Friday 13th



Temat var Svart, Vitt och Rött. Jag hade min röda kjol från Style By Stars och svarta topp (med spets) från New Look. Jag hade även röda detaljer så som mitt körsbärshalsband, röda väska, röda ros, röda ögonskugga och röda naglar.


Födelsedagsfest - Vitt, svart & Rött - Tacobuffe - Livemusik - Uppträdanden  - Vad kan gå fel?

Hela min kväll var bara fel,fel,FEL igår! Så sjukt tråkigt att jag spenderade flera hundra på biljetter, alkohol mm. på en fest jag inte alls var sugen att gå på! Ångest. Hade kunnat köpt ett snyggt plagg istället som jag hade glädjts mer åt!!!
Det började med all stress efter praktiken. Hetsade för att hinna i tid - vilket jag även gjorde. All dricka jag köpt, hann jag bara smaka på innan vi skulle iväg. Fick lämna mina öl och cider hemma. När vi kom dit så fick vårat sällskap inte ens sitta vid samma bord. Jag och Micke i ett, Cissi och Maria i det andra. Dessutom var det några sega respektlösa jävlar som inte kom dit förrän 20, 20.30. Och innan allt tjabbel hade tagit slut så fick vi äntligen äta av tacobuffen. Eftersom jag inte ätit någonting förrän klockan ett, så blev två öl, en cider och en välkomstdrink för mycket för mig. Jag var typ redlös på ingenting kändes det som. När maten landade i magen så landade även jag på jorden. Sen fick vi sitta där typ och vänta in att krogen skulle öppna och att allt annat folk skulle välla in. Ungefär 2 timmar satt man bara och minglade. Dansgolvet var tomt och jag kunde lätt lagt mig bakom soffan och tagit en powernap. Ingen skulle ha märkt det. Tillslut vällde det in massa människor och dansgolvet fylldes sakta men säkert. Träffade endel "kompisar" och sedan var det dags för ett dansframträdande. Det blev bråk på dansgolvet och några överförfriskade äckliga tjejer LÅG PÅ GOLVET OCH KRAVLADE RUNT!
När jag tillslut hade fått tag i skjuts (av min vän Erika) så var jag så less att jag lätt hade kunnat sparka på tjejen som låg på golvet och krypte runt bland en utspilld öl. Nä, fyfan.

Det var inte min dag. Det var fredag den 13onde.


Här kommer några bilder iallafall.






URSÄKTA till er stackare som träffade på mig igår och pratade med mig. Det var inte min dag, och det var inte illa menat att vara otrevlig eller osocial. Det var inte er jag var less på, det var mig själv! Jag hade en dålig dag. That's it.

Dagens inlägg är skrivet av en bakis bitterfitta! Nästa gång jag skriver har jag ätit, och sovit och kommer vara på så mycket bättre humör! =)








Kommentarer
Postat av: Karin

Fake is the shit!!



Snygg outfit! :) Du tog skorna! :)

2009-11-14 @ 14:52:05
URL: http://inkarinsshoes.blogg.se/
Postat av: zarah, hårmodell och statist

jo jag vet men sånt tillåter jag inte :P

2009-11-14 @ 15:02:43
URL: http://zlundin.blogg.se/
Postat av: Lovisa

okej, ja men det blev super snyggt!

måste säga att jag inspereras otroligt mycket av dig! :)

skulle inte du kunna tipsa om en outfit som man skulle kunna ha när det är rock tema? med smink och hår också? :)

2009-11-14 @ 15:11:22
URL: http://viewsoflife.blogg.se/
Postat av: amanda

snygg!



sv: jaa, den var väl trevligt på sitt sätt i guess.

kollade mest på idol, sen hände inget mer.

2009-11-14 @ 15:14:32
URL: http://amandaengland.blogg.se/
Postat av: emma

svar: japp, tränar 4 timmar i veckan :) och tävlar i det!

2009-11-14 @ 15:47:12
URL: http://emmibo.blogg.se/
Postat av: jenny

Snyggt:)

2009-11-14 @ 16:52:40
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Postat av: anouk

Usch... Lät ju lite sådär lagom. haha. Hoppas bitterheten gått över till idag:P Du var iaf jävligt snygg!:D Älskar ditt hår.



kram

2009-11-14 @ 17:40:51
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Lina

Så himla snyggt alltså.

2009-11-15 @ 10:51:01
URL: http://liinaedfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan