GAMBLING

Åh jag önskar verkligen att jag hade mer pengar just nu! Det finns så mycket saker jag vill shoppa innan jul! Har typ bara 50 kronor kvar sen förra lönen...

Man kanske borde börja spela på online casino eller något! Bli lite rik. Har dock ganska dålig koll på black jack, roulette och sånna där spel. Jag är mer på enarmade-banditen-nivå. När jag var liten så brukade vi ofta åka med Silja Line över till Wasa (Finland). De hade typ ingen åldersgräns på spelautomaterna där så jag och min låtsasbror brukade spela hur mycket som helst! Det var aldrig någon som sa till oss! (Tror inte att spelberoendet var lika uppmärksammat på 90-talet som det är idag...) Tror inte att jag har dragit in någon storvinst någon gång, tyvärr. Jag är så avis på de som lyckas vinna pengar på spel, lotteri och sådant. Klippte en kund en gång som berättade att han spelade poker på nätet. Det var hans jobb och det han drog in sina pengar på liksom! Tur eller skicklighet undrar jag bara..?

Men någon gång borde väl också jag kunna lyckas kamma hem en stor slant tycker man. Hehe.











Kommentarer
Postat av: D D A N I E L L A A ♥

sv: nej verkligen inte! han ser riktigt bra ut faktiskt!

2010-12-14 @ 20:38:39
URL: http://ddaniellaa.blogg.se/
Postat av: Angelica

Det är nog tyvärr MYCKET tur när det är över nätet. Plus att det nog är lätt att bli blind när det kommer till hur mycket man vunnit, och sedan hajjar till när folk frågar hur mycket pengar man faktist lagt ut på sitt spelande. Lyckades ju spela in 84 000:- på travet ihop med min far, alltså 42 000:- vardera, så jag ligger nog fortfarande grovt plus! ;-)

2010-12-14 @ 21:28:32
URL: http://angelicats.blogg.se/
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

sv: jag tänkte att du måste göra det, jag också. Fy fan, mina ögonfransar blev vita av frost idag!

2010-12-15 @ 00:39:40
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Jessi

e helt pank jag med , o ska köpa julklappar på det o samtidigt betala massa annat hur ska detta gå:P

2010-12-15 @ 19:22:10
URL: http://yestoday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan