GÅRDAGENS OUTFIT


Skjorta - weekday, jeans - only, bustier - weekday, boots - henry kole, hårband - h&M










PURPLE AND GREEN

Har varit sjukt less på mitt hår på senaste. Därför har jag satt upp det och satsat på lite roligare smink istället. I förrgår hade jag lite lila makeup och lila hårblomma. Idag är det mer åt det turkos-gröna hållet!










TVÅ COOLA KATTER



Haha omg. Den första katten är verkligen begåvad!









NY HEADER

Har bytt header nu på bloggen. Kände att det var dags efter sisådär ett år nästan. Älskade den gamla, men informationen har uppdaterats och så vidare. Hoppas det är okej att jag har skrivit 20 fastän jag är 19 några dagar till! ;) Tryck på f5 om du ser den gamla designen!


Vad tycker ni om den nya? Krams










30 MARS


Omg. Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt. Ehhhh. Jag fyller 20år på söndag iallafall. Glöm inte att gratta mig då ;) Har bokat en tid för ansiktsbehandling på face. Huden behövs verkligen fräshas upp innan sommaren. hmm.. Nu ska jag jobba.










TOXIC VISION

Hittade denna sköna brud, med typ världens snyggaste kläder, när jag kikade på Audrey Kitchings blogg för ett tag sen. Varför kan inte jag sy för?!!


Spana in eller köp kläderna här.










MY EVERYDAY MAKEUP


Det går lite i olika perioder hur mycket jag sminkar mig till vardags. Just nu är det lite mer än vanligt. Använder mig av två bruna ögonskuggor (old gold och kakaow från MUS) och en vit (01 eyeshimmer från bodyshop). Sen har jag en kajalpenna under nedre fransraden (clinique) och flytande eyeliner på övre (bodyshop). Använder mig också av bodyshops fantastiska mascara (big and curvy)


Endel brukar ifrågasätta varför jag använder produkter från märken som t.ex makeupstore, när jag själv uppmanar folk att handla smink som icket är djurtestat. Anledningen är att dessa produkter inhandlade jag innan jag blev insatt i djurfrågor. Jag ser ingen anledning till att slänga smink som fortfarande funkar bra, bara för att "make a statement".










AMERICANO

Har beställt dessa shorts med amerikanska flaggan från Ebay. Shortsen kommer ursprungligen från Topshop. Jag var lite klumpig då jag beställde dem. Man kunde endast köpa dem på en gång för utsatt pris. Så jag gjorde det. Jag tänkte att 50dollar är ju runt 400kr, så det kändes lagomt. Sen när jag hade betalat och allt var klart, såg jag att de hade dragits över 600kr från mitt konto. Kollade upp shortsen igen och insåg att det var 50pund de kostade. Typiskt mig! Jaja, så länge de passar så är det väl okej. Får verkligen hålla tummarna för det annars måste jag nog sälja dem vidare.










EFTER ÅTTA


Godkväll mina kära. Har precis sett förra veckans Desperate Housewives med mamma eftersom vi missade det då det gick i tisdags. Tänkte inte vara uppe så länge till, utan försöka lägga mig tidigt så jag orkar upp och träna imorgon.









I WISH I HAD...


topshop, weekday, jeffrey campbell, bycelina



Grrr. Detta hade inte varit helt fel!









LIP VOLUME

Här kommer före och efterbilder på lipvolume.

Före


Efter

Har ni provat lip-volume? Vad tycker ni om produkten?









POOR

Då var man 2000kr fattigare då. Har varit o köpt 4 nya stolar till lägenheten. Dessutom har jag köpt två sängar denna månad också. Buhu. Har inget riktigt matbord än dock. Men det löser sig!


Love them! Supersköna och supersnygga.








TRÄNA

Sorry för dålig uppdatering! Men jag behövde lite bloggfri tid.
Igår jobbade jag, sen kikade jag lite på stan. Var med Micke på kvällen och såg film och käkade onyttigt. Idag har jag tränat, varit på strömpilen och lite annat.
Vad har ni gjort i helgen?










DARE TO BE

Tänkte tipsa alla mina bloggläsare om ett superroligt sminkevent som kommer hållas här i Umeå. Kosmetikaföretaget Oriflame har lanserat en ny makeupkollektion som heter "Very Me" som är inriktat till tjejer mellan 18-29år. Den 15-16 April kommer Dare to Be tour till Umeå i MVG-gallerian där man kommer att få testa de nya produkterna, få tips och råd av anställda på Oriflame, bli sminkad av duktiga makeup artister inför helgen med mera. De 100 första besökarna kommer att få spännande goodiebags. Man kommer även kunna delta i utmaningar och tävla om exklusiva kit och festbiljetter!

Och för er som är över 18år så kommer det att hållas ett kvällsevent på fredagen. Information om tid och plats kommer senare.

Visst låter det fantastiskt kul? Nu vet ni vars ni kommer hitta mig 15-16 April iallafall! Och för er som inte bor i Umeå, ni kan läsa mer om turnen på dare-to-be-tour.com. Kanske kommer de till din stad?



Oriflame grundades i Sverige 1967 och har sen dess blivit ett internationellt, direktförsäljande kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder.

Oriflame har ett brett produktutbud av innovativa skönhetsprodukter med inspiration från naturen. Respekt för medmänniskor och natur är en viktig del av Oriflames kultur. Vi stödjer ett flertal välgörenhetsorganisationer världen över och är bland annat medgrundare av World Childhood Foundation.

 

Personligen är det viktigt för mig att veta om deras produkter/ingredienser är testade på djur, så jag skickade ett mail till dem och detta var svaret:

Hej,

Tack för ditt mail!

Vi testar aldrig våra produkter eller våra ingredienser på djur. Vi använder inte heller
fridlysta eller utrotningshotade växter i produktionen. Vi använder heller inte några produkter
som härrör från döda djur i våra kosmetikprodukter. Djurvänliga biprodukter så som bivax,
lanolinderivat och ingredienser med ursprung i mjölkprodukter används men endast i de fall då de
inte vållar djuren i fråga någon skada. Våra accessoarer innehåller inte material från djur som kan
skada djuret i fråga. Detta innebär att vi aldrig använder hud, päls eller fjädrar från djur som
uppfötts för att användas till detta ändamål. De gånger vi använder hår från djur för exempelvis
borsttillverkning tas håret från levande djur utan att orsaka någon som helst skada på djuren



Med vänlig hälsning

Gitte Tappin
Customer Service Assistant



Visst låter det bra? Jag tycker det ska bli jättekul att få prova deras nya produkter. Har tidigare använt deras solpuder som varit fantastiskt! Hoppas ni är lika sugna som jag att få prova nytt fräscht smink till våren!









25/3 - 2011

Förut trodde jag att poker på nätet bara handlade om att ha tur. Men sedan jag läst denna artikel så har jag börjat inse att det kanske handlar lite om taktik och annat.


Jag har nog tidigare tänkt att folk har jävligt tur när de spelar poker på nätet och vinner stora summor pengar. Att de som "jobbar" med att spela poker på nätet, bara är spelberoende och inte jobbar med något annat för att de inte kan få ett jobb överhuvudtaget. Men som jag har börjat inse så krävs det nog att man är väldigt skärpt och påläst för att vara en bra pokerspelare. Jag måste säga att jag är lite avundsjuk på de som gör sig någon vinst med att spela poker på nätet! Själv föredrar jag nog att spela på amatörnivå med riktiga spelkort. Och helst inte satsa några pengar för att vara på den säkra sidan!














LIP VOLUME


Fick hem detta cerat från Style By Tyra igår som alla pratar om. Jag har testat det nu och den boostar faktiskt läpparna enormt! Kanske ska visa före och efterbilder sen!








