Eco-Tools

Eftersom jag är så mån om att djuren inte ska fara illa vid tillverkning av produkter så måste jag tipsa er om några andra borstar också - Eco tools.


Har hört att dessa ska vara jättebra. Handtagen är gjorda utav Bamboo, Borstet är gjort utav syntethår och fästet är gjort utav återvunnen aluminium. Varför jag inte har bytt ut mina borstar mot dessa är just för att de redan är köpta. Saker jag har hemma, som redan är tillverkade och köpta, tycker jag är dumt att slänga. Då har ju allt plågeri varit "förgäves". Jag hade köpt mina borstar långt innan jag såg att dessa Ekologiska sminkborstar fanns! Nu när jag vet att det finns miljö och djurvänliga alternativ till sminkborstar tycker jag inte att det finns någon anledning att köpa med äkta hår, även om de är grymt bra.

Jag vill inte att ni ska tro att jag försöker få alla andra att ändra sitt beteende, utan att jag själv gör det. Jag är inte felfri då det gället att ha köpt djurtestade produkter eller skinnkläder exempelvis. Jag vill att vi alla ska bli mer medvetna om vad vi köper och har på oss. Så bara för att ni har produkter eller kläder som är gjorda/testade på djur så - keep them. Men nästa gång du går och handlar så - tänk efter!

Kram på er alla!







Kommentarer
Postat av: Tess

Härligt! Var köpte du dem?



Svar: Det vore jättekul med ett inlägg med tips om party-make :-) Ett problem som jag har med make-up är att få det att hålla hela kvällen :-/

2009-11-11 @ 23:38:45
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Sandra

svar; Jag kommer definitivt följa din blogg, jag gillar den skarpt! Kul att du skriver om sånt, det behöver alltid uppmärksammas!:)

2009-11-11 @ 23:51:01
URL: http://saowi.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja men eller hur! Och det kan ju vara så jävla skönt att vara utan smink också, som att kunna klia sig i ögonen och gå och lägga sig utan att tvätta ansiktet! ;) haha!



Det är bra att du bryr dig om djuren! :D Tummen upp för det!

2009-11-11 @ 23:55:14
URL: http://inkarinsshoes.blogg.se/
Postat av: Karin

Haha jag tror inte jag skrev med i min kommentar vem jag är så jag skriver en till ;) haha herregud

2009-11-11 @ 23:57:57
URL: http://inkarinsshoes.blogg.se/
Postat av: Tess

Svar: Oj, jag missade det. Trodde du hade köpt dem. Var har du sett dem får jag fråga istället? :-) För tillfället har jag Hello Kitty-skuggor från H&M. Köpte dem för att jag gillade färgen och trots att de var billiga så har de faktiskt hållit bättre än andra skuggor jag haft. Men de varar inte hela kvällen. Undrar om jag kanske skulle lägga ett bättre underlag?

2009-11-12 @ 01:04:16
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: patricia

fin blogg!

2009-11-12 @ 06:58:57
URL: http://patriciahjerpe.blogg.se/
Postat av: Viola

Kan instämma med att dessa är svinbra! Åtminstone rougeborsten, den snedställda lilla och concealerpenseln. Skuggpenseln känns en aning för glatt och långklippt på sidorna för att den ska applicera riktigt bra, och brynborste/franskammen talar väl för sig själv, när är sådana bra egentligen, liksom. Ett superbra köp hur som helst, värt att lägga pengarna på!

2010-02-01 @ 02:46:01
URL: http://killercolours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan