HALLOWEEN

Här kommer några halvdåliga bilder som jag tog med telefonen igår.


Angel of Death



Min lilla Robin Hood



Rödluvan!







Och här är två bra bilder jag snodde från Cicci

Sara och jag som good vs. bad angel, typ.


Cissi och Amber som var snyggaste av alla! Klockrent ju!












ANGEL OF DEATH

gif animators



Ni får fler bilder sen. När Sara ids lägga in dem i datorn dvs! ;)












30 OKTOBER

Pappa är alltid lika rolig att chatta med.












IKSU

Godmorgon mina kära.
Har stigit upp extra tidigt idag för att hinna med lite träning innan jobbet. Så, först ska jag träna, sen ska Sara klippa mig, sen jobbar jag till 18.00 och efter jobbet ska jag ut o käka middag på invito!
Ja, det var väl det! Vi hörs lite senare!


Från min tid som blondin!










UTVÄXT



Godmorgon folket!
Jag provade att mobilblogga första gången ever igår. Det funkade! Så ni kanske får lite uppdatering från London trots allt.
Nu ska jag snart bege mig mot salongen. Jag och Sara ska färga utväxten på varandra. Jag färgade min iofs bara för någon vecka sen men redan har det kommit typ 5mm. Och nästa vecka lär det ju vara ännu värre så, lika bra att köra en gång till innan halloween och london så man känner sig fräsh!


Aja, time to run!












Här är mina nya naglar! Det blev lite hall...

img_0356 (MMS)

Här är mina nya naglar! Det blev lite halloweentema men ändå något som funkar sen! Först var tanken att göra orangea med pumpor och sådant men det hade inte varit så kul att ha veckan efter i london!


BACK IN THE DAYS





Längtar tillbaka till lerbadet på Sonisphere!











DEPP


Usch jag har verkligen kommit in i en höstdepperiod. Ingenting känns lika kul som vanligt, jag orkar inte göra någonting och känner mig bara allmänt nere. Hade velat bädda in mig i sängen tills typ december eller något då man börjar få lite julkänslor.
Gjorde mina naglar idag också. Men ni får nog se dem imorgon istället. Har märkt att datorn ofta hänger sig då jag ska lägga in bilder från min iphone. Kanske är ett tecken på att jag borde använda systemkameran lite oftare??
Anyway. Ikväll är det desperate housewives som tur är. Man har som något att längta till varje tisdag! Det känns skönt.













NEW IN


Köpte en klocka igår! Älskar den. Egentligen är det en herrklocka, men vem bryr sig?












GÅRDAGENS OUTFIT

Ursäkta för att jag inte uppdaterade igår, men jag orkade verkligen inte!
Ni får en bild på gårdagens outfit iallafall...

skjorta-carlings, linne-bikbok, strumpbyxor och strumpor-lindex, skor-bianco.













GOLD

Jag är en silvertjej. Äger betydligt fler silversmycken än guld. Men efter att ha sett denna bild på MK så blev jag sugen på att införskaffa lite fler guldsmycken! Kanske blir i London näst-nästa helg?














PARTYOUTFIT


byxor-bikbok, kavaj-modekungen, ring-cocoo, skor river island(?!), väska-scorett, bustier/linne-bikbok(??)



Haha, jag och mitt minne! Om jag inte skulle ligga hemma och mysa med min underbara pojkvän ikväll, så skulle jag gärna gått ut på krogen med denna outfit! Smarrigt!












BILLEKTION

Hej allihopa.
Jag lovade ju att jag skulle berätta om min händelserika dag igår och jag måste säga att jag hade en lika händelserik dag idag!


Igår:
Jag skulle åka på HBdäck för att lämna in bilen för byte av sommardäcken. Måste säga först att jag har inget bilintresse och väldigt dålig kunskap om själva bilen och motor och allt sånt. Anyway.. Lämnade in nycklarna och gick o kikade i närliggande affärer under tiden de bytte däcken. När jag skulle hämta ut bilen så hade de parkerat den en bit ifrån. När jag var framme vid bilen såg jag att däcken såg jävligt konstiga ut.. De hade ju glömt sätta dit navkapslarna på den! Så jag körde tillbaka bilen och då kom det fram en anställd och frågade om det var något fel. Berättade för honom att navkapslarna inte var på, så då tryckte han dit alla inom typ en minut. Hade jag vetat att det vore SÅ enkelt hade jag ju kunnat göra det själv, men ja. Det blev som pinsamt för det verkade som att jag var värsta divan i min jävla leopardpäls och inte kunde göra någonting "smutsigt".

När han var klar så tackade jag och hoppade in i bilen. När jag skulle starta den så kom det något ynka litet "njöötnjööötnjöööt" ljud från den, och inget mer hände. Provade starta den igen och ja, batteriet var ju tydligen dött!
Då kom det fram en annan anställd och frågade om jag behövde hjälp och jag som ba; jaa, bilen startar inte... Han bad mig öppna huven till bilen och jag vet vars den knappen sitter, så jag satte mig i bilen och tryckte på den och skrek ut genom rutan: "är den öppen nu?"
Han ba: "neeej"
Jag tryckte igen på knappen. "Nu då?" *kikar upp i rutan*
"Nej...."
"Nu då?" *kikar upp genom rutan igen*
Då hade han ledsnat och gick fram till mig och drog i en spak som satt under den knappen jag hade tryckt på. (FAN, att man inte ska kunna nått!) Aja, jag gick fram till huven och verkade vara kunnig eller något. "Vars är pluspolen på denhär då?" (plus vadå?!! tänkte jag) Men han hade hittat den innan jag ens fattade vad det var. Sedan gick han iväg o hämtade en liten vagn med startkablar och något batteri och kopplade ihop det där och sen fungerade den galant!

Ringde till mamma sen och frågade wtf som är fel med bilen.. Men den har varit inne på service DENNA veckan så allt borde vara som den ska och batteriet är nytt sa hon. Men iallafall bad hon mig köra den en bit så batteriet fick ladda. Så, jag körde till Sävar och tillbaka innan jag skulle på jobbet.



Väldigt intressant. Iallafall, idag (efter att ha varit på jobbet 9-15 och sedan tränat efteråt) så startade inte helvetet heller! Samma *njööötnjööt* ljud igen. Ringde till mamma och bad henne komma o fixa skiten. Men nä, då har hon varit på födelsedagslunch och druckit vin. Ringer Micke som är i Sävar och firar sin bror. What to do? Stuck in the fucking car.
Sen såg jag min chans då några i min ålder just ska packa ihop och åka iväg i sin bil. Springer över och frågar om de inte kan hjälpa mig med att starta den vilket de kunde! (tänk vad underbara vissa är)
Iallafall, det blev lite kruxigt med att putta upp min bil i läge med deras. Men efter ett tag så lyckades vi. Och ja. Där stod vi. De visade sig att de hade ungefär lika mycket kunskap som jag själv när det gäller att koppla med de där satans kablarna.... Jag visste ju iallafall vars man öppnade huven (yeeey) och vars +-polen satt (score!)
Men ja, sen var det ju - polen kvar. Vi letade och letade men hittade ingen. Sprang och frågade en äldre man om han kunde hjälpa oss, men han blev inte så mycket klokare. Kanske berodde på att det INTE FINNS någon minuspol i huven för batteriet sitter i skuffen på BMWn. Iallafall, min minuspol fick bli i en annan del av bilen som är gjord av metall. Så, kom ihåg detta nu.. först + till + med den röda kabeln. Sedan med den svarta kabeln kopplar man i minuspolen (om man har en sådan förståss) på den strömgivande bilen sen tar man den andra änden och kopplar den i en metalldel i bilen som inte fungerar (min alltså). Sen startar man den bilen som funkar, och sen ens egna. Klart!
Jag tror att de andra tyckte det var minst lika lärorikt som jag själv tyckte haha.

Då har man lärt sig något nytt under två dagar.
1 - navkapslarna kan man bara trycka fast
2 - man drar i en spak för att öppna huven, inte knappen som går till skuffen
3 - hitta pluspolen!
4 - det finns ingen minuspol i min bil, batteriet sitter i skuffen!
5 - röda kabeln först, sen den svarta!
6 - koppla bort svart först, sen röd! (annars kan det bli kortslutning)











HÅLTAGNING

Det har varit en ytterst händelserik dag idag, men jag hinner nog inte berätta just nu eftersom jag ska hinna se idol! Men tänkte visa er vad jag gjorde igår för att lugna mina lustar..


Det blev ett till hål i brosket! Hihi. Det får duga tills jag får något nytt infall.











VINGAR

Förlåt för dålig uppdatering, men jag försökte faktiskt flera gånger!
Först hängde sig hela datorn två gånger. Sen när jag äntligen laddat in alla bilder i datorn och skulle lägga upp dem på bloggen så blev jag utkastad ur systemet flera gånger!

Så nu försöker jag igen då.


Igår var jag och Sara o köpte vingar till Halloween innan jobbet. Problemet var bara när jag skulle hem på cykeln. De var alldeles för stora för att trycka ner i någon påse, och jag kan inte hålla i dem heller då det börjar bli halkigt ute. Så, enda lösningen på problemet var att jag fick ta på mig de där jävla vingarna och cykla hem med dem, utanpå jackan!!!
Fan vad jag skämdes. Cyklade fort som fan genom stan så ingen skulle hinna se mig. Och jag lyckades, nästan. Just när jag var hemma så mötte jag en traktor, som tände på hellyset och riktade mot mig. Jag ville bara dö just då. Och inte nog med det så kör traktorn upp bredvid mig och kör i samma takt som jag cyklar. När jag kollade mot förarhytten så står det två killar där och ASGARVAR åt mig. Åh, jag ville bara dööööööö!

Aja, nu är vingarna hemma iallafall och såhär ser de ut:




UPDATE:
Det är så många som frågar vars vingarna är köpta... Vingarna kommer från Lekstugan här i Umeå.











DAGENS KLÄDSEL


klänning-bikbok, strumpbyxor-lindex, knästrumpor-lindex, skor-dinsko



Haha shit jag måste städa mitt rum. Men det får bli en annan dag! Nu ska jag åka till salongen!












CORONA

Jag hade ju tänkt vänta med att lägga upp bilderna från i lördags, tills Sara hade laddat upp sina på datorn. Men eftersom det aldrig kommer hända så börjar jag!


Kvällens klädsel; skor-nelly, jacka-mq, blus-nelly, paljettshorts-h&m, paljettbh-lindex



Frida tror jag var mest taggad utav oss alla!



... efter den killen!




Sara var helt galen och rev ner listerna inne på toan.


(Skämt å sido.. de var redan trasiga och stod uppradade mot väggen, men sara rev ner dem sen...)









I WANT YOU


linne-modekungen, byxor-newlook(?), väska-ginatricot, ring-stylebytyra, armband-scorett, skor-henrykole



Har en tendens att kolla på supermånga hemsidor samtidigt och sen glömmer jag bort vars allt kommer ifrån!
Men detta är lite saker som jag skulle vilja ha just nu!












DRESS

Köpte denna superfina klänning på h&m förra veckan. Den ser inte så snygg ut på galgen men mums vilken godbit!



Klänning 399:-











COLOR

Godmorgon!
Börjar inte förrän klockan 13.00 idag, men jag ska förbi mormor och färga och lägga hennes hår innan!
Ikväll är det desperate housewives! taggar naaanting!
Måste kila nu, men släger upp en bild från studenten så ni har något o titta på.


En av de bästa dagarna i livet!









JULKLAPPAR

Haha, kära bloggläsare.
Visste ni att jag är helt psykstörd när det gäller planering och att vara ute i god tid?
Redan förra veckan blev jag klar med 4 av 10 julklappar.. Jag tycker det är skönt att fördela pengarna i oktober, november och december så man kan leva lite i december också!

Jag vet inte riktigt vem ifrån jag har ärvt detta ifrån, men jag förmodar att det är min mormor. Hon är också väldigt duktig på att planera långt i förtid.


Har någon av er köpt någon julklapp än?










RESTAURANGÄGARE

Ska kila iväg på stan och göra några ärenden.
Är förövrigt ledig idag. Känns riktigt skönt att ta igen sig efter helgen.

Annars då? Sist jag kollade var jag färdigutbildad frisör. Men igår blev jag tydligen restaurangägare. Detta är mitt nya kall i livet. Har lagat mat hela natten åt mina restauranggäster. Vill inte att stackarna ska svälta ihjäl! Och självklart vill jag att restaurangen får så många nöjda besökare som möjligt!



...Självklart är det en app jag har laddat ner på min iphone. Jag varnar er. Det är beroendeframkallande.



Nu ska jag servera lite omeletter innan gästerna blir upprörda! Hörs sen!








SOMETHING NEW

Sitter här och funderar på att göra något radikalt...
Tatuering, piercing eller typ raka av mig håret. Vad tycker ni?













DAGEN I BILDER

Ja, egentligen hade jag väl tänkt gräva ner huvudet i kudden och ligga och slöa i sängen hela dagen.
Men Nina räddade mig från det. Så vid halv fyra åkte vi och käkade pizza, sen åkte vi hem till henne, såg på youtubeklipp, och lite tv. Sedan bestämde vi oss för att åka o hyra film som sagt, vi hyrde Hachiko och Youth in revolt, två sjukt bra filmer.
Men jag varnar er, se inte Hachiko om ni är lite blödiga. Jag satt o grät innan filmen ens hade startat typ. Usch vad tragiskt!










I'M ALIVE

Ni måste väl tro att jag har dött eller något. Men jag lever.
Sov ända till klockan 13.30 idag, slöade och tog det lugnt. Njöt av livet.

Åt en pizza med Nina och nu ligger vi och slöar framför tv:n, vi funderar starkt på att åka och hyra film i hennes nya bil. Men vi får se. Jag är sugen på chips egentligen, men vi har inte råd. Jag har 79kr kvar på kontot.


Tänkte berätta lite om gesällprovet också.
Vaknade igår av att jag hade ont i magen. Var så jävla nervös. Tog en powerwalk, hämtade lite frisk luft. Men magvärken gick ändå inte över. Jag var sjukt nervös.
Åkte och hämtade upp min underbara modell, Kajsa, som var så lugnande och försökte prata med mig om annat så jag inte skulle tänka på provet. När vi väl kom in i salongen så började jag känna mig lite lugnare. Hade ju haft många mardrömmar innan om att jag inte kommer fram till skolan och att jag inte hittar Kajsa, så jag inte får göra provet. Men det kändes bra att veta att jag skulle få göra provet.
Fick springa på toan två gånger innan vi började. Ångest.
När vi väl började klippa fokuserade jag bara på att klippa efter ritningen, eftersom det var det som hade gått fel sist. Jag hade gott om tid och det kändes bra då jag släppte iväg Kajsa in till bedömningen.
Sen fick jag gå på toan igen innan jag började med Karin. Det ända jag tänkte på var att lyfta från botten och inte kamma i håret. Som Lena sa, ner faller håret alltid. När jag var klar med henne såg hon mer eller mindre ut som en stor boll av hår.

Sen var det bara att vänta. Satt o spelade spel på mobilen under tiden och försökte prata bort tiden. Men när vi fick köa in till bedömningsrummet för att få reda på betyget kändes det som om jag skulle kräkas. Oj så nervöst det var. Jag orkade verkligen inte gå in dit och få ett "tyvärr" till! Ville verkligen inte gå igenom den här skiten igen!
Det kändes så skönt att höra -grattis! du har klarat det.


Åh så skönt att aldrig mer behöva tänka och oroa sig för detta! Nu har jag nått ännu en milstolpe i livet.













NU KÖR VIIIII!!!


JAG KLARADE GESÄLLPROVET! YEEEES. NU FIRAR VI DETTA IKVÄLL BRUDAR!




gör smygreklam för något vin som jag fick i studentpresent!











SPOLA FRAM

Förlåt för dålig uppdatering idag. Jag har varit så nervös så att jag rent utav har mått illa!
Har känt mig som en levande död eller nått. Inte riktigt på jorden.

Jag längtar tills allt är över och jag får ta på mig ett par snygga heels, umgås med min gamla klass och parta hela natten. Puh.











NERVÖS

Godmorgon! jag har insett att jag är lite försenad så det blir jättetråkigt blogginlägg!

Ska träna på Karin igen idag inför gesällprovet som är på lördag....
Jag är verkligen supernervös, och jag har som ställt in mig på att jag kommer misslyckas. Det känns bättre då på något sätt. Man blir inte lika besviken då. Har drömt om gesällprovet flera nätter nu om att jag kommer försent dit, att jag inte klarar det, eller att jag inte får göra det. Fruktansvärt...

Anyway, nu måste jag sticka!













TRO,HOPP,KÄRLEK!


Jag köpte trots allt detta snygga halsband från DIDDI i veckan. I love it!










JAG SER DET SNÖAR...


HURRV! Det snöar ute! Orkar inte detta känner jag! Så drygt.
Aja, förhoppningsvis är det strålande sol imorgon igen och svintorrt på marken...


Idag ska jag förbi stan en snabbis innan jag börjar jobba. Ska köpa mig någon mat och kika runt litegrann. Sen ska jag också hinna träna på att volymföna Karin innan jobbet. Jag borde dra mig nu!










ANSWERS



Detta har inget med det här inlägget att göra men vilken färg hade du i ditt hår när du hade det rosa? Var det en färg eller toning som Directions eller Stargazer? :)

Svar: Pernilla färgade mig på salongen med Wellas färger (som man bara kan färga på salong). Eftersom jag var blond innan så var det bara att lägga på en mixtoning, 0/65 heter den. Men sen när utväxten började krypa fram var jag tvungen att först bleka utväxten och sen färga in med mixtoningen. Sedan hade jag en färginpackning från Revlon som även gav håret lite extra lila/rosa pigment. Den färgen är egentligen lila, men den ser mer rosa ut då man har den i håret!

 

Hejhej!
Jag har en liten fråga angående löshår. Jag undrar om du skulle kunna berätta lite om Nail hair extensions och lite hur det fungerar och hur länge man kan ha dom osv?

Hare gött!

Svar: Ja, det skulle jag väl kunna göra…

Nagelslingorna som de heter på svenska, smälter man som fast i håret i hårbotten. Man behöver lite olika många beroende på vilken effekt man vill ha. Är det bara utfyllnad eller är det för att göra hela håret längre liksom. Man kan ha allt från 10-100! (Själv hade jag närmare 150 slingor då jag hade mitt löshår)

Det som är viktigt att tänka på då man har löshåret är att man alltid sover med en fläta, inte sliter i håret och försöker att reda ut det varje dag. Annars får man små dreads i hårbotten och det är inte särskilt härligt. Det är också viktigt att man är försiktig då man borstar håret och inte borstar ända in där fästena sitter. Och när man schamponerar håret är det inte så bra att he balsam i hårbotten, för då kan de ”glida ut”…

Och hur länge man kan ha det är ju svårt att säga exakt. Jag menar, det sitter ju där tills det faller av! Men vill du ha ett snyggt hår där fästena inte syns så kanske 2-4 månader. Jag själv var väl kanske inte så jätteduktig på att sköta det så det satt i lite mer än två månader, sen tog jag ut det för att jag hade dreads i hårbotten!

 

Vad har du för löshår nu ?
är det clips eller keratin ? : )

Svar: Just nu har jag clips i håret!

 

Du äter alltså inte kött eller någonting annat som kommer från djuren?

Svar: Jo, jag äter kött och sådant men jag försöker att skära ner på det. Jag tycker inte det är nödvändigt att äta kött till frukost, lunch och middag. Det enda kött som jag inte äter är griskött eftersom jag såg på farmen då jag var liten och blev väldigt äcklad då jag såg dem slakta en gris i tv. Nu skulle jag förmodligen inte klara av att äta det eftersom magen har varit van att vara utan det så länge. Och det är ju bra efter allt man sett i media hur grisarna blir behandlade idag. Den dagen jag flyttar hemifrån så kommer jag försöka laga ännu mera vegetariska måltider!

 

Vad är det för omprov?

Ska göra om två moment på gesällprovet!

 

skulle va kul att se mer av dina dagens outfit :) och även skriva ner vart dom är ifrån. tex zebratröjan du hade för några dagar sen, vart hittar man den? superfin!

Svar: Zebratröjan kommer från Carlings!

 

Skulle du rekomendera Lanza - healing strength? :)

Svar: Ja, det skulle jag väl göra. Jag har själv deras glansdroppar! Dock kan jag tycka att de kan bli lite för kletig. Använder mig av andra märken på salongen nu och jag kan tycka det är flera som är mindre kletiga. Men jag tycker lanzas är bra just för att de är lite återuppbyggande.

Men förövrigt så är nog shampot och balsamet också bra. Men om man skulle vilja ha något som reparerar håret ännu mera tror jag att jag skulle valt sebastians penetraitt serie!=)



grattis till 1 år och 6 mån :) måste kännas härligt! blev lite smått förälskad i ditt armbnd med leomönster(?) vart kan man hitta det? :)

Svar: Jag köpte det på Gina Tricot för ett bra tag sen!

 

hur länge har du bloggat?:)

Svar: Sen September förra året på denna blogg, men jag hade en tidigare också. Men det var typ 2006 eller nått. =)

 

Åh, gud vad kul! Kan du inte ge något bra styling tips till håret eller något, som är enkelt och ändå snyggt när man inte vet vad man ska göra av sitt ristova till hår? : D

Svar: Haha, när jag känner att jag inte orkar göra nått särskilt med håret så brukar jag som dra allt bakåt och göra som små bollar och sätta fast klämmor i det. Så ser det nästan ut som en uppsättning! Jag får kanske visa på bild vid ett annat tillfälle!

 

Har du fortfarande extensions?

Svar: Ja, jag har clips just nu!


Hur får du volym i håret?

Svar: Jag använder mig av chalk (typ dust it), tupering och hårspray!

 


Ny spotifylista?

Svar: Jag har bara två listor där jag lägger in ny musik hela tiden! Och jag tror att jag har lagt upp dem på bloggen redan!


Jag har typ.. massa småfinnar i hela ansiktet. Har aldrig haft det förut. Hur gör du för att få så finhy? Tips?

Svar: Jag är väldigt noga med min hy och vad jag använder för produkter. Jag skulle aldrig köpa något billigt smink som typ är H&Ms märke. Det får gärna kosta lite extra för mig om jag vet att jag får ett bra resultat av det. Just nu har jag Nimues face wash och deras dagkräm till ansiktet. Sedan använder jag mig av produkter från The Body shop och Lily Lolo som underlag.

Jag tvättar ansiktet morgon och kväll. Sminkar mig aldrig i onödan, och försöker att inte träna med smink på mig och så. När jag tvättar bort sminket på kvällen så brukar jag försöka att tvätta ansiktet två gånger! Första gången så tvättar man ju bort sminkresterna och smuts, andra gången så rengörs själva ansiktet. Samma är det med håret. Första gången man tvättar det försvinner produkter och smuts, andra gången så rengörs det. =)


Favoritaffär?

Svar: Svårt! Det är lite till och från beroende på vilken affär som har bäst utbud just för tillfället. Nu på slutet har det blivit carlings, bikbok och monki!

 

 

 

 

 

 

 


13 OKTOBER

Godmorgon!

Jag har lite såndär typ skolfoto ångest idag. Ni vet. Man verkligen tänker att nu ska man fotograferas till skolkatalogen som folk kommer titta tillbaka i när man är typ 50år. Lite press sådär.

Anyway, jag har gjort mig typ halvklar. Jag ska åka till salongen lite tidigare och locka håret osv.

Juste, ikväll ska jag ju också sammanfatta alla svar från frågestunden! Vi får se om jag hinner slänga upp dem ikväll eller om det får bli imorgon.. Jaja, ni får ha en bra dag!



Jag vet inte riktigt vad detta blev för bild men... varsågod!









UTVÄXT


Ikväll är det en såndär hårfixarkväll! Jag sitter nu med färg och ska bli av med utväxten, sen håller jag på att tvätta mitt löshår. Det har fått ligga med en inpackning nu osv.
Imorgon ska alla på jobbet fotograferas så det är bäst om man är snygg i håret!
Men jag säger då det, det är inte så enkelt att färga utväxten på sig själv. Jag har lyckats kleta färg på halsen, armarna och vid ögat som ni kan se...












LEO


Det var alltså denna jacka som låg i påsen! Vad tycker ni? Det känns skönt att veta att MQ står med på pälsfria listan! Då kan man vara säker på att det inte är någon äkta päls man köpt! Anyway, jag har ju en leopardkappa redan från Zara som ni kanske redan sett. Men den är så tunn och är bara trekvartsärm på. Nu då det börjar bli minusgrader ute fryser jag ihjäl i den! Därför tänkte jag att jag köper en till som är lite kortare, med längre armar, fodrad och med mera lurv!











MQ

Åh lite ångest har jag väl. Jag lovade mig själv att min fransjacka skulle bli det absolut sista jag köpte innan jag åkte iväg till London. Men så blev det icket.


Ni får se senare vad det blev....










DANNIE <3 DIDDI

Har börjat älska diddis smycken! Eftersom vi har dem på salongen så kan man ju inte låta bli att gå förbi smyckesstället och prova alla läckra armband och halsband som finns! Dessa är mina favoriter:












MYSIG MÅNDAG


skor-dna, väska-river island, kappa och skjorta - bikbok, leggins och halsduk - ginatricot



Typ en såndär perfekt höstig outfit en kall måndagmorgon! ÄÄÄLSKAR väskan! Hoppas jag hittar den i london! Sjukt snygg...










SÖNDAGAR

Både igår och idag har jag och Micke bara latat oss. Igår såg vi lite film och så på tv, idag har vi varit ute och gått, tagit ett bubbelbad och bara latat oss!











TIGER OF SWEDEN


Någon som vet vars man kan hitta Alices linne?! Jag vet att det är tiger, men vet inte var man kan hitta den!!!
Det är verkligen to die for!











FRÅGESTUND




Godmorgon!

Eftersom jag verkar ha fått lite nya läsare på sistonde så tänkte jag köra igång en liten frågestund! Märker att det är många frågor som dyker upp här och var! Så, fråga på tills på Onsdag! =)













LE GARAGE

Sådär då!
Nu har jag och Micke ätit en supergod middag på garaget! Jag är helt överfull känner jag!
Blev varmrätt och dessert. Hade inte orkat en förrätt alltså!













DINNER

Snabbt ombyte, nu blir det middag!












1 ÅR 6 MÅN

Jag blev kvar på jobbet längre än jag trodde!
Kom hem vid 22.10 och då var det bara att sätta igång med bakningen. Därför orkade jag inte uppdatera igårkväll!


Anyway, jag ska snart åka till jobbet. Ikväll så ska jag och Micke gå ut och äta på restaurang. Vi firar nämligen 1år och 6månader!♥
Kan inte fatta att det gått så lång tid alltså! :D


Älskar dig!!! ♥












7 OKTOBER

Jag tycker att jag verkligen har varit duktig idag!
Först gick jag ut på en powerwalk med Malin i fucking stormväder. Jag var helt dyngblöt då jag kom in! Sen åkte jag och gjorde en läggning i mormors hår. Fick 1100kr av henne också! Vi hade gjort en deal att jag skulle få 100kr per MVG i slutbetyget, så nu har hon betalat av sin skuld. ;)

Nu är det dags att åka till jobbet. Om ett tag. Det blir en sen kväll ikväll. Egentligen slutar jag jobba 19.00, men vi ska ha kundkväll för några kunder så. Det blir nog lite senare än vanligt! Sen ska jag dessutom baka ikväll. Är ansvarig för fredagsfikat imorgon. -känn pressen-

Ska nog börja cykla till jobbet snart och sminka klart mig där. Annars lär sminket rinna ut på vägen. Sjukt onödigt.
Aja, ni får ha en bra dag allesammans!












BODYVIVE

Ja, jag skulle ju berätta hur det gick på bodyviven!
Det var väldigt intressant, minst sagt. Kändes lite i början som om man var tillbaka på lekis, förutom de gamla tanterna som var där så kunde det nästan ha varit så.
Anyway, det var ju som ett roligt pass, bara för att det kändes lite småtöntigt. Men jag tyckte inte att det gav mig särskilt mycket! Man gjorde några övningar med gummiband som jag tror kommer att kännas imorgon.
Men ja. Kanske något att rekommendera till de som inte har tränat så mycket pass förut! Sen är det ett plus om man har någon form av taktkänsla ;)


 

 








FRANS


Köpte denna eftertraktade jacka från H&M i måndags. Hade en rabattkupong på 20% så den blev billigare! Inte så dumt ;)











STRESSAR

Hello. Sitter just nu och försöker koppla av litegrann. Har stressat hem från jobbet och nu ska jag stressa vidare till träningen. Måste pusta ut lite.




puuuuuuh....




nu sticker jag igen! hejdå!










DUÅ

Sådärja!
Har ätit en god frukost på DUÅ nu och dessutom har jag hunnit hem och har sovit/vilat lite. Börjar jobba nu klockan 11 så jag ska dra mig mot salongen igen.
Ikväll ska jag prova på en ny träningsform, bodyvive. Ska bli väldigt intressant. Haha, jag youtubade lite och det såg skitkul ut. Nån blandning av ett arobicspass och typ 80-talsdisco! Ni får väl höra senare hur det gick. Nu måste jag kila iallafall!











DAGENS KLÄDSEL


Idag hade jag min snygga nya skjorta från Carlings, svarta leggins från bikbok och kängor med nitar från Scorett. Örhänge från Jennifer Harrysson, klocka från Too Late och nitarmband från Blue fox.












MUSTHAVES


skor-converse, armband-ginatricot, ring-tiamo, kjol-modekungen, t-shirt-ginatricot.




Liten inspirationsoutfit sådär. Skulle inte suttit helt fel va?










JOBB

Ursäkta för svindålig uppdatering idag, men internet fungerade inte imorse...
Har precis hunnit kasta i mig lite mat efter jobbet och så..
Var så hurtig i morse, gick en powerwalk idag igen. Faktiskt riktigt skönt. Borde göra det till en vana!
Nu ser jag fram emot en mysig kväll med Desperate Housewives på tvn. Imorgon blir det frukost med salongen och Am. Crew på DUÅ. Intressant!











BALEN


Idag satte jag upp en tavla med ett foto på mig och Micke från balen! Åh vad den kvällen var rolig. Vill tillbaka!
Vad hände med den där tidsmaskinen... uppfann någon den eller?



Här är samma bild fast lite bättre kvalla!











STRÖMPILEN

Här kommer grejerna jag shoppade igår på strömpilen.
Köpte ett par trosor, två bh:ar, en tisha och ett par benmuffar som mamma tvingade på mig.


tisha mq - 249kr, bh lindex 129 och 249kr, trosor lindex 59kr, benmuffar lindex 99kr.



Haha, mamma sa bara: "Duuu måste ha de där!! Du får dem av mig!"
Kind of like them. Kanske fel skor att ha dem med, men de är varma och sköna!








SLEEPING BEAUTY


God eftermiddag!

Jag försov mig idag. På min lediga dag som tur var. Somnade inte förrän halv 4?!!! Less. Sen hade jag ställt klockan på 9 för jag skulle till skolan och kolla in de nya frisörlokalerna. Vill ju vara lite förberedd inför gesällprovet så man vet vars allting finns osv.

Ja, iallafall... Jag försov mig. Lyckades stänga av klockan i sömnen säker. (Skickligt) Så jag vaknade 11.10. Så jag missade träningen också. Det sög. Får åka o träna lite senare idag istället!









SÖMN

Klockan är 3 och jag kan inte sova. Bara vrider och vänder på mig hela tiden... Tur att jag är ledig imorgon! Har någon nåt bra sömntips?

CARLINGS

Lovade ju att visa er vad jag köpte på stan igår! Shoppade lite idag också när jag var på strömpilen med mamma, men det sparar jag nog till imorgon!


Både skjortan och mössan kommer från carlings och sammanlagt blev det 398kr.













STATISTIK...

Okej..
Vad hände med statistiken idag? Varför fick jag typ 100 extra besökare? Säg mig någon!!!















OLEARYS, BOWLING, CORONA

Igår blev det en väldigt spontan kväll/dag.
Först jobbade jag ju till klockan 3. Sen mötte jag upp Nina på stan, köpte lite grejer som ni ska få se sen. Därefter mötte vi upp Anette och Alexander och käkade på Olearys och kollade tydligen på luleåmatchen. (jag var inte så insatt hehe)
Jag och Nina drog hem till mig, sen ringde vi Pernilla och drog med henne, Amandra, Karin och Jens ut och bowlade. Tog några glas i baren där och sen drog vi vidare till Corona!

Världens mest spontana kväll, men roligaste! Tack!















DAGENS OUTFITTTT


blus - ellos, byxor - hm, skor - dinsko, bälte - jc (??), hårblomma - glitter



Försökte ladda upp denna i morse men det var nå störningar i systemet.
Nu blir det förmodligen bowling och sen kanske utgång..











UPDATE

Sitter på olearys med vänner, ser hockey och har ätit god mat:)blir troligtvis bowling senare.. Hann gå en snabbis på stan idag och fick med mig lite grejer hem. Inte illa pinkat..

OUTFIT


linne-bikbok, skjorta-h&m, leggins-nelly(vila), skor-scorett



Detta var då gårdagens outfit. Men jag hoppas det duger!
Nu blir det idol mina kära!













KLOKA ORD

Tänkte föra vidare några kloka ord som Pierre Barda sa på visningen i måndags.

Många tjejer med långt hår har en tendens att sätta upp håret i en toffs efter att man duschat då håret är blött. Kanske duscha på kvällen efter träningen, orkar inte torka håret och så sätter man upp håret i en toffs och går och lägger sig. Morgonen därpå så är håret fortfarande fuktigt. Många av er känner nog igen detta.
Många tror att man gör håret en tjänst eftersom man hoppar över hårfönen. Men det är inte riktigt sant.

För tänk er detta. Om man lägger ner vad som helst i vattnet under en längre tid så mår det inte särskilt bra efter ett tag. Bara när man badar så ser man hur mycket hudavlagringar med mera som lossnar, fingrarna på huden blir som russin.. Tänk er då hur håret mår! Ni vet väl också vad som händer med kläder då man inte torkar dem på en gång, utan man låter dem ligga blöta under en längre tid? - de möglar.


Så ha detta i åtanke nästa gång ni har duschat. Lägg er inte med blött hår!


















RSS 2.0 bloglovinTransan