ANIMALS IN HAITI

Många skänker nu pengar till alla människor som har blivit drabbade av katastrofen i Haiti, även jag har gjort det. Men många tänker nog inte på djuren! Flera hundar och katter ligger under ruinerna och många av dem är säkerligen också vid liv. Funderar på att skänka pengar till Peta, som i sin tur betalar vetrinärkostnader mm för djuren!
Dock känns det så otryggt att lämna ut kortnummer mm. på en amerikansk hemsida! Finns det ingen organisation i Sverige som jobbar för djuren i Haiti?


Kommentarer
Postat av: Recklesslife

så jävla sant. men jag tror absolut att du kan lita på peta! jag skulle vilja åka dit och hjälpa till med djuren, det vore något :)sv: a just ja, du har redan sett Kiss också:) jag hade lätt gått om det inte krockade med swedenrock. Haha ja, jag funderar på det ;)

2010-01-24 @ 18:13:31
URL: http://recklesslife.blogg.se/
Postat av: Anna

tror inte det, men jag har handlat betalat grejer över internet till us innan. Jag tyckte det var jättesmidigt & säkert.. bara man vet att det är en riktig sida man är inne på!

2010-01-24 @ 22:39:12
URL: http://banna.blogg.se/
Postat av: Anna

Usch sånt här tänker man ju inte direkt på, men det är ju självklart att de också följer med i raset och kan ligga under massorna och plågas tills de dör om ingen hittar dem. Hade verkligen velat skänka pengar till dem jag med, för det är ju inte många som tänker på dem.

2010-01-25 @ 00:11:37
URL: http://soockertoopp.blogg.se/
Postat av: Yeakelblog7069

This site is professional and to the point.

2011-05-05 @ 13:02:00
URL: http://yeakelblog7069.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan