EXTENSIONS

make animation

Har spenderat hela eftermiddagen med att sätta in löshår på mig själv. Det var lite pillrigt. Eftersom jag har svart hår, och löshåret är svart, och keratinpluppen är svart och självaste tången är svart så vet man knappt vars man klämmer åt med tången ibland. Dock känns det när man hittar av fel. Denna gång beställde jag löshår från Gocciani av märket So.Cap Original. Detta är ett indiskt remyhår som tydligen ska vara bäst till oss i skandinavien. Jag har alltid trott att det är europeiskt hår som ska vara bäst, men enligt Gocciani så är det europeiska håret väldigt tunt och skört. Det kinesiska löshåret är däremot på tok för grovt för vårat hår.

Såhär skriver Gocciani om det indiska löshåret från So.Cap Original:
"När det gäller indiskt löshår så finns det två olika sorter på marknaden. Det ena kommer från hår som samlats upp från borstar. Detta består av hår av olika kvalitet, längd och färg. Fjällskikten som utgör basen av hårets struktur, kommer oundvikligen att ligga i olika riktningar och haka fast i varandra vilket medför att håret tovar sig och blir risigt. För att kunna användas måste detta hår genomgå en stark kemisk process som tar bort fjällskikten. Resultatet blir ett skört, glanslöst hår. Därför måste håret behandlas med silikon för att bli blankt och vackert. Efter ett tag kommer dock silikonlagret att lösas upp och håret kommer då att bli torrt och livlöst igen.
Det hår vi importerar kommer från den andra typen av indiskt hår som kommer från hår som offrats av kvinnor under hinduiska tempelritualer. Håret binds upp i en toffs innan den klipps av och kommer alltså att vara rättvänt med fjällskikten åt samma håll och ha samma struktur och färg. Därefter behandlas det enligt det exklusiva systemet Natural REMY Hair System, en metod som bevarar hårets naturliga egenskaper under lång tid.
Våra leverantörer Italienska So.Cap Original garanterar inte bara ursprunget på håret utan också att den tekniska processen med avfärgning och infärgning genomförs korrekt. Den första fasen i processen är en grundläggande del i behandlingen av håret. Den döljer inte färgen som ibland är fallet med blekning. Istället avlägsnas pigmenten med avancerad teknik och under infärgningen av håret fylls tomrummen efter pigmenten med färg. På så vis håller hårets struktur intakt. Fjällskikten behåller sin fina kvalitet och resultatet blir vackert och hållbart."










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan