GÖTEBORG

Sådär! Äntligen hemma. Det var en sjukt dryg hemresa. Fick vänta jättemycket och sen lyckades jag bli förkyld och kunde typ inte andas på hela flygresan. Sjukt jobbigt!

Här kommer lite bilder från Göteborg iallafall!


Här är några bilder på hotellrummet/ "lägenheten"... Som ni ser så hade vi en riktigt stor balkong! Den var ca. 9m lång! Synd att det inte var sommar och sol. Då hade man kunnat pressa där ;)


Lite bilder från kursen. Vi har övat på en ny löshårsteknik, Cold fusion. En teknik där fästena inte syns! Perfekt för de som är lite tunnhåriga. Man kan fästa ett hårstrå i taget eller flera stycken! Underbart! Ni kommer få läsa mer om detta på Hårizonts blogg sen!


Jag provade en såkallad "löslugg" denna sätter man fast med clips och kan forma som man vill. (vilket inte vi hade gjort på bilden men) Perfekt för de som inte vågar klippa lugg men som ändå vill prova på!


Kom hem med detta. En Onepiece, en topp och hårblomma från Shock!








Kommentarer
Postat av: Rebeca

kommer ni att göra dendär tekniken på salongen? och vad kommer det i sånna fall kosta, såg något klipp och det såg ju jättefint ut, jag tycker att fästena på keratinslingor är så fula :) är supersugen på att prova detta!

2011-03-21 @ 20:05:56
URL: http://pillowtalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan