HON ÄR RÅ

Hon överträffar igen. Man tror att man har sett det mesta men tydligen inte. Här har vi tre av hennes outfits under VMA galan.

Jag kan väl säga att jag inte gillar hennes sista klänning som faktiskt är gjord utav kött. Riktigt jävla vidrigt och slöseri enligt mig. Fattar inte hur hon kan gå runt med ett dött djur på sig.

Så tänkte jag först. Men sen tänkte jag efter en gång till. Kanske är det ett wake up call? Vi andra människor tycks kunna gå runt i skinn och päls utan att bry sig. Så varför skulle man inte bära själva köttet? Jag fattar att djurrättsorganisationer rasar över detta och även andra, även jag. Men på något sätt tycker jag det var som en bra tankeställare...

Vad tycker ni?Kommentarer
Postat av: e

enligt henne själv har hon den för att "make a statement" att vi snart inte är värd mer än bara köttet på våra kroppar. Något hon inte tänker förlika sig med typ. sen om det handlar om ideal eller etik och moral eller något annat, vettefasen. känns ganska diffust.. men jag tänker på djuren & pälsindustrin,precis som du.

2010-09-14 @ 12:33:09
URL: http://erikapaulina.blogg.se/
Postat av: Rebeca

jag gillar ändå tuppkams-diademet haha ;D

2010-09-14 @ 15:42:02
URL: http://pillowtalk.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag personlingen tar det som "wake up call". Helt sjukt att man slaktar djur bara för deras pälsar.. :(

2010-09-14 @ 16:03:26
URL: http://hanneluren.blogg.se/
Postat av: Laks

Allting som väcker tankar är bra. Hon är underbar och cool, inte som alla andra tråkiga sångerskor som bara ställer sig irad fär att få se ecakt likadana ut...

2010-09-16 @ 14:57:29
URL: http://laks.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hennes andra klänning är gjord av läder.Och hon är inte underbar och cool, hon är desperat och patetisk.

2010-12-09 @ 22:09:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan