30/4

Det blir en lugn kväll ikväll! Orkar inte vädret!!! Det snöade här i morse. Helt sjukt..
Jag och Micke lär dega framför en bra film istället! Haha. Valborg känns sjukt överskattat!


Grattis till Steffie som fyller år idag!



Blir ingen majbrasa för mig ikväll! Tar det nästa år istället.

 

 








ILLEGAL

Läste något helt sjukt nyss. Tydligen är det en film som ska visas på söndag om en hemlig organisation som skjuter och jagar varg.


"I filmen berättar åtta jägare om hur de ingår i ett landsomfattande hemligt nätverk av varghatare. Männen som är anonyma påstår att de hjälps åt att spåra och döda vargar. Tanken är att de ska utrota vargen i Sverige. I SVT-dokumentären berättar männen hur de med gift, fällor och vapen systematiskt dödar det mytomspunna rovdjuret."


Detta är några rader från aftonbladet. Jag tycker det låter helt sjukt. Jag fattar inte hur mycket man kan hata ett djur så pass mycket. Många verkar skeptiska till denna dokumentär och ifrågasätter om det verkligen är troligt. Jag hoppas verkligen att det inte är sant!

 

 









BUUUHUUU


Som tur är så levererar inte boohoo till Sverige. Annars hade jag klickat hem detta för längesen!













NÅGOT ATT LÄNGTA TILL!

Igår fick jag en ny metallkokard till min studentmössa då den förra var trasig. Så jag satte dit den nya och jag kunde ju inte låta bli att ta på mig min älskade studentmössa för en stund... <3


Här kommer en rad bilder som visar olika känslor för studenten. (som jag tror kommer bli)



Ni kan ju själva para ihop dessa uttryck med rätt bild:

"YEYEEEE, JAG ÄR BÄÄÄÄST FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!"
"VAD HÄNDER NU DÅ?!"
"THAT SHIT LOOKS NASTY!"
"SMILE TO THE CAMERA..."
"AAAAAAAAH! JAG HAR TAPPAT MIN STUDENTMÖSSA I EN LERPÖL!"
"NU ORKAR JAG INGE MER FÖR IKVÄLL!"


Den som gissar rätt får en länkning ;) Hahaha!













HERE COMES A REGULAR

Halloj! Här kommer dagens outfit.

tröjan kommer från lindex, linne ginatricot, leggins h&m.

 

 

 

Idag jobbar jag på Iksu, så jag måste åka lite tidigare så jag hinner hitta en bra parkering! ;)

 

 

 

 

 

 


GOODNIGHT

Ett kort kvällsinlägg!

Ikväll har jag avfärgat och omfärgat Mickes syster. Så det blev ett litet projekt!
Tänkte bara säga att jag ska svara på alla kommentarer så fort jag får tid över! =) Blir kanske till helgen men. Haha! Imorgon praktiserar jag uppe på Iksu. Så jag måste lägga mig i tid så jag tar mig upp imorgon!

Natti!












BEIGE

Gick på stan en snabbis på lunchen. Då sprang jag på dessa leggins från H&M. Jag hatar beiget och har sagt att jag aldrig ska bära ett beigt plagg in my life. Det lixom suger ur färgen ur ansiktet på mig. Haha. Men dessa kändes helt okej att bära upp med nån svart tröja. De svarta skinndetaljerna gjorde allt! Lite roligt att ha något ljusare plagg till sommaren... Eller vad tycker ni?












TROUBLE SLEEPING

Shit vad trött jag var i morse! Höll knappt på att ta mig upp ur sängen. Visste knappt vars jag var.


Om en timme ska jag börja praktiken och jag kan tänka mig att det kommer bli fullt upp idag. De har nämligen stängt av vattnet på salongen uppe på iksu, så då flyttas alla kunder ner till stan istället. Men jag gillar att ha fullt upp så det passar perfekt! ;D


Valborg närmar sig med skrämmande steg. And I don't know what to do! Hatar att folk inte kan planera eller bestämma sig för saker i god tid, allt ska bestämmas i sista sekunden. (Kontrollfreak, jag vet)
Buhääää. Vad ska ni göra på valborg?

















DON'T KNOW WHY

Förlåt för urusel uppdatering. Jag slutade jobba kl. 17 och 18.00 satte jag igång att göra en hårförlängning med keratin. Nu ska jag sova för jag dör typ. hehe












IT'S RAINING AND MY HAIR IS A MESS

Dags att börja rulla till praktiken! Det är så kallt ute idag, så jag orkar inte sminka mig helt klart för jag vet att jag kommer börja gråta när jag ska cykla till stan. Haha.

 

 

 







ERIK GRÖNWALL FAILED

Till er alla Erik Grönwall fans där ute som har hört hans nya singel "Crash and Burn"... VISSTE NI ATT DET ÄR EN COVER?

Här är Eriks cover:





Här är Magnus Bäcklunds orginallåt:




Jag tycker det är riktigt synd att Eriks vackra röst går till spillo genom att spela in en lam cover poplåt..



Vad tycker du om Eriks nya singel?














MOTIVATION

Nu har jag slutat för dagen och ätit mig en middag. Egentligen borde jag träna ikväll då jag har tid, men just nu har jag ingen motivation. Kommer typ inte hinna träna nånting denna vecka.

Blir nog att plugga lite ikväll och göra bort företagsintervjun i småföretagande. Då har man en sak mindre att tänka på.



Tänkte bara säga att det var superkul att kolla statistiken idag! Riktigt många besökare och jag hade knappt uppdaterat! Tack allihopa!


Bara därför får ni en liten halvdimmig bild på mig sen förra helgen!















PRACTICAL TRAINING

Idag påbörjar jag min praktikvecka. Detta är sista praktiken innan studenten.
Så, eftersom jag kommer "jobba" heltid så kommer jag inte ha tid att uppdatera lika mycket som ni kanske förstår. :)
Efter 8 timmars jobb är man inte så pigg på att blogga! ;)

Men här får ni iallafall dagens outfitbild.


skjorta - gina tricot, skärp - london, leggins - bikbok















SPETSAD

"En av Spaniens mest kända tjurfäktare är allvarligt skadad. José Tomás, 34, spetsades av tjurens horn vid en tjurfäktning i Mexiko och förlorade litervis med blod." så skriver aftonbladet idag på deras hemsida.

Tyvärr kan jag inte känna något som helst medlidande. Snarare skadeglad. Jag kanske låter sjuk. Men jag blir alltid så upprörd då jag ser filmklipp eller nyhetsartiklar som har med tjurfäktning (och liknande) att göra. Spanjorer har ju tydligen nån slags sjuk kärlek till tjurar. De går verkligen igång på att reta upp dem och tortera dem till döds.

Jag har tidigare skrivit om "Fire Bull" här i bloggen, där man fäster brännbart material på tjurens horn och därefter tänder på. Tjuren springer skräckslagen runt tills den brinner upp. Helt sjukt.

Här blir en matador spetsad av ett horn och det blir världens ruriker. Hur många tjurar har inte blivit spetsade under århundraden och ingen skriver om det?! Nä, det är ju verkligen synd om matadoren. INTE ALLS. Har man gett sig in i leken får man leken tåla.













REA

Jag har lovat Micke att inte shoppa nå mer kläder nu. På ett tag. Men man kan ju önska...















SWIMSUITS

Några badkläder to die for.

Om man ändå vågade ha baddräkt!!!













FATOREXI

Läste precis en ganska intressant artikel på aftonbladet om fatorexi. Detta är alltså motsatsen till anorexi. I spegeln ser du dig själv som smal men i själva verket är du lite överviktig. "I stället för att låtsas äta mycket, som anorektiker ofta gör för att lura omgivningen, så stoppar en person med fatorexi i sig mindre när andra människor är i närheten och äter mer när ingen ser" skriver de på aftonbladet.

 

Egentligen så är det väl en ganska bra sjukdom om man tänker efter! Du äter mycket och mår gott och är hur snygg och smal som helst! Kanske inte lika roligt då man faktiskt får den rätta diagnosen från läkaren... Men dit behöver man ju inte gå! ;D

 

Vad tycker ni?

 








FÖR DJUREN

Inte för att jag är ett så stort fan av körslaget men. Marie Picasso har nu sagt att om de vinner hela skiten ska de skänka 500.000 till Djurens Rätt!
Så jag funderar på att ringa enbart för att pengarna ska gå till djuren!

Såhär skrev Marie:

"Hej kära Djurens Rätt-själar!

Redan när jag var 5 år så började jag rädda myggor ur poolen och jagade möss från katter :) Det är något med djur som jag inte kan förklara. Hela min kropp känner bara en enorm känsla av kärlek och för mig kändes det helt rätt att välja djuren även här i Körslaget !

Jag hoppas innerligt att ni alla fina människor nu går ihop och röstar allt vad ni kan för att vi i Team Picasso - " Den rosa kören från Västeråååås" - ska ta hem detta så att vi med glädje kan ge er en stor check på 500.000 kr.

Om alla ni medlemmar röstar några gånger var så tar vi hem detta !

Jag älskar djur, och jag vet att ni gör det samma. Nu kämpar vi in detta tillsammans. Det är djurens tur nu!

Med värme Marie Picasso"


Rösta på Team Picasso i TV4:s Körslaget (lördag kl. 20). Två program - tre körer - återstår. 500 000 kronor till Djurens Rätt och djuren står på spel.














LADY IN RED


Det känns så himla bra att ha fixat skorna! Jag och Micke ska ju gå klädda i svart och rött var det ju tänkt. Problemet var väl att jag inte hade hittat några röda skor, så därför fick jag panik typ. Men nu har problemet löst sig. Jag ville ju helst ha de som kommer från Bianco, men jag tycker dessa var ganska lika! Det som även var bra var att man kunde ta bort bandet runt vristen (som jag gjort på bilden) Det är därför det sitter en liten flärp i hälen på skon. Sen är rosetten avtagbar den också. Så det är en multifunktionell sko som passar till alla tillfällen! ;D











FINALLY

Hej!

Dålig uppdatering, men jag har jobbat idag!
Sprang en snabbis på stan efteråt och fann äntligen mina balskor. <3<3

Jag har typ letat på varenda internetsida som finns och inga har fallit mig i smaken. Men tänk att de har funnits här i stan hela tiden, utan att jag har vetat om det! Åh, ett problem mindre!
(Ni får se bild sen)


Nu ska jag fixa mig iordning för vi ska ut och äta med släkten då min låtsasfarmor fyller år.











LEOPARD

Ikväll ska jag ut och käka med mina föräldrar på invito. Sen ska jag till Micke. Jag orkade inte fixa håret så därför tog jag på mig dessa killer heels istället för att väga upp! ;)

 








INGEN RUBRIK

Nu är helvetesprovet avklarat!
Jag skrev en krönika om internet dating. Har ingen kommentar. Jag får se hur det gick då jag får tillbaka provet helt enkelt!

Nu ska jag åka till Malin och slinga hennes hår. Hon har nylingen opererat sitt knä så hon är lite handikappad! hehe!











HALLELUJA!

Tagga Svenska nationella nu i 5 timmar!
ELLER INTE!

Wish me good luck!















THE COVE


Älskar att fler och fler kändisar börjar tala för djur. Här ser vi flera välkända ansikten som Ben Stiller, Jennifer Aniston, Courteney Cox mfl. Har tyvärr inte sett filmen än, men jag ska försöka så snart som möjligt. Någon annan som sett the cove?













TRUE LOVE

Igår hämtade jag ut dessa armband på Hallbergs. Jag och Micke beställde efter dem eftersom vi varit tillsammans i ett år nu. Funderar dock om jag ska korta av mitt lite då det är väldigt långt!














TIRED

Hemma från skolan nu. Har ont i magen och huvudet. Funderar på att lägga mig i sängen och se på tv ett tag. Är inte van vid sånna här "långa" skoldagar. Huvva!

 

 


SWING LIFE AWAY

Igår tog jag ett varmt bad innan jag gick och la mig. Det var superhärligt!

 

Nu ska jag dra mig till skolan. Detta är en av de längsta dagarna på schemat. Usch. Man blir fruktansvärt lat då man börjar 11-12 nästan varje morgon. Idag går jag från 8.20 till 15.40. Det är en mardröm! Haha

 

 







HAIR

Idag satt Stephanie hårmodell åt mig. Tränade på att göra uppsättning! Såhär blev resultatet:












PARTHÄÄÄIIAA

Igår så firade jag och Karin att det bara var 50 dagar kvar till studenten! Vi hade verkligen supertrevligt! Istället för träning så unnade vi oss massa chips och alkohol! (är ju som sagt ledig idag så...) Ibland måste man få göra det kände vi. Kan fortfarande inte smälta att det är mindre än 50 dagar kvar. Det är inte ens skoldagar! Det är helgdagar och allt inräknat. Nyss var det 100 dagar sen och det känns som om det vore förra veckan. Jag känner mig både taggad och ledsen på samma gång. Älskar ju min klass så mycket! Men så skönt att slippa skolarbete. Ni kan inte ana!

 

 








TIME, I NEED MORE TIME.


Idag är jag ledig men har ändå fullspeckat schema! Jag ska nu åka och träna på uppsättning på skolan, sen ska jag färga mormors hår, och slinga Saras hår. Ska även försöka hinna med plugg och träning, men nu måste jag prioritera pluggandet eftersom jag har ett feeeeeeeeeett stort prov på fredag. Blä.











LOVE AT FIRST SIGHT

FAAAAN VAD JAG ÄLSKAR MIN STUDENTMÖSSA! Har gått runt i den nu här hemma men var tvungen att lägga undan den tillslut! Helt sinnessjukt.













RIGHT NOW

Just nu sitter jag och taggar studenten något mycket! Det är nämligen bara 50 dagar kvar idag!!! Det är ingenting! Och idag kommer äntligen våra efterlängtade studentmössor! Åh vad jag är taggad.

Imorgon är det dags att hänga upp våran snygga skylt som ska pryda dragonskolans väggar.




Ni får se mer då sen är helt klar!!! ;)














WALLSTICKER

Igår satte jag och mamma upp ett wallstickers på väggen vid trappen. Det blev riktigt snyggt och det är så lätt att göra! Vill man inte ha en spexig tapet så är detta perfekt! Vi köpte detta wallsticker på tradera.













WHAT IF


tröja zara, leggins h&m, skor dinsko, handsmycke rock n' doll



Har inte så mycket mer att säga än att jag är less!!! På allt typ...
Men imorgon är det bara 50 dagar kvar till studenten så jag taggar!!!











GOING IN, GOING OUT!

På typ 12 timmar blev skorna helt slutsålda!

Hoppas det inte blir som då jag beställde från Nelly. Att de inte haft koll på hur många de sålt och sen blir jag utan! :o

 

 









OOPS, I DID IT AGAIN....

KLICK! ...sa det bara.


Tänkte bara säga till alla att nu är Sam Edelmans "Zoe Boot" kopiorna inne på modekungens hemsida. Egentligen skulle de inte ha släppts förrän på tisdag! Det var av en ren slump att jag gick in där och hann raffa åt mig ett par! De finns få exemplar av dem så skynda er att få ett par i just din storlek!

Jag har precis beställt mina i strl. 39! Hoppas att de passar.

 







JUBILEUMSFEST

Här kommer lite bilder från jubileumsfesten!
Under kvällens gång fick vi njuta av två dansnummer och ett liveband!

 

Filmade under ena dansen. Var lite svårt att hänga med med kameran. Och killen med snittarna är bara såååå i vägen. LESS!!

Haha.



Dansörernas makeuper var lite utsvettade efter dansen på kvällen. Men ja, ni ser väl på ett ungefär hur de såg ut!




Hade en riktigt rolig kväll!!! Tjejerna på salongen, ni är bara för bra! Hoppas alla mår fint idag!














MAKEUP

Igår så blev det tyvärr inte så mycket bloggning!
Det beror på att jag nämligen blev inringd av salongen för att jobba. Sofia hade blivit magsjuk och kunde inte jobba. Hon skulle ha sminkat alla modeller inför jubileumsfesten på kvällen, men istället fick jag göra det! Det var superkul, även om det var helt oplanerat och jag var helt oförberedd. Blev riktigt nöjd med flera av sminkningarna. Dock är det väldigt svårt att göra extrema makeuper med mineralsmink. Hade jag haft typ MUS skuggor hade det kunnat bli tio gånger bättre! Mineralskuggor har tyvärr en tendens att rasa och försvinna. De är inte lika pigmentrika.

Dock tog jag inga bilder på sminkningarna när de just var klara, utan jag tog de senare på kvällen då dansarna hade dansat och svettats ut sminket lite. Men ni får se det senare idag.

Men jag ska inte göra er besvikna, utan här kommer min makeup jag hade igår.

 

 

 

 

 

 

 

 


ROCK AWAY!

Nu är jag och Sara klara inför kvällens festligheter! Salongen firar nämligen 25 år ikväll!

Skriver mer sen. HEHE. PÖSS

 

 

 








HAIRCOLOR

Ursäkta för trista webcambilder hela tiden! Men jag har så fullt upp bara. Idag har jag och Sara färgat varandras hår. Min färg hade släppt rejält och den skiftade i rosa och grönt. Men nu är det fixat inför festen imorgon! Dessutom fick vi klippa igenom det lite. Superskönt.

 

Lämnade in min fotobok idag och fick bra respons! Hoppas jag får MVG annars kommer det kännas lite onödigt att ha betalat 500spänn för den! Haha.

 







FINALLY

Dålig uppdatering idag, men det beror på att jag har ÄNTLIGEN skrivit klart min projektrapport till projektarbetet! Imorgon ska jag lämna in skiten så slipper jag tänka mer på det ever! Så jävla skönt.

 

 








WHERE ARE YOU STUDENTMÖSSA?



Det känns som om alla skolor har fått sina mössor utom draggen?! Har de försvunnit i ombyggnationen eller vart är de?














IMMORTAL


Iag vågar jag mig på mitt rosa läppstift första gången sen jag blev brunett. Jag älskar knalliga läppar! Önskar att det vore fler dödliga människor som vågade ha på sig färgstarka läppstift för det är ju så himla snyggt!












9 LIVES

Jag slutar nog aldrig förvånas över hur sjuka vissa människor är. Varje dag jag läser aftonbladet läser jag nya fall om djurplågeri.
Som idag, denna katt blev skjuten med ett luftgevär 9 gånger. Och för de som har skjutit med ett luftgevär vet att man måste ladda om det efter varje skott. Så troligen har någon hållit fast katten under tiden. För en normal reaktion hade ju varit att den sprungit iväg, right?
Men som tur är så överlevde katten och djurplågaren är på fri fot.

Och Micke tipsade mig om ett annat fall av djurplågeri som har skett där fyra killar har tänt eld på levande kaniner, sparkat, trampat och kastat dem, samt använt dem för att hetsa en kamphund för att bli mer aggressiv. Hunden slet den levande kaninen i stycken. Bild och - filmbevis har hittats och ändå nekar killarna brottet. Under tiden de har plågat djuren så har de stått och hånskrattat vid sidan om.


Jag fattar inte hur vi kan ha så jävla lama straff för djurplågeri i Sverige?! Vi ska ändå vara ett av de mest djurvänliga länderna i världen, men ändå tillåter vi människor att ha sex med djur. Helt sjukt. Om man hånskrattar när man tänder på en levande kanin så är det bara ett bevis på hur lite känsla man har till liv överhuvudtaget!!! De som inte kan visa empati till andra levande individer borde sitta inspärrade på psyket.


Håller ni med mig?



Här är filmen där männen bränner upp och plågar kaninen till döds.
Enjoy!













BODY BALANCE

Snart ska jag åka och skämma ut mig lite på ännu ett body balance pass. Jag vet inte varför jag fortsätter åka, för jag verkligen hatar det just för att jag är så förbannat osmidig! Men på något sätt så känns det bra när man gör det. Ja, ni kanske förstår. Det känns bra för kroppen, men inte för självförtroendet! Haha

 






VETT OCH ETIKETT

Med balbiljetterna fick man ett litet häfte där det stod bla. meny och små vett och etikettregler till kvällen. Tyckte det var lite roligt! Vi verkar få god mat iallafall!














BYEBYE

gif maker

 

Nu ska jag kila till skolan! Ha det gött!




 







TICKET


Yes. Ett problem mindre att tänka på! Jag var så rädd att jag inte skulle få någon biljett då det bara släpps ca tusen biljetter och hela Umeå Kommun ska dela på dem. Det är ganska många 91:or som går ut detta år så. Hade varit jobbigt om man inte hade fått någon biljett då man har köpt balklänning o allt redan! ;) Vi var där bland de första 20. Sen öste det bara in folk. Det var minst hundra pers i kö när vi gick! Nu är jag sjukt taggad!












DOGS MUST BE CARRIED

Detta foto sitter nu i min vackra ram från Urban Outfitters. I LOVE IT! Det är så jävla klockrent! Det är egentligen ett vykort som vi köpte i London. Men det är för bra för att skicka iväg!

 

 

 

 









OSS EMELLAN

Okej, nu kommer jag låta som värsta bitchen typ. Haha, nämen. Ni som ställer frågor till mig, det är jätteroligt men vill ni ha svar så får ni sluta skriva er som anonyma! Det är många frågor som jag gärna vill ge er svar på, men jag orkar inte ta upp frågorna i bloggen varenda gång! Lämna eran mailadress om ni inte har någon blogg så kan jag slänga iväg ett mail istället.


Några heta frågor just nu:

Vars gör du dina naglar?
På Nail design school

Vad kostade dina naglar att göra?

De kostade 795:- sen kostar påfyllning 450:-

Vars har du köpt din skinnjacka?

På JC här i Umeå för snart två år sedan

Vad kostade den trensparenta skjortan?

199:-

Finns den trensparenta skjortan på h&m's hemsida?
Jag har ingen aning, kolla själv! =)



Så! Nu slipper jag gå runt och ha ångest för att jag inte svarar på vissas frågor!












PHOTO'S

Det var en sugen Erika som ville se min fotobok, så jag tänkte visa den för er!


Ja, boken är ca 40 sidor. Så jag orkar inte visa hela! Detta är alltså mitt projektarbete som jag har gjort. Jag visar bilder från att jag har övat på dockor, modeller mm. inför gesällprovet. Boken kostade 488kr att framkalla. Dyrt som fan, men det är riktigt kul att ha sen! (Men får jag inte MVG kommer jag bryta ihop) ;)














YOU NEVER RETURNED THAT CALL


hatt-bikbok, klänning-h&m, skärp-london











TIME CAN DO SO MUCH

Nu känner jag att tiden är knapp. 1000 saker att göra och vars finns tiden till det?! Jag har ingen aning. Min fotobok kom fram idag. Skönt. Då var projektarbetet klart iallafall!

Nä nu ska jag plugga på svenska nationella!











GOT NOTHING TO SAY


Har precis kommit hem från en promenad med Nina och snart ska jag klippa Carro! Jag har insett att jag måste färga håret. Det skiftar i grönt och rosa. Inte så snyggt! Dessutom måste det klippas, BIG TIME! Det ser ut som svinto. Idag trodde tjejerna i klassen att jag visade en bit av löshåret när jag egentligen höll upp en bit av mitt egna! Då äre fan illa.













LOVE

Kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar min leopardmönstrade skjorta från Weekday! Direkt jag såg den så var jag bara tvungen att köpa den. Den var värd varenda krona!


Skjorta-Weekday, Bustier-Weekday, Leggins-Bikbok














WALKIN IN SUNSHINE

Haha, jag ser helt uppstoppad ut! Hade en fet tjocktröja under jackan + den där stora halsduken! Och Micke är snygg som vanligt. Orkar inte med honom! Hahaha!

Detta var vid kvart över sju ikväll. Riktigt härligt väder!

 

 

 

 

 

 

 

 


18.45

Klockan är kvart i sju på kvällen och det är strålande sol ute fortfarande! Helt underbart. Micke är nu påväg hit för att gå en promenad. Man måste ju passa på. Det är en sak jag verkligen älskar med norrland och det är när det blir vår ute! Jag tror inte att ni i södra Sverige förstår hur det känns då man går från att ha mörkt från klockan 15-08 varje dag, till att ha ljust från 05-02! På sommaren är det mörkt två timmar på dygnet. Jag är allvarlig! Vid den här tiden på året så ser man att det faktiskt bor människor här. Norrlänningar är som björnar. När det blir vinter går vi i ide och stannar inne hela vintern. Men på våren så börjar vi smyga oss ut i det fina vädret! Det finns nog inget härligare än norrländska somrar!









JUNGLE OF HAIR


Dessa hårhattar är gjorda av en japansk konstnär vid namn Nagi Noda. Jag tycker de är helt otroliga! Att man kan göra så mycket vackert med hår är helt obegripligt!



Vilken av hattarna tycker du var läckrast?













DOCTOR, DOCTOR! I'M HURT!

Jahapp. Där rök en nagel.

Jag skulle spika ihop en möbel. Sen siktade jag snett med hammaren och träffade prick på nageln istället. FAN!
Måste ringa och boka akuttid imorgon! RIP<3

Syns kanske inte så bra, men det är en spricka genom hela nageln.












EFTERLYSES!

Någon som har ett par av denna sko i rött strl 39, och kan tänka sig att sälja?

 

 







MUST HAVE


SÅÅÅ MYCKET KÄRLEK. Jag måste ha kopiorna av Sam Edelmans Zoe Boot. Det är nästan så att jag tycker kopiorna är snyggare! De har inte kommit in i butik än. Undrar vad de kommer kosta!!




Mart Kate Olsen har ett par zoe boots och de klär henne finfint!!!

 

 

Vad tycker du om skorna? Hot or not?

 

 

 









ROCK N ROLL

Tänkte bjuda på en till spellista till lördagskvällen. Här hittar du de skönaste rocklåtarna enligt mig!

Lyssna och njut!












PUFF


Dags att åka till jobbet! Jag har min nya puffärmade jacka idag. I like it!











DEKLARERA

Nu har jag deklarerat. Jättesmidigt att göra det på internet faktiskt. Tar bara tre minuter typ!

Måste tyvärr betala restskatt i år. 33kr. No big deal, men det var ju roligare förra året då jag fick igen typ 600kr. Egentligen ska man betala extra mycket skatt så får man igen en liten bonus. Det är alltid roligt!

 

Har ni deklarerat än?

 

 

 









I FORGOT

Jag glömde ju visa er min försenade födelsedagspresent från Micke! Haha, sötnosen hade verkligen lagt ner tid på att slå in mitt paket. Han hade satt på (fusk)skinntyg på locket och prytt med hjärtan! Som jag gillar det!


Äntligen är den min! Leopardklockan från modekungen! I LOOOVE IT!












RED AND BLACK


Vi hade en riktigt mysig kväll på red and black! Härlig lokal och allt. Hit kommer vi nog fler gånger! Det blev ett riktigt lyckat ettårsfirande <3










OUTFIT OF YESTERDAY


jacka-fjällräven, trensparent skjorta-h&m, bustier-weekday, sjal-h&m, leggins-bikbok, skor-dna.


Fick en fjällrävenjacka av mamma igår! Den är second hand, men känns som ny! Ännu ett fynd på tradera!
Brukar inte gilla att köpa second hand. Jag vet inte riktigt men jag har nån typ underliggande fobi mot att använda saker som någon annan tidigare haft. Inbillar mig alltid att nån har svettat ner det och snuskat i sina kläder. Haha!










ANSWERS

Hallåj. Jag har inte riktigt orkat ta itu med alla kommentarer sen jag kommit hem från Stockholm. Ska försöka besvara dem så fort jag kan! Men jag ser att två frågor har kommit flera gånger som jag tänkte besvara här.


Den trensparenta svarta skjortan köpte jag på H&M för 199:-


och här är en närbild på den svarta "klänningen".


Jag vet inte riktigt om jag ska behålla klänningen. Den känns inte riktigt som jag. Men jag får se. Som tur är finns ju H&M också i Umeå. ;)
Vad tycker ni? Lämna tillbaka eller behålla?













SUPERPRINSEN AVSLÖJAR BLOGGPRINSESSORNA

HAHAHAHHA! Har ni sett denna film på sveriges största bloggerskor? Så jävla klockrent! Kissies bröst och läppar är ju oslagbara! Tycker att alla tecknade figurer är väldigt lika! Vad tycker du?

 

 

 

 

 

 

 

 


ONE LOVE

Som ni vet så firar ju jag och Micke ett år ikväll. Vi har haft en riktigt mysig kväll på red and black. Ni får se bilder imorgon. Nu ska vi mysa! ;)

Red and Black

 

 






SMINKSMART.SE

Har ju inte riktigt haft tid att svara på kommentarer då jag varit i Stockholm. Men jag såg denna kommentar och tänkte att jag skulle besvara den här i bloggen.



Jag var också väldigt skeptisk till Body Shops produkter förr eftersom de ägs av L'Oreal. Men jag har ju som jag tidigare nämt varit i kontakt med the Body Shops ägare här i Umeå. Har stått och pratat ca en halvtimme om just detta. Ni kan läsa om det här. Hon förklarade för mig att Body Shop är bara dotterbolag och har egentligen ingenting att göra med att L'Oreal testar på djur. Body Shops produkter testas inte på djur i något steg i framställningen. Dessutom är alla behållare mm gjorda på återvunnet material. Superbra!

Hon berättade att så fort Body Shop vill tillverka en ny produkt så ger L'Oreal dem pengar att utveckla den mm. Och L'Oreal har mer och mer börjat ta efter Body Shop. Så de försöker minska djurtester och sådant. Anledningen till att L'Oreal köpte Body Shop var just för att de inte hade något djurvänligt företag i deras koncern. För dem var det viktigt att ligga steget före i utveckligen då det gällde miljö och djurvänliga produkter.

Djurens rätt har nu skapat en hemsida som heter sminksmart.se där man kan hitta olika kosmetikaföretag som inte testar sina produkter på djur. Där tar de också upp samma fråga om body shop som ni kan läsa här.

Och jag gillar ju PETA, men deras sökmotor är tyvärr inte lika bra som djurens rätts. För att hamna på listan som djurvänligt företag så måste de sätta ett datum då de aldrig mer får använda testade ingredienser och produkter.
De företag som PETA har på sin hemsida kan säga att de inte testar på djur just nu, men om nått år igen kan de använda djurtestade ingredienser.
Så, det är väl skillnaden!


Så, nu håller jag på att byta ut mitt smink successivt till Body Shops produkter. Det är klar att man kan aldrig vara 110% säker som konsument. Det är alltid bra att ifrågasätta saker. Men jag tror att det är bättre att jag väljer att köpa saker från Body Shop som står för att vara djur - och miljövänligt, än att köpa från något annat.










MAKEUP RÅDGIVNING

Idag var jag på makeuprådgivning på the Body Shop. Man fick en gratis då man blev medlem. Måste säga att jag är smått missnöjd. Sa till innan att jag gått en 50 poängskurs i makeup och att jag brukar sminka mig mycket till vardags. Så jag gav tjejen fria händer. Eftersom jag och Micke firar ett år ikväll tänkte jag att det kunde vara kul att bli fin inför kvällen.

Den här sminkningen kändes alldeles för mesig för min smak. Jag känner mig som om jag vore 12år igen typ. En sak som jag aldrig klarar av är när någon annan fixar mina ögonbryn. Jag vet att många tycker att mina ögonbryn ser skarpa och onaturliga ut, men jag ser så ledsen ut om jag målar dem annorlunda. Ni ska få se nån gång. Ögonbrynen gör mer än själva sminket för min del.

 

Vad tycker ni? Fin eller tråkig makeup?

 

 






SHOPPING I STOCKHOLM


Okej.. Jag är typ värre än Päivi i hollywoodfruar snart. Köper fan allt i leopard!! Haha, men i like it.
Detta har jag köpt:

Översta bilden:

Svart Tunika från H&M
Trensparent leopardskjorta från Weekday
Cykelbyxor i spets, H&M
Leopardmönstrad sjal, H&M
Tavelram från Urban Outfitters

Mellersta bilden:
Hatt - Bikbok
Klänning från H&M
Trensparent skjorta från H&M
Hårband i zebra och leopard från H&M


Nedersta bilden:

Kavaj med puffärmar från Gina Tricot
Skosmycken från H&M
Cykelbyxor svarta och leopardmönstrade från Bikbok
Vit trensparent blus från Gina Tricot
Bustier från Weekday


+ Så har jag köpt läppcerat, en till t-shirt och ett par örhängen!


Som sagt så är det typiskt mig att bara hitta kläder på kedjor som vi har här i Umeå. Dock har vi ju inte H&M trend här. Och mycket av kläderna har inte hunnit komma upp än så. ;) Köpte tre par cykelbyxor till sommaren. Det känns så himla rätt att bära under typ en tunika eller till ett par jeansshorts eller liknande.














PROVRÖRSKÖTT?

Läste en intressant artikel idag på Aftonbladet om hur man i framtiden kanske kommer kunna odla kött i provrör. Tydligen pågår forskning i både Sverige och resten av världen. Detta är alltså inte någon vegovariant gjord av grönsaker, utan kött som vuxit i en näringslösning.

Man tar några muskelceller från ett djur och låter dem fortplanta sig i en näringslösning som innehåller socker och fettsyror. Det känns kanske lite konstigt, men det är inget farligt eller konstgjort ämne utan exakt samma muskelceller som du redan äter. Tydligen skulle bara några celler räcka för att kunna odla kött till hela världens befolkning i ett år. På detta sätt skulle världssvälten lösas. Det skulle även vara miljövänligt eftersom ingen mer regnskog skulle behöva skövlas för att tillverka foder eller låta djuren beta.

Men tydligen så föredrar vi svenskar ändå att äta kött på det sätt som det framställs idag. 66% röstade nej på aftonbladets hemsida där man frågade om man kunde tänka sig att äta provrörskött. Frågan är bara varför?!

"Föredrar vi den i dag rätt absurda uppfödningen där vi proppar i djuren 16 kilo mat för att till slut få ut ett kilo kött? Och inte – hur gärna vi än vill – särskilt djurvänligt, heller.

Köttodlingen skulle ju också kunna inriktas på den typ av kött vi så tydligt föredrar: biff, filé, skinka och entrecôte. Då slapp vi föda upp en ko eller gris och ta de fina delarna och rata resten, vilket ju är ännu obegripligare än att odla biff i provrör."

 

Vad tycker du?

 



HOME SWEET HOME

Borta bra men hemma bäst! Så är det.
Ikväll myser jag bara på med Micke. Det var så längesen vi träffades känns det som. Hade ju tänkt visa er vad jag köpt, men min väska är inte hemma än.. Så det blir ett problem! ;)
Ikväll kollar vi på Anna Anka söker assistent och efterlyst.
Imorgon firar vi ett år. Helt sjukt! Känns som om det var nyss vi träffades. Men så är inte fallet.

Kan inte fatta att det är ett år sedan! <3

 

 







AIRPORT

Nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få åka hem till kära Umeå.
Hoppas att flyget går i rätt tid och allt. På senaste har jag varit med om att flygen blir inställda väldigt ofta. Sjukt drygt.
Stockholm är trevligt, men det ska ändå bli skönt att komma hem. Jag har shoppat så mycket fint som jag ska visa sen!

Planet går om en timme, men jag ska snart gå till gaten så jag kan stiga ombord.











HOME

Nu ska vi strax åka hemåt. Jag ska åka flyg som tur är. Hatar att bila.
Hörs senare. Ciao!










10-18

Fyfan så trött jag är. Idag har vi shoppat från 10-18. Konstant.
Typiskt mig att bara hitta kläder på vanliga affärer som vi har i Umeå. Hittade inte något snyggt på varken Zara eller Topshop. Iallafall inget jag hade råd med. Men men, jag är väldigt nöjd ändå!! =)










ABSOLUT ICEBAR STOCKHOLM

Igår var vi på Stockholms ice bar med min släkt. De tyckte det var skitcoolt att allt var gjort utav is. Och igår så snöade det här i Stockholm. Det tyckte dem också om. Min kusin har aldrig sett att det snöar förr, så hon tyckte det var jättekul att det snöade på henne. Ganska roligt hur det kan vara. Vi som bor här i Sverige hatar ju typ snö. Särskilt efter denna vinter..
Nåja, här kommer lite bilder från Stockholm Icebar. Man fick ett glas vodka när man kom in, och själva glaset var gjort utav is också. Sen fick man ta på sig en ful jacka så man såg ut som en eskimå typ.










GOT THIS

Idag har jag köpt lite kläder. Men bara lite. Syns kanske inte så bra på bilden, men det är en klänning, en t-shirt och en annan överdel. Sen fick jag ett par heels från min faster. Check it out!











STOCKHOLM

Nu har jag och min kusin kommit tillbaka till hotellet efter en halv dags shopping. Först gick vi och kikade i stan. Sen följde vi med min pappa till nån jävla outlet i barkarby. Ångrar som fan att jag gjorde det för jag hittade nada. Bara fula märkeskläder. Blä.
Det enda som jag hittade var ett par skor. Dem köpt min söta faster till mig som en försenad födelsedagspresent. Ni får se bild på dem sen. Nu tror jag att vi ska sova lite siesta eller någe. Är sjukt trött!












SUITCASE


Nu håller jag på att packa väskan för fullt! Jag vill som inte packa för mycket eftersom vi inte ska vara borta så länge och för att jag hade tänkt shoppa lite. Men samtidigt så vill jag ju inte riskera att jag inte hittar något att köpa! Alltid så svårt det där. Jag ska försöka uppdatera lite från Stockholm, men ja. Ni vet ju hur det kan bli.

Men nu - Dop.
Min systerdotter ska döpas först, sen kastar vi oss i bilen och kör mot huvudstaden! Puss!!












YESTERDAY

Såhär såg min kväll ut igår.


Jag inveg min skinnjacka igår. Nu känns det verkligen som om sommaren är påväg!

Åt middag på Eastern Palace

Åkte och Bowlade med Micke, hans syster Veronica och hennes kille David.


Det blev en lugn och trevlig kväll! Tack för alla fina kommentarer!! Ni är så gulliga!











EASTERN PALACE



Ikväll gick jag och Micke ut och åt middag på Eastern Palace.
Såhär ser kvällens outfit ut:






Klänning - Tradera
Jacka - Rock n' blue
Leggins - Gina Tricot
Skor - Din sko







Planerna är att vi ska åka och Bowla senare ikväll. För imorgon ska jag på dop och då är man inte så taggad på att vara bakis. Sen ska vi ju bila ner till stockholm så! Blir en lugn födelsedag för mig. Dessutom så festade vi ju i torsdags! ;)














PRESENTS

Här är lite bilder från min födelsedag:

Detta var lite saker som jag fick i present: pengar, presentkort, parfym, leopardpläd, träningskläder, new moon, luftslottet som sprängdes, produkter från Body Shop, sprit, och det bästa av allt - mitt gesällprov betalt!!!

Nu slipper jag bekymra mig över det. Gesällprovet kostar 4000:- att göra. Och det är ju inte direkt några pengar man bara har. Jag har nog mycket att betala innan studenten och balen!

 











HAPPY BIRTHDAY

Grattis till mig själv på födelsedagen! Och grattis till Lisa som fyller 20år idag också! På självaste påskafton...

 

Ibland kan jag känna att jag inte vill bli så mycket äldre än såhär. 20år räcker. Jag börjar känna mig gammal. Nu är det inte många år kvar tills jag får min första rynka och gråa hårstrån. Snacka om ångest! Jag funderar på att köpa en såndär bok; 101 saker att göra innan du dör. Eller nått. Så man inte tittar tillbaka på sitt liv när man är typ 70 och ångrar att man inte gjorde vissa saker när man väl kunde! Nu låter det säkert som om jag fyller typ 30år. Men jag fyller faktiskt bara 19... Finns det något som kallas 20års kris? För jag tror att jag kommer få det... Några dagar innan jag fyllde 18år förra året så fick jag ett Oranget brev adresserat till mig. Ni som har fått det vet säkert hur det känns. Jag började grina, och fick ångest och tänkte att nu var det kört. Jag ville inte bli myndig! Tanken av att jag håller på att pensionspara redan nu fick mig att må illa! Nu är det bara 46 år kvar innan jag går i pension. Helt sjukt.

 

Någon som känner samma ångest som jag för att åldras?

 









REMEMBER ME


Ikväll tog äntligen jag och Micke oss iväg på filmen remember me.
Jag tycker den var bra. Det var väldigt chockande i slutet, eftersom det var så oförutsägbart! Man visste inte riktigt vad som hände. Och det kändes bara så fel att det skulle sluta som det gjorde. Men samtidigt tycker jag det var bra att det kom så plötsligt. För det är ju faktiskt så det är här i livet. Man kan inte alltid se vad som kommer att hända. Ni som har sett filmen, kanske känner som jag, att man fick en bra inblick i hur kanske någons liv såg ut innan och hur det påverkade nära och kära i efterhand. För det som hände år 2001 känns så overkligt för mig. Och säkert för många andra.


Du som har sett filmen. Vad tyckte du om filmen och slutet?










PALJETTPARTY!

Här kommer bilderna från min födelsedagsfest och Over and Out!











SEQUINS

Igår var ju temat på partyt paljetter. Så jag tänkte visa er hur jag såg ut!

Paljettshorts från H&M, Tröja från Lindex, skor från Nelly.










APRIL APRIL

Lyckades du lura någon igår?
Det gjorde jag!

Vi hade planerat i nästan en månad att vi skulle på Studentfesten och att vi skulle förfesta hos mig innan. Jag hade bett mina föräldrar att gå ut och äta middag så vi kunde ha huset för oss själva. Biljetter, dricka och mat var klart och alla var astaggade.
Men jag kunde ju inte motstå frestelsen att lura tjejerna att festen skulle bli inställd. Så, jag skickade sms till alla som skulle komma och skrev: "Hej. Kan vi vara hos någon annanän mig? Mina föräldrar bestämde sig för att stanna hemma ikväll. "
Jag lyckades lura alla. Fick tillbaka flera sms som: "Vaaa? nej vi kan inte vara hos mig. Vad ska vi göra nu?!" Paniken bröt ut. Hemma satt jag och asgarvade för mig själv. Fan så sura alla blev när de tillslut insåg att det faktiskt bara var ett aprilskämt. Hahahah.








CAR EMERGENCY KIT

Haha, titta vad jag fick av tjejerna igår!
Ett car emergency kit! Det innehöll; kniv, måttband, ficklampa, isskrapa och startkablar. Kommer säkert få användning av startkablarna någon dag då mammas bilbatteri är lite dåligt!












GALET

Hade sjukt trevligt med brudarna igår! Tack för en superrolig kväll!
Bilder kommer inom kort.











DAGENS INKÖP

Idag storshoppade jag på Body Shop. En eyeliner, ögonkräm, mascara och bodybutter fick följa med mig hem. Det blev 240:- för hela kalaset! Inte så dumt. Mascaran gick bara på en hundralapp om man är medlem. Jag fick ju 100kr i födelsedagspresent av Body Shop, så mascaran blev som gratis! Dessutom hade jag en kupong, "köp tre, betala för två". Det lönar sig att bli medlem på Body Shop! ;)











COME ON FEEL THE NOIZE

Yeeees. Igår gjorde jag klart mitt projektarbete. Så himla skönt. Nu slipper jag tänka mer på det! Istället får jag jobba på med projektrapporten.

Nu ska jag och Karin åka och träna, sen ska vi sola lite. Vi är så bleka så det är inte klokt!
Ska försöka hinna en sväng på stan också. Hade velat köpa lite smink på Body Shop och lite annat. Men vi får se om jag hinner. Det är ju studentfest ikväll på Äpplet. Kommer bli kung!!!!












RSS 2.0 bloglovinTransan