OOPS, I DID IT AGAIN....

KLICK! ...sa det bara.


Tänkte bara säga till alla att nu är Sam Edelmans "Zoe Boot" kopiorna inne på modekungens hemsida. Egentligen skulle de inte ha släppts förrän på tisdag! Det var av en ren slump att jag gick in där och hann raffa åt mig ett par! De finns få exemplar av dem så skynda er att få ett par i just din storlek!

Jag har precis beställt mina i strl. 39! Hoppas att de passar.

 







Kommentarer
Postat av: Sofia

Joo nu mår jag bra, har inte ont i magen, det var värst igår morse och igår kväll men nu har det gått till sig lite.



Håller med om att det inte är det bästa sminket att jobba med, det var tänkt att jag skulle ta med lite MUS skuggor också men låg typ som en död fisk och visste inte hur jag skulle få tag i dig så jag tänkte att du säkert klarar det där galant utan, OCH DET GJORDE du också, var sjukt imponerad, det var jättefint.



Blir bara himla ledsen att jag missade festen, satt hemma igår och balle, skrollan och johan drack öl och blev fulla och åkte på krogen och jag satt hemma i min ensamhet från halv elva... haha. Tragiskt. Menmen, det blev min femte nyktra helg i rad, nästa fredag fyller jag år så då kanske jag äntligen kan få dricka ett glas vin eller två.



Du hade jättefin sminkning igår förresten! Supernice! Men vad bra att det gick bra igår iallafall, fan vad långt jag skrev nu, haha.



Och vad tur att du fick ett par shoes, såg att det fanns typ prick likadana på melba.se också. :) sjukt snygga!

2010-04-18 @ 22:51:17
URL: http://sofiaslivsstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan