TRASIG VÄSKA

Jag behöver typ köpa en ny väska. Den jag har nu från modekungen har gått sönder, eller ja. Blixtlåset delar på sig så den är alltid öppen.. Har kollat runt bland lite väskor på stan och olika hemsidor, men det är ingen som egentligen faller mig i smaken. Den jag har nu (på bilden nedan) är så perfekt, lite rockig samtidigt som den är lite diskret. Jag funderar på att lämna den till en skomakare eller något så de kan byta ut blixtlåset på den. Ändå tänker jag att det vore lite kul med en ny väska också. Jag vet inte. Vad tycker ni? Har ni tips på någon hemsida med snygga väskor?











Kommentarer
Postat av: Sara

Prova ta en tång och knip ihop knäpet till blixtlåsen lite, funkade när jag trodde att min blixtlås gått sönder =)

2011-05-19 @ 20:04:36
URL: http://pamittsatt.devote.se
Postat av: MYMiC

Aw, nej vad sad :(



sv: Hm, jag vet inte. Alltså jag tyckte att det var värt det! Jag tycker att det var en bra och fartfylld samt humoristisk film, men det som gjorde mig aningens besviken var att det känns som en spin-off, lite too much spin-off @__@

2011-05-19 @ 22:53:47
URL: http://mymic.blogg.se/
Postat av: Pauline

Var är du på måndag, då? :)

2011-05-19 @ 23:31:49
URL: http://pauline.spotlife.se
Postat av: cicci

Lämna in den hos en skomakare. Och så håller du ögonen öppna efter en ny i framtiden. Är med dig där. Väldigt svårt att hitta väskor som man trivs med.

2011-05-20 @ 15:03:03
URL: http://ciccisbubbla.blogg.se/
Postat av: mysii

Du kan ju fixa blixtlåset hos en skomakare (billigt om du bara behöver byta själva drag-grejen) OCH köpa en ny väska! :D

2011-05-21 @ 14:27:10
URL: http://mysii.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag tycker att det är skitsvårt med väskor. Har en miljard krav på både utseende och funktion, så pass att letandet blivit typ omöjligt. Så sprang jag runt i New York nu i april och letade och kunde ändå inte hitta den perfekta i nån butik. Tills jag snubblade på ett gatustånd på gatan och fick se den finaste och mest perfekta i hela världen. Svinbillig så klart! Alltså; den kanske finns där du sist letar...?

2011-05-23 @ 21:13:17
URL: http://vigubban.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan