OFF I GO

Sticker nu en vecka till Sicilien. Sol, Mat, sömn, träning och bad står på schemat! Följ med mig på instagram! eckelbobbah är namnet!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Du verkar vara en tjej som bryr sig om sitt utseende! =)Skulle du vilja prova på hudvårdsprodukter från Mary Kay gratis?

Ska ta och boka kalendern full nu framöver. Vill DU ställa upp och hjälpa mig fylla den? =)

Skulle vara intressant att få höra din åsikt om dessa produkter. Och/eller kanske du skulle vara intresserad av att själv jobba med det här? Du känns som en tjej som skulle passa väldigt bra med detta och jag håller på att sätta ihop ett team här i Umeåtrakterna nu =)Jag är hudvårdskonsult och håller i klasser i Umeåtrakterna där det ingår en gratis ansiktsbehandling med hudkurs och handinpackning, avslutningsvis även lite makeup. Det är inget köptvång utan du väljer själv om det är någonting du vill ha.

I varje klass finns det sex platser där du kan ta med dig några vänner som också får göra detta tillsammans med dig helt gratis! Vill du komma själv så går det naturligtvis också bra. Klasserna kan hållas antingen hemma hos mig eller hos er, detta kommer vi överens om vid tidsbokning.

Ni kommer att få fylla i ett analyskort om eran hud, vilken jag utgår ifrån när jag sen skräddarsyr en ansiktsbehandling till var och en av er. Jag undervisar er och ni får då själv prova de utvalda produkterna på er själva.

OBS 18års gräns på vissa produkter!Låter det intressant? Hör av dig så berättar jag mer och förhoppningsvis bokar vi in en tid :)

2012-06-06 @ 02:55:13
URL: http://ninasofiaeklund.blogg.se/
Postat av: Anonym

Har du ett nytt namn på din instagram? :)

Svar: Ja, jag heter danielalindh nu ist:)
Daniela

2012-09-11 @ 07:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan