugn kväll. Ska upp och jobba imorgon!













TROPICAL


Kvällens makeup!
Jag ska bli bättre på att göra steg för stegs förklaringar, men det tar lite tid som ni kanske förstår! :)













ILLUSIONS OF YOUR FANTASY

Har varit o tränat idag. Funderar om jag ska köpa ett nytt träningskort eller ej. De har ett bra erbjudande nu innan de ska höja priset. Men 3400 känns så jävla saftigt att slänga ut!!! Ångest. Varför ska det vara så dyrt att träna?!!

Igår blev det bara lugnt framför tv:n med Micke. Riktigt skönt. Man blir ju så otaggad när det typ regnar och är snö ute. Vi gick inte ens ut för att se en majbrasa!


Var du på någon majbrasa i år?












RSS 2.0 bloglovinTransan