NEW NAILS

Hann inte uppdatera i morse! Jag snoozade för länge och sen såsade jag på. Insåg kl 9.10 att jag var lite sen till Annie och hade inte käkat frukost ens. Så jag fick springa med min smoothie i handen till Nail Design School. Huvva.
Nu har jag iallafall nya och fina naglar igen!


leo möter fransk manikyr









TURBAN



turban/sjal - fått från nathalie, skjorta - weekday, leggins - rut mfl. skärp - mammas gamla, skor - henry kole


Har känt mig deppig idag. Fick ju veta att vår kära kollega ska sluta, vilket känns jättetråkigt för oss på salongen. Jag säger som Karin, man känner sig som tom! Grattis iallafall till dig Sofia! Önskar dig jätte lycka till! ♥









SNYGG PÅ GYMMET


Lite nya träningsgrejer som jag kommer inviga ikväll på body balancen! :D Det är verkligen så mycket roligare och mer motiverat om man har snygga träningskläder och tillbehör!








HOS TOMAS

Här kommer lite bilder från Tomas visning. Fler bilder kommer upp på Hårizonts blogg sen.











TAR MIN LUGG OCH DRAR


Luggen åkte på idag igen. Nu ska jag sticka iväg!









FULLT UPP

Åhå. Hur ska jag orka upp kl 7 för att träna body balance?! Kanske får träna på min matta här hemma istället. Hehe.
Har suttit uppe och försökt göra en ny header. Tänkte byta ut den gamla nu då jag fyller 20år. Har gjort några exempel nu. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar dem eller ej. Kanske ni ska få vara med och bestämma? Det är ju trots allt ni som ska se den varje dag. (Hehe) Aja, nog om detta!

Imorgon är det en fullspäckad dag med massa roligheter. Ska först upp på Iksu och ha en liten genomgång av Cold Fusion med mina kollegor. Sen åker jag till salongen på stan för att jobba. Sen ska jag på frisyrvisning på kvällen! Det är Thomas som håller i. (Hoppas bara jag hinner)




Anyway, ska tvätta bort sminket nu och sova!









DRESS


Denna klänning köpte jag på rut mfl. i torsdags. Hade den på festen i lördags. Gillade den som tusan! Både snygg till tunna strumpbyxor eller till byxor.









21 MARS

Äntligen är min huvudvärk över. Trodde jag skulle avlida igår.
Kollade förresten in på Tyras blogg och blev superglad när jag såg att en kopia på min avmålning av henne sitter uppe på en vägg.










HOW I MET YOUR MOTHER

Micke visade mig ett roligt klipp med Barney från How I met your mother som jag inte kan sluta titta på! Jag älskar how I met your mother!!! ♥








20

Blev en bloggfri dag igår. Hade fullt upp anyway. Jag och Sara arrangerade en liten födelsedagsfest för oss båda igår. Vi hade hyrt en jättefin lokal i centrala Umeå med biljard, dart och bastu! Utgång blev sen på allstar för min del!


Outfiten igår - klänning från bikbok, skor - jeffrey campbell


Några galna bilder på mig och Sara som vanligt!


Fågeln hittade till sitt bo...



Sen sov jag och Micke på hotell!







SKYLDIG


Hahaha åh! Det är så kul när hunden verkligen vet att den har gjort något som den inte får.







LÖSLUGG

Okej nää, jag har inte färgat luggen blond. Jag har inte ens klippt lugg! Jag färgade min utväxt igår, det var det enda jag gjorde. Men vi har fått in lösluggar på salongen! Sjukt kul och det ser verkligt ut som tusan! Ni får kika in Hårizonts blogg för mer info och så om luggarna. Kommer upp senare idag :)









CHANGE

Kände att det verkligen var dags att göra något drastiskt. Så, idag blev det galet. Klippte lugg och gjorde den blond! Resten av håret är ju svart fortfarande som ni kanske ser, men det är uppsatt! Lite cruella style, but I like it! ;D










ROCKABILLY


Lite rockabillyinspirerat idag för min del. Ska en sväng på stan, köpa en fucking yogamatta och sen se om jag hittar en snygg överdel till på lördag! puss









WHAT IF...

Jag är så extremt dålig på att förklara, men jag ska iallafall försöka uttrycka mina åsikter rätt.

Jag blir så upprörd när jag läser nyheterna. Det är orättvisor i världen. Gaddafi som skjuter sitt egna folk, Berlusconi som har köpt sex av minderåriga, eldstrider i Afgahnistan, någon har mördat sin fru, några rånar en bank och en annan misshandlar sin hund. Varför ska vi människor ställa till med problem när det finns värre problem att oroa sig över?! Alla saker jag nyss tog upp är sånt som vi människor rår över och kan sätta ett stopp för. Det finns andra problem som vi inte kan rå för, räcker inte det? Tillexempel jordbävning och tsunamin i Japan? Att deras kärnkraftverk släpper ut radioaktiva ämnen? Jordbävningen på Haiti? Askmoln? Tsunamin i Thailand 2004? Det är inget vi kan rå för, utan dessa tragedier händer ändå. (kanske skulle vi kunna släppa ut mindre koldioxid men...) Räcker inte det? Nej. Människor ska ändå hålla på att förstöra världen lite till. Jag blir så jävla less. Tänk om alla kunde ta tag i sig själv och göra en förändring hos sig själva? Tänk om alla kunde hjälpas åt att rädda de som har farit illa ut pga. naturkatastrofer? Tänk om...










DESPERATE HOUSEWIVES

Ni glömmer väl inte att Desperate Housewives fortsätter ikväll? Vem tror ni sköt Paul Young?










WELLADAG

Malin från Wella kommer till salongen idag. Ska visa oss lite tekniker mm. Måste sticka! Puss








LÖRDAG

Har lite bilder från i Lördags att visa upp för er. Nu har jag snott dessa från Facebook. Det får duga!


God och glad, kexchoklad!









LARS WINNERBÄCK


Har precis kommit hem från en intern spelning med Lars Winnerbäck. Lagomt mysigt en söndagkväll sådär.








SUNDAY



Sådär. Efter att ha suttit ute på altanen och solat, slappat i min onepiece, tagit en powernap, en dusch och käkat pizza så är jag på G igen! Ska åka o hämta upp Soffe snart så ska vi se på Lars!









PARTY

Snart ska jag och Micke på inflyttningsfest. Har inte varit ute sen 4 december! Känns som att jag gör debut!









FINALLY FRIDAY

Godmorgon! Här sitter jag med smoothie i handen. Är påväg till Iksu. Tänkte hinna med lite träning innan jag börjar jobba. Fick hem mina efterlängtade träningsskor igår. Min mammas kompis var så snäll och köpte dem åt mig i Stockholm och skickade upp! De var slut här i Umeå i min storlek!
De var väldigt billiga, gick på 499:- skorna är väldigt lätta, inte några klumpar. Sen är de precis som jag vill ha dem; svart, rosa och lite vita!









THURSDAY


Har en massa saker att göra innan jobbet! Ska först hem till min kära mormor och lägga håret på henne. Hon fyller år imorgon så då måste hon ju vara fin. Ska ge henne presenter också. Sen ska jag möta upp Sara på stan, vi ska gå och kolla på en grej ba. Sen jobba.
Btw. Laddade ner en uppdatering på min webcam vilket gjorde att jag kunde göra bilderna större. Dock ser mina ögon så roliga ut tycker jag i den större versionen. Typ som att jag har linser eller något!









BLOGGTORKA

Alltså jag fattar inte att jag har så många besökare som jag har. Jag uppdaterar ju så dåligt. Och med ointressanta bilder och inlägg. Bleeeh. Jag har verkligen kommit in i en svacka känner jag. Det känns jobbigt att blogga. Kanske borde ta en liten paus. Det är lite vädret som gör det också. Tråkiga kläder och fy. Nä... Ni får komma med förslag annars ger jag nog upp här...










ROSA HÅR?

Uppdaterade inget när jag kom hem igår. Hade sån fruktansvärd huvudvärk, så jag la mig bara i sängen och slappade. Har fortfarande ont i huvudet för er som ville veta!
På tal om något heeelt annat.
Jag har varit sugen nu på att göra rosa toppar i mitt hår. Men jag fick avslag från mina kollegor. De tyckte att jag skulle göra heeeela håret rosa, ungefär som jag hade förut.
Vad tycker ni?










GOOD GIRL


Ibland blir jag så förvånad över hur duktig jag är! Har varit ute och promenerat på morgonen, sen gick jag förbi min morfar och hälsade på honom ett tag. Ska gå en sväng på stan innan jobbet i hopp om att hitta något åt min mormor som fyller år...








