LITE FAKTA OM LÖSHÅR

Några saker jag fick lära mig angående extensions på lektionen idag:

- Ska du färga ett löshår så är det bättre att köpa ett europeiskt hår. Detta är för att kinesiska hår är mycket mörkare från grunden och har därför genomgått fler behandlingar för att bli ljusare än ett europeiskt.
- Många företag har börjat att "skära bort" delar av det kinesiska håret så att det ska bli mer likt ett europeiskt hår. Kollar man på tvärsnittet på hårstrået så är det kinesiska tjockare. De vill uppnå samma tunna fina strån som det europeiska håret. Hårstråna blir sedan väldigt "trasiga" så de håller inte lika länge som ett europeiskt hår.
- Ibland kan det vara svårt att få rätt färg då du färgar löshåret. Det beror på att vissa företag her på ett silikon på hårförlängningen så att den ska se fin och fräsh ut. Andra företag använder sig av nån slags fett istället. Om man tvättar håret innan man färgar det så kan man lösa upp fetterna. Men om håret fortfarande inte blir rätt färg så kan man nog konstatera att företaget har smetat in löshåret med silikon.
- Många företag blandar ut sitt remyhår med syntethår för att det blir billigare för dem. Ett syntethår går INTE att färga. 
- Om ditt hår blir grönt efter att du badat i klor, så ska du blanda ut asperin i schampot så ska den gröna färgen lösas upp!


Många av frågorna rörde sig kring färgning på ett löshår, får säkerligen lära mig lite mer nästa vecka!
Har blivit V.I.P kund nu på rapunzel. Är så sugen på att beställa massvis av hår och tillbehör nu!









Kommentarer
Postat av: paij

låter bra det! :D precis, trött är man ju alltid ;D

haha!

2010-02-02 @ 20:24:28
URL: http://rubyredlips.blogg.se/
Postat av: lina vilken pina

allt bra här med dig då?

2010-02-02 @ 20:35:29
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Elina

Löshåret från rapunzel, kan man färga det?

2010-02-02 @ 20:44:29
URL: http://elinahugosson.blogg.se/
Postat av: CANDY!

Tjena tjena och tack för ditt inlägg!



Att bränna fett är ju egentligen ingen hel vetenskap som många tror att det är. Det handlar om att äta mindre och röra sig mer. Förbränna mer än vad man stoppar i sig. Man bör ligga på ett underskott på ca 500 kalorier om dagen för att gå ner i vikt.

Enkla grejer du kan göra i vardagen för att tappa vikten är: öka grönsakerna på tallriken! skär ner på kolhydraterna men du behöver givetvis inte utesluta dom helt. Använd dig av fullkornsprodukter, inte för att dom är nyttigare men dom håller dig mätt längre. Vardagsmotionera, hoppa av bussen en hållplats tidigare med bussen, ta trappor istället för hissen, ta en intensiv men kort promenad på lunchrasten, försök undvik att äta stora portioner, ät i stället flera små. Drick mycket vatten och undvik sötade drycker. Undvik godis fler än två dagar i veckan och överdriv inte godisätandet då heller.



puh det var lite grann det :) har du mer frågor ang träning och mat är det bara att fråga på! :)

2010-02-02 @ 21:00:25
URL: http://caandydarling.blogg.se/
Postat av: CANDY

...ett litet tillägg till förra: ang att träna på gymmet. fokusera på konditionsträning då du vill gå ner i vikt eftersom det är det du bränner mest fett på. Ta inte i med för många gånger i veckan då risken är att du tröttnar med en gång. Variera mellan olika konditionsmaskiner för att hålla igång intresset om du snabbt blir uttråkad. Börja med kanske tre dagar i veckan :)

lycka till tjejen!

2010-02-02 @ 21:02:40
URL: http://caandydarling.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad innebär att vara VIP? och hur blev du det? :)

2010-02-02 @ 22:04:20
Postat av: frudas

hoho om du massbeställer vill jag slänga in en liten beställning, mitt är för kort;O

2010-02-02 @ 23:19:02
Postat av: smajlin

sweeet!

hur blir man vip kund?

ååh sounds mysigt =)

vad bodde du innan i då?

2010-02-03 @ 00:03:56
URL: http://misschillpill.blogg.se/
Postat av: ffellee

ååh, gud va nice att vara vip =) btw.. vill du vinna veckans blogg? bli länkad i varje inlägg jag skriver veckan ut? anmäl dig då på min blogg&skriv en liten text om vad din blogg handlar om, ha det kung :)

2010-02-03 @ 09:15:50
URL: http://ffellee.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

oh har jobbat med rapunzel på förra salongen jag jobba på och jag säger bara varning.



socup är det bästa håret abolut.

har jobbat med hairextensions i snart 4 år.

mvh sandra

2010-02-03 @ 10:19:38
URL: http://httpwww.nightis.blogg.se/
Postat av: lina vilken pina

bara bra dock huvudvärk:(

2010-02-03 @ 11:27:26
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: CANDY

kosttilskott för att öka förbränning är skitsnack enligt mig. då hade vi ju alla bara kunnat sitta i soffan och käka pulver och magiskt gå ner i vikt. självklart ska du inte utesluta pasta osv, men försök att ta lite mindre av den sorten och mer av det andra. du borde försöka peta i dig kött också egentligen tycker jag eftersom det är något av det viktigaste. om inte annat kan du ju försöka få i dig andra proteinrika saker som ägg, nötter, oljor i matlagning osv. dedär olika metoderna kan jag inte så mycket om, gi och allt detdär, jag tycker inte man ska krångla till det så förbannat. träna mer, ät mindre så enkelt är det

2010-02-03 @ 11:38:23
URL: http://caandydarling.blogg.se/
Postat av: emma

Ni syr inte in löshår eller fäster med kreatin vax på draggen? Alltså så man kan komma in och så sätter ni fast det åt en? :)

2010-02-03 @ 13:58:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan