DEPRIMERANDE

Jag har varit hos Micke ikväll o sett bröllopsfotografen. Tragisk film.
Men något som var ännu mer deprimerande var att det var så jävla mörkt ute! Vars tog sommarn vägen? Det är inte ens Augusti och det är skitmörkt ute. Jag blir deprimerad!


Nu när jag läser på aftonbladet blir jag bara mer upprörd och besviken. Besviken på människan!
Det står skrivet tre ganska stora nyheter om djurplågeri.


Den första var:
En man försöker smuggla in 18 utrotningshotade apor till Mexico, i sin tröja. Han hade pulat ner dem i små påsar och två av dem hade dött.

Den andra:
"I två byggnader, ett större och ett mindre hus i Botkyrka, levde den 60-åriga kvinnan tillsammans med sin mor, syster och sin 30-årige son och de 191 katterna. Katterna satt och låg på köksbänkar, bord, skåp, på golvet, på stolarna och fönsterbrädorna. De hittade kattlik, skadade och sjuka katter och flera kattlådor som alla var fulla med avföring och urin. 173 katter fick avlivas på plats"

Och den tredje händelsen: 

Jag blir så jävla arg och less. Detta kommer aldrig få ett slut. Hatar alla er djurplågare fyfan för er.

Första händelsen var så ansvarslöst och korkat. Hur tänker man att aporna ska överleva om man binder in dem i påsar?! Och att ens smuggla djur är så fruktansvärt hemskt. Tänk vilken rädsla och vilka smärtor många får uppleva då de försöker smuggla dem. Det var inte så längesen man var tvungen att avliva flera chihuahuor som smugglades in i sverige...

Att ta hand om flera katter är en god tanke. Kvinnan ville säkert dem bara gott. Men att inte kunna rengöra efter dem eller att inte kunna se att katterna faktist mår dåligt är ju ett tecken på att man inte kan ta hand om så många djur. Detta resulterade ju med att de var tvungna att avliva nästan alla. Sen förstår jag inte vad man tänker om det ligger döda katter bland resten. Huvva. Tänker typ på SAW filmerna bara...

Sista händelsen tror jag gjorde mig mest upprörd. Att göra så mot en stackars Åsna. Man hör ju bara hur den skriker av rädsla då den flyger upp i luften. Det var ju flera barn som såg på och grät, medan de som skickade upp den stod och hånskrattade. Det är ett tecken på att man är sjuk i huvudet. Djurplågare borde åka in på analys för att eventuellt vara psyksjuka.

 

Grejern är att (det här låter kanske sjukt konstigt) men jag kan förstå mig på om man mördar en människa. Det är kanske någon som utgör ett hot mot en, eller har gjort en besviken, arg eller upprörd. Människor är så elaka mot varandra. Men det jag inte förstår är hur man kan vilja plåga eller mörda djur smärtsamt. Jag förstår det inte. Som det här gänget som tände eld på kaninerna och slängde dem i väggen mm. Jag menar om man nu kan göra något så ont och elakt mot något/någon som inte ens gjort dem något. Vad händer då om det kommer till en situation där någon människa är inblandad? Nä, jag begriper det inte.

 

 

Nu går jag och lägger mig...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Madou

Jag blir så arg när jag ser det där. Som jag allltid har sagt så gillar jag djur mer än människor för den mänslkliga faktorn verkar förstöra allt vad harmoni bland, djur, natur och människor på jorden heter.

Det är så fruktansvärt primitivt och korkat att tycka att det är kul att plåga djur till döds.

När ska människan någonsin bli smartare?

2010-07-21 @ 07:53:10
URL: http://madous.blogg.se/
Postat av: S

Så jävla hemskt med djurplågare, blir grymt ledsen varje gång jag hör om ett djur som behandlats dåligt. :/Fin blogg du har förresten (:

2010-07-21 @ 09:37:17
URL: http://lifeasablond.blogg.se/
Postat av: Hanna

Helt sjukt!!!! stackars åsna!!!

2010-07-21 @ 20:08:15
URL: http://hanneluren.blogg.se/
Postat av: tina

instämmer i allt du säger. vilka idioter det finns. hade velat köpt åsnan nu och gjort livet lyckligt för honom/hon!

2010-07-21 @ 21:35:16
Postat av: Nina

Fyfan, jag hade kunnat döda alla djurplågare i världen utan samvetskval! Fyfan för er, ni är inte värda livet.!!!

2010-07-21 @ 21:54:17
Postat av: En Liten Emma och hennes Lilla A

Urs vad hemskt med åsnan! Eller ja, allt var hemskt men den där åsnan tycker jag verkligen synd om!

2010-07-22 @ 19:36:15
URL: http://enlitenemmas.blogg.se/
Postat av: Laks

Första gången jag har hört om någon annan som tänker som jag! Jag känner inte ett dugg medlidande när det handlar om ett mord på någon människa här eller där. Såna saker är ju ofta provocerade... Men ett djur.. Det finns INGA djur som skadar en människa annat än om dem är rädda (eller möjligen hungriga...)

2010-08-13 @ 00:48:40
URL: http://laks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan