TRÄNA


Har precis kommit hem från ett träningspass. Skönt att köra ut sig sent på kvällen så man lyckas somna! Var tvungen att åka förbi hemmakväll och köpa med mig lite pez hem. Har blivit beroende av pez sen i helgen känner jag!
Anyway. jag öppnade mitt nya bodybutter och showergel med wild cherry doft nu när jag skulle duscha. Underbart. Älskar alla body shops body butter. De luktar så himla gott!












DET FINNS INGET DÅLIGT VÄDER, BARA DÅLIGA KLÄDER!

Ja, ungefär såhär går jag klädd numera då jag går till och från jobbet. Som en eskimå. Eller nått.. Det krävs att ha varma kläder och skor när det är sisådär 16 minus ute! Älskar min pälsmössa med öron från London! Den är så varm och skön. Det fanns jättemånga mössor i london med öron i olika varianter. Har inte sett någon i Umeå än, så det är lite kul att vara ensam om den! Har nog inte visat er min pandamössa på. Ni ska få se den också! ;D










ÅHLENS


Sprang på stan en sväng efter jobbet i lördags och kom hem med detta. En superskön tunika, ett par skor och två träningslinnen. Hade två stycken rabattkuponger med 20% rabatt så det blev lite billigare! Allt kommer från Åhlens.











ARE THEY FUCKING SERIOUS?

Heeeeelt seriöst. Jag blir så upprörd! Det här med gesällprovet...

Fick ett inbetalningskort och diplom idag på posten..
Nu har jag ju gjort mitt gesällprov, fick betala 5000kr för att göra det. Och för att få själva gesällbrevet måste jag betala 625kr?!! Hur mycket kostar en liten bit papper egentligen?!













EXTENSIONS

Tänkte berätta en liten rolig grej för er!
I lördags hade det tydligen kommit in en försäljare på salongen och ville att vi skulle prova deras löshår. De vill förståss att salongen ska beställa löshår från dem istället för den leverantör vi har nu. Iallafall så lämnade han ett clip-on set för att någon av frisörerna skulle få prova på! Och gissa vem som fick göra det? Jo, jag!
Det känns jättekul eftersom det håret jag har är lite slitet så det känns jättekul att få använda ett nytt löshår! Så nu ska jag prova allt. Ska locka, platta, tvätta, eventuellt lägga i en färg i håret bara för att se hur det reagerar!










BABYSHOOT

Jag har verkligen haft en julig första advent. Först pepparkakorna, sen har jag klätt granen, och sen har jag fotat Meya i julkläder som ska bli julkort sen! Söt hon är va? :)



Ni ska få se bild på våran fina gran sen också! =)









PEPPARKAKOR

Sådär! Nu har jag varit och dekorerat pepparkakor med mormor!
Är helt less! Man får så ont i handen när man ska trycka ut all glasyr. Jag gjorde 7 tomtar men ni får bara se 6 för Micke ska få en och eftersom han följer min blogg så blir det ju inge kul. Visst Micke?


mormor gjorde fina bockar!











KICK-ASS

Godmorgon!
Ni kanske undar varför jag är uppe så tidigt på en söndag.. Jag och mormor ska nämligen dekorera pepparkakor idag! yey. Ni kanske får se något exemplar sen!

Igår blev det chips och film. Vi såg Kick Ass. Den var riktigt bra faktiskt! Hade förväntat mig nått annat. Men det var häftiga effekter och den var riktigt bra inspelad!
Rekommenderar verkligen folk att se den! Förutom ni som inte gillar action;)












DAGENS OUTFIT


leggins-bikbok, spetsskjorta-river island, hatt-camden market


Denna skjorta har verkligen blivit en av mina favoriter från London! Den kan vara både elegant, söt och tuff beroende på hur man matchar!












SOME SHOPPING


skinnklänning - h&m, tröja med spetsdetaljer - h&m, glittrig t-shirt - ginatricot.



Här är några av kläderna jag fick med mig hem i torsdags innan jobbet. Vi ska på personalfest nästa helg och då funderar jag på att ha den glittriga till mina nya skinnbrallor och high heels. Måste dock ha ett linne under tror jag. Annars blir det lite nude!









ROSES ARE RED


Snöstorm ute! När ska det sluta snöa? Nu räcker det...
Ni fick kanske inte sån bra bild på min snygga lilla hatt idag men ska ta en bättre.
Nu - jobba!











SNÖSTORM

Har precis sladdat hem från Micke. Vi har sett idol ikväll och chillat. Inte konstigt att folk dör i detta väder. Det är fan helt sjukt mycket snö och nästan omöjligt att köra! Man får inget grepp!
Jaja, nu är det läggdags för min del. Jobb imorgon! Sen kanske jag visar er de inköp jag gjorde i torsdags! Nattiii!












FULLT UPP

Godmorgon!
Ni undrar säkert varför jag inte uppdaterade särskilt igår.
Jag var helt uppbokad hela dagen! På morgonen åkte jag till mormor och la hennes hår. Sen fixade jag naglarna och gick en sväng på stan innan jag gick till jobbet. Slutade jobba vid sju, sen käkade jag och Sara tillsammans på Eurasia och efter det såg vi på bio! Det blev senaste HarryPotter filmen vilket var lite av en besvikelse faktiskt! Menmen. Det är väl i sista filmen som allting händer!


Här är mina nya (jul)naglar!










NI SKA BARA VETA..

..hur upprörd och ledsen jag blir när jag läser >denna< artikel.

Det är alltså två män som har blivit dömda för misshandel mot både människor och djur. De blev gripna för en misshandel i Stockholm och när man kollade igenom deras mobiler fann man filmer där de torterade djur och en människa. Människan hängs upp och ned i en snara och blir sparkad på och stryps tills han svimmar. Den andra filmen visar när ena mannen skjuter en häst med elpistol och skrattar under tiden. Mest gråtfärdig blir jag då jag får höra vad de gjort med fåret.
De har alltså buntat ihop benen på det med silvertejp. Medan den ena mannen filmar, slår den andre mannen fåret med knytnävsslag. Sedan släpper de lös fåret inne i Visby under Stockholmsveckan iklädd i en t-shirt.

Alltså ni kan inte förstå tror jag hur arg jag blir. Jag förstår att man kan bli arg på en annan människa, men jag kan inte förstå hur man kan vilja skada ett oskyldigt djur. Jag förstår det inte.


Man kan ju tacka dessa män för en sak iallafall, och det är att de spelade in tortyrerna med mobilen. Annars hade man inte kunnat gripa dem. Duktiga idioter!











KUL ATT NÅGON BRYR SIG


Leonardo donerade i tisdags närmare 7 miljoner till Världsnaturfondens "rädda tigrarna" - kampanj.
Visste ni förresten att han sitter i styrelsen för världsnaturfonden?
Det är ju så kul att nån kändis verkligen bryr sig och vill hjälpa till!










KLOTTER


Det blev lite klotter ikväll. Faktiskt första gången jag har provat att färglägga i photoshop. Lite drygt vare! Haha.
Ser ni vem det är?


Kolla här för orginalet!











RED LIPS


Buhä. Batteriet är slut på systemkameran.. Måste ladda upp det. drygt
Ska strax kila iväg till jobbet. Ska slänga i mig lite mat innan!
Har faktiskt varit duktig och tränade imorse! Skönt att göra bort sånt innan jobbet!
Ikväll -> desperate!











FEMTON MINUS


Godmorgon! 15minusgrader ute. Kändes väl sisådär måste jag erkänna. Ska börja traska mot stan nu. Hade tänkt kika förbi monki en snabbis innan jobbet, men vi får se om jag hinner! Annars, ni får ha en härlig måndag!











LIKE A PRAYER


Ursäkta för dålig uppdatering under helgen men jag har haft annat för mig. Jag och Micke har suttit och eggat denna hela helgen. Vi <3 Jay!!  Åh så bra han gjorde like a prayer!!











HAIRCOLOR


Blir så himla sugen på att göra något galet med håret emellanåt. Hade varit läckert att lägga i massvis med olika färger elletr nått som hon ovan. Dock lär det ju inte bli lika snyggt men kanske något liknande som Katy Perry hade på vma.












SABLA KAKA


Jävla kaka. Har fan misslyckats nu två gånger! är så less!!!
Går o lägger mig tidigt ikväll tror jag. Imorgon ska jag upp på ansiktsbehandling tidigt! yey!









ERROR

Okey, jag ger upp. Det är nått fel. Går inte att ladda upp bilder.
Menmen. Har varit på möte på morgonen. Blev så förvirrad då jag kom till salongen för de har målat och möblerat om. Men fint blev det! Kommer kännas jättekonstigt i början att kassadisken är på ett helt annat ställe än det brukar.
Snart ska jag dra mig mot jobbet igen. Har varit hemma och bakat om kakan. Den blev bättre med halvsats. Hoppas jag lyckas med överlaget sen bara..

Aja, vi hörs lite senare när blogg.se fungerar som det ska!



FAIL

En snabb update.
Jag provade baka kakan jag skulle göra och det blev fail! hahaha. den rann över och blev lös och bajs bara. Började lukta bränt i hela huset! Ska halvera satsen och försöka igen imorgon tror jag!
Imorgon har vi möte på salongen så jag ska lägga mig nu! natti!










ONSDAG


Halloj. Ska strax åka och hälsa på min kära morfar! Måste passa på nu då man är ledig.
Sen ska jag börja förbereda inför fredagsfikat. Måste handla ingredienser och sånt. Ikväll ska jag klippa Micke och hans mamma. Har fullt upp fastän jag är ledig!
Vad gör ni idag?











DET NI INTE FICK SE..


Här är några av sakerna ni aldrig fick se som jag köpte i London!








CLEANING

Puuh. Har städat mitt rum hela dagen! Är så less. Har fett ont i ryggen nu hahaha.
Dammsög och dammtorkade, bytte sängkläder och så vidare. Har rensat bland mitt smink och slängt de som är gammalt och sånt som jag aldrig använder. Sen har jag rensat bland mina underkläder också. hehe

Nu snart blir det pizza! Gött. Ikväll - desperate!














JULKLAPPAR


Ja som ni ser så blev det lite paketinslagning igår! Det är så himla mysigt! Laddade upp en lista på spotify med julmusik också! hahaha. lite tidig kanske?










DAGENS OUTFITTTT


hårblomma-new look, jacka-h&m, tisha-topshop, leggins-bikbok


Hann inte uppdatera innan jobbet! Var ju och tränade sen var jag tvungen att slänga i mig mat, duscha och allt innan jag rusade till salongen!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske slå in några julklappar eller så! ;D Vi får se.











FARS DAG

Godkväll allesammans.
Har mest tagit det lugnt idag. Sov till kanske klockan ett, vilket jag inte gjort på länge. Skönt var det. Sen vart det lite farsdagsfirande, och kvällen har spenderats med Micke.
Imorgon börjar jag inte förrän vid 2, så jag ska försöka hinna med lite träning på förmiddagen!

Hoppas ni har haft en trevlig söndag. Det har då jag haft!












BEE

hahaha ni måste se den här! Den är så sjukt rolig!











501



nu: corona!








GOOD GIRL


Ni ska bara veta vad duktig jag har varit idag! Först färgade jag mitt löshår. Hade ett brunt som är ganska nytt. Beställde det då jag gick från rosett till brunett. Så, nu har jag fräsht hår igen. Sen har jag städat lite i mitt rum. Efter det så åkte jag och tränade lite på iksu. Gymmade först och simmade sen.


nu: afterwork!
see ya!










LONDON, HEMRESA


Det var som sagt lite svårt att få ihop allt så det rymdes. Men vi lyckades! Det var så tungt att släpa väskorna så våran lilla promenad till Paddington station som brukar ta ca 3 minuter tog nu 15 minuter! Vi var tvugna att vila efter några meter.

Och ja, jag skulle ju berätta för er att jag blev bodyscannad! Verkligen en intressant upplevelse var det att gå igenom säkerhetskontrollen.
Jag och mamma hade ju tagit på oss de tyngsta plaggen för att slippa övervikt i väskorna. Så, jag hade då på mig mitt linne, toppen jag köpte dagen innan med metallkedjan runt kragen, kofta, skinnjacka och leopardpälsen.
När jag väl tagit av mig mina skor, päls, skinnjacka, smycken och övriga saker så börjar det ju givetvis att tjuta i metalldetektorn.
Det var en stor, mörkhyad kvinna som visiterade mig. Jag sa till henne att jag trodde det var kedjan på toppen som var problemet.
"Oh, then you'll have to take it off!"
Inga problem tänkte jag eftersom jag hade linnet under. Så jag började dra lite i toppen och genast så sa hon: "NONONO! I'm just kidding with you!"
Jaha okejdå. Jag har väl den på då.
Jag kan ju säga att de är MYCKET noggrannare med visiteringen i England än i Sverige. Hon kände överallt på mig! Framsida, baksida, mellansida, innersida, undersida.. you name it.
Andra varvet så tog hon ju en såndär metalldetektor och började sakta scanna av mig överallt. Runt kragen på toppen började den låta hejvilt. Sen kom hon ner mot byxlinningen där den också började låta.
"I think it's the button" sa jag och drog upp tröjan för att visa att det var knappen som levde om.
"Nono! Keep your clothes on! The boys will go crazy if you start taking your clothes off!"

Hahaha åh vad pinsamt. Hon trodde jag bara ville ställa och klä av mig typ. Aja, iallafall. När hon var klar med att undersöka mig så sa hon: "I think we have to take you to the body scanner" Så, jag fick följa kvinnan till ett litet rum där en annan vakt satt. Fick ställa mig i en utritad cirkel på golvet framför en svart skärm. Vakten bad mig hålla upp händerna mot skärmen och sakta snurra runt ett varv i cirkeln. Sen fick jag vänta i rummet tills det stod clear på en liten dataskärm. Sen var det fritt fram!

Jag tycker det är bra att de har sån hög säkerhet på flygplatser. Jag känner mig inte alls kränkt eller något då de gör noggranna visiteringar och så vidare. Även när man skulle checka in väskan så fick man inte lägga upp den på bandet förrän man hade svarat på tre frågor: "har någon gett dig någonting här på flygplatsen?", "är det möjligt att någon har kunnat stoppa ner något i din väska?" "har du några vapen i väskan?"

Man blir lite orolig när de frågar sånt. Tänk om någon faktiskt skulle stoppat ner en bomb i min resväska? Eller knark eller nått. Det är ju jättesvårt att bevisa att man är oskyldig liksom!


Vad tycker ni? Är det bra med stränga regler eller är det jobbigt?





LONDON DAG 4


Vi gjorde de sista inköpen längs oxford street idag. Käkade en riktigt god middag på Garfunkels. På kvällen blev det We will rock you musikalen som var otroligt bra för övrigt. Sen var det bara att åka hem och börja packa väskorna..










LONDON DAG 3


Tredje dagen spenderades på olika marknader som Spittalfields, Camden market och i Covent garden. Dock var det bara i Camden jag fotade. Det var så himla läckert med alla gamla stallar och statyer på hästarna.
Jag köpte även secondhand! Har lite fobi mot secondhand plagg då man inte vet vem som haft det eller så. Men ja, dessa levis 501or fick iallafall följa med hem!

På kvällen låg vi och kikade på desperate housewives... i skitdålig kvalite... på youtube.. med spansk text...
Det fungerade det också!











LONDON DAG 2


Dagen spenderades mest längs oxford street. Vi åkte hem lite tidigare, bytte om och åkte till Harrods. Införskaffade lite småsaker och sen åt vi middag! En väldigt lugn lördagskväll med andra ord!














LONDON DAG 1


Dagen började med shopping. Främst på primark och body shop. Vi käkade fish n' chips på Garfunkel's till lunch. På kvällen såg jag och mamma dirty dancing musikalen. Den var jättebra! Ett tips för er som besöker London och gillar filmen!
På kvällen gick vi på planet hollywood. Vi blev en aning besvikna! Första året var vi också där och det var superbra. Men nu har dom flyttat stället och typ totalt bytt koncept. Man fattar knappt att det är ett planet hollywood för de är så stelt och neutralt där. Det hade kunnat vara vilken restaurang/nattklubb som helst!










LONDON TIPS

Det var en av er läsare som frågade om tips på affärer och restauranger osv i London. Tänkte dra några snabba favoriter:

SHOPPING


River Island - ligger flera butiker längs oxford street och de har väl "normala" priser på kläder. Kanske lite dyrare än butiker som Bikbok och Carlings. De har skor, kläder och accesoarer!

Topshop - Ja, vem kan inte missa det? Topshop i fyra våningar.. Kan det bli bättre? Personligen tycker jag att topshop är lite för dyra. Men hittar jag något jag verkligen gillar så köper jag ju självklart det! I denna topshop butik har de beauty saloon, café, secondhand och resten vet ni säkert...

Primark - bättre än bäst. Missar man Primark har man missat allt! Du hittar snygga kläder, skor, accesoarer, heminredning, barnkläder, herrkläder för såååå billiga priser! Det är inte ovanligt att jag och mamma kommer ut med varsin kasse där, PER DAG! Ett hett tips är att vara där direkt då de öppnar 10, eller på torsdagar mellan 20-22 på kvällen. Annars går det inte att vara där.
Det är h y s t e r i s k t !

Harrods - ja, det får man ju inte heller missa då man väl besöker London. Inte direkt för att man har råd att köpa något men.. Man ska ha varit där iallafall! De har en djuravdelning på fjärde våningen som är till för riktiga brathundar! Ett halsband där ligger på ca. 1500pund. (not kidding) De säljer även hundbakelser och massa annat gott där. Till hunden alltså. Och åker ni runt juletider får ni ju inte missa deras julavdelning som jag tror i år låg på andra våningen. Det är verkligen som på film!



New Look - också ganska vettiga priser. Fina kläder och massa skor. De har otroligt mycket fina accesoarer!


Accessorize
- en affär med enbart accesoarer! Hattar, mössor, smycken, vantar, väskor... behöver jag fortsätta?


Camden Market - det är skamligt att inte besöka camden town när man väl är i London. De har så läckra hus och massa små butiker. Visst innehåller de flesta skit och souvenirgrejer. Men detta år upptäckte vi ju resten av själva marknaden där många sålde handgjorda saker, vintage, möbler, mat, kläder, skor, heminredning - you name it. När man väl har kommit över bron och ser en stor skylt där det står "camden lock" på, så svänger man upp till ett litet tegelhus till vänster där det står "hemp store". Gå in mellan de små butikerna så lär ni också få eran narina upplevelse!




Body Shop - jag vet. Vi har det hemma i Sverige. Men priserna är GANSKA annorlunda. Betydligt mycket billigare i London än hemma. När vi köpte två body butter fick vi betala 15pund, vilket bara ett body butter kostar här hemma! Sen när man kom över en viss summa så fick man ett body butter på köpet. Helt underbart.


MAT
Ärligt talat... Jag åker inte till London för att äta mat. De är väl inte särskilt kända för att ha god mat förutom deras afternoon tea och fish n' chips?
Men iallafall, en bra restaurang med ganska vettiga priser och riktigt god mat är Garfunkel's vilket är en kedja, så du kan hitta ett Garfunkel's nästan var du än är! De hade allt från goda pastarätter, pizza, kötträtter och massa annat! Så det är ett tips ifall ni vill ha god mat! =)










PRIORITERING

Hej mina vänner. Just nu vill jag göra så himla mycket på en och samma gång.
Vill hinna packa upp väskan ikväll, vill hinna blogga och visa er bilder, svara på alla fina kommentarer, städa, träna och så vidare. Men tyvärr hinner man inte allt!
Ikväll väljer jag att prioritera min pojkvän först if you don't mind! :)













I HATE IT

Snöovädret verkar ha dragit sig norrut. Tror ni det kändes bra att vakna upp och se dethär:


...när man i nästan en vecka har kunnat gå med en tunn skinnjacka? Fram med dunjackan och uggsen nu då!











STORM

Hej allihopa! Resan från London gickbra men planet var lite mer än en timme försenat pga snöstormen här i Stockholm... Nu har vi även fått veta att planet till Umeå också är försenat.. Vi får bara hoppas att de inte ställer in det! Jag som hade tänkt lägga upp bilder redan ikväll men.. Blir nog en annan dag! Jag blev förresten bodyscannad på flygplatsen i London!!! Mer om det får jag berätta sen! Puss på er!

LEAVING


Godmorgon allihopa!
Har nu äntligen lyckats trycka ihop min resväska! Satans tur att man kan göra den större genom att dra ut nå extra tyg med blixtlåset. Jag är inte så duktig på att förklara men ni fattar säkert vad jag menar..
Nu har jag på mig ett linne, den svarta toppen, gråa koftan. Snart ska jag korva på mig skinnjackan + leopardkappan. Känns lite tråkigt att åka hem till Sverige igen. Kan inte sluta älska London. Samtidigt saknar jag ju att jobba och Micke förståss!
Hörde att det var snökaos i södra Sverige så vi får ju hoppas att vi ens kan flyga hem.

Musikalen var förövrigt awesome! Dock missade vi 10minuter av den i början för min kära mamma hade missuppfattat tiden. Det var bara tur att vi var ute i god tid (ca en timme innan)

Aja, nu måste jag stänga av. Vi ska släpa våra överviktiga resväskor till paddington station för att sedan ta tåget till heathrow.

Hörs förhoppningsvis senare!!











WAITING


Snart ska vi dra på Queenmusikalen. Jag är iprincip klar, sitter här i  mina nya skinnbrallor från topshop och väntar på mamma.
Detta är en av hattarna som jag köpte på camden igår förresten.. Love it! Inte för att jag har särskilt mycket användning av den hemma kanske, men den är vacker att titta på. Hade ju en svart liknande hatt på balen. Den var också handgjord, men den fick jag betala ca 500kr för om jag inte minns fel. Jag hade så svårt att bestämma mig för någon av hattarna jag köpte igår så hon som sålde dem gav mig ett bättre pris. De kostade egentligen 25pund för ena och 22 för andra. Hon sa att jag kunde få dem för 29pund each! Så, jag fyndade ju nästan...

Vi har gjort de sista inköpen idag längs oxford street. Jag har pysslat med att få ihop packningen på eftermiddagen. Och igår. Det verkar som om vi inte behöver köpa en extra resväska i år. Får istället ta på mig ett ton kläder typ.
Imorgon ska jag ha linne, top, kofta, skinnjacka + leopardkappan på mig för att slippa övervikt. Sen får systemkameran hänga runt halsen. Typ. Lycka oss lycka till!



Såg förresten att jag hade hamnat på förstasidan (igen)! Vad kul! Hoppas ni som har hittat hit vill stanna... Jag menar, ni vill väl inte missa allt jag shoppat här i London? ;)


Nu ska vi kila och äta middag innan konserten! Puss på er alla!














LONDON, DAY THREE

Godkväll alla nattugglor. Klockan är ju en timme tidigare här. Så, för mig är den bara halv elva. Anyway. Just nu sitter jag och mamma och ser på desperate housewives på tvn. dock är de två avsnitt efter oss i Sverige!

Idag har vi strosat runt på massor utav marknader och sprungit runt halva London känns det som!
Först var vi på spittalfields, och någon annan i närheten. Sen åkte vi till Camden Town och shoppade. Vi upptäckte typ en helt ny värld där. Vi har varit i Camden tidigare och strosat runt på gatorna vilket vi trodde var själva marknaden typ. Vet inte vad vi har tänkt tidigare år.. Men idag så var det så märkligt. Det var värsta narnia upplevelsen! Vi gick in i en liten butik. I andra änden av rummet var det en till utgång (trodde vi). Men vi kom ut i en helt ny värld kändes det som. Det var självaste marknaden tydligen! Det var hur stort som helst! Alla butiker och små stånd var uppbyggda i gamla stallar med jättevackra statyer och allt möjligt.
Det fanns allt från mat till kläder, möbler, souvenirbutiker, hundkläder, vintage, skivbutiker och ja. ALLT! Ni ska få se bilder sen!
Hittade en lite kläder och jättefina små handgjorda hattar som fick följa med hem.

Efter vi gått flera timmar i Camden så åkte vi till Covent Garden och kikade i massa butiker och de hade även en marknad där. Efter att ha varit ute på äventyr sen halv tio på morgonen så bestämde vi oss för att avrunda vid halvsju med en subwaymacka till hotellrummet!
Har försökt packa min väska ikväll. Vi får se om allt kommer med hem ;)














BROKE

Någon som frivilligt vill skänka lite pengar till mig? Känner att det börjar ta slut och jag har två dagar kvar!!! Topshop och River Island har tagit de flesta av mina pengar. Och Primark förståss!
Imorgon ska vi gå på marknad. Kanske hinna med en afternoon tea och lite annat. Vi får se. Förövrigt så har jag bajsont i mina fötter.

Kram på er alla!












LONDON, DAY ONE


Hallådär!
Jag har det bättre än bäst!
Igår var vi framme vid hotellet vid 8 på kvällen. Men vi hade inte gett upp våra shoppingplaner för det. Vi promenerade till Oxford street och hann gå på primark tills de stängde klockan 10!!! Fick med mig en hel del hem...
Idag har vi också spenderat mycket tid inne på primark. Vi upptäckte också att Body Shop var betydligt billigare än i Sverige så vi fick med oss ett gäng produkter därifrån...
Vi har även hunnit med en musical, Dirty Dancing. Den var superbra! Imorgon ska vi väl hinna med resten av alla affärer längs oxford street förhoppningsvis.

Godnatt på er alla!












LONDON CALLING


Nu ni! Klockan 12 åker jag härifrån! Vi landar i London nångång på kvällen. Är så taggad! Dock är jag väldigt trött! Har varit på en liten permanentkurs från klockan 8 på salongen. Kanske hinner ta en liten powernap innan vi åker?? Det mesta är packat, bara att slänga ner nessesären typ.
Vi får se om jag uppdaterar något mer innan jag åker. Annars får ni ha det bra här hemma i Sverige medan jag gör London osäkert! ;)


KRAAAM!!!!












RIGHT NOW...

..färgar jag ögonbrynen! Känner mig lagomt snygg sådär..
Ska upp tidigt imorgon och fara förbi jobbet en sväng innan jag drar vidare mot London!
Hörs imorgon. Natti!













TVÅ FULA ÄNGLAR

Nu har jag hunnit göra en hel del saker!
Har hämtat väskan, packat litegrann, sytt igen det gigantiska hålet i fickan på kappan med mera. Sen tvättade jag mina penslar och mitt löshår igår. Ska färga ögonbrynen ikväll så det är gjort. Mja, det var väl det mesta!

Här kommer förresten några fulingbilder på mig och Sara från Halloween. Vi tryckte på utlösaren och gick lös totalt!














THE COVE

Jag rekommenderar verkligen alla människor att se the cove! Superbra och jättespännande dokumentär om den brutala delfinslakten som pågår i Japan varje år. Ric O' Barry är den aktivist som dragit igång detta. Ric var med och tränade delfiner inför flipperfilmerna. Han berättade att innan filmerna kom fanns det bara tre stora "sea worlds" typ. Men efter filmerna skulle helt plötsligt alla bada, krama och pussa delfiner. Det blev en miljonindustri! Nu försöker han att avsluta det han har dragit igång.
I den lilla japanska byn Taiji så fångar man in flera tusentals delfiner varje år. Vissa av dem blir utvalda av speciella delfintränare och sedan säljs de till olika delar av världen. Resten av delfinerna blir brutalt slaktade i en vik som ingen kan komma till.

Se filmen! Sluta blunda för vad som faktist händer ute i världen.











A LOT TO DO

Inte fan har jag nån tur med mig! När jag kommer till forex så ser jag att de bygger om och har stängt! Måste växla pengar på Arlanda. Men det borde ju gå bra det också. Anyway...Snart ska jag släpa mig iväg till träna för att få lite motion. Sen blir det ju som vanligt, Desperate Housewives på tisdagar. Klockan 22.00 så går the Cove på ettan! Har länge velat se den, men har aldrig kommit mig för. Så, ikväll blir det förmodligen av!

Har så mycket jag ska göra innan jag åker! Måste hinna rengöra mina sminkpenslar, tvätta mitt löshår, hämta väskan från förrådet, packa och så vidare... Känner mig en aning stressad, men nu är det dags att åka! Later!












RED


Idag ska jag iväg o växla pengar! Vi åker på torsdag till London. Kan inte fatta det!!












UPSET

Är så frutansvärt upprörd och irriterad. Förstår inte mig på människor.
Förstår inte hur folk har samvete att ljuga för att försöka komma undan lindrigt.


Näni. Jag tror det blir en ganska tidig kväll för min del. Jag ska nämligen upp o träna klockan sju imorgon!











1 NOVEMBER


Haha, såhär snygg var jag igår då jag just hade vaknat. Hade inte orkat tvätta av mig sminket eller tagit ut löshåret. Micke tyckte jag såg ut som en knarkare då jag just hade vaknat. Jag tycker det såg ut som om jag hade blivit slagen eller nått. Menmen!
Nu bär det av till jobbet. Hörs!










RSS 2.0 bloglovinTransan