HEAT OF THE MOMENT

Sån fruuuuktansvärd träningsverk jag har alltså! Ni kan nog inte ana!! Igår gjorde det ont när jag bara låg ner och vilade. Då äre fan smärtsamt! Ska gå till jobbet om ett tag. Det är så himla mysigt att gå nu då det är sol ute. Har börjat använda min skinnjacka nu istället. Det blir dock väldigt kallt då man ska hem och det är mörkt och hurvigt.
Jag bjuder inte på någon bild nu, men däremot bjuder jag på en låt som jag har lyssnat väldigt mycket på nu de senaste veckorna.











TRÄNINGSSKOR

Ikväll var jag o tränade body pump. Det var ett bra tag sen jag tränade bodypump just för att jag har tyckt att det har varit dåliga låtar och tråkiga övningar. De skulle tydligen byta program nästa vecka. Typiskt att jag hann med ett sista nu då! haha.
Har varit på jakt efter ett par nya träningsskor. De ska vara ett par som jag kan ha på pass och i gymmet. Typ gå på löpbandet med lite. Någon som har ett tips? Finns ju hur många skor som helst att välja på... Mitt enda krav är att de är i svart och rosa!!! (vitt kan också funka) Haha. Utseendet är viktigt för mig när det gäller skorna. Tycker alla träningsskor är så förbannat fula, så det är viktigt att de ser någorlunda normala ut och matchar mina övriga träningskläder ;)












DR MARTENS


Någon som är sugen på ett par dr. Martens? Säljer nu mina på tradera! Kolla in dem här.









JET - LOOK WHAT YOU'VE DONE










YESTERDAY


byxor - bikbok, skor - henry kole, linne - h&m, kofta - monki, skärp - mammas


Här får ni gårdagens outfit. Har varit lite halvtaskig på att visa dagens outfits på senaste. Har inte haft ork haha!
Nu sticker jag till jobbet.









BODY SHOP


Var ju som sagt o handlade lite grejer igår på bodyshop. Sjukt mycket folk! Det var kö från kassan ända ut, utanför butiken. Hade tänkt prova en annan mascara, men jag tänkte att jag kör på ett säkert kort istället... Alla klubbmedlemmar fick en liten härlig goodiebag med body butter och scrub + ett läppglans. Sen när man handlade för över 450kr så fick man en shower gel med på köpet. Inte så illa faktiskt! ;D









MINA ÄLSKADE LITA!


Självklart var det mina älskade Lita som låg i paketet. Åkte på en tullavgift på 426kr...
TOTALLY WORTH IT!











POSTEN...

...Har hämtat ut ett paket på posten. Ni får se innehållet senare!











TANKAR EFTER KLOCKAN ELVA


Är ytterst tacksam för svar! Godnatt på er!










MAKEUP

Ursäkta för att jag inte uppdaterade imorse! Har varit på jobbet 8-18. Morgonen började på city där jag och Karin visade den fantastiska löshårstekniken för våra kära kollegor. Sen har jag jobbat 10.30 till 18 på shoppen.
Imorgon ska jag på body shop och handla gäääärnet! :D Är ju kundklubbsdag så man måste ju passa på!
Behöver en ny foundation, eyeliner och mascara. Funderar även på att köpa ett nytt löspuder. Det som jag har nu är från MakeUpStore och är lite för gult för min hud. + att burken har gått sönder... + att det börjar bli gammalt!







SLEEVE

Har lyckats lura många idag. Publicerade ett foto av mig på facebook igår med en sleeve på överarmen... Min pappa ringde till min mamma tidigt i morse för att kolla om jag verkligen hade tatuerat mig! Haha. Kul att se hur det ser ut iallafall med en fet tatuering på armen! Vad tycker ni? Dags att sätta lite färg i huden? ;)










COLD


Fortfarande snooooorförkyld. Buhäää. Ska kila på stan en sväng innan jobbet. Är sugen på en skjorta och ett par shorts. Får se om det blir något inköp!









RSS 2.0 bloglovinTransan