London, day 4

Sista dagen. Ville bara gråta hela tiden! Vill ju inte åka hem från denna underbara stad. Vi gjorde våra sista inköp och nu var mina pengar slut. Jag ligger verkligen på minus. Fick låna pengar av mamma till och med. Anyways, jag är klar med alla julklappar nu (förutom en till mamma). HUR SKÖNT?! Så när ni alla freakar som idioter dagen innan jul och vet inte vad ni ska köpa, då har jag redan slagit in mina flera månader innan. ;)
Vi bestämde oss för att vara lite kulturella idag! Så, vi åkte till Notting Hill för att se var de hade spelat in lite av filmen. Vi tappade verkligen bort oss. Den stationen som hette Notting Hill låg typ 30 minuter bort från själva området där filmen spelades in.

Vi var förbi Hyde Park och travade runt i Notting Hill


En gammal man var så snäll och GICK med oss en bra bit bara för att vi skulle hitta. Han gick dessutom åt fel håll bara för våran skull. Hur snällt är inte det? Det skulle aldrig hända i Sverige. Jag skulle knappt få en vägbeskrivning här. Det är sjukt vad skillnad det är när det gäller engelsmän och svenskar. Många säger att engelsmännen är kyliga. Men det är ingenting mot vad vi svenskar är. I england säger man godmorgon till folk man inte känner och säger ursäkta så fort man nuddar vid någon på gatan. Man får dessutom riktigt bra service så fort man går till en affär och ber om hjälp. Det finns fan inte i Sverige. Här surar vi och suckar så fort vi måste röra ett finger.
Aja, tillbaka till Notting Hill. Vi kom tillslut fram efter den vägbeskrivning vi fick av mannen. När vi kom fram så såg jag till min stora förskräckelse - INGEN BLÅ DÖRR!
Panik, hade vi gått fel nu? Vi gick in på en verktygsaffär och frågade vars de hade spelat in filmen. Då pekade de på andra sidan gatan och berättade, att den blå dörren, numera är svart?!!!!

Då och nu. Blå - svart


Efter att ha fotat lite fortsatte vi upp efter Portobello Road där det var små marknadsstånd. Tror även att filmen utspelade sig lite på den gatan. Sjukt mysigt, kan tyvärr inte sluta tjata om husen. Men de är så färgglada och roliga! I England är halloween lite större än i Sverige. De hade börjat sälja pumpor på gatorna och även en liten maskerad skitunge hoppade fram bakom ett hörn och skrämde oss. Sjukt less. Hatar att bli skrämd. Vi tog bussen tillbaka. Vi insåg att vi aldrig skulle orka gå tillbaka. Tog en kaffe på Victoria station där bussen slutade sin resa.

Kaffe och Cupcake<3

Då bestämde vi oss även för att svänga förbi Buckingham Palace. Fick se det ljuvliga palatset med fula vakter. Mouhah. Nämen, det var riktigt läckert att se. Lite skillnad från stockholms slott.

Vid Buckingham Palace

Därefter åkte vi hem och tog det lugnt. Började packa alla våra väskor. Notera att vi kom dit med två resväskor och varsitt handbagage. Vi kom hem med tre resväskor och två handbagage var. Alltså, sju väskor totalt. Anyways, vi åt middag på hotellet och la oss tidigt i säng för att stiga upp tidigt dagen efter.

Köpte lite trevliga saker som en Bustier, Skinndetaljerade leggins, plånbok, axeldetaljerad topp mm.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 bloglovinTransan