CARLINGS

Lovade ju att visa er vad jag köpte på stan igår! Shoppade lite idag också när jag var på strömpilen med mamma, men det sparar jag nog till imorgon!


Både skjortan och mössan kommer från carlings och sammanlagt blev det 398kr.













Kommentarer
Postat av: Banana

SV: nä, jag håller med om att det inte är bra med ritualslakt heller och den enda anledningen som jag kan se till att det görs är ju egentligen att det föreskrevs på Muhammeds tid eftersom det DÅ ansågs vara det mest skonsamma sättet att ta livet av djur, nu är det ju bara bokstavstroende som vill ha det så som det alltid varit. Så egentligen borde nog bara slaktkunskaperna uppdateras lite av oss alla. För islam har ju egentligen en väldigt stark tro om att man inte ska skada annat liv (även om medias bild ofta påstår motsatsen)

jag håller med dig i djurfrågorna, tycker det är viktigt att allt liv ska respekteras i största möjliga mån.



Vilken mysig skjorta förresten!

2010-10-03 @ 21:14:23
URL: http://annabanan.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Hej ! Jag har en fråga till dig, du har ju gått frisör, och jag är lite sugen på att färga håret, mörkt ( har nu en kopparfärg 7/47 ) men jag skulle vilja ha en mörkfärg med lite rött i, inte svart. Vilken skulle du rekomendera? :)

2010-10-03 @ 21:21:06
URL: http://viewsoflife.blogg.se/
Postat av: Laks

Den där tröjan känns höst på nåt sätt X) den e snygg!

sv: ja usch, det är ju hur mycket mat å sånt som slängs hela tiden.. så onödigt.. dem borde egentligen beställa in mindre. Vad gör det om det någon gång då och då inte finns exakt det man söker? allt måste ju inte finnas hela tiden.. iaf i köttet eftersom det är så hemskt att slänga sånt..

2010-10-03 @ 23:47:20
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Theres

fräck skjorta ;D

2010-10-04 @ 13:42:19
URL: http://thessine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan