PROBLEM

KAN NÅGON HJÄLPA MIG?
Jag har råkat fiffla med något i stilmallen så bloggen ligger till vänster nu.. Jag vill att den ska vara centrerad! Vad har jag gjort?







Kommentarer
Postat av: Emma

Jag tror att det är i content eller body där något står att det är left där ändrar du till center. hah vilken hjälp x) Hoppas någon kan förklara bättre!

2010-02-09 @ 10:23:58
URL: http://brunettenemma.blogg.se/
Postat av: Carolina

Den är centrerad för mig.

2010-02-09 @ 16:25:52
URL: http://traitorsneverplayhangman.blogg.se/
Postat av: sabina

vet inte om det här hjälper men du kan ju prova iaf. leta upp den här biten i stilmallen, den är inte allt för långt ner (nu är det här förvisso från min stilmall så siffrorna stämmer ju inte med dina men det är ju bara att ändra):



#content {

overflow: hidden;

width: 820px;

position:relative;

left:-80px;

padding: 70px 0px;



Antingen provar du att skriva center ist för relative på "position" (gissar att du då också måste nollställa "left" om den verkligen ska hamna i mitten). Eller så har du kvar relative på "position" och ökar (glöm inte ta bort minustecknet då)/minskar "left" (tror att du ska öka men är inte helt hundra, testa dig fram med högt pixelantal så du tydligt kan se skillnaden).



haha alltså nu är jag inte alls helt hundra på att det är rätta lösningen men jag antar att det kanske är det :p har för mig att det var där jag var och pillade när jag skulle få min blogg på rätt plats. du kan ju prova iaf och se om det händer något!

2010-02-09 @ 19:40:41
Postat av: Noavera

What an awesome site.There certainly has been a lot of work gone into this.Congratulations for a job well done

2011-08-31 @ 09:54:37
URL: http://noavera.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan