PINSAMT!

Vad är det egentligen med oss svenskar och Melodifestivalen? Varför är alla så fruktansvärt tokiga i denna tävling?! Varför ska Sverige fortsätta tävla? De flesta länder har ju dragit sig ur för längesen! Men vi svenskar vill verkligen stanna kvar. Inte så konstigt att det har gått så dåligt på slutet med tanke på hur dåliga låtar som vi skickar! Vad hände med kvällens låt? Hur kunde det gå på detta vis? Kan vi inte göra som finland och go crazy? Skicka ut några riktiga hårdrockare som kan visa vars skåpet skall stå?!! Nej. Vi svenskar älskar popmusik och ballader. Förra året hoppades jag verkligen att Heat skulle vinna. Det är iallafall nån stil på det hela! Men icket!


Den låt jag uppskattade mest under kvällens program var ändå "La Voix" som spelades av Casablanca. Tack för lite skön stämning!

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Recklesslife

aa de där var ju det jävligt bra! men jag uppskattade mest när the poodles jakob och den norska hårdrockaren sjung.. HAHAHAHAH! det var hett det hehe..

2010-03-14 @ 02:27:44
URL: http://recklesslife.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja, det var en RIKTIGT bra version av den låten, håller med till 100!

Heat är mina grabbar det ;) Brukar springa på dom i mataffären ibland, haha!

2010-03-14 @ 12:06:46
URL: http://aveux.blogg.se/
Postat av: Anonym

men att sibel åkte ut var ju en jävla konspiration. nog för att hon BÖR lyckas internationellt med den där låten utan att gå längre i programmet (för den är så jävla bra!!) men melodifestivalen kickar ut allt som är av värde, behåller sopor som pernilla och sedan skickar vi en liten brutta med gitarr för att representera sverige. Man skäms ju..

2010-03-14 @ 16:44:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan