SJUUK

Åh jag har kanske haft världens tråkigaste dag. Legat hemma och varit hängig och snorat. Seriöst, min näsa har varit som en läckande kran hela dagen. Men nu verkar allt ha satt sig på plats igen. Jag verkligen hatar att vara sjuk. Blir så sjukt uttråkad och rastlös. Ska dricka lite mer the och käka lite alvedon, så är jag nog på topp imorgon igen!








TINA WIKSTRÖM

Klippte fina kära Tina som var hemma från Norge en sväng. Vi gjorde en total makeover när det kom till klippning. Hon var verkligen supermodig och blev hur snygg som helst om jag får skryta!


Före - ganska jämna, slitna längder med solblekta toppar.


Efter - Kortklippt med undercut på båda sidorna, ganska mycket hår kvar på huvudet som hon kan styla fram eller bak.









GÅRDAGENS OUTFIT


Skjorta - Weekday, leggins - rut mfl. Skor - Jeffrey Campbell, väska - scorett


Såhär såg då jag ut igår. Var en jättetrevlig kväll med supergod mat. Huvva. Ikväll ligger jag nerbäddad i sängen, har dragit på mig någon rejäl förkylning. Känner mig riktigt hängig. Slappt att kunna ha laptopen i sängen. Hehe.









TRADERA

Glöm inte att kika in mina auktioner på tradera!


Klicka på bilden för att komma till sidan











VIKTORIA


Nu bär det av till restaurang Viktoria för middag med salongen. Ciao!








MONDAY

Idag har jag, trots att jag är ledig, haft mycket att göra. Simmade på morgonen på IKSU, sen åkte jag och mamma till lägenheten, tittade och mätte lite grejer. Det var ju så längesen jag var där så hade nästan glömt hur det faktiskt såg ut. FINT var det. Längtar sååå!

Sen har jag äntligen pillrat klart med mitt iphoneskal som jag började göra för typ ett halvår sen? Är nöjd med resultatet iallafall. Hade tänkt åka förbi cyberphoto en sväng idag också och fråga om de har någon kamera att rekommendera.

Ikväll ska vi ut med salongen och äta på Viktoria. Ska bli supertrevligt!









FUCKING BACKUP

Söndag igen. Förstår inte att veckorna går så fruktansvärt fort!
Har suttit och lagt in ännu fler annonser på tradera. Spana in dem >>HÄR<<
Det är mycket fina saker ute som tar emot att sälja, bland annat kamera, PSP, skor, kläder mm, men måste för att få in peningar.

Behöver ju pengar främst till lägenheten. Men nu har också min satans helvetes skit jävla backup gått sönder, IGEN!!!! Sist kostade det nästan 2000:- för att de bara skulle rädda mitt material på hårddisken. Jävla skitsak. Blir så förbannat less!
Nu åker jag iväg och tränar. Så det så!!!









WORKING LATE

Det blev en heldag på Iksu för mig idag. Var ju och simmade strax efter 7 på morgonen. Jobbade sen över 1,5 timme och var så fruktansvärt trött o less då jag kom hem. Blev genast på bättre humör då jag loggade in på hotmail och möttes av detta mail










SWIMSWIM

Detta är ett tidsinställt inlägg. För nu, ungefär vid 7-tiden SKA jag vara och simma på IKSU. Bara så att ni vet.

Igårkväll var jag på ett möte med föreningen dit jag ska flytta 1 Oktober. (OMG) De pratade lite om vilka regler och sådant som gällde, och fick även träffa några andra nyinflyttade samtidigt. De som var där var så himla trevliga och det känns riktigt spännande och roligt att flytta hemifrån till världens finaste lägenhet. Jag var även och pratade med de tidigare ägarna som fortfarande bor kvar. Jag ska nämligen dit och mäta och kika lite grejer på Måndag. Det var så längesen visningen var så man har nästan glömt hur det såg ut överallt. Så det känns riktigt bra att man får kolla en gång till så att man kan planera och börja beställa hem lite saker.










TRÄNINGSSTART

Hejba. Idag har jag varit hos sjukgymnasten och rättat till ett litet problem i ryggen. Tydligen hade det låst sig ordentligt där bak. Får hoppas det försvinner för gott!
Ska verkligen försöka komma igång igen nu med träningen. I mean it! Nu är sommaren slut och vilan också.









POWERSHOT G12


Har funderat på att köpa en kompaktkamera och har siktat in mig på en Canon Powershot G12. Jag älskar verkligen min systemkamera, det gör jag. Men den är som lite klumpig att släpa med sig överallt. Jag har haft den i min handväska när jag har shoppat i London och efter en dag känns hela ryggen sne. Den är så satans tung. Dessutom får man inte ta med sig den in då man ska på konserter då den räknas till proffsutrustning. Men jag vill ju ha en kamera med liknande bildkvalitet. Är det någon som har denna? Eller rekommenderar en liknande? Släng då iväg en kommentar!










LÄNGTAN EFTER ATT GÅ I IDE...

Jag vet att jag kommer ångra mig efter att jag skrivit detta om ungefär två månader men... Jag riktigt längtar till hösten och vintern! Det är som om ens riktiga liv börjar om på nytt igen. Man får in mer rutiner i vardagen. Jag börjar bli riktigt sugen att dra igång med träningen igen - det känns riktigt bra! Jag längtar efter min och Andrea's utlandsresa till Kreta, jag längtar tills jag flyttar in i lägenheten, jag längtar tills jag och mamma åker till london, jag längtar tills alla inspirerande visningar drar igång igen, jag längtar tills att få börja handla julklappar och få känna att det är okej att ligga framför tv:n om kvällarna och slappa. I norrland är vi nog mer begränsade av vädret än södra Sverige. Eftersom större delen av året är vintermånad så är det nästan som om vi människor går i ide. Man ser varandra på jobbet och på gymmet. Någon enstaka gång på krogen. Annars syns knappt människor till. Det kan kännas tråkigt, men jag längtar lite efter att få gå i ide igen. Jag vet inte riktigt varför men.. Kom ihåg att jag kommer att ångra att jag just skrev detta...











FINALLY


Åh så underbart. Har varit på jakt efter en jeansväst för att ha i sommar. Och äntligen hittar jag en - då sommaren är slut. Perfekt. Denna kommer från Carlings.
Köpte även en ny kabel till kameran. Den jag hade tidigare körde jag över med datastolen så varje gång jag skulle föra över bilder blev det ett jävla projekt. Man var som tvungen att klämma kameran mellan benen och samtidigt pressa kabeln i en viss vinkel för att den skulle få kontakt med datorn. Därför har jag varit lite lat och inte orkat fotografera något för jag har inte idats föra över dem sen till datorn. Men nu ska det bli ändring på det!








TRADERA

Åh jag är såååååååååå less. Har lagt in flera annonser på tradera nu med saker som ska bort.
Eftersom jag snart ska flytta, och har gått ner i vikt, så är det massa saker som jag inte längre känner att jag använder eller orkar släpa med mig till den nya lägenheten. Vill ta med mig så lite som möjligt. Dessutom behöver jag pengar. Ska inhandla en säng för 10papp.


Klicka på bilden för att komma till mina annonser


Om det är något plagg eller accesoar ni har sett här i bloggen som ni är intresserade av så tveka inte att skicka iväg ett mail till mig. Kanske kan tänka mig att sälja det. Vem vet!









SUNDAY


Goddagens. Idag har jag varit och kollat på möbler med mamma och morfar samt fikat. Gött. Jag vill flytta in i lägenheten nuuuuuuu. Köpa massa fina möbler och inredningsdetaljer och massa mer! Ge mig pengar!








MOTHERLOVER

Till Karin - ett gott skratt!









FEATHER EXTENSIONS

Har lite dåligt samvete. Beställde lite grejer från Style By Tyra igår, bland annat fjäder-extensions. Har ju tidigare skrivit om fjäder-extensions i bloggen, där jag berättade var och hur dessa långa fjädrar kom ifrån. Ja, fåglar förståss.
Men med tanke på hur stor denna trend har blivit så har man börjat slakta extra många tuppar för att enkomt få tag i dessa långa fjädrar då efterfrågan från frisörer och stylister blivit så stor. (Whiting Farms fraktar närmare bestämt 65.000 bunkrar med fåglar per vecka) Sedan dumpas kropparna i soporna, för de finns inte någon användning av dem. Fjädrarna sätts in i håret och håller ca. 3 månader, vilket känns som riktigt slöseri.

Jag har ju alltid tyckt det varit väldigt fint med fjäder-extensions sen jag såg det första gången. Men efter att jag fått reda på hur brutalt många fåglar som slaktas enkomt för att vara en håraccesoar för några få månader, så kändes det inte riktigt vettigt.

Jag hade planer på att göra någon egen form av fjäderextensions med syntetfjädrar. Googlade runt för att se om det såldes på någon hemsida - men utan resultat! Fick även tips om en sida på e-bay där någon sålde fjädrar som hans fåglar fällde av sig själv. Det är ju bra, men aningens flummigt. Dessutom var det i USA, och då började jag lägga de olika alternativen på vågen. Att skicka ett paket med några fjädrar från USA lär ju släppa ut lite avgaser och liknande och säkert döda någon annan fågel pga. koldioxidutsläpp eller något. AJA, nu svamlar jag lite... Kommer till saken:

Det släpptes fjäder-extensions på Style By Tyra för några veckor sedan som sitter fast på en klämma, vilket gör att man kan använda förlängningen på dagen och ta ut den på kvällen. På så sätt håller den betydligt längre än ett par månader. Dessutom är det inte sånna där långa tuppfjädrar på den, utan "vanliga" fjädrar. Vanliga fjädrar hämtas oftast från slakteriavfall - vilket känns vettigt då hela fågeln förbrukas och kroppen inte dumpas i soporna... (Nu lät det där som uppsatsen om en ko) Dessutom har jag redan accesoarer som är gjorda av vanliga fjädrar. (Om jag inte reagerat tidigare på dem, varför ska jag göra det så starkt då jag ska ha fjädrarna i håret istället liksom? Örhängen hänger ju nästan redan i håret...)


Om det nu var någon som läste igenom detta inlägg så säg mig... är jag knäpp? Jag har som sagt skrivit att det inte är bra med fjäder-extensions, ändå köper jag liknande för att ... JA JAG ÄR VÄL EN MODESLAV... och tycker det är fint. Men egentligen har inga fåglar det bra. Alls. Åhh, bör jag bli avlivad nu?










ALLERGIC

Jag har typ blivit allergisk mot min kabukiborste från ID. Har som gruvat mig varje gång jag ska lägga på foundation för det som svider och sticks lite i huden efter att jag applicerat makeupen. Som tur är så har jag en kabukiborste från Body Shop som jag köpt för längesen. Den är faktiskt mycket bra den med, betydligt mjukare än ID:s borste. Däremot kan jag tycka att när man sätter borsten till huden kommer mycket puder på samma ställe liksom. Men det går ganska lätt att arbeta ut sen också. Köpte ju mina sminkpenslar för längesen från ID och även Make Up Store som är av äkta hår. De penslar jag har börjat köpa nu kommer från Body Shop och är av syntet. Inga djur som lider av det dvs. =) Nu när man märker att man är överkänslig så finns det en bra anledning till att succesivt byta ut alla till syntet!












TOTALLY FORGOT TO TELL YOU...

...JAG HAR BOKAT RESA UTOMLANDS!
Drar till Makrigialos (Kreta) en vecka i början på September med Andrea. Så skööönt det kommer bli med lite semester!









TÄVLING

Nu har vi kört igång med en ny tävling på Hårizonts blogg. Denna gång tävlar ni om ett skräddarsytt kit bestående av tre produkter från Wella Professional. (ex. schampo + balsam + spray) Kika in för att svara på frågor och var med och tävla.










ALLSTAR


Nathalie, Navid (Natavid), Jag och Micke

En liten vimmelbild från förra lördagen då vi var på något efterfest event för beachvolley turneringen som hållits i stan.









FÖRSÄKRAD

Nu när jag köpt en lägenhet (OMG) så nu börjar det bli aktuellt för mig att fixa försäkringar och annat vuxengrejs. För det första så har jag gått med i Facket för att få några riktigt bra försäkringar som olyksfallsförsäkring, hemförsäkring, inkomstförsäkring med flera. Men fortfarande finns det många fler försäkringar man borde ha om en oförutsedd situation uppstår. Det kan spara pengar - och lidande, att vara lite förberedd även om det inte känns som det mest roliga att lägga sina pengar på. Ibland kan det vara svårt att veta vilka försäkringar som är viktiga och ha, och vilka som inte är det. Därför tänkte jag tipsa er om en hemsida som hjälper en att förstå vad man behöver veta om försäkringar, vad som skiljer dem åt och vilka som är bra att ha. Själv har jag aldrig (än så länge) behövt vända mig till ett försäkringsbolag, vilket är tur i sig. Men en mindre vacker dag så kanske det händer något olyckligt och då kommer det kännas asskönt att ha betalt de där småpengarna varje månad.
Jag har påbörjat ett såntdär frisktandvårds avtal nu också där undersökningar, behandlingar, reparationer och aktuttandvård bla. ingår. Sjukt bra om det händer något akut, så slipper man betala en klumpsumma på engång. Det som däremot inte ingår i det avtalet är kostnader för tandvård pga. olycksfall eller arbetsskada - där är det facket kommer in ;)
Nämen allihopa, var försiktiga och var försäkrade!










LESS

Jag är sååå less just nu. Det började igår när Micke inte fick ta ledigt för att åka utomlands med mig i höst - då blev jag less. Nu är jag less över att det nästan är höst. Jag är less över att en dressingburk attackerade mig när jag öppnade kylen så allt rann ut - på mig. Jag blev less när jag torkade upp skiten. Jag blev less när det var slut på batterier i telefonen imorse. Jag är less för att det typ blivit kris i hela världen - då jag ska köpa lägenhet. Nu blev jag less för jag insåg precis att jag ätit upp en hel påse med kashewnötter - själv. Jag är less över mycket nu helt enkelt, Nya tag imorgon!


Less brud^^











DIPPED


Är lite smått less på mitt svarta hår. Det är jättesnyggt och jag trivs superbra, men jag känner att jag behöver en förändring snart. Har varit lite inne på att ta tillbaka min naturliga hårfärg och göra någon galen blandning i topparna. Eller så vill jag ha ljusrosa hår, knallrött eller oranget. Vi närmar oss mot hösten nu och det kommer bli mer och mer mörka kläder. Därför skulle det vara trevligt med någon härlig färg på det hela! Eller vad säger ni?








IT TEARS ME APART

Tidigare har jag visat er bilder och -/eller filmer på djur som blivit misshandlade. Efter att ha läst detta på PETAs hemsida så började jag att gråta. Tidigare har det varit många fall där människor tar ut sina aggressioner på oskyldiga djur. Men detta är helt nytt, och bara... jag finner inga ord.

Ett par från Filippinierna (stavas det så?) har producerat en större mängd pornografiska filmer där de har tvingat tjejer i 12-18års åldern att tortera och - döda djur. "Crush" videos som de kallas visar när tjejerna stampar på levande djur, hur en tjej klipper av öronen på en kanin för att sedan elda upp den till döds, flår kaniner levande, hur de bränner en hund med ett strykjärn, och en apa som blir slagen upprepade gånger med en vass ände av en stilettklacksko. Förutom det så har de misshandlat valpar tills de spyr.


Det finns mer information på PETAs hemsida. www.peta.org

Tyvärr finns det inte så mycket man kan göra åt att sånt här sker. Efter att detta blev känt, har redan många länder kriminaliserat försäljningen av dessa crush videos. Det du kan göra är att skriva ett brev till Jose L. Cuisia Jr. som är ambassadör för att försöka få landet att också kriminalizera dessa förjävliga videor.
Hur känns det för er när ni har läst detta? För mig känns det som att jag kokar utav hat, och mitt hjärta känns helt tomt på något sätt. Jag kan inte förklara känslan, men den är vidrig.









Gjorde utväxten i måndags. Det känns awesome!

img_1529 (MMS)

Gjorde utväxten i måndags. Det känns awesome!


TOXIC VISION


Hur snygg får man vara?









LEDVÄRK


Idag är det första augusti, vilket innebär - snart höst. Sjukt trött idag. Har sovit jättedåligt pga. har ont i mina leder. Särskilt i ena armen. Ramlade i trappen på jobbet förra veckan och fick typ världens blåmärke. Där gör det inte så ont, men nu strålar det på ovansidan ända ut till tummen. Jättekonstigt.

Ikväll blir det att färga utväxten för fulla slanten! Yeeey!









RSS 2.0 bloglovinTransan