London, day 5

Upp i ottan. Vi gick upp så pass tidigt att de hade ännu inte dukat fram all frukost. Jag tog på mig hur mycket kläder som helst för att vi skulle få mindre i övervikt. Såg helt sjukt ut. Med tre resväskor och fyra stora handbagage knuffade vi oss fram längs gatorna, i tunnelbanan och i rulltrapporna. (Kan säga att jag har träningsvärk idag) Vi hann i tid till flygplatsen och incheket. När vi lastade upp våra tre resväskor så visade vågen 50kg. Alltså, 10 kg mer än man får ha. Dessutom hade vi handbagagen som även de ska vara inräknade i de där 50kilona. Min bag som jag hade vägde minst 10kg bara den. Plus handväskan med min feta nessesär med plattång och allt på typ 5kg. Trots allt detta slapp vi betala övervikt. Hallelujamoment!


Snacka om påklädd. Hur många väskor finner du?

Vi släpade oss genom säkerhetskontrollen där de tog våra bomber, vätskor och nagelsaxar. (haha, eller inte) Därefter - TAXFREE! Jag hittade ett fyr-pack baileys som pappa ska få i julklapp och mamma hittade lite annat. Dock har de nått konstigt i England när det gäller spritskatter så hälften av det mamma hade plockat på sig kostade typ dubbelt så mycket än vad det stod. Man får inte köpa något som det är specialerbjudanden på. (??!) Därefter blev det starbucks igen. Dock inte för att dricka kaffe. Köpte några muggar och kaffebönor som föjde med hem.





Flygresan gick bra. Somnade typ 10minuter. Superskönt. När vi landade hann vi dessutom med Taxfreen på Arlanda. MakeupStore igen. Denna gång plockade jag på mig en Matt Foundation. Jag brukar använda mig av I.D - Bare minerals i vanliga fall. Tycker den är hur bra som helst. Men när jag går på fest så kan jag ibland känna att jag vill ha lite mer kaka på fejjan. Så, fortsättningsvis kommer I.D bli min vardagliga foundation och den från MakeupStore kommer användas till festligheter.


När vi tillslut kunde slita oss ifrån taxfreen så gick vi till bagagebandet. Det var bara våra väskor kvar som snurrade runtrunt på bandet. Haha. Skönt att slippa knuffas och trängas med andra stressade människor. Därefter skulle vi checka in bagaget på inrikes då. Det gick tyvärr inte lika bra. Vi fick betala 100kr för den extra resväskan. Men det var ingen stor summa om man jämför vad vi hade räknat med. Vi satte oss sedan på Oleary's och åt quesadillas till middag. Därefter hoppade vi på planet till Umeå.

Åt middag på Oleary's, därefter tog vi planet hem till Umeå


Snipp snapp slut, så var resan slut.
Ni kan hitta mer bilder på bilddagboken!







Kommentarer
Postat av: Micke

Vad söt du är som skriver om London så mkt, älskling =)

2009-10-29 @ 21:19:56
Postat av: sofie

Jo jag har det riktigt mysigt här :D haha! Du ser ut att ha haft det riktigt gött du med i London ;)

2009-10-29 @ 21:50:20
URL: http://sofieoja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan